Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SPRZEDAM-KUPIĘ, Poszukuję, Oddam ... [02.2007]

Featured Replies

Napisano

Kupię PILNIE

Płytkę rezystorów nawiewu do Astry F, 3-stopniowy nawiew

(tę pod filtrem PP pod maską)

Padła mi a wiecie jak zimą bez nawiewu sie jeździ! Wspomóżcie więc koledzy bo szlag mnie trafia jak jeżdże... oslabiony.gif

Priv lub gg#1747323

Napisano

> Kupię PILNIE

> Płytkę rezystorów nawiewu do Astry F, 3-stopniowy nawiew

> (tę pod filtrem PP pod maską)

> Padła mi a wiecie jak zimą bez nawiewu sie jeździ! Wspomóżcie więc

> koledzy bo szlag mnie trafia jak jeżdże...

> Priv lub gg#1747323

=======================

Tutaj to masz kliken

Napisano

Witam wszystkich,

Z racji tego, że mój syn rośnie jak na drożdżach mam do sprzedania 2 bardzo fajne i zarazem niezbędne rzeczy dla malucha:

1. Fotelik chicco synthesis plus 0-13 kg posiada wkładkę dla niemowląt, ochraniacze na pasy oraz kieszeń na tzw. przydasie; kolor: granat z szarym; kupiony w 2006 w sklepie Mamaija; stan: bardzo dobry.

2. Leżaczek TAKO przeznaczony jest dla dzieci od 0 do 6 miesiąca (a raczej do momentu aż dziecko wyraźnie nie będzie chciało już w nim siedzieć); kolor: beżowy; posiada wkładkę oraz ochraniacze na pasy; kupiony 2006 w AKPOL-u; stan: bardzo dobry.

Odbiór najlepiej osobisty w 3mieście.

Cena za komplet 320 pln.

Tel. 608627045

post-16944-14352478803567_thumb.jpg

Napisano

Do sprzedania autko, którym powoziłem przez ostanie 2 lata.

TUTAJ link do ogłoszenia ze zdjęciami.

Cena tak jak w ogłoszeniu: 8000 zł do negocjacji.

Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o kontakt na priv-a lub email.

Pozdrawiam,

Amberek wink.gif

Napisano

PILNIE poszukuje rurki łączącej serwo z vakum pompą do mojej asiuni z silnikiem X17DTL. Jeśli ktoś ma coś takiego to prosze o wiadomość na Priva. z góry wielkie THX

Napisano

Klamki oryginalne, 4 szt. - 80 zł

278276044-CIMG4877.jpg

Napisano

Przełącznik ze sterowaniem tylnej wycieraczki - 45 zł

278276083-CIMG4879.jpg

Przekaźnik obsługujący przełącznik z regulacją prędkości wycieraczek - 45 zł

278276083-CIMG4884.jpg

Napisano

Witam!

Mam na sprzedaz troszke czesci co prawda od Vectry, ale wiekszosc pasuje do Asterixa...

Na allegro mam wsio wystawione:

Aukcje użytkownika Pambi

A tutaj z dydykacja:

- Wspomaganie ukladu kierowniczego:

http://www.allegro.pl/item166327481_wspomaganie_opel_vectra_a.html

- Nagrzewnica

http://www.allegro.pl/item166216809_kompletna_nagrzewnica_wentylator_opel_vectra_a.html

- pompa hamulca + serwo

http://www.allegro.pl/item166221456_pompa_hamulca_serwo_opel_vectra_a_gt_115km.html

W razie zainteresowania zapraszam na prv, lub na e-mail: [email protected], ew. telefonicznie: 504 196 111

Napisano

Witam jak w temacie szukam obudowy przedniej Tid-a tam gdzie jest kratownica .Może ma ktoś wolną?

kontakt pw

pozdro

Napisano

Witam na Garazowej WYPRZEDAZY! grinser006.gif

zalega mi troszke rzeczy w garazu do astry z silniczkiem 1.7 TD isuzu, tak wiec mamy:

roznego rodzaju "duperelki" oslonki, tloki itp

278371455-1.jpg

blok silnika, oczywiscie bez turbinki, niestety nie wiem w jakim stanie jest blok, poniewaz kupilem caly silnik tylko dla glowicy, trudno mi powiedziec czy jest "sprawny"

278371455-2.jpg

278371455-3.jpg

chlodnica, z tego co mi wiadomo jest gdzies peknieta... ale moze komus sie przyda...

278371455-4.jpg

glowica, popekana we wroclawiu powiedziano mi ze mozna jeszcze sprzedac, wiec sprzedaje grinser006.gif

278371455-5.jpg

Kontakt na priv lub mail [email protected] grinser006.gif

post-30274-14352478860871_thumb.jpg

Napisano

Kupie gumke tylnej polki do HB, atrape chlodnicy tzw grilla do modelu sprzed 94r grinser006.gif tanio 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam do sprzedania elektryczne szyby do astry eF wersje nadwozia 4 5

> i kombi. Podnosniki sa z wersji angielskiej wszystko jest takie

> same jak w wersi europejskiej tylko guzik od strony kierowcy

> jest inaczej wyprofilowany ale mozna go zaadaptowac do naszych

> maszyn.Rok produkcji 1996 a pasuja do kazdej eFki od 1991 do

> najnowszej. CENA 300zł.

witam można zobaczyc jakies zdjecia komplet jest na dwie szyby czy na cztery ???

Napisano

Witam,

z rozmaitych przyczyn rodzinno-finansowo-praktycznych muszę rozstać sie z moim wehikułem.

Jest to zupelnie standardowa Asterka, jeszcze niemiecki wyrób, ale kupiony w Polsce. Formalnie auto ma teraz trzeciego właściciela, ale praktycznie drugiego (w czerwcu sprzedałem Opelka narzeczonej z którą od poczatku razem go użytkujemy). Przez nas nabyte zostało w Salonie Opla przy Modlińskiej - zostawil je w rozliczeniu taki starszy pan...

Nie bedę opowiadał, jaki to niesamowity samochód - jest całkiem zwykła, a nawet trochę goła smile.gif Ma tylko jedną poduszkę, radyjko Kenwood i autoalarm.

Silniczek to tradycyjne i sprawdzone 1,4 z 60 dzikimi końmi pod maską zlosnik.gif Zeby bylo ekonomiczniej to jest załozony gaz (AL 700 + Tomasetti) - przejechaliśmy prawie 30 tys km i sprawdza się znakomicie. Przebieg to 130 tys (z czego mysmy przejechali w ciągu 2,5 roku 60 tys.) - nic się nie działo, zwykła eksploatacja.

Jakieś 20 tys temu był wymieniany rozrząd, 10 tys plyny, filtry, takie tam...

Aha, najważniejsze - kolor to beżowy (niektórzy mówią "złoty") metallic wink.gif

Cena, jaką byłbym usatysfakcjonowany to 7500 PLN.

Jesli bedzie ktoś zdecydowany, to mam kilka gadżetów które mógłbym dorzucić na zachętę.

post-29490-14352478876526_thumb.jpg

Napisano

Witam,

Mam do sprzedania zbiornik na plyn do spryskiwacza z pompką - wymontowane z mojego autka (zmienilem na większy bo zamontywalem spryskiwacze reflektorow). Wszystko działa i oczywiście jest fabryczne od GM.

Jak ktoś porzebowalby to proszę o kontakt na priv lub pod 608 39 32 95

pozdr

Lukasz

Napisano

jak w temacie. moze tez byc cala popielniczka z przyciskiem.

Napisano

Ostatnio zgubiłem jeden kołpak. Może ktoś ma taki sam zbędny. Stan dowolny.

14"

kolpakopelyw0.th.jpg

Napisano

> Ostatnio zgubiłem jeden kołpak. Może ktoś ma taki sam zbędny. Stan

> dowolny.

> 14"

Ja jeżdżę bez jednego takowego już dwa lata, także podłączam się z pytaniem...

zlosnik.gif

Napisano

Witajcie.

Sprzedam opony Barum Brillantis 185/65 R14. Wyprodukowane w marcu 2006 r. (dokladnie w 9 tygodniu 2006 r.)

Użytkowane od maja do konca października. Bardzo mało km przejechały, okolo 7 tys km. Po takim kilometrarzu raczej nie moga byc w innym stanie jak idealny.

Zainteresowanym prześle zdjęcia na email.

Poza tym wszelkich informacji chetnie udzielę na priv, email ([email protected]) i przez tel 888 15 33 10

Cena: 450 zl - dotyczy 4 szt

Napisano

Kupię jeden z poniższych komputerów w rozsądnej cenie

0 261 200 374 Kadett 2.0 Bosch Motronic M1.5

0 261 200 375 Kadett 2.0 Bosch Motronic M1.5

0 261 200 370 Omega A 2.0 Bosch Motronic M1.5

0 261 200 371 Omega A 2.0 Bosch Motronic M1.5

0 261 200 378 Vectra A 2.0 Bosch Motronic M1.5

0 261 200 379 Vectra A 2.0 Bosch Motronic M1.5

lub jeśli ktoś ma w cenie złomu elektronicznego kompa do 20NE Bosch Motronic M1.5

Napisano

Witam mam do sprzedanie troche czesci do Asterki F Kombi z 96r:

----Klapa tylna z lekkim wgniotem, prawie kompletna brakuje tylko silnika wycieraczki (wersja z centralnym zamkiem) kolor zielony butelkowy metalik cena 320,-(do negocjacji)

klapaba5.jpg

----Relingi dachowe - cena 199,-

p1080446xs5.jpg

----zbiornik plynu chlodzacego z korkiem (wyrownawczy) - cena 60,-

p1080375ng3.jpg

----obudowy slupkow przednich (2sztuki) - cena 39,-

p1080347db0.jpg

----chłodnica cieczy wersja silnika 1.6 16v z klima skrzynia manual (sprawna ma wylamany tylko plastikowy bolec ktory wchodzi w przednia dolna belke, ) - cena 100,-

p1080295gi1.jpg

----pokrywa koła zapasowego stan dobry ma maly odprysk ktory widac na foto - cena 50,-

p1080454yj5.jpg

---- drzwi lewe tylne (Astra F Kombi) kolor zielony metalik butelka stan bardzo dobry, kompletne wersja z centralnym zamkiem - cena 200,-

drzwidd8.jpg

drzwi1ss9.jpg

---- lewarek zmiany biegow stan bardzo dobry - cena 90,-

lewve4.jpg

---- kierownica z AIRBAG do OPLA Vectry B stan bardzo dobry - cena 170,-

vec1jh0.jpg

kontakt mailowy: [email protected]

GG: 3294324

Pozdrawiam Killer1000 wink.gif

Napisano

Kupie, lub przyjme za 20.GIFprędkosciomierz o W1111 (w rozliczeniu oddam stary o innym W i z angielska tarczą)o podłaczeniu impulsatora jak w załączniku.Wiadomości proszę na priv.

post-37509-14352478990582_thumb.jpg

Napisano

mam do sprzedania mechanizm elektrycznych szyb do astry 1 strona lewa i prawa wraz z włącznikami .Mechanizmy wymontowane z astry 96r. kombi cena 400

Napisano

Witam

Mam do sprzedania w 100% sprawny silniczek tylnej wycieraczek do astry f kombi. Cena do uzgodnienia.

Mozliwosc wystawienia aukcji na allegro

Napisano

Mam na sprzedaż programowalny sterownik wycieraczek - pracy czasowej. Pochodzi z VW, ale to jest dokładnie to samo co ten ze Skody.

Cena 30zł

Napisano

Z tego co się orientuję potrzebne mi są części z c16SE:

Głowica z wałkiem i kolektorami,

komputer i wiązka,

przepustnica, wtryski

W rozsądnej cenie

Napisano

witam.

jeśli ktoś ma na zbyciu tarczę prędkościomierza i obrotomierza, ew. jest chętny na zamianę na białe to proszę kontakt na priv 893goodvibes.gif

Napisano

a. Sprzedam

b. Box / bagażnik dachowy + belki mocujące (Opel Corsa B i chyba Astra F, nie wiem jak z rozstawem)

c. Cena: 360 zł

d. Odbiór tylko osobisty (Trójmiasto)

Dodatkowe info na priv lub +48 504 159 143

278420684-box1auto.jpg

Napisano

Cena 500 zł z kosztami wysyłki, więcej szczegółów na Allegro

Polecam

Napisano

Jak w temacie.

Towar nowy orginlany GM i nigdy nie zakładany. Za komplet powiedzmy 65pln. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva (towar wystawilem tez na allegro)

post-34810-14352479149839_thumb.jpg

Napisano

OPEL ASTRA I

Rok prod. 1994

Silnik 1.4i (jednopunktowy wtrysk paliwa) benzyna/GAZ

Przebieg 157 tys km

Biały 3-drzwiowy, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia

Wyposażenie:

Alarm, centralny zamek, airbag x1, szklany szyberdach, immobiliser własnej roboty, katalizator, instalacja gazowa XI 05 butla w kole, 4 głośniki, lusterka BMW M3, czysta i bardzo ładna tapicerka wewnątrz koloru czarnego.

Krótki opis:

Auto posiadam od września 2004, sprawuje się znakomicie, po założeniu instalacji gazowej jest bardzo ekonomiczne. Spala max 10 L na 100km gazu w mieście, a często podróżuje po Trójmiejskich korkach. Jesienią 06 wymieniłem:uszczelkę pod głowicą i pozostałe, tłumik końcowy, oleje i filtry oraz pozostałe płyny. Stan auta oceniam na bdb.

Silnik i zawieszenie OK., nic nie puka, nic nie piszczy. Lać do pełna i jeździć.

Cena 5900,- do negocjacji

Miejscowość GDAŃSK

Kontakt: 515 573 683

Napisano

Quote:

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

cfaniak.gif

Napisano

Kolor bordo (bez migaczy bo to z niemcoków )

Stan bardzo dobry

110 PLN / szt.

Astra F Wersja 5 d

kontakt PW lub gg 25345

i wiele innych szyby ,zderzaki , drzwi , klapa tylna a najlepiej to pytać ....

Maski juz nie ma i lewej lampy !

pozdro

Napisano

Kupie mida zmanetką w rosądnej cenie.

info na priv.

Napisano

Sprzedam części do Astry F:

Piasty tylne z ABS (dokładnie to kompletne z bębnami i szczękami(od kombi, więc jest większa średnica bębna), ale to dorzucam gratis, jeden cylinderek cieknie, szczeki i bębny jeszcze w miarę) - lewa i prawa za 150 zł;

Fotele przednie z Astry z '98, bez napinaczy, jeden fotel rozebrany, ale mogę go złożyć; + zagłówki, ale z inną tapicerką; fotel kierowcy z regulacją wysokości - cena za komplet 40 zł

Komplet rygli (tych co się wciska w drzwiach) 4 szt. za 6 zł

Przeguby zewnętrzne do Astry/Kadeta 2.0 16V bez ABS - 2 szt. za 70 zł

Manualne podnośniki szyb do wersji 4/5-drzwiowej, przód i tył, w pełni sprawne, kompletny mechanizm z korbką - cena 25 zł/szt.

W razie pytań proszę pisać [email protected] lub tel. 604 689 004

Napisano

jak w temacie jest to odkurzacz Rowenta

więcej info na ALLEGRO

Napisano

Kupie CAR300 lub inne oryginalne oplowskie radio w rozsądnej cenie.

Napisano

> Kupie CAR300 lub inne oryginalne oplowskie radio w rozsądnej cenie.

SC202 Za 25zl smile.gif

Napisano

Poszukuje czesci, ktora mocuje pompe paliwa. Opel astra 1.6i kombi.

Napisano

witam!

mam do sprzedania philipsa ccr600, radio w bdb. stanie, dorobione wejscie na zew. urzadzenie smile.gif i wyjscie na wzmacniacz.

troche info:

Zakresy: FM, AM, LW, funkcja automatycznego wyszukiwania, programowane 6 pamięci stacji, pełny RDS/EON, pamięć FM, cyfrowy, moc 4 x 20 W, regulacja głośności, tonów wysokich i niskich, balansu lewy / prawy i przód / tył, program TA, program telefoniczny, wejście telefonu, wyciszanie przy rozmowie telefonicznej, sterowanie z kierownicy, poziom głośności zależny od prędkości pojazdu, układ logiczny zapłonu, układ logiczny oświetlenia, programowanie impulsowe, regulacja nasycenia oświetlenia, odtwarzacz mechaniczny z szybkim przewijaniem do przodu i do tyłu, autorewers, tryb oczekiwania, odblokowywanie i wysuwanie kasety, Dolby B, CPS, automatyczny wybór rodzaju taśmy Cr/metal, migająca dioda LED, sterowanie zmieniaczem płyt CD, kodowanie, zdejmowany panel przedni, eliminacja zakłóceń.

Przyciski do sterowania na kierownicę nie są dostępne dla pojazdów bez oryginalnie zamontowanego radioodbiornika.

wiecej info na priv.

pozdrawiam!

Napisano

Silniczek w pelni sprawny, z kostka montazowa i przyciskiem do otwierania/ zamykania szyberka

Cena 120zl komplet

Info na priv

Napisano

Komplet zawiera mechanizmy, cale wiazki i przyciski na obie strony

Wersja z astry z kierownica po lewej stronie

Komplet 350zl

Info na priv

Napisano

Sprzedam Chek Kontrol do asterki koledzy Midowcy znają jego zastosowanie taki jak na fotce cena 75 PLN

kontroler380arwekchekcoff1.jpg

Napisano

Jak w temacie - do skrzyni f13 lub f10 . To jest to koło co jest obok mechanizmu różnicowego.

Czekam na grad ofert !

Napisano
  • Autor

Jeśli chcesz zrobić EXTRA NIESPODZIANKĘ dla swojego chłopaka, męża, tatusia, a może chcesz sam sobie zrobić taki prezent to bardzo dobrze trafiłeś

KRÓTKI OPIS:

Na zewnętrznej części będziesz miał dwie kieszenie u dołu kamizelki i jedna na zameczek u góry, ale pewnie chciałbyś też mieć kieszonkę od środka ???

Nie ma sprawy kieszonka od środka też jest i to zapinana na rzep, a więc masz sumie 4 głębokie kieszonki na swoje dokumenty, komórkę i inne rzeczy które musisz mieć zawsze przy sobie.

Kurtkę którą widzisz na zdjęciach jest wykonana z bardzo miłego w dotyku materiału (TEMPY), zakończona u dołu ŚCIĄGACZEM.

2a12fb3173474b28.jpg

dc36128c5351ffed.jpg

Więcej informacji na Allegro cool.gifsmile.gificon_rolleyes.gifspineyes.gif

Napisano

tak jak w temacie mam na zbyciu kompletne koła z oponami letnimi Good Year z bieżnikiem około 3-4 mm

felgi są to 15" z rozstawem śrub 4x100 oryginalne GM, a opona 55/195 miałem je w swojej asterce ale zakupiłem aluski z oponkami więc pozbywam się balastu z piwnicy, gratis dorzucam 5 felgę z oponą co leżała na zapasie z oponą Michelin [nie ma jej na zdjęciach gdyż leży jeszcze w bagażniku]

za cały komplet 330 do lekkiej negocjacji

preferowany odbiór osobisty ze względu na wago-wymiar

stan taki jak na fotkach jeździłem na nich przez 2 latka i nie miałem z nimi jakiegokolwiek problemu są w miarę proste nie miałem na nich żadnych bić czy drgań kierownicy

poniższe fotki przedstawiają stan faktyczny kółek

kompletaz4.jpg

felgavu4.jpg

rozmiarva6.jpg

dscf2340zn7.jpg

otwrkh9.jpg

dodatkowo mogę wysłać fotki na maila każdej felgi obutej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.