Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

i jak sie podoba ?

Featured Replies

Napisano

> autko wkoncu ogarniete jak nalezy zarejestowane oplacone itd przeglad w nl przeszedl prawie bez

> zająkniecia

> Uploaded with ImageShack.us

Elegancko waytogo.gif

Napisano

> I ma żółte blachy

o to to hehe.gif

Napisano

łuuu smile.gif Prawa łezka ok.gif

Prezentuje się wyśmienicie! Teraz chromy w poler ok.gif

Napisano
  • Autor

> łuuu Prawa łezka

> Prezentuje się wyśmienicie! Teraz chromy w poler

to i polerka lakieru sa nastepne na mojej liscie wink.gif

znasz jakis dobry sposob na wypolerowanie tych chromow ?

Napisano

> to i polerka lakieru sa nastepne na mojej liscie

> znasz jakis dobry sposob na wypolerowanie tych chromow ?

Ja polerowałem ramiona wycieraczek autosolem i filcem na wiertarce i wyszło super. Nie wymagały ingerencji papierów ściernych a były dość mocno "utlenione" ok.gif Jakaś dobra pasta polerska do alu/niklu/chromu + filc na wiertarce ok.gif wolne obroty i heja ok.gif

Napisano

kozak , wygląda bardzo ładnie , który to rocznik ? mam podobną budę nad którą teraz pracuje mój brat smile.gif

Napisano
  • Autor

> kozak , wygląda bardzo ładnie , który to rocznik ? mam podobną budę nad którą teraz pracuje mój

> brat

83 zlosnik.gif

Napisano

Bardzo fajny wink.gif Mi się podoba ok.gif

Napisano

Ładny waytogo.gif Myślałeś o dodaniu gumowych odbojów na zderzakach? cfaniaczek.gif20.GIFok.gif

Napisano

można by jeszcze dorzucić klamki w chrom, lusterka, wlew paliwa i bagaj i będzie miodzio 893goodvibes.gif

ale i tak jest very git ok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gif

sam bym takiego chciał.....

Napisano
ok.gif ładnie, tylko po co ma wyciętą tylną belkę nad tłumikiem? hmm.gif
Napisano

> autko wkoncu ogarniete jak nalezy zarejestowane oplacone itd przeglad w nl przeszedl prawie bez

> zająkniecia

Wygląda fajnie wymień tylko klamki na chromy z zrób porządek ze znaczkami na tylnej klapie jeden nie czytelny drugiego brak to są detale ale dają efekt ok.gif

Napisano
  • Autor

> Gratki!

> Z ATS-em mu wyśmienicie!

po dlugich namyslach i przeladnieciu setek zdjec zdecydowalem ze to bedzie najodpowiedniejsze konkretne kola ktore nie beda sie "gryzly" z stylem klasyka.

na 2 miejscu stala poszerzana stal 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Ładny Myślałeś o dodaniu gumowych odbojów na zderzakach?

nie do konca wiem o jakich odbojach mowisz . takie na rogach ?

Napisano
  • Autor

> ładnie, tylko po co ma wyciętą tylną belkę nad tłumikiem?

tak juz bylo jak kupilem. chyba kiedys mial tam ktos sportowy tlumik. nie chce glosnego wiec moze jakas ciekawa koncowke zrobie /cos ala polerowana stal np prosta okragla po lekkim skosie w gore ?

Napisano
  • Autor

> Wygląda fajnie wymień tylko klamki na chromy z zrób porządek ze znaczkami na tylnej klapie jeden

> nie czytelny drugiego brak to są detale ale dają efekt

znaczek chromowany 126p juz lezy w domu w polsce i musze go tylko przywiesc chyba ze ktos znajomy mi przywiezie niedlugo. a drugim znaczkeim zajme sie przy okazji montaza pierwszego smile.gif zastanawiam sie nad tylnimi lampami bialo czerwonymi. beda pasowac do klasyka ;d? zlosnik.gif

Napisano

> tak juz bylo jak kupilem. chyba kiedys mial tam ktos sportowy tlumik. nie chce glosnego wiec moze

> jakas ciekawa koncowke zrobie /cos ala polerowana stal np prosta okragla po lekkim skosie w

> gore ?

Jak miał wycinaną belkę to albo jakaś samoróbka albo breda w nim siedziała wink.gif

Ja proponuję Ci coś w ten deseń:

http://moto.allegro.pl/tlumik-michael-126p-st-maluch-i2045300726.html

Typowy tłumik turystyczny. Troszeczkę odmula auto, poprawia dźwięk i przede wszystkim - mieści się i spełnia normy wink.gif

Napisano

bardzo fajnie się prezentuje na tych ATS smile.gif

Napisano

Ja miałem biało/czerwone w swoim, ale to "rajdówka" była 270751858-jezyk.gif

Teraz bym takich nie założył.

Jestem na etapie negocjacji z dziadkiem, zeby odstąpił mi swojego malca, a tam ma

sam0907x.jpg

I oldschoolowy zegarek Mera/Poltik serduszka.gif

Napisano

> znaczek chromowany 126p juz lezy w domu w polsce i musze go tylko przywiesc chyba ze ktos znajomy

> mi przywiezie niedlugo. a drugim znaczkeim zajme sie przy okazji montaza pierwszego

> zastanawiam sie nad tylnimi lampami bialo czerwonymi. beda pasowac do klasyka ;d?

Nie zmieniaj lamp zostaw serię

Napisano

> Typowy tłumik turystyczny. Troszeczkę odmula auto, poprawia dźwięk i przede wszystkim - mieści się

> i spełnia normy

a czemu on się nazywa turystyczny? hmm.gif

turystyczny to chyba powinien być jak najbardziej cichy zlosnik.gif

Napisano

Ładniutki smile.gif

Napisano

> Nie zmieniaj lamp zostaw serię

ale to jest seria...my mieliśmy taki w naszym 126p palacz.gif

Napisano

> zająkniecia

Mi się podoba. Jak pisali przedmówcy, znaczek na tyle i polerka. Ja to jeszcze pozbyłbym się tego prawego lusterka, chyba że w NL musi być?

Napisano

> a czemu on się nazywa turystyczny?

> turystyczny to chyba powinien być jak najbardziej cichy

Bo Pachoń dał takie nazewnictwo. Były turystyczno-sportowe TS oraz wyczynowo-sportowe WS. Ja jeździłem na różnych typach TSów i były super waytogo.gif

Napisano

> Bo Pachoń dał takie nazewnictwo. Były turystyczno-sportowe TS oraz wyczynowo-sportowe WS. Ja

> jeździłem na różnych typach TSów i były super

Dokładnie.

Turystyczny zdecydowanie polepsza odprowadzenie spalin i ma przyjemny dźwięk wink.gif

Wyczynowy jeszcze bardziej polepsza odprowadzenie spalin. I automatycznie - ma jeszcze przyjemniejszy dźwięk zlosnik.gif

Napisano

Ją miałem Tekle TS i brzmiała świetnie:) kapitalne też są tzw. Pustaki ok.gif

Napisano

> zastanawiam sie nad tylnimi lampami bialo czerwonymi. beda pasowac do klasyka ;d?

Gdyby Twój był oryginałem w 100% to by nie pasowały, ale masz fajną felgę i białe klosze kierunkowskazów z przodu, więc IMO biało czerwone z tyłu będą ok.gif

Napisano

> Ją miałem Tekle TS i brzmiała świetnie:) kapitalne też są tzw. Pustaki

Jak wygląda Pustak? Bo przed tymi TSami o których piszemy były jeszcze WUPEXy. Dwie końcówki, tandetne spawy ale fajne osiągi i specyficzny dźwięk

• 3 miesiące później...
Napisano

A nie chcesz sprzedać samego prawego lusterka? Bo szukam takiej łezki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A nie chcesz sprzedać samego prawego lusterka? Bo szukam takiej łezki

mam jedno ekstra lezec ale mysle ze koszty przesylki z holandi by raczej sie nie kalkulowaly 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.