Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś z Cromy, trochę z Linei i wnętrze Logana

Featured Replies

Napisano

Fajny, taki nieprzekombinowany waytogo.gif

Nie wiem czemu ale palio zawsze mi się podobało, nawet bardziej niż marea weekend niewiem.gif

Napisano

> Czyli Fiat Palio po brazylijsku:

ciekawy z zewnątrz i strasznie trumniasty wewnątrz.Jak by był w okolicy 30-32 tyś zł w Pl to mógł by nieźle namieszać wink.gif

Napisano

Ten jest fajny ok.gif

Palio Adventure Locker

133425d1224163079-nueva-fiat-palio-adventure-locker-palio9.jpg

Napisano

Masakra...a w srodku tandera jakich malo sick.gif

Napisano

tak ascetycznego środka po Fiacie bym się nigdy nie spodziewał no.gif

Napisano

> Masakra...a w srodku tandera jakich malo

Auto jest skierowane do niezamożnej klienteli która pragnie mieć nieduże NOWE kombi, a nie starego wypierdzianego strucla.

Stad taki, a nie inny wygląd i jakość materiałów.

Na żywo wygląda duzo lepiej niż na zdjęciu.

Napisano

> Auto jest skierowane do niezamożnej klienteli która pragnie mieć nieduże NOWE kombi, a nie

> starego wypierdzianego strucla.

> Stad taki, a nie inny wygląd i jakość materiałów.

> Na żywo wygląda duzo lepiej niż na zdjęciu.

Dobra dobra, piszesz tak jakby ten środek np z Bravo kosztował majątek jakiś. Albo z doblo. Można ładnie środek niewiele drożej ale... marketoidy pewnie nie chcą robić konkurencji droższym wewnątrz własnej oferty...

Napisano

> Dobra dobra, piszesz tak jakby ten środek np z Bravo kosztował majątek jakiś. Albo z doblo. Można

> ładnie środek niewiele drożej ale... marketoidy pewnie nie chcą robić konkurencji droższym

> wewnątrz własnej oferty...

Może ktoś robiła auto dla takich jak ja - mi się szalenie podoba ta prostota bo przypomina mi uno rotfl.gif które jak na razie mi się nie znudziło grinser006.gif

Napisano

> Może ktoś robiła auto dla takich jak ja - mi się szalenie podoba ta prostota bo przypomina mi uno

> które jak na razie mi się nie znudziło

no bo płyta podłogowa to właśnie z uno jest zlosnik.gif

Napisano

Mam wrażenie że projektanci deski czerpali natchnienie od niemieckich artystów projektujących deskę Astry II hahaha.gif

Generalnie jednak samochód wygląda sympatycznie. Przydałby się taki w Polsce w przystępnej cenie cfaniaczek.gifwink.gif

Napisano

z wnetrzem to przegieli oink.gif przy tym wnetrze palio/sieny I gen to finezja smile.gif

Napisano

Patrze, patrze i nic, kompletnie nic nie czuję

Czyli kejba no.gif

Napisano

a mnie sie podoba. Brakuje mi takiego fiata w ofercie w PL

Napisano

> Masakra...a w srodku tandera jakich malo

A 10 letnie a3 lepsze?? hahaha.gif

Napisano

> A 10 letnie a3 lepsze??

A czy wątek jest o A3?

Napisano

Z wnetrzem przegieli, malzonka by mi nie wsiadla smile.gif

Ale cala reszta ideal do Polski - takie auta powinni sprzedawac, a nie jakies ceedy....

Mowiac krotko - Polska jest na poziomie Brazylii, tylko udaje, ze tak nie jest zeby.GIF

Napisano

> Z wnetrzem przegieli, malzonka by mi nie wsiadla

> Ale cala reszta ideal do Polski - takie auta powinni sprzedawac, a nie jakies ceedy....

> Mowiac krotko - Polska jest na poziomie Brazylii, tylko udaje, ze tak nie jest

ale ceed jest lepszy od fiata. Ojciec mial kilka fiatow, teraz ma i30. Nie ma porownania na korzyść hyundaia

Napisano

> ale ceed jest lepszy od fiata. Ojciec mial kilka fiatow, teraz ma i30. Nie ma porownania na korzyść

> hyundaia

Jasne, ze jest lepszy - tylko drozszy i bardziej skomplikowany. Za kilkadziesiat kkm zacznie sprawiac problemy. A ten fiat jest wysoko zawieszony, zawieche ma prosta jak drut - no po prostu pewna marka na "D" tylko pelny ocynk zeby.GIF

Dla naszej klasy "nizszej-sredniej" takie auta sa najbardziej odpowiednie. A jak ktos ma na i30 i jego utrzymanie, to ok.gif

Napisano

Ja tu Cromy nie widzę yikes.gif

Napisano

o rany, w srodku wyglada jak ... Opel hehe.gif

Napisano

zauważyłem, że ostatnio AK bardzo interesuje się rynkiem Brazylijskim. zlosnik.gif

Napisano

> Decha jak w ostatniej Albeii

a moje pierwsze skojarzenie to Dacia Logan zlosnik.gif

Napisano

> zauważyłem, że ostatnio AK bardzo interesuje się rynkiem Brazylijskim.

podobno ich doganiamy grinser006.gif

Napisano

> Logan chyba ładniejszy

no w tym przypadku to chyba każdy samochód w środku będzie ładniejszy biglaugh.gif

Napisano

> no w tym przypadku to chyba każdy samochód w środku będzie ładniejszy

Logana ph1 nie widziales? Taty indica nie widziales?? Ten palio ma jaaaaakos tamdo przelkniecia to wnetrze smile.gif

Napisano

Prices in Brazil range from R$ 39,920 (about US$ 24,000) for the basic version, ELX 1.4 Flex, to R$ 53,850 (little less than US$ 32,500) for the Adventure Locker 1.8 Flex. ABS and airbags are not included…

Ale ceny światowe... rotfl.gif Raczej nie zapłaciłbym 70 kzł za palio ok.gif Chyba, że ceny na necie nie odzwierciedlają zniżek 70% przy zakupie...

Zwłaszcza dopisek o ABS-ie i "jaśkach" jest intrygujący zlosnik.gif

Napisano

> Prices in Brazil range from R$ 39,920 (about US$ 24,000) for the basic version, ELX 1.4 Flex, to R$

> 53,850 (little less than US$ 32,500) for the Adventure Locker 1.8 Flex. ABS and airbags are

> not included…

> Ale ceny światowe... Raczej nie zapłaciłbym 70 kzł za palio Chyba, że ceny na necie nie

> odzwierciedlają zniżek 70% przy zakupie...

> Zwłaszcza dopisek o ABS-ie i "jaśkach" jest intrygujący

Podajesz cenę wersji Adventure Locker, czy "zwykłego" Palio Weekend ?

Napisano

> Podajesz cenę wersji Adventure Locker, czy "zwykłego" Palio Weekend ?

Którego by nie podawał, to 70kPLN jest ceną kosmiczną za taki szmelc.

mar00ha

Napisano

> Którego by nie podawał, to 70kPLN jest ceną kosmiczną za taki szmelc.

> mar00ha

Samochód jest tyle wart, ile klient jest skłonny za niego zapłacić grinser006.gif

A jeśli w rynku Brazylijskim, Fiat ma bardzo duży udział (drugi wynik, po Włoszech), to chyba są tacy, którzy tyle płacą zlosnik.gif

Napisano

Co by nie mówić, to z taką ceną w Polsce by nie zarządzili.

mar00ha

Napisano

> Co by nie mówić, to z taką ceną w Polsce by nie zarządzili.

> mar00ha

No w Polsce 75 kPLN nikt by za to nie zapłacił grinser006.gif

Napisano

Jeżeli mój angielski za bardzo nie kuleje, to wnioskuje, że: " Wachlarz cenowy w Brazylii za Palio zaczyna się od 24k$ US za golasa, 1.4 przystosowanego do zasilania jakimś bio-paliwem, do 32 k$ za wersje Adventure Locker 1.8. ABS i poduszki nie są wliczone w cenę. A więc za Adv trzeba dać 70kzł plus ABS, Poduszki. Próbowałem coś rozszyfrować z strony Brazylijskiego "dilera", ale niestety, za cienki jestem... nie wiem, czy klima jest w standardzie, czy trza dopłacić niewiem.gif

Napisano

> Jeżeli mój angielski za bardzo nie kuleje, to wnioskuje, że: " Wachlarz cenowy w Brazylii za Palio

> zaczyna się od 24k$ US za golasa, 1.4 przystosowanego do zasilania jakimś bio-paliwem,

To bio paliwo to zdaje się spirytus z trzciny cukrowej wink.gif

Czyli cena mało atrakcyjna jak na Polskę.

Napisano

> To bio paliwo to zdaje się spirytus z trzciny cukrowej

> Czyli cena mało atrakcyjna jak na Polskę.

Z tego co wyczytałem, podatki w Brazylii, jeżeli chodzi o 4oo, wynoszą ponad 50%, stąd cena, ale za to dostaje się coś takiego ->

zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.