Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy za 15 tys można kupić coś fajnego?

Featured Replies

Napisano

Powiedzmy, że mam 15 tys zł (17 z pakietem start). Przebieg roczny z 5 tys km. Auto koniecznie 4 osobowe. Takie żeby podwozie z 5 lat wytrzymało bez dziur. Z jajem, motor raczej mocny dający poczucie siły czyli fajnie jakby było więcej niż r4. Reszte ciężko zdefiniować... czyli jak u Camela

myślałem o

-grand cheeroke

-audi tt

-calibra

-bmw 7 4.4

Napisano
  • Autor

> Volvo C70

Z jakim silnikiem? Wnętrze S60 1 generacji mi się nie podobało, więc jak tu jest podobnie to raczej nie mój typ, ciasnawo jakoś było w s60

Napisano

> Powiedzmy, że mam 15 tys zł (17 z pakietem start). Przebieg roczny z 5 tys km. Auto koniecznie 4

> osobowe. Takie żeby podwozie z 5 lat wytrzymało bez dziur. Z jajem, motor raczej mocny dający

> poczucie siły czyli fajnie jakby było więcej niż r4. Reszte ciężko zdefiniować... czyli jak u

> Camela

> myślałem o

> -grand cheeroke

> -audi tt

> -calibra

> -bmw 7 4.4

z jajem i jako przyklad podajesz Audi TT... oj to raczej z jajeczkiem :-)

Zdefiniuj co wg Ciebie znaczy auto "z jajem"... bo przykłady samochodów które podałeś są jak planety z różnych galaktyk.

Napisano

w kredycie 4x25% na pewno...

Napisano

> Z jakim silnikiem? Wnętrze S60 1 generacji mi się nie podobało, więc jak tu jest podobnie to raczej

> nie mój typ, ciasnawo jakoś było w s60

Podajesz w typach Calibre i TT i mówisz że w S60 ciasno?? Silnik 2.3 lub 2.0 R5, z turbina oczywiście.

Napisano
  • Autor

> z jajem i jako przyklad podajesz Audi TT... oj to raczej z jajeczkiem :-)

> Zdefiniuj co wg Ciebie znaczy auto "z jajem"... bo przykłady samochodów które podałeś są jak

> planety z różnych galaktyk.

tt z jajem bo namiastka sportowego auta, nisko się siedzi, w miarę szybkie i oryginalne, chodzi o coś co urozmaica jazdę z a do b wink.gif

Napisano
  • Autor

> Podajesz w typach Calibre i TT i mówisz że w S60 ciasno?? Silnik 2.3 lub 2.0 R5, z turbina

> oczywiście.

może i tak w tt i calibrze nie siedziałem.. wezmę pod uwagę ok.gif 5 cylindrów

Napisano
  • Autor

> 80 i swap na 4.2 v8

a nie, aż tak się bawić nie chce

Napisano

Poszukał bym jakiegoś fajnego 1.8T Leona Ibize Golfa.. Albo Audi S4 2.7 biturbo (tylko do 15 będzie ciężko takie znaleźć).

Napisano

> tt z jajem bo namiastka sportowego auta, nisko się siedzi, w miarę szybkie i oryginalne, chodzi o

> coś co urozmaica jazdę z a do b

To do tego jeszcze rurki, jakiś delikatny mokasyn i modny szal Ci się przyda grinser006.gifzlosnik.gifrotfl.gif Z tych aut to raczej przebierałbym pośród BMW 7, ewentualnie brałbym pod uwagę coś z serii 5 ok.gif

Napisano

Za 17 kupisz V50 z 2004 w 2litrowym dieslu ok.gif

Na giełdzie AK ok.gif

Napisano

> Za 17 kupisz V50 z 2004 w 2litrowym dieslu

> Na giełdzie AK

Tylko co w nim fajnego? grinser006.gif

Napisano

> Tylko co w nim fajnego?

Zawsze to cos lepszego jak fiat ok.gif

Autko fajne ,ekonomiczne i w miarę podkreślam w miare pojemne ok.gif

Napisano

> Zawsze to cos lepszego jak fiat

> Autko fajne ,ekonomiczne i w miarę podkreślam w miare pojemne

Ja sie zgadzam ale autor chyba szuka czegos innego wink.gif

Napisano

> tt z jajem bo namiastka sportowego auta, nisko się siedzi, w miarę szybkie i oryginalne, chodzi o

> coś co urozmaica jazdę z a do b

Już bym wolał 306 Gti-6 z końca produkcji sobie przytargać zza Odry.

Napisano

> Ja sie zgadzam ale autor chyba szuka czegos innego

Niech szuka to była tylko propozycja do rozważenia ok.gif

Napisano
  • Autor

> Zawsze to cos lepszego jak fiat

> Autko fajne ,ekonomiczne i w miarę podkreślam w miare pojemne

fiat jest warty 20 klocków, teoretycznie mógłbym szukać czegoś za 40 ale będzie nadal tylko 1 auto

to drugie o które teraz pytam miał bym na dojazdy kilka km w jedną stronę

Napisano

> fiat jest warty 20 klocków, teoretycznie mógłbym szukać czegoś za 40 ale będzie nadal tylko 1 auto

> to drugie o które teraz pytam miał bym na dojazdy kilka km w jedną stronę

Podjedz ogladnij auto z Warszawy ok.gif

jakiś tekst

Napisano

> bmw 7

no jest tylko 1 opcja z tej listy grinser006.gif

Napisano

> Powiedzmy, że mam 15 tys zł (17 z pakietem start). Przebieg roczny z 5 tys km. Auto koniecznie 4

> osobowe. Takie żeby podwozie z 5 lat wytrzymało bez dziur. Z jajem, motor raczej mocny dający

> poczucie siły czyli fajnie jakby było więcej niż r4. Reszte ciężko zdefiniować... czyli jak u

> Camela

> myślałem o

> -grand cheeroke

fajne, ale trzeba lubic klimat takiej wysokiej landary. do tego najbardziej dostepne moce mało imponujące smile.gif

> -audi tt

fryzjerske auto.

> -calibra

dresiarskie auto.

> -bmw 7 4.4

no się wie - pełen prestiż wink.gifrotfl.gif jestem nieobiektywny wink.gif ale blachy dobre (przedlift!), motor dosc elastyczny, mega komfortowe i ciche - wlasnie do wożenia się grinser006.gif

Napisano

> Tylko co w nim fajnego?

tyle samo fajnego co w zniewieściałym TT ;-D

a na poważnie V50 nie jest złe. Z 2.0D sprawia wrażenie lepiej jadącego niż rzeczywiście jeedzie zlosnik.gif

Napisano

> Camela

> myślałem o

> -grand cheeroke

> -audi tt

> -calibra

> -bmw 7 4.4

Przy takim przebiegu rocznym i budżecie dla siebie szukałbym E39 540i sedan z manualem. wink.gif

Na giełdzie masz kombika, automat z gazem w trochę większym budżecie url ale przy Twoim przebiegu gaz to nieporozumienie. ok.gif

Napisano

> Przy takim przebiegu rocznym i budżecie dla siebie szukałbym E39 540i sedan z manualem.

kupujesz limuzynę premium... i szukasz manuala smile.gif trochę bez sensu...

Napisano

> kupujesz limuzynę premium... i szukasz manuala trochę bez sensu...

Bardziej pod kątem: jedna rzecz do zepsucia się mniej. smile.gif

Ale ja się nie znam na automatach i nigdy nie miałem stąd ta opinia. ok.gif

Napisano

> Bardziej pod kątem: jedna rzecz do zepsucia się mniej.

w 20 letnim aucie, zawsze znajdzie się coś do zepsucia smile.gif

> Ale ja się nie znam na automatach i nigdy nie miałem stąd ta opinia.

ok.gif

Napisano

> Camela

> myślałem o

> -grand cheeroke

> -audi tt

> -calibra

> -bmw 7 4.4

Saab 9-5 aero? 250 Km piwinno wystarczyć ok.gif

Napisano
  • Autor

> Saab 9-5 aero? 250 Km piwinno wystarczyć

jak jakość podobna do 9-3 to nie chce 270751858-jezyk.gif

Napisano

> jak jakość podobna do 9-3 to nie chce

Którego 9-3?

Do 15 tys bedzie to pewnie fura z okolic 2000roku.

Ja mam z 98 i materiały we wnetrzu bardzo dobrej jakości. Po 2004 materiały niestety ale są znacznie gorsze.

Napisano

> Camela

> myślałem o

> -grand cheeroke

> -audi tt

> -calibra

> -bmw 7 4.4

tt to raczej auto 2+2 a nie czteroosobowe...

Napisano
  • Autor

co myślicie o tym forku akowym?

link

Napisano

> co myślicie o tym forku akowym?

> link

to ma byc zabawka na małe przebiegi, czy praktyczny dupowóz?:) 177km to żadna zabawka.

Napisano
  • Autor

> to ma byc zabawka na małe przebiegi, czy praktyczny dupowóz?:) 177km to żadna zabawka.

zabawka, ale nie musi latać, może inne frajdy dawać jak fajny gang, bezstresowość na szutrach (mam taki fajny obiaździk korków wink.gif ) itp itd