Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [07-08.2008]

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 05-06.2008

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

przednią prawą (czyli od pasażera wink.gif )

sedan 95r

może być sam plastik, bo metalowa szyna ciągle jest na drzwiach

Napisano

Kupie w rozsądnych pieniądzach ,zamki lewy i prawy drzwi przednich ,wersje pod centralny zamek takie cuś jak na zdjeciu (fota zapożyczona z forum)

281006686-zamek.JPG

Napisano

Witam.

Przygarnę biglaugh.gif lub kupię uchwyty do siatki bagażnika do astry F

Chodzi o uchwyty zaznaczone na zdjęciu czerwonym kółeczkiem.

281020566-siatka.jpg

post-78474-14352495134856_thumb.jpg

Napisano

Kupie wiaazke lub jeden kabel do corsy B zeby podpiac licznik z obrotkiem bo brakuje mi kabla sygnalowego

Napisano

Witam!

Kupię (w rozsądnej cenie) używany bagażnik do Astry F na relingi z uchwytem na jeden rower.

Fajnie by było jakby był to Oplowski bagażnik, ale to nie jest warunek.

Ogłoszenie ważne do 10-go lipca. 14 lipca muszę mieć już bagażnik na dachu smile.gif

Napisano

kupie klapke od wlewu - po taniości oczywiscie. w mojej urwal sie ten cyndzel ASTRA F

Napisano

sprzedam opony zimowe 4 sztuki 175/65/R14 plus felgi stalowe

14 calowe 4x100, sprzedam razem lub osobno - jak kto woli:)

wszelkie informacje na aukcji

tel 602 312 013

gg 2823684

[email protected]

Napisano

Sprzedam wyświetlacz MID z Astry 2 - 100% sprawny, bez wypalonych pikseli, jeździł z silnikiem 20let - cena 370zł

Napisano

Mam na zbyciu trochę części do x16xel po Swapie

większości części pasuje do aut:

- Corsa A

- Corsa B

- Vectra A

- Vectra B

- Astra F

- Astra G

- Zafira A

- Tigra

do silników o oznaczeniach

X16SZR; X16XEL; Y16XE; Z16XEX; 16SZR; C14SE; E16SE; C16SE; C16NZ; 14NV; C14NZ; X14NZ; 14SE; C18NZ; X14XE; 16NZR; X16SZ;

Pokrywa głowicy z osłoną nr GM 90 470 439 - 130 PLN

Rozrusznik Valeo - 90 PLN

Termostat z obudową i czujnikami - 50 PLN

Kolektor ssący z lekko ułamanym rogiem (do naprawienia) - 100 PLN

Blok z tłokami i korbowodami - 350 PLN

Wał korbowy z panewkami - 250

Koło zamachowe (gratis tarcza sprzęgła z dociskiem) - 80 PLN

Skrzynia biegów F15 - 400 PLN (gratis łapa)

Półosie do skrzyni z ABS (w jednej nowy przegub, jedna guma przegubu gratis) - 180 PLN komplet

Komputer, sterownik silnika ECM - 210 PLN

instalacja elektryczna silnika - 50 PLN

Koła zębate rozrządu nr GM 90528768 - 40 PLN,

Czujnik położenia wałka rozrządu - 50 PLN

Czujnik spalania stukowego - 50 PLN

Czujnik położenia wału korbowego - 50 PLN

Niekompletna odbudowa rozrządu (połamana czołowa część od koła wielorowkowego, reszta cała - 30 PLN

Map sensor - 50 PLN

Cewka zapłonowa DIS nr GM 10457075 (gratis półroczne przewody NGK) - 120 PLN

zapytania prosze kierowac na priv bądź gg nr w profilu fotki mogę wysłać na maila

większość jest wystawiona na Allegro KLIK

Napisano

Sprzedam opony zimowe 175/65/R14 i stalówki, gwarancja.cena za wszystko 419zł do tego dorzucam GRATISY.szczegóły i fotki na a u k c j i

Napisano

Witam

Do sprzedania mam radyjko jak w temacie. Niestety po odlaczeniu akumulatora okazalo sie, ze kod ktory mialem na karcie nie jest od tego radia, tak wiec nalezaloby dac sprzet do elektronika. Mi sie juz tego nie chce robic bo mialem jeszcze czerwonego blaupunkta modene ktorego zamontowalem do corsy. Radio bylo kupione razem z corsa (mam ksiazeczke w jez. niderlandzkim oraz oryginalna kieszen, ktore oczywiscie dolaczone zostana do radia). Radyjko jest w pelni sprawne, w stanie idealnym - zadnych rys, pekniec, wytartych napisow.

Cena jaka chce dostac to 190,00PLNow + oczywiscie koszty wysylki.

PS. Zdjecia celowo nie wklejam bo raz ze mi sie nie chce bo chyba wszyscy wiedza jak wyglada, a dwa ze ci co nie wiedza moga sprawdzic na allegro.

PS2. Jesli w przeciagu kilku dni nikt sie nie kupi to wystawie radio na aukcji z minimum podanym tutaj.

Napisano

Kupię za rozsądną cenę lub przygarnę taki kołpaczek do Opla na felgę 14. Dokładnie taki.

Niestety własny zgubiłem na dziurze w Pobiedniku :/

Napisano

Sprzedam manetkę sterowania wycieraczkami pochodzącą z omegi z kółkiem do regulacji pracy wycieraczek i przyciskami do sterowania kompem lub czymkolwiek clown.gif co masz zainstalowane na pokładzie ok.gif - manetka bez sterowania wycieraczką tylnej szyby - 90zł plus wysyłka lub odbiór osobisty w Białymstoku

Napisano

kupie polke pod schowek ASTRA F

kolor czarny

prosze o wiadomosc prywatna

Napisano

Panowie przygarnę starą może być nawet podarta tapicerkę (materiał z siedzenia przedniego) od Astry F Chodzi mi o taką ze zwykłych siedzeń a nie od kubełków

Napisano

Przygarnę.... wysępię... kupię... roletę bagażnika do Astry Caravan.... Jak kupiłem auto to było bez rolety... niby nic ale wolę skompletować auto.. dodatkowo poszukuję przedniego grilla w kolorze E 270 (nie jestem pewien co do literki)... Dodatkowo poszukuję prawego boczka w kolorze szarym na tył (bagażnik) auta z wszelkimi zaślepkami na śruby i zaślepkami na lampy itd... bo mnie krew zalewa jak patrzę i widzę połamane..... Oczywiście rozsądna cena mile widziana... zeby.GIF

Napisano

Sprzedam Opla Astrę. Niestety 15.06 pożegnałem się z asterką, która wiernie służyła mi od 2005 r. Auto sprowadzone z Holandii.

Do czasu wypadku samochód był wyłącznie serwisowany w ASO. Posiada w pełni sprawną instalację klimatyzacji - fabryczną. 2 lata temu została założona całkiem nowa chłodnica i osuszek. Nowe tarcze i klocki.

Auto posiada instalację gazową fabryczną - kolteca. Nigdy nie czułem gazu. Wskaźnik w desce (zależnie od trybu pracy wskaźnik wskazuje paliwa paliwo, albo ilość gazu). Z uwagi na przebieg i bezpieczeństwo 2 lata temu wymieniono reduktor na nawoy w ASO - koszt samego reduktora to 2 tys. Jest faktura i gwarancja. Poprzedni reduktor też dokładam. Wraz z wymianą reduktora zostały założone nowe wtryski. Auto na gazie (butla wchodzi 38 l.) robiło 430 km z włączoną klimą. Jest założony MID. Silnik 1.6 xszr. Akumulator Opla - gwarancja.

Cena 2700 zł.

Uszkodzenia auta są na zdjęciach pod linkiem.

http://gallery.mac.com/a__t/100094

Napisano

Witam, mam do sprzedania astrę kombi z 93roku, silnik 1.4 benzyna+gaz. Kolor biały, do drobnych poprawek, zdjęcia wyślę zainteresowanym na meila.

cena: 4500zł do małej negocjacji.

Mogę zamienić na corsę C z dopłatą.

GG: 7618952 albo [email protected]

Napisano

jak w temacie mam na sprzedaż MIDa do astry f z silnikami:

c14nz, c14se, c16nz, c16se, c18nz

impulsy ma ustawione na 8992 czy dla modeli z 1992, przy astrach z '92 nie trzeba nic przeprogramowywać,

zestaw zawiera:

- MID bez wtyczki

- manetke z kółkiem i sterowaniem MIDa

- przekaźnik do w/w manetki

- czujnik płynu spryskiwacza z wtyczką

- CC bez wtyczki

cena jak mnie interesuje 400 PLN

186517214ab563a6med.jpg

Napisano

Jak w temacie czerwone nie wiem z jakiej firmy obnizaja tak na oko -40 cena za komplet 4szt przód i tył to 120zl + wysylka jakby co to pisac na gg 8147189

Napisano

Jak w temacie szyberdach do astry F, ale koniecznie taki jak na foto...

post-120783-14352495486152_thumb.jpg

Napisano

Witam.Znajomy potrzebuje jak w temacie pompe wysokiego ciśnienia do zafiry b,2005r,2.2 benzyna 150km.Numer kontaktowy 606406104

Napisano

> jak w temacie mam na sprzedaż MIDa do astry f z silnikami:

> c14nz, c14se, c16nz, c16se, c18nz

> impulsy ma ustawione na 8992 czy dla modeli z 1992, przy astrach z

> '92 nie trzeba nic przeprogramowywać,

> zestaw zawiera:

> - MID bez wtyczki

> - manetke z kółkiem i sterowaniem MIDa

> - przekaźnik do w/w manetki

> - czujnik płynu spryskiwacza z wtyczką

> - CC bez wtyczki

> cena jak mnie interesuje 400 PLN

mida nie ma

pozdrawiam sklejek

Napisano

Sprężyny zdemontowane z samochodu (1996r.)o przebiegu 125 tys. km.Oryginalne, oznaczenie producenta AV505.

Stan oceniam jako zadowalający.Odstąpie za 10 PLN plus ewentualne koszty przesyłki.Jeśli ktoś będzie chciał to dorzucam przekładki gumowe gratis.

post-42381-14352495560907_thumb.jpg

Napisano

Do sprzedania mam zestaw hamulcowy ktory jezdzil w mojej Asterce. Tarcze lite, maja 12mm grubosci takze nie wiele mniej niz nowe(12,7mm) co najwazniejsze nie sa zwichrowane, klocki Ferodo premier niedawno kupowane zrobione na nich moze 1500 km.

Cena: 150zl ale ponegocjowac zawsze mozna wink.gif

281088294-hample1.jpg

281088294-hample2.jpg

281088294-hample3.jpg

post-49052-14352495575159_thumb.jpg

Napisano

Mam do sprzedania nową nigdy nie używana przekładnie kierowniczą do Opla Astry F Vectry A, Daewoo Lanos, Espero Nexia bez wspomagania. Nr przekładni 900260. Cena :300zł Gorąco polecam smile.gif

post-37450-14352495575942_thumb.jpg

Napisano

Witam,

ponieważ dostałem służbową viki muszę pożegnać swoją asterkę. Na pewno odwdzięczy się dobrym rękom które się nią zechcą zaopiekować :-))

Szczegóły są pod adresem: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5801328

Dla Autokącika cena 24'900zł smile.gif

Pzdr.

Napisano

Sprzedam astre kombi 1,7 td silnik GM, przebieg 207000km, kolor czerwony lusterka i zderzaki w kolorze, autoalarm, central zamek,imobilajzer,alufelgi 15 ,szyberdach ,dwie poduszki,dużo nowych cześci zostało wymienione w tym nowa chlodnica ,przegląd do grudnia oc do listopada,ma ślady urzytkowania miejskiego.

cena 6700zł kontakt 508323708

Napisano

Witam mam do sprzedania nowe nie używane sprzęgło do Valeo do Astry 1,4 . Cena 200 zł

Napisano

Przyjmę/kupię kołpaki 14'' sztuk 2 takie jak na foto

281098409-P1030102.JPG

Jeśli jest ktoś w posiadaniu całego kompletu na koła 14'' (niekoniecznie taki wzór jak powyzej) i chciałby się go pozbyć za rozsądną cenę to jestem zainteresowany 275123014-zielony.gif

post-109260-1435249565146_thumb.jpg

Napisano

> Kupię głosnik wysokotonowy do Astry F w trójkąt przednich drzwi,może być z całym plastikiem i gumką do sterowania lusterka manualnego.Wiadomości na PRIV.

Napisano

Hej wczoraj mialem dostawe przyszly mi 2 astry

eFka 1,7dth combi blaszak prawie cala na czesci

Astra G 1,6 x16szr elektryka klima niestety bez mida smile.gif

W razie W prosze o kontak mozliwosc wystawienia na allegro

Napisano

Sprzedam dwie belki bazowe bagażnika do Astry F. Kupione rok temu używane, raz założone dla sprawdzenia potem przeleżały w garażu.

Cena: 100zł.

Odbiór: Warszawa

post-73354-14352495743132_thumb.jpg

Napisano

jak w temacie radyjko plus zmieniarka blupunkta chyba cc2(kod do radia mam a nie wiem czy bedzie potrzebny do zmieniarki) wszystko dziala, kompaktybilne ze sterowaniem z kiery i wyswietlaczem,

cena 320pln, dostepne w pl po 14 sierpnia

4 stalowe felgi 13" z astry F - 100pln, do odbioru od zaraz

4 kolpaki gma 13" taki jak tu - 40pln

zdjecia jak ktos potrzebuje moge doslac, wszystko pochodzi z moich aut, odbior mazury lub okolice wawy, info na priv

Napisano

Mam do sprzedania z ciężkim sercem moją Asterkę.

Rok prod. 1997. Sprowadzony w 2004 roku.

Pojemność 1,6 8V

Instalacja gazowa, butla w kole.

Przebieg 141000km

Wyposażenie: szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrznax2 , radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, dzielona kanapa.

Jest świeżo po wymianie kompletnego rozrządu (137000km), nie wymaga wkładu finansowego wszystko było robione na bieżąco.

Ma z przodu roczne sprężyny a z tyłu w tym roku wymieniłem na wzmocnione (pod LPG).

Cene jaka mnie zadowala to 8700zł.

281122006-C5909018_1.jpg

Więcej foto na PW

post-78295-14352495780541_thumb.jpg

Napisano

PILNE!!. Kupię CHLAPACZE do astry F SEDAN na TYŁ (oryginalne z logiem opla) potrzebuje dokładnie jednej sztuki z prawej strony patrząc od tyłu auta. Kontakt: GG:5005050 mail: [email protected] . Pozdrawiam!

Napisano

sprzedam manetkę wycieraczek z kółkiem opóźnienia wycieraczek od omegi i z klawiszami od mida i przekażnik uruchamiający działanie kółka - stan bdb, manetka od sedana - cena za komplet 150zł ok.gif

Napisano

Jak w temacie nabędę podnośniki el.do A II na tył w rozsądnej cenie slinka.gif

Napisano

sprzedam zderzak przedni z dokladka z laminatu oraz halogenami stan surowy do malowania halogeny orginalne GM cena 250 zlmr tel 725 087 202

Napisano

Witam

Mam do sprzedania tylne zaciski do opla astry G s silnikiem x18xe1 na 5 śrub (napewno pasują do innych) firmy Bosch.

Wymieniłem je z powodu zacinania się lewego (tego za pasażerem) na Lucasa, ten drugi był ok, lecz mechanik tak mnie postraszył, że wymieniłem komplet. Z zaciskami są klocki hamulcowe z przebiegiem ok 8 tys firmy delphi - cena 150 zł.

Posiadam siatkę grodziową do opla astry F. Kupiłem ją jako siatkę do astry G, lecz nie można jej założyć za przednie fotele frown.gif Istnieje możliwość zamiany na właściwą.

Napisano

jak w temacie... może komuś zalega....

stan jak najlepszy, cena do uzgodnienia smile.gif

dość pilna sprawa

Napisano

Sprzedam zestaw 4 klameczek wewn. z viki B po FL po drobnych modach pasuja do astry

cena 100zl a tak sie prezentuje 3.jpg

Napisano

Mam na sprzedasz oryginalne zamki przednie prawy i lewy do astry ,wersja bez centralnego zamka -cena 25 zł za sztuke lub 40 zł za obydwa.

Sprzedam również oryginalne siłowniki od centralnego zamka do drzwi przednich prawych i lewych -cena 25 zł za sztuke lub 40 zł za komplet.

Pozdro

Napisano

Mam do sprzedania części z prawie całej astry c18nz 91r. 5D

Uderzona w tył, z wyposażenia el. lusterka, el. szyby na przednich drzwiach, wspomaganie (przyjechałem tym autem 60km i jechała prościutko, nic nie piszczy po dobicu do oporu).

Ogólnie ma być dawcą części do mojej i nie będzie: skrzyni z przeniesieniem napędu (tu się jeszcze mocno zastanowię bo być może oddałbym w komplecie), ABSu, być może nie będzie też sprężyn zawieszenia i kilku innych pierdół które wylądują u mnie wink.gif

Ceny:

Elektryczne szybki 300zł (mechanizmy, przełączniki i kabelki wszystkie które są od tego, nawet wytargam te spod deski bo i tak będzie demontowana),

Lusterka elektryczne - 60zł

Boczki za wszystkie 4 - 160zł

Fotele z kanapą (w kanapie mała dziurka - patrz foto) - 160zł

cała tapicera w komplecie - 300zł (po oględzinach zaczepu wygląda, że napinacz kierowcy jest ok, będzie w komplecie)

komplet tapicerka + szyby + lusterka = 560zł

Lampka z łapką z nad tylnych drzwi - sprzedane

Zaciski z tarczami i klockami (przód 256 wentylowane) - sprzedane

Maska 100zł (razem z wygłuszeniem ale niestety ma dwie dość pokaźne dziury i 2 lub 3 małe)

Alternator 60zł (wygląda że jest całkiem świeży)

Istnieje opcja zakupu całego silnika nawet razem ze skrzynią (czyli tzw kompletu na swap) i kolumnami mcphersona (nawet i ze sprężynami ale one będą z astry 95 x17dtl chyba że się okaże, że w tej są takie same) za powiedzmy 700zł ale wtedy to już raczej wysyłka odpada z uwagi na ciężar i gabaryty (jeśli to by się zmieściło do mojej astry to mogę dowieźć do 100km w cenie 50zł czyli za cenę paliwa/lpg)

Centralny zamek sterowany na pilota 160zł komplet czyli 4drzwi i klapa (bo na wlewie paliwa chyba nie ma siłownika)

Wspomaganie wąski pasek - sprzedane

Licznik z obrotomierzem w1111 - 80zł (ma niewielki odprysk tuż nad przebiegiem a ten 223tys km)

Wszystkie ceny można negocjować (im więcej kupisz tym upust większy), wysyłka na koszt kupującego.

O resztę pytać bo trochę rzeczy się znajdzie.

Jeśli potrzebujesz kilka części z silnika a uzbieram ofert na przekonującą kwotę to go porozkręcam bez sentymentu.

Schowek ma niestety urwane uchwyty drzwiczek.

fotki:

ac19aa386bc3253fm.jpg 47ed1bf8259ed4a7m.jpg fba76f7870387837m.jpg c1fbc02f7bc87a69m.jpg

6d3b8ad56292f162m.jpg ff8aee5f7852ed0bm.jpg cf6344552404f21bm.jpg db0393cc5313a716m.jpg

3d43da7b55429efem.jpg 096909fc15c5b047m.jpg 82bff2d4d85c47a7m.jpg 3464be480b40af7bm.jpg

7b228dfee9d834e4m.jpg efbe10674d451538m.jpg f6cfac4cbb8d44efm.jpg

Jeśli ktoś życzyłby sobie więcej fotek to oczywiście zrobię i prześlę na maila, nie mam nic do ukrycia więc z jakiej strony sobie zażyczysz takie ujęcia będziesz miał.

W związku z dość dużą ilością pytań o lusterka to 60zł za komplet z instalacją itp itd. lusterka przeliftowe czarne ale na razie do sprzedania w komplecie z szybami i boczkami (w zasadzie jako bonus).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.