Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW Z3

Featured Replies

Napisano

Nie jestem fanem marki BMW zlosnik.gif Nie wzruszają mnie jakoś nadzwyczajnie ani stare ani nowe modele wink.gif

Ale Z3 to stanowczo PIĘKNA MASZYNA! Linię ma na prawdę ponadczasową trophy.gif

Są gusta i guściki, ale to auto po prostu ma coś w sobie.

No i oczywiście TYLKO I WYŁĄCZNIE zamknięta karoseria! Akurat w przypadku tego modelu wersja Cabrio traci 80% uroku zlosnik.gif

z3001.jpg

z3002n.jpg

Duże koła, ciemny lakier (najlepiej czarny) i czerwona skóra w środku.

Powiedzmy, że tak widzę "ideał":

z3003.jpg

Na codzień na ulicy rzadko widuję Z3, nawet bardzo rzadko a do tego z reguły właśnie Cabrio sick.gif

Ale czasem trafi się też i "właściwa" wink.gif

22668496.jpg

Więcej zdjęć:

14279354.jpg

56379097.jpg

73934519.jpg

95554493.jpg

A jeszcze więcej zdjęć pod tym linkiem ok.gif

--> www.flickriver.com/groups/bmw_z3/pool/interesting/

Napisano

Ustrzeliles "znajomego" w tym czerwonym na WB....

Chlopak bardzo dba o swoje autko.

Przyznam szczerze , ze wlasnie wczoraj rozmawialem z kolega , ze ten model jest Zajebis....... ładny smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ustrzeliles "znajomego" w tym czerwonym na WB....

> Chlopak bardzo dba o swoje autko.

> Przyznam szczerze , ze wlasnie wczoraj rozmawialem z kolega , ze ten model jest Zajebis.......

> ładny

Zorganizuj jakiego spota, chętnie bym sobie usiadł i pooglądał z bliska zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Zorganizuj jakiego spota, chętnie bym sobie usiadł i pooglądał z bliska

Napisalem znajomego w " " bo ja chlopaczka kojarze tylko z widzenia . A dokladniej mowiac jest to kolega mojego kolegi smile.gif

Rodzice maja warsztat samochodowy . Gosc czesniej mial E30 kombi z silnikiem od M3 ok.gif

Napisano

> Nie jestem fanem marki BMW Nie wzruszają mnie jakoś nadzwyczajnie ani stare ani nowe modele

> Ale Z3 to stanowczo PIĘKNA MASZYNA! Linię ma na prawdę ponadczasową

> Są gusta i guściki, ale to auto po prostu ma coś w sobie.

> No i oczywiście TYLKO I WYŁĄCZNIE zamknięta karoseria! Akurat w przypadku tego modelu wersja Cabrio

> traci 80% uroku

> Duże koła, ciemny lakier (najlepiej czarny) i czerwona skóra w środku.

> Powiedzmy, że tak widzę "ideał":

> Na codzień na ulicy rzadko widuję Z3, nawet bardzo rzadko a do tego z reguły właśnie Cabrio

> Ale czasem trafi się też i "właściwa"

> Więcej zdjęć:

> A jeszcze więcej zdjęć pod tym linkiem

> --> www.flickriver.com/groups/bmw_z3/pool/interesting/

dla mnie zamknieta karoseria:

1. jest zupelnie bez sensu - to auto ma proporcje i spełnia założenia klasycznego roadstera. po cholere komu 2osobowe coupe z zamknietym dachem?

2. wyglada fatalnie (to jak wykombinowali klapę miedzy swiatlami) - wyglada jak dorobione na siłe

samo auto - jak wychodził Golden Eye - wielki hype i faktycznie wtedy wygladalo swietnie. do tej pory ładny egzemplarz ma swój urok...

niestety to zlepek zawieszen itp z innych modeli bmw. co w przypadku nowej M1 sie sprawdzilo swietnie, to w przypadku tego auta - średnio na jeża. jakos drewnianie się prowadzi...

Napisano

jest coś w tym samochodzie, że też ślinię się do niego jak pies ... może to nadwozie w stylu shooting brake ? nie wiem, ale jest cudny zlosnik.gif

Napisano

zgadza się, gust jest jak część ciała ale , jak dla mnie, wersja z dachem jest obrzydliwa. Zero proporcji, jakieś tak to wszystko sztuczne i niespójne. Nigdy nie widzialem tego na zywo ale gdybym zobaczył to pomyślałbym że to jakaś samoróba pana Miecia z garażu obok no.gif

Napisano

Pamiętam jak to się pojawiło to wszyscy uważali go za szczyt brzydoty bijący na głowę nawet ówczesne BMW 7. A obecnie ludzie się oboma zachwycają, co więcej Porsche (Panamera) i Ferrari (FF) poszły w podobną stylistykę. Moim zdaniem samochód jest nietypowy, a w wersji M ma na tyle mocy żeby malkontenci nie mieli za dużo czasu na narzekanie na wygląd. Ale Z4 jest moim zdaniem znacznie ładniejsze i mniej przypomina penisowóz z Monty Pythona.

Napisano
  • Autor

> zgadza się, gust jest jak część ciała ale , jak dla mnie, wersja z dachem jest obrzydliwa. Zero

> proporcji, jakieś tak to wszystko sztuczne i niespójne.

Właśnie w tej dysproporcji jest całe piękno 001.gifwink.gif

Dłuuuuuga macha i krótki tył zlosnik.gifok.gif W cabrio juz tego az tak nie widać.

> Nigdy nie widzialem tego na zywo ale

> gdybym zobaczył to pomyślałbym że to jakaś samoróba pana Miecia z garażu obok

Często na żywo samochód wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ale Z4 jest moim

> zdaniem znacznie ładniejsze i mniej przypomina penisowóz z Monty Pythona.

Mnie właśnie Z4 nie pociąga... Taki "zwykły" sportowy samochód wink.gif

Napisano
  • Autor

> jest coś w tym samochodzie, że też ślinię się do niego jak pies ... może to nadwozie w stylu

> shooting brake ? nie wiem, ale jest cudny

food.gif

50791389455fb6cf8934o.jpg

41aw.jpg

Napisano

> Nie jestem fanem marki BMW Nie wzruszają mnie jakoś nadzwyczajnie ani stare ani nowe modele

> No i oczywiście TYLKO I WYŁĄCZNIE zamknięta karoseria!

Zgodzę się z Tobą w 100% serce.gif proporcje super.

Mało tego jest bo coupe było tylko z silnikami 2,8 i 3,2M, a w roadsterze zaczynało sie od 1,8 i tego jest najwięcej sick.gif

Napisano

To ja mam dokładnie na odwrót: chwaliłem Najwyższego, gdy BMW wydało na świat model Z4. Bo to nareszcie zaczęło wyglądać.

zarówno z zamkniętym nadwoziem

bmw_z4.jpg

jak i otwartym

BMW-Z4-Coupe-E85.jpg

O jeżdżeniu Z3 nie mam pojęcia oprócz tego, że skrzynia auto zupełnie nie przystaje do tego samochodu.

Pozdro

Bartek

Napisano

> Pamiętam jak to się pojawiło to wszyscy uważali go za szczyt brzydoty bijący na głowę nawet

> ówczesne BMW 7. A obecnie ludzie się oboma zachwycają

Ówczesne 7 to było zdaje się E38 i nie znam ani jednej osoby która uważałaby to auto za brzydkie,zarówno teraz jak i wcześniej hmm.gif

BMWAlpina_PIC_008.JPG

cool.gif

Za to co do Z3 coupe ja pozostałem konsekwentny w swojej opinii, wiadomo o gustach się nie dyskutuje, ale jak dla mnie zawsze wyglądła jak kupa, taka nieudolna przeróbka roadstera na kombi no.gif

Można tak przerabiać?! Można...

e34ti.jpg

Tylko po co sick.gif

Sznuję oczywiście odmienność gustów, dobrze że są i tacy którym podobają się(ostrzegam grinser006.gif) nieproporcjonalne tyły - ja jednak podziękuję,pozostanę tradycjonalistą smirk.gif

Z Z4 było już lepiej(piszę tu zwłaszcza o wersji coupe), ale dopiero w E89 BMW imo całkowicie się zrehabilitowało i wypuściło jeden z najładniejszych modeli w swojej historii:

1_600.jpg

food.gifcool.gif

Napisano

> dopiero w E89 BMW imo całkowicie się

> zrehabilitowało i wypuściło jeden z najładniejszych modeli w swojej historii:

eeetam, jeszcze mu daleko do ideału

z8043599X,BMW-507.jpg

z8043582X,BMW-507.jpg

to jest piękny roadster - delikatny, smukły, zawsze elegancki cool.gif

IMHO oczywiście zlosnik.gif

tej smukłości i lekkości brakuje dzisiejszym cegłom spod znaku BMW zlosnik.gif

Napisano

> Sznuję oczywiście odmienność gustów, dobrze że są i tacy którym podobają się nieproporcjonalne

> tyły

weź ostrzegaj grinser006.gif

Napisano

Zgadzam się że 507ki na pewno nie przebije cool.gif Ale co by nie mówić to IMO akurat nowej Z4ce(zwłaszcza porównując do poprzedniego modelu) lekkości formy i ładnych "szczupłych" proporcji nie brakuje ok.gif

wpid-2010-MW-Design-Z4-E89-Slingshot-Side-580x435.jpg

Napisano

> weź ostrzegaj

Eee tam, zdjęcie Z3coupe było bez ostrzeżenia, a to przecież podobna kategoria "wagowa" i estetyczna grinser006.gif

Napisano

> Eee tam, zdjęcie Z3coupe było bez ostrzeżenia, a to przecież podobna kategoria "wagowa" i

> estetyczna

eeeee ja tam wole Z3 coupe niz takie Z3:

20777060008_large.jpg

wink.gif

Napisano

> Ówczesne 7 to było zdaje się E38 i nie znam ani jednej osoby która uważałaby to auto za

> brzydkie,zarówno teraz jak i wcześniej

Dokładnie to samo pomyślałem.

Sam długo bujałem się z myślą czy kupić 4 litrowe e38 czy alfę 166.

Z jednej strony piękna 7mka z fajnym silnikiem, ale najprawdopodobniej z automatem...więc i lipa i obawy że padnie. Z drugiej śliczna alfa, ale pędzona na przód i maksymalnie 6 cylindrów.

W końcu nie kupiłem żadnej z nich. Może i dobrze, bo za mało jeżdżę osobówką i by się marnowały hehe.gif

Co do Z3ki. Fajna bryka, jeśli szuka się czegoś nietuzinkowego. Ale zdecydowanie wolałbym roadstera.

Napisano

> W końcu nie kupiłem żadnej z nich.

To tak jak moje rozważania nad Ferrari F430 i Lamborghini Gallardo. Też nie kupiłem żadnego z nich wink.gif

Napisano

> To tak jak moje rozważania nad Ferrari F430 i Lamborghini Gallardo. Też nie kupiłem żadnego z nich

Twoje rozważania są na pokaz.

Ja nie pierdzę o swoich raz na jakiś czas.

Nie porównywałbym więc ich ze sobą.

Napisano
  • Autor

> eeeee ja tam wole Z3 coupe niz takie Z3:

O to to zlosnik.gif Roadster jest nudny 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> Ówczesne 7 to było zdaje się E38 i nie znam ani jednej osoby która uważałaby to auto za

> brzydkie,zarówno teraz jak i wcześniej

No ładne ok.gif

> Za to co do Z3 coupe ja pozostałem konsekwentny w swojej opinii, wiadomo o gustach się nie

> dyskutuje, ale jak dla mnie zawsze wyglądła jak kupa, taka nieudolna przeróbka roadstera na

> kombi

> Można tak przerabiać?! Można...

No dobra, to jest jest jakieś mega guano icon_eek.gif Co to w ogóle jest? Pierwszy raz coś takiego widzę icon_eek.gif

> Sznuję oczywiście odmienność gustów, dobrze że są i tacy którym podobają się(ostrzegam )

> nieproporcjonalne tyły - ja jednak podziękuję,pozostanę tradycjonalistą

Eeee w tym przypadku też pozostanę tradycjonalistą, ale dalej Z3 uwielbiam grinser006.gif

> Z Z4 było już lepiej(piszę tu zwłaszcza o wersji coupe), ale dopiero w E89 BMW imo całkowicie się

> zrehabilitowało i wypuściło jeden z najładniejszych modeli w swojej historii:

To już nie to wink.gif

Napisano

> eeeee ja tam wole Z3 coupe niz takie Z3:

Z hardtopem rzeczywiście wygląda troche komicznie, ale takiego auta nie kupuje się przecież żeby jeździć z czymś nad głową, ja zdecydowanie wolałbym jednak tą "nudniejszą i bardziej pospolitą" wersję ...

vorne_links1.jpg

... nie jestem na pewno targetem "urody" coupe, ale jak już napisałem wczęśniej, są różne zboczenia grinser006.gif więc szanuję zdanie tych którym się ono podoba.

Napisano

> No dobra, to jest jest jakieś mega guano Co to w ogóle jest? Pierwszy raz coś takiego widzę

Fotomontaż(a przynajmniej mam taką nadzieję wink.gif ) E34ti - oryginalny i nieuzinkowy grinser006.gif w "założeniach konstrukcyjnych" IMO podobny do Z3coupe - mi te asymetryczne założenia jednak zupełnie nie leżą, zarówno w tym jak i w tamtym przypadku, choć może znajdą się tacy którym i ten "stwór" się spodoba wink.gif

> Eeee w tym przypadku też pozostanę tradycjonalistą, ale dalej Z3 uwielbiam

> To już nie to

Potwierdza się że z gustem jak widać jak z d.. grinser006.gif i myslę że najlepiej jak po prostu każdy pozostanie przy swoim zdaniu 20.GIF

Napisano

> To ja mam dokładnie na odwrót: chwaliłem Najwyższego, gdy BMW wydało na świat model Z4. Bo to

> nareszcie zaczęło wyglądać.

> zarówno z zamkniętym nadwoziem

> jak i otwartym

nie jesteś sam zlosnik.gif Z3 to jakaś masakra jest zlosnik2.gif

Napisano

> Dokładnie to samo pomyślałem.

> Sam długo bujałem się z myślą czy kupić 4 litrowe e38 czy alfę 166.

> Z jednej strony piękna 7mka z fajnym silnikiem, ale najprawdopodobniej z automatem...więc i lipa i

> obawy że padnie. Z drugiej śliczna alfa, ale pędzona na przód i maksymalnie 6 cylindrów.

nie rozumiem dlaczego ludzie się boją automatów. ZF są rozkminione przez wielu fachowców i naprawialne. kosztowne no ale nie inaczej jest z silnikami smile.gif poza tym mozesz poszukac manuala smile.gif chociaz manual w e38 nie przystoi smile.gif

Napisano

> No i oczywiście TYLKO I WYŁĄCZNIE zamknięta karoseria! Akurat w przypadku tego modelu wersja Cabrio

> traci 80% uroku

> Duże koła, ciemny lakier (najlepiej czarny) i czerwona skóra w środku.

> Powiedzmy, że tak widzę "ideał":

> Na codzień na ulicy rzadko widuję Z3, nawet bardzo rzadko a do tego z reguły właśnie Cabrio

> Ale czasem trafi się też i "właściwa"

> Więcej zdjęć:

> A jeszcze więcej zdjęć pod tym linkiem

> --> www.flickriver.com/groups/bmw_z3/pool/interesting/

mialem okazje prowadzic cabrio w wersji M wink.gif

bardzo fajne autko jesli mialo byc na niedziele albo drugie auto smile.gif

Napisano

Ta Beemka WB często właśnie widziana w okolicach Powstańców Śląskich w godzinach rannych cool.gif

Właściciel widać ogarnia auto cool.gif

Napisano

> nie rozumiem dlaczego ludzie się boją automatów. ZF są rozkminione przez wielu fachowców i

> naprawialne. kosztowne no ale nie inaczej jest z silnikami poza tym mozesz poszukac manuala

> chociaz manual w e38 nie przystoi

to nie to, że boję się automatów. kilkoma jeździłem, kilka miałem, ale mi zwyczajnie nie pasują. za młody jestem na takie bzdety wink.gif

Napisano

> traci 80% uroku

Mi się podoba również wersja kabrio. Chociaż też wolę coupe. ok.gif

BMW_Z3.jpg

Fajne auto. Moim zdaniem murowany klasyk za kilkanaście lat smile.gif

Napisano

> O to to Roadster jest nudny

w dodatku wygląda się w nim jak idiota smile.gif

Ja podobnie ubóstwiam Z3 Coupe 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.