Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oceniaczy ze zdjęć co powiecie na temat tego auta?

Featured Replies

Napisano

> 2004 rok 170tys przebiegu

no co Ty? renówke po renówce? Ty chyba pierwszy w polsce bedziesz co 2 renaulty z rzędu kupi smile.gif

wez cos ze śmigłem smile.gif

Napisano
  • Autor

> no co Ty? renówke po renówce? Ty chyba pierwszy w polsce bedziesz co 2 renaulty z rzędu kupi

> wez cos ze śmigłem

jak by mnie było stać to bym wziął ok.gif

a że muszę coś wziąć tańszego żeby przebujać się z rok półtorej. ok.gif

Napisano

> jak by mnie było stać to bym wziął

> a że muszę coś wziąć tańszego żeby przebujać się z rok półtorej.

nie no żartuje smile.gif

ale ta meg, to obiektywnie nie jest dobry wybór. sypie sie elektryka/elektronika na potęgę - lider w statystykach. do tego tak jaka Ci napisali wnętrze take se :/

osobiście w tym budżecie szedłbym w Focusa (też duża podaż w htb i kombi, dobre ceny, silników sporo do wyboru i troche lepszą opinie mają - teściu moim do tej pory jezdzi i sobie chwali:).

poza tym: ford jest dużo bardziej funkcjonalnie dorobiony niz renuar (działanie klimy i innych gadzetów). no i imho jest ładniejszy smile.gif

5.jpg

Napisano

> poza tym: ford jest dużo bardziej funkcjonalnie dorobiony niz renuar (działanie klimy i innych

> gadzetów). no i imho jest ładniejszy

Śliczności serduszka.gif

Pytanie czy Ford Focus z 2004r. w cenie Meganki z 2004r. nie będzie wyglądał jednak tak:

285934420-Ford_Focus_MK1.jpg

Poza tym nie wiem jak z jakością Megane przed liftem - nie będę jej bronił, ale "pierwszy wypust" Focusa nie był rewelacyjny. Zwłaszcza słynne są jego kłopoty z korozją.

post-20663-14352516268601_thumb.jpg

Napisano

> Zwłaszcza słynne są jego kłopoty z korozją.

taaa, ale to dotyczyło focusa I

II jest praktycznie wolna od tego problemu

Napisano

> taaa, ale to dotyczyło focusa I

> II jest praktycznie wolna od tego problemu

Ale przeczytałeś całego mojego posta? grinser006.gif

Napisano

> Śliczności

> Pytanie czy Ford Focus z 2004r. w cenie Meganki z 2004r. nie będzie wyglądał jednak tak:

Masz na mysli to, ze zderzak przedni bedzie innego koloru i od innej wersji niz reszta tego Focusa? Pewnie tak grinser006.gif (wiem, wiem, czepiam sie tego zdjecia zlosnik.gif )

Napisano

Historyjka...

09-11-2007 - 109.000km

04-12-2009 - 152.000km

30-11-2011 - 193.000km

21-03-2012 - 198.000km

To są przebiegi z ostatnich przeglądów technicznych. Wszystkie przeszedł, aczkolwiek ostatni z zastrzeżeniem (nie działały światła mijania, lewa strona).

Przeglądy były wykonywane w Kerteminde, ostatni w Randers (ten przegląd być może był na potrzeby sprzedaży i eksportu auta).

Napisano

> 30 tysi do tyłu to taki standard?

Nie w DK. Po drodze z DK do PL musiał zgubić przebieg...

Napisano
  • Autor

> 30 tysi do tyłu to taki standard?

mój błąd facepalm%5B1%5D.gif miałem dwa i pomyliłem przebieg tu się zgadza ok.gif

Napisano

> jak by mnie było stać to bym wziął

> a że muszę coś wziąć tańszego żeby przebujać się z rok półtorej.

wpakujesz sie w kolejnego renuara i bedziesz se w brode pluł że dokładasz skromny.gif

jak Cie lubie tak wez se poszukaj ( niewiem.gif ) lacetti czy innego koreanca a nie pakuj sie w cos co cie o palpitacje serducha przyprawi zlosnik.gif

a swoja droga to zycze czegos ze smiglem ok.gifgrinser006.gif

Napisano

> Nie, to nie jest bida-wersja!

> To jest ulep-wersja!

> 2004, kombi i 170kkm

> Ze stówkę z przodu (jak nie dwie) trzeba dorzucić...

> No chyba, że 5 lat pochłonęła jego odbudowa...

ciekawy jestem zatem ile powinna miec e61 530d z tego samego rocznika wink.gif

Napisano

> ciekawy jestem zatem ile powinna miec e61 530d z tego samego rocznika

Osiem lat?

Stawiam na +250kkm...

Napisano

> Osiem lat?

> Stawiam na +250kkm...

Jak mogłeś mu to zrobić!

Zapamiętaj - sto dwadzieścia! :-)

Napisano

> Jak mogłeś mu to zrobić!

> Zapamiętaj - sto dwadzieścia! :-)

Jedna z moich BMW miała cztery lata temu w chwili zakupu 160kkm teraz ma lat 10 i prawie 290 tyś. i to tu, w polsce gdzie jeździ się stosunkowo mało...

Napisano

> Jedna z moich BMW miała cztery lata temu w chwili zakupu 160kkm teraz ma lat 10 i prawie 290 tyś. i

> to tu, w polsce gdzie jeździ się stosunkowo mało...

TUTEJ

TUTEJ

normalna rzecz na zachodnich portalach - auta z przebiegami powyzej 400 nawet 500 tys. 300 to totalna norma (dla 10 latka i wyżej).

zapodaj takaie samo wyszukiwanie u nas na portalu z ogloszeniami smile.gif z ciekawosci sprawdzilem: 400tys jest 1 7er i to E32. powyzej 350 w sumie 4 sztuki (z czego 2 sztuki to przez pomylke ilosci zer, bo mialo byc 200 tys). cuda panie przy przekraczaniu odry się dzieją!

Napisano
  • Autor

> Bo pewnie z tej był zmasakrowany.

Oglądałem stan adekwatny do ceny , silnik czysty ale nie myty chodził równo i cicho.

Miał kupę jakiś pierdoł typu nieodskakujące klamki oraz brudne plastyki i wytartą kierownicę.

Pyzatym z zew nie było dramatu a wszystkie plastiki na miejscu i nie widać zęby były ściągane. Na pewno nie był walony ok.gif

Napisano

> Oglądałem stan adekwatny do ceny , silnik czysty ale nie myty chodził równo i cicho.

> Miał kupę jakiś pierdoł typu nieodskakujące klamki oraz brudne plastyki i wytartą kierownicę.

> Pyzatym z zew nie było dramatu a wszystkie plastiki na miejscu i nie widać zęby były ściągane. Na

> pewno nie był walony

Daj namiary dealera z DK, z ramek lub książki... wink.gif

Napisano

> W Polsce...

> Miałem Renówkę od nowości, zrobiłem nią 180kkm.

> Ta Meganka na zdjęciach wygląda źle, bardzo źle. A skoro wygląda źle na zdjęciach to na żywo

> wygląda jeszcze gorzej...

Co powiesz o tej ??

Cena z tych podejrzanie niskich (zdjecia takie ze przynajmniej ja nie widze za dobrze), a w okolicy Łapy nie słyną z uczciwych handlarzy, ale mam tylko 30km to moze obejrzałbym hmm.gif.

Napisano

> Co powiesz o tej ??

> Cena z tych podejrzanie niskich (zdjecia takie ze przynajmniej ja nie widze za dobrze), a w okolicy

> Łapy nie słyną z uczciwych handlarzy, ale mam tylko 30km to moze obejrzałbym .

Bardzo mało zdjęć ze środka... crazy.gif

Napisano

> Bardzo mało zdjęć ze środka...

Podobno warte obejrzenia (jak sie okazuje auto sasiada kacikowicza), ale zupelnie nie mam pojecia o megance i na co zwrocic uwage. Zaczynam sledzic opinie o tej francy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.