Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ford T

Featured Replies

Napisano

Coś takiego utrafiłem w weekend niedaleko PKiN: oink.gif

201111126076r.th.jpg201111126075r.th.jpg201111126079r.th.jpg201111126081r.th.jpg

Napisano

Troszkę ulep i te koła, wygląda jak karykatura...

Napisano

Na jakiej podstawi toto dostalo zolte tablice to nie wiem... hmm.gif

Napisano

> Na jakiej podstawi toto dostalo zolte tablice to nie wiem...

Bo na żółte nie tylko zabytki idą bo żółte to nie tylko zabytki

pzdr

Napisano

Qpa stratszna z tymi amerykańskimi kołami, do tego klary światła sick.gif

Zastanawiające jest, że tak bezkrytycznie łykamy tą "kullturę" angryfire.gif

Napisano

> Coś takiego utrafiłem w weekend niedaleko PKiN:

Tragedia!! Jak by taki ulep pojawil sie na jakims zlocie tu w USA to by wlasciciela wysmiali za to cudo.

Napisano

to chyba ten

Napisano

a ja sie zastanawiam co was i tych z forum oldtimery.com boli? jego kasa, jego samochód, zrobił jak chciał, jemu sie podoba i tyle...

Napisano

> jemu sie podoba i tyle...

Mi się nie podoba i tyle... grinser006.gif

Można chyba sobie podyskutować trochę o tym co się komu podoba, zwłaszcza na takim forum ok.gif

Z resztą gość sam chyba nie jest zadowolony z tego co zrobił:

Quote:

PRZEROBIŁEM NA TO CO WIDAĆ NA FOTO

270751858-jezyk.gif

Napisano

> chciałbym zobaczyć reakcję Tego Pana na widok tej szkarady

nie masz szans.. chłop już dawno odszedł z tego świata..

wiki

Napisano

> a ja sie zastanawiam co was i tych z forum oldtimery.com boli? jego kasa, jego samochód, zrobił

> jak chciał, jemu sie podoba i tyle...

Nie wiem czy widziałeś ale ona ma żółte blachy! Ale pomijając to zniszczył, zdewastował, skatował nadwozie Forda T

Napisano

Jeeezu....Co to ma być, do zatopionego pływaka??

Napisano

> Nie wiem czy widziałeś ale ona ma żółte blachy! Ale pomijając to zniszczył, zdewastował, skatował

> nadwozie Forda T

Bez podniety takiej z tym zniszczeniem, zdewastowaniem czy skatowaniem...Jak taki Coddington rżnie takie auta na wizji to jest cacy, a ktoś inny to jest be?

Napisano

> Bez podniety takiej z tym zniszczeniem, zdewastowaniem czy skatowaniem...Jak taki Coddington rżnie

> takie auta na wizji to jest cacy, a ktoś inny to jest be?

Zwroc uwage, ze mamy tu do czynienia nie z pierwszym lepszym starociem, lecz z chronionym prawem pojazdem, majacym rzekomo szczegolne znaczenie dla udokumentowania historii motoryzacji, stanowiacym swego rodzaju dziedzictwo mysli technicznej. W takim wypadku widze dwie opcje - albo ktos zdewastowal zabytek, albo ktos inny wpisal do rejestru zabytkow wydumke majaca z zabytkiem niewiele wspolnego...

Napisano

> to chyba ten

Widzę że cena idzie mocno w dół hehe.gifKiedys był za 100kpln wystawiony

Napisano

> a ja sie zastanawiam co was i tych z forum oldtimery.com boli? jego kasa, jego samochód, zrobił

> jak chciał, jemu sie podoba i tyle...

Masz całkowitą racje ale tak samo jak on może robić ze swoim samochodem co chce to tak samo każdy inny może to skomentować

Napisano

> Zwroc uwage, ze mamy tu do czynienia nie z pierwszym lepszym starociem, lecz z chronionym prawem

> pojazdem, majacym rzekomo szczegolne znaczenie dla udokumentowania historii motoryzacji,

> stanowiacym swego rodzaju dziedzictwo mysli technicznej. W takim wypadku widze dwie opcje -

> albo ktos zdewastowal zabytek, albo ktos inny wpisal do rejestru zabytkow wydumke majaca z

> zabytkiem niewiele wspolnego...

Wystarczy, że należało toto do np. Jacksona, żeby było można wpisać taką szkaradę do rejestru zabytków. Oryginalność i wiek pojazdu nie są jedynym wyznacznikiem aby zyskać status zabytku. Za oceanem kroją takie auta na hot-rody i nikt nie płacze, nawet jeśli wychodzi z tego coś takiego. Ale taki to nasz piękny kraj, Niedawno na tvn-turbo była opisana historia gościa, który sprowadził dwa unikalne willys-y w stanie "do rewitalizacji". Teraz ciągają Go po sądach za sprowadzenie odpadów...

Napisano

Bardzo fajne autko, powinni takie produkować teraz.

Przykre jest jedynie to, że powstało z oryginalnego forda T facepalm%5B1%5D.gif

Oraz drobne szczegóły do których można było się bardziej przyłożyć jak zegary, kolumna z kierownicą....

Napisano

> Nie wiem czy widziałeś ale ona ma żółte blachy! Ale pomijając to zniszczył, zdewastował, skatował

> nadwozie Forda T

no i co w zwiazku z tym? mógl zrobic co chciał prawda?

Napisano

> nadwozie Forda T

proponuje powołać komisję śledczą.

ludzie to tylko auto sick.gif

Napisano

> Za oceanem kroją takie auta na hot-rody i nikt nie płacze, nawet jeśli wychodzi z tego coś

> takiego.

I co, mamy z tych idiotow brac przyklad?

Napisano

> I co, mamy z tych idiotow brac przyklad?

patrząc na wiejski tuning w naszym kraju ? to tak powinniśmy

pzdr

Napisano

> I co, mamy z tych idiotow brac przyklad?

Idioci idiotami, ale...Tam takie auta po prostu są, u nas trzeba je traktować niemal jak cud Boski, dobro narodowe które akurat z naszą historią niewiele ma wspólnego. Gdyby ktoś coś takiego zrobił z Iradama, czy też choćby Polskiego Fiata 508 to była by strata, ale z auta, którego wyprodukowano ponad 15 milionów sztuk i jeszcze wiele z nich zostało...

Napisano

Całkiem fajnie wyszło.

Wstawiłbym jednak jakieś kółka przypominające bardziej te z epoki, a we wnętrzu wywalił koniecznie tą blachę z Ikarusa i wyłożył jakimś materiałem ok.gif

Napisano

> to chyba ten

Quote:

4x4, el. szyby, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, radio / CD, wspomaganie kierownicy

...a to wszystko, oczywiście, z epoki. No, w końcu żółte tablice ma! zlosnik2.gif

Napisano

> no i co w zwiazku z tym? mógl zrobic co chciał prawda?

Tak. I absolutnie nie wolno nam go krytykować.

Napisano

> Tak. I absolutnie nie wolno nam go krytykować.

ok.gif aż dziwne, że ta opinia na AK powstała wink.gif w tak konserwatywnej społeczności :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.