Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rabat na paliwo Orlen i Bliska

Featured Replies

Napisano

Jako ze nie za bardzo wiem w który dział to wrzucić wrzucam tutaj. Na forum Klubu Seat Ibiza Polska jest taka akcja dzięki której jest mozliwość uzyskania rabatu do 8 gr/l na zakup paliwa na stacjach Orlen i Bliska

http://klubseatibiza.pl/forum/viewtopic.php?f=119&t=26392

W tej chwili zaczyna sie druga tura zamówień, w pierwszej wyrobiono 765 kart

http://klubseatibiza.pl/forum/viewtopic.php?f=119&t=26471

Może kogoś zainteresuje

Napisano

> Jako ze nie za bardzo wiem w który dział to wrzucić wrzucam tutaj. Na forum Klubu Seat Ibiza Polska

> jest taka akcja dzięki której jest mozliwość uzyskania rabatu do 8 gr/l na zakup paliwa na

> stacjach Orlen i Bliska

> http://klubseatibiza.pl/forum/viewtopic.php?f=119&t=26392

> W tej chwili zaczyna sie druga tura zamówień, w pierwszej wyrobiono 765 kart

> http://klubseatibiza.pl/forum/viewtopic.php?f=119&t=26471

> Może kogoś zainteresuje

Gripen Pan do Ciebie rotfl.gif

ps. Ja bym byl chetny.

Zbierasz chetnych czy trzeba sie samemu zapisywac?

Napisano
  • Autor

Najlepiej załatwiać wszystko na forum klubu seata z gościem o nicku cobreti

Napisano

> Najlepiej załatwiać wszystko na forum klubu seata z gościem o nicku cobreti

eee, trza sie rejestrowac pad.gif

moze wytypowac jedna osobe do przekazania danych od autokacik.pl ? hmm.gifzlosnik.gif

gosc bedzie mial mniej roboty, a my wygode zlosnik.gif

Napisano

> eee, trza sie rejestrowac

> moze wytypowac jedna osobe do przekazania danych od autokacik.pl ?

> gosc bedzie mial mniej roboty, a my wygode

Czuj się wytypowany skromny.gif

Napisano

> W sumie 8gr to wychodzi taniej niz Neste

> tez bylbym chetny

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie noPB98 na neste kosztuje 4.79 a na orlenie ~4.99zł...

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie noPB98 na neste kosztuje 4.79 a na orlenie ~4.99zł...

> Pozdrawiam BAS

w sumie ostatnio tylko na Neste tankuje i nie zwracalem uwagi na cene na Orlenie, ale chyba nie ma u nas az takiej roznicy hmm.gif

Napisano

Jak najbardziej byłbym zainteresowany tą akcją zlosnik.gif

Napisano

> zapytalem goscia czy bylby chetny na "rozdanie" nam kart

> i jesli tak to czy indywidulanie czy hurtowo

I ? Akcja ciekawa. Zawsze to jakaś oszczędność.

Napisano

> i... nie kazdy siedzi caly czas przy kompie...

Ciekawe czy na AK by się coś takiego udało. Taki klub konkretnej marki ma pewnie mniej użytkowników niż całe AK... Tylko przydałby się mieć kogoś w kręgach Orlenu, żeby coś takiego zrobić...

Zawsze to przyjemniej byłoby legitymować się kartą ze złośnikiem niż kartą klubu Seat Ibiza.

Napisano

> Zawsze to przyjemniej byłoby legitymować się kartą ze złośnikiem niż kartą klubu Seat Ibiza.

spoko loko, poki co nawet nie wiemy jak te karty wygladaja, podejrzewam, ze niekoniecznie beda opatrzone logiem klubu... wink.gif

Napisano

> spoko loko, poki co nawet nie wiemy jak te karty wygladaja, podejrzewam, ze niekoniecznie beda

> opatrzone logiem klubu...

Fakt... Orlen pewnie nie zrezygnuje z umieszczenia swojego logo na takiej kartce i penie narzuci jakiś swój wzór graficzny...

Napisano

> Fakt... Orlen pewnie nie zrezygnuje z umieszczenia swojego logo na takiej kartce i penie narzuci

> jakiś swój wzór graficzny...

Od lat korzystam z ich karty lojalnościowej i zbieram (nie wiem po co wink.gif) punkty. Jedna karta więcej w portfelu nie zaszkodzi wink.gif Ciekawe czy jest możliwość połączeniu tych dwóch hmm.gif

Napisano

Ja tam wolę LukOil gdzie za dwa tankowania powyżej 25l (czyli w zasadzie każde) jest myjnia gratis zlosnik.gif

Napisano

Ciekawe czy na LPG też jest 8gr?

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Ciekawe czy na LPG też jest 8gr?

> Pozdrawiam BAS

ostatnio wyjechałem kilka kilometrów za Łódź i ceny gazu na 'normalnych' stacjach wynoszą 2.06 spineyes.gif

Napisano

> eee, trza sie rejestrowac

> moze wytypowac jedna osobe do przekazania danych od autokacik.pl ?

> gosc bedzie mial mniej roboty, a my wygode

Jestem zarejestrowany, dawno tam nie zaglądałem a o akcji dowiedziałem się mailem. Cobretti "rozruszał" klub z tego co widzę i za to brawa dla niego.

Z treści @ wychodzi, że:

- jednorazowa opłata za kartę to 10 zł

- przez pierwsze 3 miesiące (tak założono) będzie rabat 4-5gr.

- po przekroczeniu danego limitu (np. 20tyś l paliwa miesięcznie) rabat będzie większy

- aby zarejestrować karte trzeba podać adres i numer rejestracyjny

Napisano

W gruncie rzeczy to ładny szwingiel można zrobić takim czymś

biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Faktury za tankowania wszystkich idą na jednego ziomka + tworzy on firmę + dostaje faktury kosztowe zajebiste grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif no żyć nie umierać jakby to dobrze rozegrać

A i fakturki na siebie z rabatem nie weźmiecie - albo rabat i fv na ziomka albo fv na was i bez rabatu biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> ostatnio wyjechałem kilka kilometrów za Łódź i ceny gazu na 'normalnych' stacjach wynoszą 2.06

Pod Piotrkowem widziałem po 1.95zł/litr LPG.

Problem polega na tym, że nie opłaca się dla tych kilku groszy jechać...

Benzynę tankuję na neste na Zgierskiej, mam najbliżej, na orlen na Teresy też mam blisko.

LPG tankuję gdzie popadnie.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> W gruncie rzeczy to ładny szwingiel można zrobić takim czymś

> Faktury za tankowania wszystkich idą na jednego ziomka + tworzy on firmę + dostaje faktury kosztowe

> zajebiste no żyć nie umierać jakby to dobrze rozegrać

> A i fakturki na siebie z rabatem nie weźmiecie - albo rabat i fv na ziomka albo fv na was i bez

> rabatu

Jedno "ale", musiałby mieć sporo samochodów z VAT-1 w DR i możliwość udowodnienia, że jeżdżą dużooooooo.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Od lat korzystam z ich karty lojalnościowej i zbieram (nie wiem po co ) punkty. Jedna karta więcej

> w portfelu nie zaszkodzi Ciekawe czy jest możliwość połączeniu tych dwóch

masz na myśli zintegrowanie w jednej karcie zarówno rabatu jak i programu lojalnościowego, czy użycie jednocześnie obu kart?

jeśli chodzi o to pierwsze to nie sądzę

a jeśli chodzi o to drugie to w linku jest napisane, że można

Napisano

> ostatnio wyjechałem kilka kilometrów za Łódź i ceny gazu na 'normalnych' stacjach wynoszą 2.06

Że tak wtrącę, w Piotrkowie na Bliskiej 1,99zł/l lpg biglaugh.gif

Orlen i reszta markowych 2,19-2,22zł/l

Shell 2,31 rotfl.gif

no name od 1,95 waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Z tego co piszą rabat dotyczy tez LPG cool.gif

Napisano

na D&D za 10 zł możesz sobie kupić kartę z rabatem 4 gr na litr LPG wink.gif

Napisano

> I ? Akcja ciekawa. Zawsze to jakaś oszczędność.

3 złote na baku?

Napisano

> 3 złote na baku?

to mało??

biorąc pod uwagę, że tankuję prawie cały bak 1-2razy w tygodniu, to rocznie do zaoszczędzenia mam 200zł

Napisano

Dziś Warszawa - tankuje bo mam po drodze.

Auchan ON 4.18,-

Auchan PB95 4.44,-

Nawet z tym rabatem na Orlenie i Bliskiej wychodzi kilkanaście groszy drożej, i nie trzeba odpowiadać na głupie pytania "a może płyn do szyb?", a "może energy napój?"

Ale ja też chce taką kartę. smile.gif Może jak by poszło w mc 20-30tyś litrów paliw to może rabat by się większy negocjowało- 20gr/litr biglaugh.gif

Napisano

> Jedno "ale", musiałby mieć sporo samochodów z VAT-1 w DR i możliwość udowodnienia, że jeżdżą

> dużooooooo.

> Pozdrawiam BAS

Dla chcącego nic trudnego biglaugh.gifbiglaugh.gif tylko mówie że można niezłą zabawę z tego zrobić smile.gif

Napisano

> Problem polega na tym, że nie opłaca się dla tych kilku groszy jechać...

> Benzynę tankuję na neste na Zgierskiej, mam najbliżej, na orlen na Teresy też mam blisko.

> LPG tankuję gdzie popadnie.

pewnie, że się nie opłaca

Ja paliwo tankują na Neste która akurat się nawinie, LPG najczęściej na LukOil przy skrzyżowaniu Marszałów albo Orlen przy M1.

Jak jest potrzeba - to na pierwszej stacji z brzegu bo od jeżdżenia na paliwie boli mnie serce hehe.gif

Napisano

> Ciekawe czy na LPG też jest 8gr?

> Pozdrawiam BAS

Quote:

3. Rabat jest na kazde paliwo na stacji(GAZ LPG takze!!!)ale czy zwykle czy Verva jest taki sam rabat.

zlosnik.gif

Napisano

mam odpowiedz od chlopa zlosnik.gif

Quote:

Hej

Nie bedzie problemu. Mozesz zebrac u siebie chetnych a pozniej wplacic tylko kaske I podac MI numery rejestracyjne I adresy do kogo wyslac karty. Karty wysylam ja Bo Orlen oddaje karty do mnie

wiec rozumiem, ze mozemy robic akcje hmm.gif

dopytam do kiedy deadline i moze zrobie jakis podwieszony watek hmm.gif

Napisano

ja bym sie pisal biglaugh.gif

Napisano

odliczajac nawet te 8gr i tak sie nie oplaca.Roznica miedzy orlenem(bliska) a takim auchan cyz tesco wynosi nieraz ponad 30gr.

Napisano

> odliczajac nawet te 8gr i tak sie nie oplaca.Roznica miedzy orlenem(bliska) a takim auchan cyz

> tesco wynosi nieraz ponad 30gr.

tylko nie każdy ma pod ręką takie stacje sick.gif

u mnie np jest Orlen, Bliska i 2 no name

Napisano

> odliczajac nawet te 8gr i tak sie nie oplaca.Roznica miedzy orlenem(bliska) a takim auchan cyz

> tesco wynosi nieraz ponad 30gr.

Jak lubisz lac szczochy do silnika to OK. Ja jednak wole dolożyć pare gr i zatankowac gdzies gdzie maja paliwo z Orlenu wink.gif

Napisano

> Dziś Warszawa - tankuje bo mam po drodze.

> Auchan ON 4.18,-

> Auchan PB95 4.44,-

> Nawet z tym rabatem na Orlenie i Bliskiej wychodzi kilkanaście groszy drożej,

AUCHAN - Wrocław, Francuska

95 -4,52 zł/litr

98 -4,62 zł/litr

ON - 4,26 zł/litr

LPG - 2,04 zł/dm3

ORLEN - Wrocław, Bolesława Krzywoustego 177

95 - 4,58 zł/litr

98 - 4,32 zł/litr

ON - 2,09 zł/dm3

BLISKA - Wrocław, pl. Staszica 3

95 - 4,53 zł/litr

98 - 4,63 zł/litr

ON - 4,31 zł/litr

masz porownanie CEN Orlen i Auchan rotfl.gif biorac pod uwage jakosc paliwa to Auchan wcale nie jest Tani.

Napisano

> do 10ego sierpnia gosc musi miec liste i kase, czekam tylko na info ile kasy od osoby

> (karta+wysylka) i dam watek z zapisami

Ok. Ja jestem chetny tez wink.gif

Napisano

> mam odpowiedz od chlopa

> Quote:

> Hej

> Nie bedzie problemu. Mozesz zebrac u siebie chetnych a pozniej wplacic tylko kaske I podac MI

> numery rejestracyjne I adresy do kogo wyslac karty. Karty wysylam ja Bo Orlen oddaje karty do

> mnie

> wiec rozumiem, ze mozemy robic akcje

> dopytam do kiedy deadline i moze zrobie jakis podwieszony watek

Rozumiem że o adres to chodzi o adres do wysyłki karty a nie o ten z dowodu rejestracyjnego auta ?

Też się piszę na dwie karty smile.gif

I jeszcze jedno, czy ta karta działa na wszystkich stacjach Orlenu i Bliskiej ? Czy to tak jak np. z hot-dogami za punkty że nie można wszędzie?

Napisano

> Rozumiem że o adres to chodzi o adres do wysyłki karty a nie o ten z dowodu rejestracyjnego auta ?

do wysylki waytogo.gif

> I jeszcze jedno, czy ta karta działa na wszystkich stacjach Orlenu i Bliskiej ? Czy to tak jak np.

> z hot-dogami za punkty że nie można wszędzie?

tego nie wiem zlosnik.gif

Napisano

> na D&D za 10 zł możesz sobie kupić kartę z rabatem 4 gr na litr LPG

Gdzie?

Napisano

> tego nie wiem

A można się jakoś dowiedzieć, bo np. dla mnie to ważne smile.gif

EDIT:

Znalazłem taką informację:

Quote:

tankujesz na dowolnej stacji Orlen i Bliska w RP które sa w programie biznestank

Tylko skąd mam wiedzieć które stacje są w tym programie niewiem.gif

EDIT2: Ok już znalazłem sobie listę stacji biorących udział w programie(1300stacji):

http://www.flota.orlen.pl/Internet/doc/20070402/Biznestank_stacje_w_programie_072009.xls

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.