Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MG 350 juz niedlugo w salonie obok [...] -duzo pix

Featured Replies

Napisano

Powszechnie juz panuje opinia ze najnowsze auta Made in China sa gotowe na podboj rynkow gdzie wymagania Q sa o wiele wieksze.

Widze jak sprzedaje sie Great Wall ale do zmasowanego ataku nie tylko potrzebna jest cena i tylko cena.

W wielu portalach zgodnie panuje opinia ze Roewe 350 jest juz ta generacja auta ktora przelamie rynek idea.gif.

Z ikonka_photo2.gif mozna to ocenic - w polaczeniu z:

1.Sprzedaza pod znana marka -MG

2. Cena

3. Gwarancja

4. Customer Service

[...] juz nie dlugo MG stanie sie powszechnim widokiem w garazu sasiada idea.gif

32530272.jpg

49770389.jpg

86106562.jpg

a11zo.jpg

78912476.jpg

55885094.jpg

79022774.jpg

a13l.jpg

26021733.jpg

82605376.jpg

a90j.jpg

a87jt.jpg

a101d.jpg

a111o.jpg

a71.jpg

a35kq.jpg

a37l.jpg

a38m.jpg

a107.jpg

a100e.jpg

a50o.jpg

a51xd.jpg

a52.jpg

a53l.jpg

a54y.jpg

a54k.jpg

a55i.jpg

a56i.jpg

a57d.jpg

a58yn.jpg

a59n.jpg

a60e.jpg

a62c.jpg

a63r.jpg

a64x.jpg

a65h.jpg

a66x.jpg

a67p.jpg

a48q.jpg

a70t.jpg

a47y.jpg

a46a.jpg

a21p.jpg

a22w.jpg

a23nm.jpg

a23nm.jpg

a24zn.jpg

a25c.jpg

a26t.jpg

a27t.jpg

a28k.jpg

a29t.jpg

a30at.jpg

a31o.jpg

a32xh.jpg

a33x.jpg

a34kt.jpg

a39sv.jpg

a40c.jpg

a41i.jpg

a42m.jpg

a43rr.jpg

a44x.jpg

a45hv.jpg

a106s.jpg

a105o.jpg

a104vj.jpg

a103d.jpg

a102c.jpg

a85p.jpg

a108j.jpg

a83.jpg

a82l.jpg

a81i.jpg

a80a.jpg

a84.jpg

ikonka_photo2.gifautohome.com.cn

Napisano

Mi się podoba, jakbym szukał auta do przemieszczania się z punktu A do B i cena dała by mocno do myślenia to czemu nie. Dziś ludzie w PL kupują Chevi i Dacie to dlaczego nie ma się sprzedawać PRC niewiem.gif

Napisano

IMO dopóki te auta będą wyglądały jak zbiór stylistycznych podróbek, dopóty będą traktowane jak chińszczyzna.

Ale oni się szybko uczą. Wystarczy że zatrudnią któreś z włoskich biur i świat będzie się tymi autami zachwycał.

Napisano

1272023583128.jpg

Sorry, nie mogłem się powstrzymać zlosnik.gif

Napisano

Atrakcyjna cena byłaby gdyby taki samochód kosztował 20 tys. zł z niezłym wyposażeniem. Tak niestety pewnie nie będzie i podejrzewam i cenę rzędu 40-50 tys.zł. To samo jest z samochodami marki TATA - niby tanie ale wciąż za drogie do tego co oferują .. Więc podsumowując - NIE MA SZANS.

Napisano

wygląda lepiej niż niejedno europejskie auto , a zdecydowanie lepiej niż amerykańskie , a jakości montażu się szybko nauczą , kiedyś tak szydzono z japońskich aut

Napisano

Jakoś tak bardzo Hondziasto wygląda.

Napisano

Vw zgwałcił Audi a efekt tego gwałtu przespał się z Hondą? zlosnik.gif

Napisano

mówta co chceta ale jest ładniejszy od Aurisa, Hondy City, i Ceeda

IMO - z odpowiednia ceną powiedzmy rzedu 40tys - ZAMIESZA biglaugh.gif

Napisano

troche Hondy, troche VW i chyba Audi jeszcze troche.

Czy oni nie sa w stanie zaprojektowac czegos co nie jest zlepkiem isteniejacych juz samochodow?

Napisano

> troche Hondy, troche VW i chyba Audi jeszcze troche.

> Czy oni nie sa w stanie zaprojektowac czegos co nie jest zlepkiem isteniejacych juz samochodow?

pokaz mi jakikolwiek współczesny samochód któremu nie można przypisać takich cech jak podałeś. prawda jest taka że każde współczesne auto klasy kompakt-średniej to bezkształtne plastikowe pudło które ciężko odróżnić od drugiego ze 100m - ale nie o to w nich chodzi żeby wyglądały hehe.gif

Napisano

> pokaz mi jakikolwiek współczesny samochód któremu nie można przypisać takich cech jak podałeś.

> prawda jest taka że każde współczesne auto klasy kompakt-średniej to bezkształtne plastikowe

> pudło które ciężko odróżnić od drugiego ze 100m - ale nie o to w nich chodzi żeby wyglądały

A prosze Cie bardzo:

mar00ha edit: usunąłem obrazek Hondy Civic rozjeżdżający forum

Napisano

jak widać dziś - skrajna brzydota - jest jedynym sposobem na inność grinser006.gif

tylko nie wiem czy to o to w tym chodzi hehe.gif

Napisano

> jak widać dziś - skrajna brzydota - jest jedynym sposobem na inność

> tylko nie wiem czy to o to w tym chodzi

wpysk.gif

To rzecz gustu. Mi np cholernie sie podoba. No, ale ilu kierowcow tyle roznych gustow i upodoban 20.GIF

W kazdym razie auto spelnia to o czym mowiels-wyraznia sie w tlumie takich samych pudelek ok.gif

Napisano

Może mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie wskazują temperaturę oraz ilość paliwa?

I co to za czarna puszka na ostatnim zdjęciu hmm.gif

Napisano

> Może mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie wskazują temperaturę oraz ilość paliwa?

Zapewne poprzez podswietlenie odpowiednij ilosci kresek. Widac to zreszta, o tutaj:

a105o.jpg

> I co to za czarna puszka na ostatnim zdjęciu

To mnie tez zastanawia... hmm.gif

Napisano

> Może mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie wskazują temperaturę oraz ilość paliwa?

> I co to za czarna puszka na ostatnim zdjęciu

filtr par paliwa?

Napisano

> filtr par paliwa?

Myslisz, ze kiedy kopiowali wszystko (bo jak widac mieli opory) to nie skopiowali pochlaniacza weglowego tylko zalozyli kolo ukladu wydechowego puszke do ktorej podlaczono gumowy, przezroczysty wezyk?

Napisano

> Myslisz, ze kiedy kopiowali wszystko (bo jak widac mieli opory) to nie skopiowali pochlaniacza

> weglowego tylko zalozyli kolo ukladu wydechowego puszke do ktorej podlaczono gumowy,

> przezroczysty wezyk?

mysle, ze puszka kolo baku jest filtrem par paliwa. Bez doszukiwania sie dodatkowych podtekstow.

Napisano

tylko jak ja te chińskie znaczki na tym panelu rozkminię clown.gifzlosnik.gifgrinser006.gif

Napisano

> Zapewne poprzez podswietlenie odpowiednij ilosci kresek. Widac to zreszta, o tutaj:

Też tak myślałem ale to zdjęcie raczej temu zaprzecza:

a104vj.jpg

Chyba że są różne tryby wyświetlania i tutaj pokazuje tylko te w okolicy wskazywanej wartości

Napisano

> Też tak myślałem ale to zdjęcie raczej temu zaprzecza:

> Chyba że są różne tryby wyświetlania i tutaj pokazuje tylko te w okolicy wskazywanej wartości

albo jest to jakas "procedura otwarcia" po wlaczeniu zaplonu.

Napisano

> ooo w środku plastikowe drewno ma

tak samo jak 95% samochodow pochodzacych od kazdego innego producenta. O tym, ze sporo producentem ma pßlastikowe aluminium, plastikowy carbon czy plastikowa stal nierdzewna nawet nie wspominam icon_rolleyes.gif

Napisano

> tak samo jak 95% samochodow pochodzacych od kazdego innego producenta.

chyba troche przesadziłeś zlosnik.gif

>O tym, ze sporo producentem

> ma pßlastikowe aluminium, plastikowy carbon czy plastikowa stal nierdzewna nawet nie wspominam

plastikowe aluminium/carbon czy plastikowa stal nierdzewna jakoś mnie tak nie zraża jak plastikowe drewno facepalm.gif

Napisano

> Powszechnie juz panuje opinia ze najnowsze auta Made in China sa gotowe na podboj rynkow gdzie

> wymagania Q sa o wiele wieksze.

> Widze jak sprzedaje sie Great Wall ale do zmasowanego ataku nie tylko potrzebna jest cena i tylko

> cena.

> W wielu portalach zgodnie panuje opinia ze Roewe 350 jest juz ta generacja auta ktora przelamie

> rynek .

Szczerze powiem, ze po tych zdjeciach widac, ze sprzet jest generalnie calkiem w linii z obecna Korea...czyli do tych odbiorcow powinien trafic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.