Napisano 14 Lutego 201412 lat Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..."
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Popatrz sobie na ceny części do diesli mitsubishi tu masz sam dwumas, i to chyba nawet nie oryginał a zamiennik: jakiś tekst
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Mialem na 2 dni do testow Lancera z tym silnikiem i bylem bardzo milo zaskoczony - osiagami i spalaniem. Kultura pracy nie zachwycala, ale i tak bylo ciszej niz we wczesniejszych benzynach Lancera, bo podokladali wygluszen, wiec przy 150 bylo naprawde sensownie. Instyle to ztcp najwyzsza wersja wiec wyposazenie kompletne. Jak dobra cena to isc w temat
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Wg mnie jesli akceptujesz wygalad tego auta, to juz nic gorszego nie da sie napisac Szczegolnie srodek to jest dramat..
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Popatrz sobie na ceny części do diesli mitsubishi > tu masz sam dwumas, i to chyba nawet nie oryginał a zamiennik: > jakiś tekst Dwumasy tyle kosztują. Zakładam że się nie popsuje w ciągu 5 lat (auto ma być nowe).
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Wg mnie jesli akceptujesz wygalad tego auta, to juz nic gorszego nie da sie napisac > Szczegolnie srodek to jest dramat.. Z zewnątrz jest całkiem fajny. W środku rzeczywiście mi się nie podoba. Ale konkurencja też szału nie robi.
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Mialem na 2 dni do testow Lancera z tym silnikiem i bylem bardzo milo zaskoczony - osiagami i > spalaniem. Kultura pracy nie zachwycala, ale i tak bylo ciszej niz we wczesniejszych benzynach > Lancera, bo podokladali wygluszen, wiec przy 150 bylo naprawde sensownie. > Instyle to ztcp najwyzsza wersja wiec wyposazenie kompletne. > Jak dobra cena to isc w temat Jeździłem tym, silnik to najlepsza część tego auta. Cenowo jest nieźle, to jedyny samochód o takich parametrach, którego można kupić poniżej 100k.
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Z zewnątrz jest całkiem fajny. W środku rzeczywiście mi się nie podoba. Ale konkurencja też szału > nie robi. A Mazda CX5?
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > A Mazda CX5? Cena z sufitu. No i jest trochę duża. Ale przede wszystkim cena z sufitu.
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Cena z sufitu. No i jest trochę duża. Ale przede wszystkim cena z sufitu. Dużo większa od ASX-a?
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Dwumasy tyle kosztują. Zakładam że się nie popsuje w ciągu 5 lat (auto ma być nowe). Dwymasy tyle nie kosztują Dolicz do tego robociznę i sprzęgło i pewnie z 6-7 tys będzie. A to czy przetrwa 5 lat zależy tylko i wyłącznie od użytkownika. Do fiata też firmy LUK: jakiś tekst A tu do VW: jakiś tekst Jak by nie patrzeć dwa razy taniej Z tego co pamiętam mitsu miało też kosmicznie drogie wtryskiwacze.
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Dwymasy tyle nie kosztują Dolicz do tego robociznę i sprzęgło i pewnie z 6-7 tys będzie. > A to czy przetrwa 5 lat zależy tylko i wyłącznie od użytkownika. Jeździmy dieslami od lat, robimy spore przebiegi (przynajmniej ja) i nigdy nie mieliśmy z tym elementem problemu. > Do fiata też firmy LUK: > jakiś tekst > A tu do VW: > jakiś tekst > Jak by nie patrzeć dwa razy taniej Pytanie czy lepsza droga część ale niepotrzebna czy tania ale potrzebna. Nie słyszałem żeby te dwumasy w Mitsu jakoś mocno padały. Ale jeśli się mylę to proszę o naprostowanie. > Z tego co pamiętam mitsu miało też kosmicznie drogie wtryskiwacze. Denso?
Napisano 14 Lutego 201412 lat Kiepski Fiat z dwumasą, prawie 200 tys. na liczniku i sprzęgło od nowości i dwumas od nowości. Nie chcą są popsuć
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Jeździmy dieslami od lat, robimy spore przebiegi (przynajmniej ja) i nigdy nie mieliśmy z tym > elementem problemu. > Pytanie czy lepsza droga część ale niepotrzebna czy tania ale potrzebna. Nie słyszałem żeby te > dwumasy w Mitsu jakoś mocno padały. Ale jeśli się mylę to proszę o naprostowanie. > Denso? Ale w razie awari nie chcesz chyba pójść z torbami? Ja teraz poszukuję używanego diesla na spore przebiegi i mitsu ze względu na ceny części odpadają.
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Kiepski Fiat z dwumasą, prawie 200 tys. na liczniku i sprzęgło od nowości > i dwumas od nowości. Nie chcą są popsuć Mojemu kierownikowi dwumasa padła po 270 tys. km. Samochód to Octavia II 1,9 TDI 110 KM. Z tym, że większość przebiegu samochód przejechał w trasach. dranio
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Mojemu kierownikowi dwumasa padła po 270 tys. km. Samochód to Octawia II 1,9 TDI 110 KM. Z tym, że > większość przebiegu samochód przejechał w trasach. No i to jest prosty dowód na to, że jest to dość trwały element. Wystarczy auta "nie pałować" to pewnie i 300 by wytrzymało.
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Ale w razie awari nie chcesz chyba pójść z torbami? No nie chcę. Biorę ten argument pod uwagę ale umiarkowanie. Bo cena auta to usprawiedliwia: 2k różnicy ceny części i średnio 10-20k przy zakupie w stosunku do konkurencji. > Ja teraz poszukuję używanego diesla na spore przebiegi i mitsu ze względu na ceny części odpadają. Auto dla żony. Przebieg jaki zrobi to może z 80kkm.
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Kolega ma ośkę w benzynie. Przez dwa lata nie spaliła mu się nawet żarówka
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Zadzwoń do serwisu i się zapytaj o wymianę turbiny lub rozrządu Czytać
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Zadzwoń do serwisu i się zapytaj o wymianę turbiny lub rozrządu Sęk w tym, że nie mam zamiaru żadnego z tych elementów wymieniać. Kupując nowe i jeżdżąc 70-80kkm nie powinienem się załapać. EDIT: 19k za DPFa do Hyundaia...
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Z zewnątrz jest całkiem fajny. W środku rzeczywiście mi się nie podoba. Ale konkurencja też szału > nie robi. Z zewnątrz bojowo wygląda, mimo skromnych rozmiarów. Środek szaro-bury, jeśli taki design się spodoba, to dla żony w sam raz
Napisano 14 Lutego 201412 lat Autor > Z zewnątrz bojowo wygląda, mimo skromnych rozmiarów. > Środek szaro-bury, jeśli taki design się spodoba, to dla żony w sam raz Właśnie sam nie wiem. Ten nie zachwyca ale inne małe SUVy/crossovery nie jadą (ma być diesel i max. 10s 0-100).
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Wersja z dieslem 1.8 150KM 4x4 Instyle. Napiszcie proszę co tam macie najgorszego o tym aucie. > Najmilej widziane opinie w stylu "Miałem ale sprzedałem bo się psuło to i to..." Teściowie mają - nowy z salonu, 1.6 benzyna, więc wypowiem się pomijając silnik. Z zewnątrz duże, w środku ciasno - ale to wada lub zaleta. Koszmarne za to są fotele - siedzisz jak na taborecie, twardo, brak trzymania bocznego, nieprzyjemna w dotyku tapicerka, jak w mały wozidle miejskim. Nie wiem jaka to wersja, nie znam się, ale od razu miał alumki, klimatronik, tempomat, itp. Lakier - wystarczy damska torebka z zamkiem żeby przerysować głęboko lakier, nie wiem czym to malują, ale wygląda mało ciekawie. A myty jest tylko ręcznie i pod domem, teść pedant. Teraz lekkie OT: pozytywnie zaskoczył mnie silnik, 1.6 benzyna, fajnie się jeździ, mocy nie brakuje w normalnej jeździe, na autostradzie nie wiem - ale spalanie mega pozytyw, wychodzi mu średnia 6.8 litra, a auto głównie w mieście jeździ, odcinki max 15km.
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Zadzwoń do serwisu i się zapytaj o wymianę turbiny lub rozrządu O to będzie pytał drugi/trzeci właściciel
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Popatrz sobie na ceny części do diesli mitsubishi > tu masz sam dwumas, i to chyba nawet nie oryginał a zamiennik: > jakiś tekst Faktycznie ceny z kosmosu. Wymiana rozrządu w Lancer 1.5 od 4500 do 5000 zł !! Podobno ciężko o tańszy zamiennik
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Faktycznie ceny z kosmosu. Wymiana rozrządu w Lancer 1.5 od 4500 do 5000 zł !! > Podobno ciężko o tańszy zamiennik Ale ZTCW tam jest łańcuch - wymienia się co 300 kkm. Czyli pierwszy właściciel się o to zupełnie nie martwi
Napisano 14 Lutego 201412 lat > Teraz lekkie OT: pozytywnie zaskoczył mnie silnik, 1.6 benzyna, fajnie się jeździ, mocy nie brakuje > w normalnej jeździe, na autostradzie nie wiem - ale spalanie mega pozytyw, wychodzi mu średnia > 6.8 litra, a auto głównie w mieście jeździ, odcinki max 15km. 7 litrów w mieście 1.6 benzyna w takiej budzie?
Napisano 14 Lutego 201412 lat > 7 litrów w mieście 1.6 benzyna w takiej budzie? 8-10 jak nic Średnią obstawiam w rożnej eksploatacji w okolicach 8