Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bmw do oceny

Featured Replies

Napisano

> i30 nie jedzie, dziwnie hamuje, i mu tyłek zarzuca... - układ kierowniczy.. hmmm... inny ale

> polubiłem - ot taka zabawka

tył rzuca dziwnie bo belka jest. I to źle zestrojona belka no.gif Na długich łukach to wręcz niebezpieczne auto. Idzie bokiem w najmniej spodziewanym momencie.

hamulce to fakt. Bardzo dziwne. Ale da się wyczuć.

układu kierowniczego nigdy nie polubię.

> KIA dużo lepiej jeździ, przyspiesza i trzyma się drogi...

ciężko jest zrobić to gorzej niż hultaj grinser006.gif

> I hultaj i kia to te same silniki 1.6 diesel 115/110KM

aaa... wysokoprężny...

W sumie ja latam czasem tym 130 kucyków benzyna 1,6. Boszszs... jaki to muł facepalm%5B1%5D.gif Jedzie jakby miało tych koni max 80 a skrzynia taka króciutka że w rajdówce mam chyba dłuższe przełożenia screwy.gif

> BMW jest stare, brzydkie i w ogóle dresiarskie ale lubie to

coś w tym jest.

Napisano

ta wszystkim się wydaje, że mają porządne i moga drzeć japę z ceną jak stąd do WIetnamu zlosnik.gif Jak jakieś felery wskażesz to zaraz tekst, że nowe to w salonie spineyes.gifzlosnik.gifNa to co oglądałem to różnic wartych położenia kilka tysięcy więcej niż przykład przytoczony z wątku jeszcze nie znalazłem zlosnik.gifzlosnik.gif

Jak ktoś ma naprawdę och i ach wypieszczone auto to i za dychę nie sprzeda ok.gif

Napisano

> mnie zawsze zastanawiało jak wyczuc roznice w prowadzeniu auta zachowujac jednoczesnie przepisowe

> 50 w miescie?

Kiepski układ kierowniczy można wyczuć kręcąc po parkingu 10 km/h.

W mieście można jeździć nawet 80 km/h. Są takie miejsca zlosnik.gif

Napisano

> czyli juz całkiem odlatujesz, Ceed wygodniejszy od E60 hellyeah

Tyle co ja jeżdżę, gdzie i po czym wygoda nie jest priorytetem. Marką samochodu też niczego nie muszę nikomu udowadniać, bo to raczej ja robię samochodom PR, nie odwrotnie grinser006.gifzlosnik.gif. Fajne w tych BM-kach są te smaczki w postaci podświetlanych piktogramów, foteli podnoszonych klawiszem, maskach, bagażnikach, siłownikach itp. Tylko po co? Jak komuś jest to do czegokolwiek potrzebne, to niech płaci. Ludzie często płacą potężne pieniądze za rzeczy, które inni mają za darmo, a jeszcze inni nawet na tym zarabiają hehe.gif.

Napisano
yikes.gif co to za kredens w srodku i w dodatku jeszcze na kierownicy o menn yikes.gifhehe.giffacepalm%5B1%5D.gif
Napisano

> mnie zawsze zastanawiało jak wyczuc roznice w prowadzeniu auta zachowujac jednoczesnie przepisowe

> 50 w miescie?

Nie zwalniać do 10-20 w co ciaśniejszych łukach jak tłuszcza. wink.gif

Napisano

> Tyle co ja jeżdżę, gdzie i po czym wygoda nie jest priorytetem. Marką samochodu też niczego nie

> muszę nikomu udowadniać, bo to raczej ja robię samochodom PR, nie odwrotnie . Fajne w tych

> BM-kach są te smaczki w postaci podświetlanych piktogramów, foteli podnoszonych klawiszem,

> maskach, bagażnikach, siłownikach itp. Tylko po co? Jak komuś jest to do czegokolwiek

> potrzebne, to niech płaci. Ludzie często płacą potężne pieniądze za rzeczy, które inni mają za

> darmo, a jeszcze inni nawet na tym zarabiają .

ale napisałeś o wygodzie a teraz piszesz o marce - dla mnie marka nie ma też znaczenia i nigdy się tym nie podniecałem w przypadku tych aut hehe.gif wręcz mnie drażni łatka jaka jest tym samochodom przypisana - ale w sumie co mnie to wink.gif Prawdziwy charakter BMW to dla mnie lata produkcji silników M10 i M30 - najlepiej wczesne lata - BMW 2002, E3, E9 itd

a E60 ma sporo wad - np jakbyś napisał że skóra jest paskudna to bym przyklasnął. Albo deska niczym plastikowy kredens. Albo generalnie design. No ale jedzie się ok zlosnik.gif

Napisano

> co to za kredens w srodku i w dodatku jeszcze na kierownicy o menn

to się nazywa boazeria albo swarzędz

Napisano

> to się nazywa boazeria albo swarzędz

"w korniku" jeszcze ostatnio słyszałem. grinser006.gif

tutaj akurat kornik lekko podrabiany winylem chyba hehe.gif

Napisano

> e34 co wywnioskujecie z zamieszczonych zdjeć?

> jakiś tekst

Wyglada na to, ze zawieszenie jest faktycznie dedykowane do BMW.

Zastanawiam sie, czy mogloby byc np. od Lanosa. hehe.gif

Pokrowce na fotelach, a w opisie skora i alcantara. Nie mogl sie chyba zdecydowac. niewiem.gif

Wycieczka ryzykowna, chyba, ze masz blisko to ogladaj. zlosnik.gif

Napisano

> 12. W swoich czasach 12 do setki w takiej limuzynie robiło wrażenie

Masz na myśli który rok? 1934?

Napisano

> Tyle co ja jeżdżę, gdzie i po czym wygoda nie jest priorytetem. Marką samochodu też niczego nie

> muszę nikomu udowadniać, bo to raczej ja robię samochodom PR, nie odwrotnie . Fajne w tych

> BM-kach są te smaczki w postaci podświetlanych piktogramów, foteli podnoszonych klawiszem,

> maskach, bagażnikach, siłownikach itp. Tylko po co? Jak komuś jest to do czegokolwiek

> potrzebne, to niech płaci. Ludzie często płacą potężne pieniądze za rzeczy, które inni mają za

> darmo, a jeszcze inni nawet na tym zarabiają .

Parę lat jeździłem Clio gdy moja serce.gif powoziła e34. Trzeba być wyjątkowo upartym żeby twierdzić że Clio jest samochodem lepszym. W Ceed'dzie siedziałem parę razy, wrażenia jak w Kolejkach Mazowieckich po face liftingu. Morze śmierdzącego plastiku...

Napisano

> e34 co wywnioskujecie z zamieszczonych zdjeć?

> jakiś tekst

Poziom tjuningu wskazuje, że bejca nie jeden komplet opon zjarała pod remizą. Dobry, sprawdzony i co najważniejsze - doświadczony życiem egzemplarz ok.gif

Napisano

> Poziom tjuningu wskazuje, że bejca nie jeden komplet opon zjarała pod remizą. Dobry, sprawdzony i

> co najważniejsze - doświadczony życiem egzemplarz

od fana marki hahaha.gif

Napisano

> od fana marki

Nie inaczej, prawdziwa perełka ok.gif

Napisano

> Nie inaczej, prawdziwa perełka

Do tego na wysoki połysk!

Napisano

> Poziom tjuningu wskazuje, że bejca nie jeden komplet opon zjarała pod remizą. Dobry, sprawdzony i

DOświadczona życiem bejca to została zjarana przez jakiegoś bolka z warsztatu. Filmiki na youtube mozna znaleźć... sick.gifoslabiony.gifhehe.gif

Napisano

choroby wieku dziecięcego ma już za sobą

no i dobrze ok.gif

czego oczekiwać po BMW za 5 tyś ?

ale też nie przesadzaj nie było upalania z takim silnikiem biglaugh.gif

Napisano

> Tyle co ja jeżdżę, gdzie i po czym wygoda nie jest priorytetem.

Tak czytam co ty piszesz.... i tak się w tym zaplątałeś , że sam nie wiesz o co ci chodzi ....

Porównujesz e34 do Punto i e60 do clio i ceeda .... Że niby lepiej się tym jeździ.... wtf?

Nie jest dla Ciebie wygoda priorytetem , nie jest też prowadzenie , nie jest też wyposażenie .... nic w aucie co wymieniłeś nie jest dla ciebie priorytetem jak mówisz ....

Więc otwarcie powiedz, że chodzi o koszty użytkowania ...A nie pi..sz 3po3 , że e34 jest mniej wygodne od punto , ceed , clio i e60 ma zbędne gadżety jest niewygodne i gorzej się prowadzi od ceeda grinser006.gif

Bo ludziom zwieracze puszczą ze śmiechu

Napisano

Uwielbiam tak ustawione oparcie i zagłówek... rotfl.gif