Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VW Transporter ITD

Featured Replies

Napisano

> Co on mierzy/sprawdza/kontroluje/inne?

ViaToll.

Napisano

viaTool

Napisano

> Tylko?

Ale jednocześnie często emitują mocny sygnał w paśmie radarowym K, więc może i nie tylko.

Napisano
  • Autor

> Ale jednocześnie często emitują mocny sygnał w paśmie radarowym K, więc może i nie tylko.

Pytam, bo jechałem niedawno koło takiego - na trzypasmowej drodze wszyscy tempo jazdy dostosowywali do niego. rotfl.gif

Napisano

> Pytam, bo jechałem niedawno koło takiego - na trzypasmowej drodze wszyscy tempo jazdy dostosowywali

> do niego.

Czasami wystraczy straz miejska i tez boja sie wyprzedzac grinser006.gif

Napisano

Podobno te kamerki widzą za wiele 275123014-zielony.gif

Napisano

> Pytam, bo jechałem niedawno koło takiego - na trzypasmowej drodze wszyscy tempo jazdy dostosowywali

> do niego.

Tak samo jak przy Policji wszyscy jadą tym samym tempem hehe.gif Ograniczenie 50 , Policja jedzie 50, to nikt już nie poleci 70 hehe.gif boją się, a przecież Policja tez by chętnie poleciała 70, ale nie może bo zaraz ktoś na nich doniesie i nagra filmik jak to przekraczają predkosc...

Napisano

> Tak samo jak przy Policji wszyscy jadą tym samym tempem Ograniczenie 50 , Policja jedzie 50, to

> nikt już nie poleci 70 boją się, a przecież Policja tez by chętnie poleciała 70, ale nie

> może bo zaraz ktoś na nich doniesie i nagra filmik jak to przekraczają predkosc...

I o to chodzi. W państwie prawa nikt nie jest ponad prawem, bo przestrzegania prawa pilnują wszyscy.

zlosnik.gifok.gifwink.gif

Napisano

> I o to chodzi. W państwie prawa nikt nie jest ponad prawem, bo przestrzegania prawa pilnują

> wszyscy.

Nie wiem czy o to chodzi, ale ja zawsze ten cały rząd samochodów wraz z Policja na czele wyprzedzam jadąc +10 ponad ograniczenie i nie sądze by im się chciało mnie zatrzymywac za takie nieznaczne przekroczenie predkosci, wiec nie wiem o co chodzi innym że się wkleką za Policją niewiem.gif

Napisano

> Tak samo jak przy Policji wszyscy jadą tym samym tempem Ograniczenie 50 , Policja jedzie 50, to

> nikt już nie poleci 70 boją się, a przecież Policja tez by chętnie poleciała 70, ale nie

> może bo zaraz ktoś na nich doniesie i nagra filmik jak to przekraczają predkosc...

najgorzej jest, jeśli ograniczenie jest np. do 70, a policja jedzie 50 i wszyscy grzecznie za nimi smile.gif

Napisano

> Nie wiem czy o to chodzi, ale ja zawsze ten cały rząd samochodów wraz z Policja na czele wyprzedzam

> jadąc +10 ponad ograniczenie i nie sądze by im się chciało mnie zatrzymywac za takie

> nieznaczne przekroczenie predkosci, wiec nie wiem o co chodzi innym że się wkleką za Policją

Jeśli wg prędkościomierza, to pewnie wciąż jesteś po dobrej stronie mocy grinser006.gif

Napisano

> najgorzej jest, jeśli ograniczenie jest np. do 70, a policja jedzie 50 i wszyscy grzecznie za nimi

Podobnie głupieją przed fotoradarami. Jest ogr. do 60, a spora część kierowników zwalnia poniżej 50 zlosnik.gif

Napisano

> najgorzej jest, jeśli ograniczenie jest np. do 70, a policja jedzie 50 i wszyscy grzecznie za nimi

Albo kiedy wiadomo, że stoją w określonym miejscu, wszyscy święci jadą poniżej dopuszczalnej hehe.gif

Napisano

> Jeśli wg prędkościomierza, to pewnie wciąż jesteś po dobrej stronie mocy

Tez tak mysle ok.gif

Napisano

> Podobnie głupieją przed fotoradarami. Jest ogr. do 60, a spora część kierowników zwalnia poniżej 50

Ja ich rozumiem zlosnik.gif Bo w nieznanym miejscu gdzies w Polsce, tez zwalniam do 50 przed fotoradarem na wszelki wypadek bo nie wiem jakie było ograniczenie rotfl.gif może było 40 busted.gif

Napisano

> Ja ich rozumiem Bo w nieznanym miejscu gdzies w Polsce, tez zwalniam do 50 przed fotoradarem na

> wszelki wypadek bo nie wiem jakie było ograniczenie może było 40

A zbliżając się do skrzyżowania zawsze się zatrzymujesz, bo nie wiesz, czy masz pierwszeństwo, i patrzysz, czy będą Cię przepuszczać czy nie. Niektórzy naprawdę tak jeżdżą zlosnik.gif

Napisano

> A zbliżając się do skrzyżowania zawsze się zatrzymujesz, bo nie wiesz, czy masz pierwszeństwo, i

> patrzysz, czy będą Cię przepuszczać czy nie. Niektórzy naprawdę tak jeżdżą

Zblizajac się do skrzyżowania patrze na znaki zlosnik.gif A jadąc na trasie przez wioski raczej mi się to nie zdarza zlosnik.gif wiem , należy mi się nagana zlosnik.gif

Napisano

proszę

Pzodrawiam do następnego miesiąca, aż znów ktoś wątek zapoda zlosnik.gif

Napisano

jak tylko viatolla to ufffff zlosnik.gif bo ostatnio mi zamrugał oczkami grinser006.gif

Napisano

jak juz zostało powiedziane viatoll tylko

Napisano

> proszę

> Pzodrawiam do następnego miesiąca, aż znów ktoś wątek zapoda

A to Ty się wozisz tym transporterem, co to mu Wall-e wystaje z dachu? Tak mi się skojarzyło, patrząc na Twój awatar zlosnik.gif

Napisano

> nikt już nie poleci 70 boją się

Ja zawsze wtedy wszystkich wyprzedzam. W miejscach zagrożonych patrolem policji z reguły jadę +20 licznikowe, czyli jakieś +17 rzeczywistej prędkości. Wielokrotnie mnie suszyli i nigdy nie zatrzymali, bo za 50 zł nie opłaca im się pisać.

Napisano
  • Autor

> proszę

> Pzodrawiam do następnego miesiąca, aż znów ktoś wątek zapoda

Dzięki! ok.gifgrinser006.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.