Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2019 BMW 3 series - G20 - w calej okazalosci...

Featured Replies

Napisano

... bo ktoś konfigurator włączył...

f7b1531fb4f878113703b4d20c8c8d62.jpg

6dd944c36de4f29ef40d452439ecbad4.jpg

3de8d7bf371bebc195385cb341bf8a2c.jpg

5bfc8c0c90605c752a8e3f169d2e8e1d.jpg

4a219a98227cee9abfd0f673735c6cb4.jpg

364920832cbe6295dacc419ea60f6d06.jpg

361fe424c83bd01779ad3b7979a61889.jpg

3b8aa22c272630b26947ea301679b93d.jpg

4bf48915246b6d42dc442a18ee5d1f90.jpg

Sent from my iCrap X using Tapacrap

Napisano
  • Autor

Szczególnie wnętrze wydaje się być postępem... - rdzewiejącego siedzenia obecnej generacji [emoji90][emoji848]?

1007731f4a5f814de722704959bda9f0.jpg

45d1a48f25700419485d8ee4cfb12000.jpg

d195cda47fefc73ceee0f2e4651ee8e9.jpg

6da2de3b067aef0c676f13be4378c454.jpg

6953453c2aa93352701c89fbaab0aaba.jpg

Napisano

Widzisz, da sie ladnie wkomponowac tablet w deske rozdzielcza :oki:

Napisano
  • Autor
Widzisz, da sie ladnie wkomponowac tablet w deske rozdzielcza :oki:

12.3’ jeśli się konfigurator nie myli. [emoji106]

Napisano
27 minut temu, OZI napisał:

Szczególnie wnętrze wydaje się być postępem... - rdzewiejącego siedzenia obecnej generacji emoji90.pngemoji848.png?

Beznadziejne zegary. I te elektroniczne i te zwykłe.

Za to fajne światła, pewnie laserowe więc będzie okazja żeby zażądać miliona dolarów dopłaty.

:hehe:

Napisano
4 minuty temu, Ryb napisał:

Za to fajne światła, pewnie laserowe więc będzie okazja żeby zażądać miliona dolarów dopłaty.

Znajac Niemcow w wersji podstawowej beda szyby na korbki i reflektory z H7 :oki:

Napisano
1 minutę temu, wladmar napisał:

Znajac Niemcow w wersji podstawowej beda szyby na korbki i reflektory z H7 :oki:

Pewnie tak. Nie wiem dlaczego zrobili taki dramat z tymi zegarami. Tym bardziej że w obecnych autach udało się jakoś te elektroniczne zegary zrobić w sposób nawiązujący do tradycji. A tutaj wygląda to jak skrzyżowanie Peugeota z wczesnymi Gwiezdnymi Wojnami. Za to w zegarach tradycyjnych (które ja bym w tej sytuacji wybrał) dają za karę wyświetlacz z lat osiemdziesiątych. Tak jakby się nie dało zrobić normalnych zegarów z sensownym wyświetlaczem pośrodku. Niech się uczą od Koreańczyków.

dsc_5267.jpg

Napisano
17 minut temu, rwIcIk napisał:

IMO strasznie przekombinowane to BMW.

Tak z zewnątrz, jak i wewnątrz.

Te rameczki na wylotach nawiewów, na obwodzie zegarów 8]

To przeciez 3, czyli target to mlodziez, to takie nie calkiem BMW.  Chcesz miec pelnowartosciowe BMW - 5 lub 7. 

Napisano

Mnie sie wnetrze podoba. Nie ma tych tabletow mercedesa. Ma klasyczne sterowanie klima nie trzeba klikac po debilnym ekranie. Zewnatrz ciezko powiedziec jakies te zderzaki dziwne. Ale srodek genialny.

Napisano
  • Autor

Phi, za daleko do przodu wybiegasz [emoji6]. Ja sie zastanawiam czy fotele będę znów zdzewiec [emoji38]

Nie wiem jak EU, ale ostatnio Asia ma ogromny spadek - u mnie to samo - Pacific - Audi i BMW, wiec wyglada, ze G20 będzie miała dużo w wersji bieda...

Mówimy o 20% mniej sprzedaży vs 2017... a może się okazać ze następny Asian Financial Crisis jest jakieś 6-8 miesięcy przed nami - idealny czas żeby kupić tanie, nowe BMW [emoji943][emoji939]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano
  • Autor
To przeciez 3, czyli target to mlodziez, to takie nie calkiem BMW.  Chcesz miec pelnowartosciowe BMW - 5 lub 7. 

To już raczej nie tak. Nie było BMW 1 series, nie było 2 series, nie było X1, X2 etc...

Dziś - popatrzmy, ze de facto te grupy aut - compact Business - EU C ? & klasa rodzinna - EU D ? - ma ta sama platformę, silniki, wnętrzności etc.

Taka fabryka kiełbas powstała - jak to Nikita Khrushchev mówił?

‘Nasze rakiety wychodzą jak kiełbasy ‘

bc5087d591e8ec49bc471fc724cfc36e.jpg&key=5a00ed6e2b194bd26a76285f9291d18568d5f97ce22e0d4f0a1d384144e87c6e

I dziś to samo.. nasze 1,2,3,5 series wychodzą jak kiełbasy ....

Sztuka się skończyła... ‚postęp’ i globalizacja’ zabiły nawet 5 series i 7 series.... tam już sztuki nie ma....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano
3 godziny temu, OZI napisał:

... bo ktoś konfigurator włączył...

bardzo fajnie się prezentuje :ok: 

Napisano

Z przodu obecny civic x a z tyłu alfa gulia. 

Napisano

Tu więcej informacji:

Napisano

Jak zwykle ewolucja, ale podoba mi się kierunek :ok:  Moim zdaniem najładniejszy model klasy D-premium. Z zewnątrz bardzo ładny, w środku dla mnie wizualnie idealny (prosty, czytelny, nie przytłaczający kokpit, ładnie wkomponowany ekran, umieszczony na dobrej wysokosci).

Ciekaw jestem jak im wyjdzie touring, bo to dla mnie zawsze ta ładniejsza wersja "3" (cóż poradzę, że nie lubię sedanów) . Obstawiam, że wyceniając nową "3" niestety też tak zaszaleją jak przy innych modelach i zrobią skok cenowy kilkanaście tysięcy złotych, względem normalnej ceny poprzedniej generacji modelu, czyli Touring 320 z godziwym wyposażeniem będzie zaczynał się powyżej 200 000 zł :no:

Więcej zdjęć https://www.netcarshow.com/bmw/2019-3-series/

Napisano
23 godziny temu, Ryb napisał:

A mi te zwykłe właśnie się podobają. Są bardzo czytelne, nieprzekombinowane a jak chcesz to jakieś grafiki kolorowe też pewnie wyświetlają by oko pocieszyć. Przynajmniej tak jest u mnie w starym już modelu. Podczas jazdy jest monochromatycznie a komunikaty mają kolory, grafikę autka, lane asisty itp. W dzień podświetlenie jest białe w nocy pomarańczowe co nie męczy tak oczu. Może trochę wygląda to jak dla Freda ale i mi to pasi szczególnie w nocy.

Ta wersja w pełni elektroniczna ma różne skórki - to jest chyba ustawienie sportowe z takimi kanciastymi cyferblatami ;)

Napisano
3 minuty temu, Harp napisał:

A mi te zwykłe właśnie się podobają. Są bardzo czytelne, nieprzekombinowane a jak chcesz to jakieś grafiki kolorowe też pewnie wyświetlają by oko pocieszyć. Przynajmniej tak jest u mnie w starym już modelu. Podczas jazdy jest monochromatycznie a komunikaty mają kolory, grafikę autka, lane asisty itp. W dzień podświetlenie jest białe w nocy pomarańczowe co nie męczy tak oczu. Może trochę wygląda to jak dla Freda ale i mi to pasi szczególnie w nocy.

Ale jest okrojone z informacji. Jeśli chcesz sensowny wyświetlacz to musisz wziąć to dziwadło.

Ta wersja w pełni elektroniczna ma różne skórki - to jest chyba ustawienie sportowe z takimi kanciastymi cyferblatami ;)

Ta, skórki mają różne kolory. Ale wszystkie są takie kanciaste i udziwnione.

Edytowane przez Ryb

Napisano

23 godziny temu, wladmar napisał:

na mlodziez to jest nowe 1 z przednim napedem ;) 

Napisano

Po co taka dluga maska jak tam bedzie 3cyl w rzedzie 😜

Napisano
12 godzin temu, SebeKK napisał:

Po co taka dluga maska jak tam bedzie 3cyl w rzedzie 😜

Może koło zapasowe będą tam montować :) albo butlę z gazem 😄

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.