Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Obcierka delikatna

Featured Replies

Napisano

Ktoś wyjeżdzając zdrapał mi trochę lakieru. Nie ma szans na znalezienie sprawcy. Pytanie czy bawić się w lakierowanie całego zderzaka czy można to jakoś punktowo zamaskować? Jeśli tak to jak? Lakier zaprawkowy z ASO? 

IMG_7978.JPG

IMG_7977.JPG

Napisano
  • Autor

@mati_lecha w googlach to jest tyle sposobów że nie wiem który jest dobry. Dlatego pytam tutaj bo może ktoś to przećwiczył. 

Napisano
3 godziny temu, lucash napisał:

@mati_lecha w googlach to jest tyle sposobów że nie wiem który jest dobry. Dlatego pytam tutaj bo może ktoś to przećwiczył. 

Zostaw tak jak jest :) Za 2-3 dni nie bedziesz juz o tym pamietal i zwracal uwagi ;]

Ja u siebie niedawno przerysowalem prog i tez w pierwszym odruchu chcialem to naprawiac...

Napisano
21 minut temu, Maciej__ napisał:

Zostaw tak jak jest :) Za 2-3 dni nie bedziesz juz o tym pamietal i zwracal uwagi ;]

Tak to działa, nie przejmuj się to tylko plastik :) 

Napisano
  • Autor

ale chce niedługo sprzedać auto... Inaczej to bym zrobił tak jak pisze @Maciej__

Napisano
1 godzinę temu, lucash napisał:

ale chce niedługo sprzedać auto... Inaczej to bym zrobił tak jak pisze @Maciej__

To tym bardziej nie zawracaj sobie tym głowy. Ewentualnie kup jakiś lakier do paznokci lub samochodowy do wyprawek i delikatnie zatuszuj odpryski.

Napisano
  • Autor

podjade jutro do ASO i zobacze czy dobiorą mi lakier zaprawkowy. 

Napisano
7 godzin temu, lucash napisał:

Ja w takich wypadkach jadę do budy z "farbami/lakierami" i za gotowy "pędzelek" jak lakier do paznokci place 20zl, jak chcesz puszkę że sprayem to też zmieszają za podobną cenę.

W ASO na zamowienie, za 2 tygodnie 150zl.

Napisano
8 godzin temu, lucash napisał:

Jakby w ASO nie mieli od reki, sprawdź, czy nie mają na Allegro.

Wynotuj nr lakieru z tabliczki.

Napisano
12 godzin temu, lucash napisał:

Dobiorą po kodzie koloru - wpiszą VIN i im wyjdzie jaki kolor ma Twoje auto. Jeśli chodzi o value for money to najlepsze rozwiązanie :ok:

Napisano

mnie w tym zdjeciu najbardziej ciekawi ten niebieski kolor wewnatrz bieznika opony 😄

Napisano

Ja do takich rzeczy mam markera z kulka w srodku. Nadaje sie idealnie na male zadrapania. Chyba, ze mozesz kupic zaprawke z pedzelkiem ale to pewnie wyjdzie drozej.

Napisano
  • Autor
13 minut temu, patgaw napisał:

mnie w tym zdjeciu najbardziej ciekawi ten niebieski kolor wewnatrz bieznika opony 😄

Coś z kolorami na zdjęciu :P

Napisano
4 godziny temu, patgaw napisał:

uniroyal rainsport i shark technology :phi:

Napisano
15 godzin temu, rwIcIk napisał:

Jakby w ASO nie mieli od reki, sprawdź, czy nie mają na Allegro.

Wynotuj nr lakieru z tabliczki.

z tymi lakierami z allegro to jest tak jak z czesciami:   oryginalne z ASO vs zamienniki

niby zamiennik pasuje...ale albo czesc nie do konca pasuje ...albo padnie po 10kkm ... (oczywiscie sa wyjatki)

moje doswiadczenie z lakierem (spray):   podaje kod ...przesylka dociera....psikam na auto......i niby odcien ten sam...ale cos nie do konca....jakby za jasny czy ciemny.......wiec  decyduje sie podjechac po spray z ASO....psikam i tadaaam...odcien identyczny...

Napisano

Na metalikach nigdy nie będzie identyczny odcień, wystarczy inna grubość warstwy niż oryginał i już w słońcu będzie inaczej wyglądał - nawet ten sam lakier.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.