Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I pomyśleć, że tacy instruktorzy uczą ludzi jeździć...

Featured Replies

Napisano

pad.gifpad.gifpad.gif

Kwiatki:

- aby zmienić bieg naciskamy sprzęgło facepalm%5B1%5D.gif

- "S" jak Speed rotfl.gif

- "*" oznacza blokadę mechanizmu różnicowego icon_eek.gif

- podczas jazdy, w trybie "S": "to pozwala nam na bardzo szybką zmianę biegów" hahaha.gif

- a pod koniec: " a jak potrzebujemy wykorzystać dynamikę auta, to naciskamy pedał gazu, zmienia się nam bieg na wyższy (!), silnik uzyskuje większą moc"...

Podsumowanie jest krótkie: ręce opadają... pad.gifpad.gifpad.gif

Napisano

Hahahaha hehe.gif gość zdecydowanie sam wymaga kursu zlosnik.gif

To chyba na HP się nadaje zlosnik.gif

Napisano

> - podczas jazdy, w trybie "S": "to pozwala nam na bardzo szybką zmianę biegów"

..bez przełączania biegów, skrzynia będzie zmieniała biegi...

Napisano

Jestem w szoku. Ubolewam nad tym w imieniu calej branzy. oslabiony.gif

Wiem ze sa instruktorzy ktorzy prowadza jednoosobowa dzialalnosc i nikt tak naprawde nie weryfikuje ich wiedzy i sposobu nauczania, ale tutaj to wyglada na kogos kto pracuje w wiekszym osrodku (profil na youtube wskazuje na osrodek), wiec dziwne ze nikt ze wspolpracownikow tego nie obejrzal...

Napisano

Tym bardziej że ktoś to przecież na YT wrzucał facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Druga czesc, a wlasciwie pierwsza. Widac ze ten kamerzysta tez sobie nie radzi ze sprzetem, wiec raczej nie mogl sie skupiac na tresci i zweryfikować wink.gif

Napisano

> Kwiatki:

> - aby zmienić bieg naciskamy sprzęgło

> - "S" jak Speed

> - "*" oznacza blokadę mechanizmu różnicowego

> - podczas jazdy, w trybie "S": "to pozwala nam na bardzo szybką zmianę biegów"

> - a pod koniec: " a jak potrzebujemy wykorzystać dynamikę auta, to naciskamy pedał gazu, zmienia

> się nam bieg na wyższy (!), silnik uzyskuje większą moc"...

> Podsumowanie jest krótkie: ręce opadają...

sciana.gif Kwity instruktora zdobył chyba na syrenie lub podobnym i X czasu nie pracował w zawodzie, co on w ogóle pier..li facepalm%5B1%5D.gif, ciekaw jestem kto go szkolił boje_sie.gif

Napisano

jezus.... hehe.gif

nawet moja baba zauważyła że koleś dziwnie gada... rotfl.gif

Napisano

jacy wszyscy mundrzy jesteście. A może gościu do kamery pierwszy raz gada i ma najzwyczajniejszą w świecie tremę? Po krótkim filmiku zaszufladkowaliście faceta i wiecie o nim wszystko. To się zapytam: jaki kolor majtasów ma? No co? nie wiecie?

Napisano

> No co? nie wiecie?

nie chodzi o tremę tylko o bredzenie od rzeczy

na tremę to mógł sobie na kartce napisać - jakby przeczytał to by sie zastanowił nad sobą facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Podsumowanie jest krótkie: ręce opadają...

To jest instruktor z jednej z najlepszych szkół we Wrocławiu. facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Jestem w szoku. Ubolewam nad tym w imieniu calej branzy.

A to dlatego tyle kilometrów się kręci - nauka jazdy!

Napisano

> jacy wszyscy mundrzy jesteście. A może gościu do kamery pierwszy raz gada i ma najzwyczajniejszą w

> świecie tremę?

Jasne, ale przed wrzuceniem tego filmu powinien go obejrzec i ewentualnie nagrac jeszcze raz jesli powstaly jakies bledy. Zdarza sie, ale to nie jest nagranie "live" ze mogl miec treme. To jest reklama osrodka, trzeba to zrobic dobrze.

Napisano

Kontrolka poduszki się świeci - reklama ośrodka jakie "sprawne" auta mają crazy.gif

Szkoda że temat za jakiś czas poleci na HP

Napisano

> Kontrolka poduszki się świeci - reklama ośrodka jakie "sprawne" auta mają

A to normalne, nie ma co panikowac.

Napisano

> jacy wszyscy mundrzy jesteście. A może gościu do kamery pierwszy raz gada i ma najzwyczajniejszą w

> świecie tremę? Po krótkim filmiku zaszufladkowaliście faceta i wiecie o nim wszystko. To się

> zapytam: jaki kolor majtasów ma? No co? nie wiecie?

Uwzględniając jego sposób wiedzę na temat funkcjonowania automatu to wydaje się być zwykłym kombajnistą dorabiającym jako instruktor

Napisano

> To jest instruktor z jednej z najlepszych szkół we Wrocławiu.

Co nie musi wydawać się dziwne. Pewnie uchodzi za "swojego chłopa" a szkoła ma niskie ceny i już mamy sukces wśród kursantów, dla których najważniejszym kryterium jest cena

Napisano

> co on w ogóle pier..li , ciekaw jestem kto go szkolił

Może i plecie głupoty, ale to nie powód żeby się tak tu wyrażać! czerwona.gif

mar00ha

Napisano

> Szkoda że temat za jakiś czas poleci na HP

Jesteś tu moderatorem?

mar00ha

Napisano

> A to normalne, nie ma co panikowac.

Wiesz, tak samo to normalne jak samochód ze skręconym przebiegiem. Napisz, że >dla Ciebie< normalne i się nie będzie można przyczepić

Napisano

> świecie tremę? Po krótkim filmiku zaszufladkowaliście faceta i wiecie o nim wszystko. To się

A wystarczyło że obejrzeli by to co nagrali. Można było nagrać to od nowa a nie puszczać do sieci babola. Ja nie mam talentu do wystąpień przed kamerą i tego nie robię ok.gif

Napisano

> ze mogl miec treme.

a co ma trema do wiedzy merytorycznej? można się jąkać, tracić wątek itd... ale bzdur się nie opowiada z powodu tremy!

Napisano

za 'włanczam' zasługuje na jajcorwanie ok.gif

Napisano

> Kwiatki:

> - aby zmienić bieg naciskamy sprzęgło

Na początku filmu się zastanawiałem, po co w tej Corsie sprzęgło jest facepalm%5B1%5D.gif

zlosnik2.gif

grinser006.gif

Napisano

Czy dobrze widzę, że gościu zawraca na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym i wjeżdża na nie prawym pasem hmm.gif

Napisano

Rozumiem, że jak naciśniemy "S" oraz "śnieżynkę" to mamy auto do driftu. zlosnik.gif

Krótko mówiąc taki rebus: PieRNDbyły, czarnoskóry, polski piłkarz3posuma z21 zlosnik.gif

Napisano

> A wystarczyło że obejrzeli by to co nagrali. Można było nagrać to od nowa a nie puszczać do sieci

> babola. Ja nie mam talentu do wystąpień przed kamerą i tego nie robię

szef pożyczył na kwadrans kamerę, kazał Jureczkowi polecieć na dół i nakręcić migusiem materiał, nie mieli czasu na duble, kombinowanie bo szefuńciu czekał zlosnik.gif Na szybko więc coś nagrali a szefuńcio do sieci wpuścił. zlosnik.gif

Napisano

> Wiesz, tak samo to normalne jak samochód ze skręconym przebiegiem. Napisz, że >dla Ciebie< normalne

> i się nie będzie można przyczepić

Normalnie w nauce jazdy, nie dla mnie.

Napisano

To mial byc film instruktazowy. Guzik mnie trema obchodzi.

Nie wyszlo? Nie umiem, nie nadaje sie? Trudno - odpuszczamy. Co robi ten film w necie. facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Normalnie w nauce jazdy, nie dla mnie.

Wszyscy szukają tanio takie są m.in. tego skutki. Samochody są jakie są, o tym jak śmieszne pieniądze zarabia instruktor dopiero był wątek, a kursanci narzekają jaki to kurs na PJ drogi jest pad.gif

Napisano

> Kontrolka poduszki się świeci - reklama ośrodka jakie "sprawne" auta mają

Może się świecić, bo pewnie poduszka pasażera jest wyłączona. Instruktor może jeździć bez zapiętych pasów, więc dla bezpieczeństwa w tym wypadku lepiej wyłączyć poduszkę.

Napisano

> Czy dobrze widzę, że gościu zawraca na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym i wjeżdża na nie prawym pasem

o ile nie bylo znaków poziomych (nie dotarłem tak daleko w tym filmie) to nie jest to niezgodne z przepisami

no ale od instruktora jazdy oczekiwałoby się stosowania do "dobrych praktyk", nawet bez nakazu.

Napisano

> Wszyscy szukają tanio takie są m.in. tego skutki. Samochody są jakie są, o tym jak śmieszne

> pieniądze zarabia instruktor dopiero był wątek, a kursanci narzekają jaki to kurs na PJ drogi

> jest

Zeby instruktor normalnie zarabial i zeby starczalo na serwisowanie samochodów kurs imho powinien kosztowac 2 tys zł. I to wcale by nie bylo drogo, tylko tak akurat.

Napisano

> Zeby instruktor normalnie zarabial i zeby starczalo na serwisowanie samochodów kurs imho powinien

> kosztowac 2 tys zł. I to wcale by nie bylo drogo, tylko tak akurat.

I to pięknie wyjaśnia tytułowe wątpliwości co do jakości szkolenia ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.