Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ogłoszenie do oceny

Featured Replies

Napisano

Brak klimy, poobijany, pofirmowy.

Napisano

"Auto sprowadzone z niemieckiego serwisu Toyoty, przez mojego kolegę dla mojej żony jako auto na dojazd do pracy. Sprzedaję ponieważ żona dostała samochód służbowy i ten jest już nam niepotrzebny"

To zdanie podpowiada: zawodowy handlarz = oszust, kombinator itp.

Jak można się takim ogłoszeniem zainteresować :)

Napisano

1. brak klimy

2. kolor

3. poobijany, poobcierany

4. słabe zdjęcia

5. brak zdjęć wnętrza

6. zimówki w sierpniu - klienci już widzą, że muszą zainwestować w opony letnie

7. lato - zainteresowanie samochodami mniejsze. Poczekaj do września.

8. Powinneś czym zachwalać ten samochód.

9. Nie pisz tej historii o tym żę sprowadzony i dla kogo, o tym że już niepotrzebny.

Napisano
44 minuty temu, Manx napisał:

7. lato - zainteresowanie samochodami mniejsze. Poczekaj do września

pozwolę się nie zgodzić szczególnie z pkt 7 - to chyba jakiś mit się tworzy. Może inaczej, dobre auta sprzedają się bez względu na porę roku. Z tymi zimówkami to jest tak, że wolałbym kupić auto z dobrymi zimówkami niż z dojeżdżonymi letnimi

Co do reszty pkt. mam podobne spostrzeżenia, auto kupione dla żony - od razu "wstecz";]

Napisano
Dla mnie smierdzi na kilometr, ze auto dla żony, ale nagle zona dostala sluzbowke i ten nawet nie zostal zarejestrowany. Od kupna do rejestracji potrzeba maks tygodnia a u Ciebie zona dostala sluzbowke z dnia na dzien i niczego sie nie spodziewala.
Pomijam sens pisana czy Twoj kumpel tylko sprowdzil auto dla zony, czy tez z zona cos jeszcze wyrabia. ;) Ale jak juz to napisałeś to wzbudziles moje podjerzenia z tym auto dla zony i niezarejestrowane. Smierdzi na kilometr.
No i biirac pod uwage, ze masz upalne wakacje i auto bez klimy to sukcesow zycze w sprzedazy.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor

Wyjasniam. To nie ja sprzedaje. Zainteresowalem sie bo mlody rocznik i niska cena.

Brak klimy mi nie przeszkadza.

Zainteresowal mnie opiis dlatego dałem do oceny.

Napisano

Smierdzi na kilometr sprowadzony dla zony kazdy handlarz tak mowi. Dziekuje ide szukac dalej.

Napisano
11 godzin temu, Aaron napisał:

Brak klimy mi nie przeszkadza.

Auto bez klimy jest obecnie niesprzedawalne. Weź to pod uwagę. :ok: 

Napisano
  • Autor

tutaj kolejna ciekawostka

auto miało wgnieciony błotnik przy słupku oraz wzgnieciony dach. cena 9999zł oraz przebieg 76 tys km.

teraz auto nie ma juz wgniecen ale przebieg wskoczył na 130 tys, cena na 15 tys

https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-citigo-okazja-skoda-citygo-2013-salon-pl-klima-wersja-activ-ID6ASN1N.html#xtor=SEC-8

Napisano
Dnia 12.08.2018 o 00:07, Manx napisał:

1. brak klimy

2. kolor

3. poobijany, poobcierany

4. słabe zdjęcia

5. brak zdjęć wnętrza

7. lato - zainteresowanie samochodami mniejsze. Poczekaj do września.

8. Powinneś czym zachwalać ten samochód.

9. Nie pisz tej historii o tym żę sprowadzony i dla kogo, o tym że już niepotrzebny.

10. 5stC na termometrze zewnętrznym w pełni lata, w słoneczny dzień ;l

Napisano
Dnia 11.08.2018 o 19:34, Aaron napisał:

prosze wskazac gdzie moze byc problem?

Jak ktoś w sierpniu jeździ na zimówkach to ja nawet nie pytam jak dbał o stan techniczny samochodu.

Napisano
  • Autor
56 minut temu, format napisał:

Jak ktoś w sierpniu jeździ na zimówkach to ja nawet nie pytam jak dbał o stan techniczny samochodu.

jest na foeum sporo osób które tak robi

Napisano
10 minut temu, Aaron napisał:

jest na foeum sporo osób które tak robi

Zapewne, ale ja nie muszę od nich kupować samochodów.

Napisano

Nie chce nikogo bronic, ale kupilismy z Mloda motocykl dla niej, byly ochy i achy a teraz stoi na sprzedaz po przebiegu 200km. Wiec tez mam na sprzedaz motocykl kupiony dla kobiety ale jej sie nie podoba dlatego sprzedajemy ;)

Napisano
Godzinę temu, format napisał:

Czemu sądzisz, że ktoś nim jeździ w sierpniu?Samochód bez blach, dopiero opłacony=wymeldowany, prawdopodobnie z jakiejś wypożyczalni/innej firmy więc zostało zdane w okolicach sty-lutego, przetarg na zmianę właściciela, na 90% auto z aukcji niemieckich, więc od zakupu do przywiezienia kolejne 2-4 tygodnie. 

Napisano
1 godzinę temu, format napisał:

Kolega kiedyś w jednym z aut nie ściągał zimówek, bo czasami musiał przejechać piaszczysto-błotnisty odcinek i tylko na zimowych dawał radę. 

Napisano
2 godziny temu, format napisał:

Ja mam stare zimówki na epice, bo letnie sprzedałem jesienią (źle się już jeździło w deszczu, pomimo 6.5mm bieżnika).

Latem tym autem robię 1500km (słownie: tysiąc pięćset km). Sorki, ale stwierdziłem, że nie chce mi się stać w kolejkach do wymiany opon :cfaniak:

Jak dojeżdżę lub sprzedam zimówki założę całoroczne.

A akurat o stan techniczny aut dbam chyba bardziej niż powinienem.

Ps: Ale ogłoszenie jest typowo handlarskie, więc ja bym to konkretne auto odpuścił ;]

Edytowane przez iwik

Napisano
Dnia 13.08.2018 o 14:06, Polarny napisał:

Kolega kiedyś w jednym z aut nie ściągał zimówek, bo czasami musiał przejechać piaszczysto-błotnisty odcinek i tylko na zimowych dawał radę. 

....i do tego celu używał Aygo.... :)

Napisano

Miałem tak z żoną kupiłem jej twingo niski przebieg jak nowe i zrobiła przez 3 lata nim może 1tys km ja może 2 tyś... wstawiłem sprzedał się po przejechaniu 100m przez kupującego bez targowania

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.