Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [07-08.2009]

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 05-06.2009

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

1) wkład lusterka do Astry F poliftowej (niestety nie pamiętam z której strony [prawdopodobnie lewa strona, nie-asferyczne], pozostał mi z Astry po adaptacji elektryki lusterek z anglika) oddam za jakieś piffko + przesyłka

2) manetka wycieraczek Omega B / C sedan Z POKRĘTŁEM i obsługą MIDa (komp pokładowy) - 30PLN + przesyłka

3) przepustnica silnika x16xel wraz z TPS - 15PLN + przesyłka

4) silnik elektryki szyb Vectra B tyl prawa strona (być może pasuje też do innych modeli Opla - w razie potrzeby podam nr kat) - 50PLN + przesyłka

5) przekaźniki różne (świateł, kierunkowskazów, czasowe ogrzewania szyb i lusterek, pompy paliwa, ABS) - od 5PLN

6) podnośniki manualne szyb tył Vectra B prawy i lewy - 30PLN/szt

7) Manetka / przełącznik świateł / kierunkowskazów - Astra, Vectra Corsa itp oryginał GM - 15PLN + przesyłka

8) Manetka / przełącznik wycieraczek htb/kombi (z obsługą tylnej wycieraczki), Astra, Vectra Corsa itp oryginał GM - 15PLN + przesyłka

9) Kabel anteny radiowej oryginał Bosch, nówka-nieużywany, oryginalnie zapakowany, długość 5m, zakończony złączami z gwintem - cena 20PLN + przesyłka [mam 2 szt]

Fotki na życzenie. Kontakt na PW

Napisano

Mam do sprzedania przedni reflektor Carello (lewy, kierowcy) nr GM 90 383 782 pod elektryczne sterowanie. Reflektor ma ulamane 2 zaczepy, nie posiada szkla!

Sprzedaje w zasadzie dla samego 'koszyczka' i mechanizmu regulacji elektrycznej. Cena powiedzmy 20 zl + przesylka.

Napisano

Kupiłem Astrę G z żalem sprzedaję Astrę F.

Opis:

Kupiony w autoryzowanym serwisie TRAX w Łodzi,

Garażowany,

Bardzo zadbany,

Silnik X16SZR- elastyczny (max. moment obrotowy przy 2600 obr/min), oszczędny (niecałe 7l/100km w cyklu mieszanym) oraz w miarę dynamiczny,

Auto w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym,

Nie wymaga żadnego wkładu finansowego,

100 % bezwypadkowy!

Wyposażenie:

Poduszka powietrzna kierowcy,

Centralny zamek sterowany z pilota,

Autoalarm,

Immobiliser,

Wyświetlacz TID (godzina, data, temperatura),

Radio Pioneer + 6 głośników,

Dzielona tylna kanapa w stosunku 2/3,

Komplet opon zimowych wraz felgami.

Cena: 8500zł

post-23490-14352502940448_thumb.jpg

Napisano

Jak w temacie, kupe reflektor prawy do Astry G. Koniecznie GM, kompletny. Nie anglik. Info na priv.

Napisano

Mam jeszcze 2 dekielki do alufelg na 4 sruby:

cdccd8677fe55784m.jpg

0e7bdf96f852fe02m.jpg

cena - 25 zl/szt

Napisano

Witam, z miłą chęcią za rozsądną cenę przygarnę klocki i tarcze firmy Lucas. Nie wentylowane do astry sedan oznaczenie silnika X14NZ. Czekam na PRV.

Napisano

Jak w temacie, sprzedam sprawne, kompletne zaciski hamulcowe. Cena 80 PLN za oba.

Pozdrawiam

Napisano

Sprzedam Opel Astra 1.4 16V wersja Family 05 1998 kupiony w Polskim salonie , jestem drugim właścicielem

Przebieg 161 000km ,bezwypadkowy serwisowany ASO

wyposażenie :

Poduszka powietrzna

centralny zamek

wspomaganie kierownicy

ABS

elektryczne szyby przód

halogeny

lakierowane zderzaki i lusterka

radio + 6 głośników

dzielona kanapa + podłokietnik

regulowana wysokość fotela kierowcy

spojler na klapie (salon)

Zdjęcia mogę podesłać

cena 7500zł do uzgodnienia

Napisano

Kupię felgę stalową o parametrach 4x100 6X15 ET49

Tylko oryginał GM

Poproszę o rozsądne oferty na priv

Napisano

Fotel lewy ew. prawy nie połamany nie powykrzywiany

kpl felg ( cena czyni cuda: alu w dobrej cenie też mogą być)

dojazdówke

Napisano

Jak w temacie

tid.th.jpg

75 PLN

didj.th.jpg

45 PLN

Kontakt PW lub mail

Napisano

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9131633

Zdjęcia na otomoto.

cena wyjściowa: 15700

Opel Astra II / G / 2

Silnik 2.0 DI

Oznaczenie silnika X20DTL ; 16 V ; 82 KM

Czarny metalik

Produkcja 1999 w fabryce „Adam Opel” - Niemcy

HB 5-drzwiowy

Sprowadzony z Holandii w lutym 2006 roku

Wersja limitowana, stylistyczna SPORT

Przebieg 210 000 km (z czego 140 000 km w Holandii)

Wyposażenie:

2x poduszka powietrzna

Napinacze pasów

ABS

TEMPOMAT

Klimatyzacja manualna

Autoalarm z domykaniem szyb

Elektryczne szyby z przodu

Elektryczne i podgrzewane lusterka

Halogeny przednie przeciwmgielne

Skórzana kierownica i mieszki

Fabryczne kubełkowe fotele

Tylna kanapa dzielona

Podłokietnik z przodu i z tyłu

Otwór na długie przedmioty

3 x 3-punktowe pasy z tyłu

Oświetlenie dla pasażerów z tyłu

Centralny zamek

Immobiliser

Fabryczne białe zegary

Radiomagnetofon

6 fabrycznych głośników

Termometr zewnętrzny

Pełna regulacja kierownicy

Pełna regulacja fotela kierowcy

2 komplety kluczyków

16 calowe fabryczne oplowskie felgi

Opony 205/50/16 Uniroyal Sport (od 2007)

Pełnowymiarowe koło zapasowe na feldze stalowej 15 cali

Za dodatkową opłatą komplet 4 felg 15 cali na zimę + dwie nówki zimowe opony Dębicy

Garażowany (brak oznak rdzy)

Pokrowce szyte na wymiar w komplecie

Dorzucam pełną dokumentację wraz rachunkami i fakturami od mechanika, gdzie widać co i kiedy było robione. Gratis książka opel astra „sam naprawiam” i kilka części zamiennych które mi zostały.

Opis:

Jestem pierwszym użytkownikiem w kraju. Autko cały czas używane, głównie jazda miejska, częste trasy, w których astra sprawuje się znakomicie – prędkość max 180 km/h, bardzo ładnie się zbiera w przy prędkościach 120 – 140, pali w trasie 5 litrów w mieście max 8, mieszanie 6,5. Lana praktycznie tylko ropa ze stacji Shell.

Tempomat idealnie sprawuje się na autostradach (ogranicza spalanie). Doskonale trzyma się drogi dzięki twardemu zawieszeniu.

Silniki tego typu, co w Astrze montowane były swego czasu w SAAB`ach.

Silnik na łańcuszku rozrządu.

O sprężarkę dbałem, więc ciągle mocno ciągnie.

Fotele w świetnym stanie – jeżdżone w pokrowcach

Ostatnie dokonane prace:

Przy 185 tys wymienione: sprężyny + amortyzatory tył i przód ; łączniki stabilizatorów

Przy 190 tys wymienione sprzęgło

Przy 190 tys wymienione świece

Przy 200 tys wymieniony tłumik końcowy

Przy 205 tys wymieniony olej (5W40) + filtry

Auto do zobaczenia w tygodniu we Wrocławiu oraz w weekendy w Zabrzu

Napisano

Kupie lub przygarnę uszkodzony bądź sprawny przełącznik elektrycznych lusterek. O taki jak na foto poniżej:

fot854.jpg *

*foto z astra.auto.pl

Napisano

Witam,

tak jak w temacie kupię skraplacz klimatyzacji do Opla Astry F (z podpisu). Może ktoś coś wie, gdzie można tanio kupić, może także wymienić. Może ktoś czymś takim handluje? Widziałem na Allegro po 250 zł. Interesują mnie głównie okolice Warszawy, ale nie tylko.

Napisano

Witajcie Mam do sprzedania praktycznie wszystkie czesci do astry I w kazdej budzie ciezko wypisac wszystko co mam i za ile ale duzo tego jest smile.gif

Przykladowo pulka pod schowek szara 30zl, did 20zl tid 30zl manetka kierunkow 25zl i wiele innych kontak przez gg meil telefon kontakt w profilu.

Napisano

Szukam białych/dymionych kierunkowskazów bocznych do Astry II.

Oferty na PW.

Ewentualnie TID'a w dobrej cenie grinser006.gif

Napisano

Witam

Jak w temacie ale głównie chodzi mi o ten element:

Wielowypust na który nałożona jest korbka.

Napisano

Witam .

Kupie fotele z boczkami do A II kombi (chyba że podejdzie też od hatchbacka 5d)komplet.W miarę w rozsądnej cenie i nie od angola.

Wersja sportiv ,albo te późniejsze szare ale z bocznym trzymaniem.Z poduszkami bocznymi.

Ew zamienię się na swoje sa w idealnym stanie .

dlaczego ????

Chcę takie mieć..... a na skóre mnie nie stac zlosnik2.gif

Napisano

Witam!

przygarnę za przysłowiowe piwo.gif lub kupię wtyczkę taką jak na rysunku w załaczniku (potrzebna manetki do tempomatu)

wazne by miała obsadzone wszystkie cztery piny.

post-105727-14352503130238_thumb.jpg

Napisano

Do sprzedania półka tylna z mojej astry. Przyczyna sprzedaży to wycięte dziury, a brak głośników w półce. Zastrzegam, że dziury wycięte są dość szpetnie (poprzedni właściciel nie był zbyt finezyjny...).

W półce nie ma gąbki przesłaniającej szczeliny wentylacyjne - gąbka rozsypała się (chyba ze starości, nie wiem).

Plastikowe podpórki (2 szt.) nie są widoczne na zdjęciu, ale dołączam do półki oczywiście.

Cena - 20 PLN + koszty wysyłki.

282604586-top.jpg

282604586-bottom.jpg

282604586-otw%F3r1.jpg

282604586-otw%F3r2.jpg

Napisano

Oddam za symbolicze chipsy.gifi boozing.gif pompke wodna SKF i rolke do Astry ,termostat F 1,6 8v pasuje oczywiscie tez do innych modeli 8v.Po przebiegu 25-30tys,wymienialem dlatego że pasek tarł o obudowe rozrządu i przy okazji zrobiłem też uszczelke pod głowicą.W razie czego pisać.

Napisano

Witam,

Do zaoferowania

Radio CAR400 w pełni sprawne(w sumie nie pamiętam, kiedy używałem w nim magnetofon), oczywiście w komplecie kod do niego.

Głośniki PIONEER TS-G1701i z podstawkami do opla (miały być zamontowane w tylnej klapie mojej astry F ale się nie doczekały montażu. A jedynie prób grały bardzo fajnie.

Cena za wszystko w/w 150zł + koszta przesyłki.

Kontakt na prix.

Napisano

Jak w temacie -kupię musi być w dobrym stanie.Mirek

Napisano

Sprzedam oryginalną felge astra F 14" z jako taką opona rozmiar 205. Felga nie używana robiła jako koło zapasowe. Cena 50zł, odbiór w Lublinie.

56299798898906e7.jpg

Napisano

jak w temacie

kupię zaślepkę przedniego zderzaka do eFki GSi najlepiej czarną wink.gif

282636369-zaslepka.jpg

oraz emblemat GSi o taki:

282636369-logo.jpg

kontakt priv

post-100298-14352503316028_thumb.jpg

Napisano

Kupie konsole srodkową czarną z kratkami (klima) do astry g gdyz moja juz mocno porysowana.

Napisano

Mam do sprzedania przekaźnik wycieraczek APE23

Większość pewnie wie o co chodzi ale dla zielonych:

# programowana praca przedniej wycieraczki w cyklu 0,3 - 20s

# mycie szyby z osuszaniem

# pojedynczy ruch wycieraczki

# zabezpieczenia silnika wycieraczek przed uszkodzeniem

Sprzedaję bo zmieniłem manetkę na tą z omegi i niestety nie da się tego razem połączyć.

Cena 36zł z wysyłką (list polecony priorytetowy), ew. odbiór osobisty w Krakowie 30zł.

Kontakt -> profil

Napisano

Zamienię Astrę G kombi comfort 1.6 8V przebieg 80kkm, rocznik 2001, na Astrę G 2.0 DTL (dodatkowe warunki do uzgodnienia)

kontakt na gg 8990444

Napisano

Kabel anteny radiowej oryginał Bosch, nówka-nieużywany, oryginalnie zapakowany, długość 5m, zakończony złączami z gwintem - cena 20PLN + przesyłka

Napisano

> Mam do sprzedania przekaźnik wycieraczek APE23

Nieaktualne.

Napisano

Witam!

Do sprzedania mam silnik do szyberdachu, pasuje do starszej i nowszej astry smile.gif

Mozliwy odbior osobisty w Gdansku.

Cena: 60 zl

pic4514.th.jpg

pic4515.th.jpg

priv lub gg: 651566

Napisano

Witam.

Sprzedam licznik od mojej astry z obrotkiem. Przebieg 139 tys km.

Ma wadę. Ma uszkodzony czujnik przebytej drogi (błąd 24) a nie chce mi się w to bawić i chcę wymienić na nowy - dlatego sprzedaję.

Cena : 50 zł + przesyłka.

Wszelkie info na priv.

Napisano

Sprzedam naprawde mało uzywaną pompe paliwa 1,2 Bar-jeździła u mnie w Astrze F 1,8. jakieś 10 dni po czym okazało sie że stara jest dobra wiec włożyłem starą a ta leży i sie marnuje.

Cena : 100zł

Tel: 791-603-634

Napisano

Witam. Poszukuje przedniej szyby do astry F. Najlepiej z paskiem na górze, w dobrym stanie i niedrogo wink.gif Oferty na priv, gg: 7462374. Pozdrawiam

Napisano

Sprzedam dwie belki bazowe bagażnika FeuVert do Astry F.

Cena: 100zł.

Odbiór: Warszawa

post-73354-14352503416605_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam

- wykładzinę dolną bagażnika Astra F combi - 50 PLN

-licznik na części bez obrotka - zmieniałem tylko prędkościomierz (ten co mam dorzucę gratis )wskaźnik temp , paliwa i obudowa , szybka ok wystarczy włożyć swój prędkościomierz - 30 PLN

Kontakt PW lub 796-055-489

Napisano

Kupię pilnie silnik do mojej asterki bez osprzętu w dobrym stanie

może być model X16SZR

Napisano

Kupię, przygarnę przełącznik wycieraczek/kierunkowskazów. Może być niesprawny/spalony...

Napisano

Witam.

Mam na sprzedaż używany, ale w bardzo dobrym stanie tłumik środkowy do Opla Astry. Cena 35zł.

Pasuje do kombi z silnikiem:

1,7DTL (68KM)

1,7D (57KM i 60KM)

1,8i (90KM) z automatyczną skrzynią biegów

Dla bezpieczeństwa kupującego, mogę wystawić na Allegro.

Wysyłka na koszt kupującego. Ze względu na gabaryty, wysyłam tylko kurierem (cena ok 20zł).

Preferowany odbiór osobisty.

Kontakt:

tel: 502-68-78-10

e-mail: [email protected]

Zdjęcia mogę wysłać na e-mail.

Napisano

Witam,

Mam do sprzedania :

Opel Astra II

Silnik 1.4 16V 90 KM

Srebrny metalik

Rocznik: 2004

HB 5-drzwiowy

Samochód kupiony w salonie w Polsce, pierwszy właściciel, garażowany, bezwypadkowy.

Przebieg 63.000 km

Wyposażenie:

2x poduszka powietrzna

ABS

Klimatyzacja manualna

Autoalarm

Elektryczne szyby z przodu

Skórzana kierownica i mieszki

Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem (2 klucze)

Immobiliser

Regulacja wysokości fotela kierowcy

Pełna dokumentacja wraz rachunkami i fakturami od mechanika.

Cena : 23.000 PLN (do uzgodnienia)

Telefon kontaktowy: 691 201 056

Napisano

Witam.

Kupię centralkę alarmową od Astry G. Najlepiej sprawną smile.gif

Napisano

Witam,

szukam kompletnego, sprawnego wspomagania w rozsądnej cenie do mojego Astrolota.

Pozdrawiam

Napisano

Ogłoszenie grzecznościowe - znajoma ma do sprzedania:

Astra I z 1998 r. 1,4i Hatchback trzydrzwiowy. Kolor czerwony niemetalizowany. Przebieg 150 000 km. Przebieg raczej na pewno jest oryginalny bo auto cały czas w rodzinie było. Instalacja gazowa.

Uszkodzony przód jak na zdjęciach. Samochód stoi w Krakowie i mozna go obejrzeć.

http://astra3.republika.pl/1.jpg

http://astra3.republika.pl/2.jpg

http://astra3.republika.pl/3.jpg

Cena to ok. 1500 zł do uzgodnienia z właścicielką!

Kontakt: [email protected]

Napisano

jak w temacie kupie korek wlewu oleju taki jak był w astrach/vectrach metalowy wink.gif

Napisano

kupie bagnet, miarke do sprawdzania oleju astra jak w opisie

Napisano

Ze względu na powiększcie rodziny sprzedaję swój wehikuł. Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym, oprócz koniecznej wymiany rozrządu nie wymaga wkładu finansowego. W ostatnim czasie zrobiłem przegląd instalacji LPG oraz klimatyzacji. Klima nabita, odgrzybiona, wymienione świece, filtry kabinowy i powietrza. Posiadam historię eksploatacji od zakupu (3 lata temu).

Dane techniczne:

-> rok produkcji 1998

-> silnik ecotec X14XE (pojemność 1,4, 16 zaworów)

-> przebieg 222.000

-> instalacja gazowa ze sterownikiem bingo-m, butla 35 litrów

-> Alu-felgi 15'', opony całoroczne Dębica 195, posiadam też zimowe opony 205, których nie używam od 2 sezonów, ale jeszcze są w dobrym stanie

Wyposażenie fabryczne:

-> centralny zamek, immobiliser

-> elektryczne przednie szyby

-> wspomaganie kierownicy

-> fabryczne radio (kasetowe),

-> przednie światła przeciwmgłowe

-> Lakier metalic

-> ABS

-> Airbag (dla kierowcy)

Dodatkowe wyposażenie:

-> domykanie szyb przednich

-> podgrzewane lusterka

-> czujniki cofania z wyświetlaczem w lusterku wstecznym

-> programowalna praca wycieraczek

-> Uchwyt na napoje dla kierowcy

-> Szeroki, duży podłokietnik z dodatkowymi 3 uchwytami na napoje, z obiciem zgodnym z tapicerką

-> CB-Radio-ready; znawcy wiedzą o co chodzi ;-)

-> Dodatkowa półka pod schowkiem np. na mapy

-> Gniazdo zapalniczki w bagażniku do podłączenia lodówki

Cena od której zaczynamy negocjacje to 8.500. Samochód jest do obejrzenia w Toruniu, możliwość sprawdzenia u mechanika.

telefon kontaktowy 605-33-22-65

sell_001.jpg

sell_002.jpg

sell_003.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.