Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2017 Porsche Panamera

Featured Replies

Napisano

http://www.autoblog.com/2016/06/23/2017-porsche-panamera-leaked-images/?ncid=edlinkusauto00000016#slide-3932538

To lubie w Porsche - nie alienuje obecnych właścicieli wypuszczając znacznie lepszy samochód. Nowa Panamera jest tylko troszkę ładniejsza od obecnej. No moze poza tyłem który jest nieporównanie ładniejszy.

Ten podpis wszystkim się znudził!

Napisano

jakoś mi się to dupsko z Astonem skojarzyło, piękny samochód

Napisano

Eeee tam, taki sam koslawy garbusek bedzie jak i jest :(

Chyba nie da sie zrobić ładnego, sportowego 4 drzwiowego coupe  :hmm:

Napisano

Chyba nie da sie zrobić ładnego, sportowego 4 drzwiowego coupe :hmm:

AM Rapide.

Napisano

Ladne auto. Zreszta panamera zawsze byla piekna...

Napisano

Chyba nie da sie zrobić ładnego, sportowego 4 drzwiowego coupe  :hmm:

Po pierwsze primo - 4-er GC?

Drugie primo - to nie są coupé. Panamera to hatchback, niektórzy nazwą go liftbackiem.

Jeżeli możesz z samochodu obciąć dach - dosłownie, wziąć kątówkę i wywalić - i dostaniesz sensownie wyglądający i używalny cabriolet - to wtedy możesz mówić o coupé.

Edytowane przez grogi

Napisano

jakoś mi się to dupsko z Astonem skojarzyło, piękny samochód

dokładnie to samo mi przyszło do głowy :ok:

Napisano

AM Rapide.

Na zywca także piękny nie jest :(

Za to ostatnio u mnie pałętał się AM One 77 na angielskich numerach  :hmm: To jest piękny samochód... Ciekawe kogo tak zaniosło w moje rejony  ;l

Po pierwsze primo - 4-er GC?

Drugie primo - to nie są coupé. Panamera to hatchback, niektórzy nazwą go liftbackiem.

Jeżeli możesz z samochodu obciąć dach - dosłownie, wziąć kątówkę i wywalić - i dostaniesz sensownie wyglądający i używalny cabriolet - to wtedy możesz mówić o coupé.

Wiem jak brzmi definicja coupe :) Wiesz dobrze o co mi chodzi... Mysle, ze pojecie coupe powinno sie rozszerzyc o 4-drzwiowki w stylu Panamery czy Rapida, albo powinno powstac nowe słowo obrazukace tego typu samochody :)

Edytowane przez SzefSzefow

Napisano

Stara Panamera była taka sobie, ale nowa - ładna...

Napisano

Jakoś nie bardzo lubię rozmawiać o samochodach,w których nawet nie siedziałem i w których raczej do śmierci nie usiądę;)

Równie dobrze możemy zacząć dyskusję o promach kosmicznych-dla szarego Kowalskiego będzie to równie znany mu temat i wypowiedzi będą równie merytoryczne;)

Napisano

Jakoś nie bardzo lubię rozmawiać o samochodach,w których nawet nie siedziałem i w których raczej do śmierci nie usiądę ;)

Równie dobrze możemy zacząć dyskusję o promach kosmicznych-dla szarego Kowalskiego będzie to równie znany mu temat i wypowiedzi będą równie merytoryczne;)

Idziesz do salonu i spokojnie możesz sobie pooglądać, pomacać, posiedzieć a jak dobrze zagadasz to też się przejechać :)

W przypadku  promu z jazdą testową może być odrobinę trudniej :D

Napisano

Jakoś nie bardzo lubię rozmawiać o samochodach,w których nawet nie siedziałem i w których raczej do śmierci nie usiądę ;)

Jaya trzeba wołać, on ci wytłumaczy, że w 2037r to auto będzie dostępne dla każdego Kowalskiego który będzie chciał poczuć odrobinę luksusu przed zakupem der Passat

Napisano

Wiem jak brzmi definicja coupe :) Wiesz dobrze o co mi chodzi... Mysle, ze pojecie coupe powinno sie rozszerzyc o 4-drzwiowki w stylu Panamery czy Rapida, albo powinno powstac nowe słowo obrazukace tego typu samochody :)

A co z Megane Coupe?! Albo Kia Pro Ceed? Maja tylko 3 drzwi, będą się czułe odrzucone :D

Edytowane przez grogi

Napisano

Zgapili złączone tylne światla z Kia Sportage albo Outlandera ;]

A oni zgabili z reno megane :)

Napisano

Nowa Panamera jest tylko troszkę ładniejsza od obecnej. No moze poza tyłem który jest nieporównanie ładniejszy.

Patent z Panamera polega na tym, że to strasznie niefotogeniczne auto.

Poprzednia, nie podobała mi się, do momentu kiedy - jeszcze przed trafieniem do sprzedaży - zobaczyłem kilka sztuk na jednym z Alpejskich parkingów.

Do nowej - póki co - mam podobne podejście. Chwilowo mi się nie podoba. Zwłaszcza tył. Ale pewnie jak zobaczę na żywo to zmienię zdanie.

Napisano

Bardzo mi się podoba fajny tyłeczek !

Napisano

Tez tak kiedys myslalem i co...?  ;]

Nie ma rzeczy niemozliwych, zreszta to w koncu tylko rzecz, ktora ktos zrobil dla kogos ;)

Napisano

Nadal tył mi się nie podoba, ale rozkładanie spoilera ma przekozackie ;]

Około 1m56s