Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [01-02.2009]

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 11-12.2008

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

Kupię taki oto adapter z oryginalnej lampy carello do Astry F. Jest on pomiędzy odbłyśnikiem a silniczkiem. Oczywiście cały. Może ma ktoś rozbitą lampę carello z całym adapterem. Rocznik >94.

281708709-adapter.jpg

Napisano

Sprzedam wyświetlacz MID - 80zł + wysyłka

Sprzedam 2 halogeny Valeo bez tylnych zaślepek. Cena 70zł 2szt+ wysyłka.

Kupię- przedni zderzak do astry F bez otworów na halogeny.

Napisano

Jak w temacie - mam do sprzedania pokrowce welurowe do Astry 2 - pasują idealnie, były szyte na zamówienie, stan bdb. Więcej informacji, fotki na priv.

Cena:200zł

Napisano
281796941-a2.jpg Witam do sprzedania przelacznik szyb astra f wersja ANGIELSKA lewy przelacznik uszkodzony prawy ok przelaczniki mozna wymontowac z obudowy uzyc w europejczyku pobawic sie z podswietleniem itd. Cena 19,99 zł z PRZESYLKA.

post-54879-14352499259958_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam:

Części silnika c16nz:

wał korbowy- 60zł

wtryskiwacz -30zł

głowica -80zł

wałek rozrządu wraz z obudową -50zł

pokrywa zaworóz z napisem OHC z kadeta -30zł

Tłoki wraz z korbowodami -40zł sztuka

Silniczek krokowy (oryginal) -35zł

Przepustnica -40zł

Zderzak tylni z astry GSI ciemny niebieski metalik (bez zaślepki)- cena 140zł

Napisano

Witam.

Mam jeszcze ok 10-14 szt na zbyciu naszych kalendarzyków. Nie mam już komu rozdawać więc, jak są chętni to proszę o kontakt , a jakoś się dogadamy co do dostarczenia.

Napisano

- roleta bagaznika (komplet z uchwytami, prowadnicami, itp) - stn bdb - cena 99zl do negocjacji !!

- lampy tylne kombi cena 70zl do negocjacji !!

- wiele innych w dobrej cenie = za pol darmo (musze sie wyzbyc bo mi zajmuje miejsce w garazu)

Napisano

Kupię

-maskownice (siatki) głośników na tylną półkę do Fki sedana

-lusterko prawe do Fki (po liftingu) stan wizualny obojętny oby nic nie było ułamane, może być bez szkiełka

-popielniczkę przednią z podświetleniem kolor czarny

Poprzez alegro lub osobiście (Ząbki k.Wawy)

Napisano

Do sprzedania kilka części jakie mi zostały po asterce. Zajmują mi miejsce w garażu i oddam za symboliczne kwoty wink.gif

- kanapa tył kombi, dzielona, kolor szaro-bury popielaty. Stan nienajgorszy tylko nieco brudna... oddam za...10zł... albo dwa redbull'e.

kanapa.jpg

- półosie napędowe z 1.6 benzyniaka, kompletne. Trochę już mają ale żaden przegub nie klekotał nawet przy max skręcie. Oddam za 15zł obie. w "gratisie" McPherson bo mi się nie chce odkręcać zeby.GIF

polosie-astra.jpg

- zaciski hamulcowe z 1.6 benzynki. Made in France więc pewnie Valeo (ale pewności nie ma). Były sprawne do ostatniego dnia użytkowania. Jak ktoś chce to dorzucę jeszcze tarcze hamulcowe - coś tam się da na nich najechać jeszcze.

Oddam za 20zł za oba.

zaciski.jpg

- skrzynia biegów F13 z asterixa 1.6. Ma najechane ponad 200kkm. Sprzedaję raczej dla celów naukowo-poznawczych, może ktoś chce sobie rozebrać i zobaczyć jak jest zbudowana. Można też ją zamontować i śmigać dalej bo uszkodzona nie jest. Aha, nie ma wybieraka biegów. Zarzygana olejem silnikowym bo w ostatnich miesiącach życia moje C16NZ miało rozwolnienie olejowe zeby.GIF

Oddam za 50zł. albo i mniej.

skrzynia.jpg

- drzwi tylne do kombiaka, lewe i prawe. Stan blachy bardzo dobry. Gołe drzwi, bez wnętrzności (jak kto chce szyby czy inne to też mam i pewnie dorzucę). Cena 10zł za sztukę.

- klapa tylna kombi, z szybą ogrzewaną. Stan dość dobry. brak rdzy na krawędzi. Również 10zł.

Z uwagi na gabaryty i wagę klamotów a przede wszystkim na ich wartość preferuję odbiór osobisty we Wrocku i okolicach. Wysyłka zapewne przekroczy wartość przedmiotu.

Mam też trochę innych drobiazgów, oddam za bezcen, bylr uwolnić trochę miejsca w garażu smile.gif

Napisano

Jak w temacie, klocki nowiutkie nadają się do Astry 1.4/1.6/1.7/1.8 oraz niektórych Vectr i Cors - pełną specyficjację znajdzie sie w sieci.

Cena 54 zl + ew. koszty wysyłki.

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie lub Jankach.

Zainteresownych zapraszam na [email protected]

Napisano

Jak w temacie: dwie sprężyny firmy "kager" 84-0466

Miałem je w swojej Asterce HB ale za wysoko mi tył podniosły, przejechałem na nich z 300km:)

http://katalog.fota.pl/Katalog/(S(xwq130ysqdrnky55uwrxvs45))/Samochod3.aspx?GenArtNr=188

Cena za obie: 200zł

Napisano

Witam, chętnie kupię 3 szt. zaślepek maskujących na podszybie do asterki F, bo chyba sobie je ktoś przywłaszczył.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam do sprzedania przelacznik szyb astra f z ANGLIKA guziki mozna wymontowac z obudowy i uzyc w europejczyku sprawne.Cena 35zl z przesylka. 281822694-013.JPG

post-54879-14352499405567_thumb.jpg

Napisano

Witam

mam do sprzedania bagażnik dachowe

1. Astra I. Bagażnik uzywany. Wyróżnia się bardzo dobrym "trzymaniem". Dzięki szerokim "stópkom" bagażnika, opierającym się na dachu nie wpada on w drgania i nie wydaje "dziwnych" dźwięków podczas jazdy, a także zapewnia dużą stabilność. Bagażnik służył mi do przewozu łodzi i byłem z niego bardzo zadowolony.

Generalnie polecam.

Dodatkowo dorzucam uchwyt na cztery pary nart. Uchwyt do przykręcenia na belkę i zamykany na kluczyk.

Cena 90 PLN

w razie pytań proszę dzwonić: 602-516-245

2. bagażnik dachowy na dwie pary nart.

Jest to bagażnik magnetyczny, nie wymaga montowania specjalnych zaczepów, uchwytów, posiadania relingów itp.

Pozwala na łatwy i szybki montaż i demontaż.

Bagażnik używany jeden raz.

Powierzchnie przylegające do dachu samochodu w stanie idealnym.

W zestawie znajduje się instrukcja montażu.

Na jednym z uchwytów, na stronie zewnętrznej widoczne ślady korozji (widać na zdjęciu - uchwyt po prawej stronie, w lewym górnym rogu).

Cena 80 PLN

Foto na życzenie, na priva

Ewentualnie zamienie na belki do astry I kombi

post-122712-14352499430367_thumb.jpeg

Napisano

Jak w temacie

Oddam (za darmo grinser006.gif ) szyby używane, boczne do astry I hbk 3d.

Szklarz chciał mnie cyknąć , więc mu ich nie zostawiłem (żeby nie było, że poznaniak, nie? cfaniaczek.gif), a autko zmieniłem. Idealne nie są, ale czasami lepsza taka niż żadna.

Odbiór osobisty, telefon w wątku wyżej

Napisano

Jeżeli ktoś by miał na zbyciu złączkę do kabli z drzwi do kabiny (głośniki centralny etc ) to chętnie odkupie smile.gif

Napisano

poszukuje oryginalnej anteny elektrycznej moze być niesprawna coby miała tylko cały bacik info prosze na priv smile.gif

Napisano

poszukuję wkładu lusterka astra F przed liftem prawe zwykłe chodzi o samo szkło

Napisano

Zalega mi przepustnica do silnika Z16SE.

Pasuje chyba także do Z14XE i chyba do 1.6 16V.

Jeśli będzie ktoś zainteresowany, to spiszę numerki z obudowy.

Przepustnica jak na zdjęciach

http://members.chello.pl/r.wicik/PoradyTechniczne.html#Astra

Cena 50zł.

Najlepiej odbiór osobisty. Od biedy mogę wysłać pocztą po kosztach poczty zlosnik.gif

Napisano

Poszukuję dyszy (czy jak się to tam zwie) do spryskiwacza tylnej szyby - na klapę do astry F kombi (`94)

Marek

Napisano

Do sprzedania mam używany kit do bagażnika dachowego FAPA. Pasuje do Astry F. Kit jest kompletny, taki jak sprzedaje producent. Cena nowego to 120zł ja odstąpię za 60zł +koszt wysyłki.

Napisano

Nieuzywane ucho haka opel cena 20zl plus przesylka.

Napisano

Sprzedam Elektrozawór pompy wtryskowej ( BOSCH 3.3) do Opla Astry 1.7 CDTI pasujący tez do Opla Vivaro. Cena 700 zł.(można negocjować) Wszelkie pytania proszę zadawać w Wiadomościach prywatnych

post-131919-14352499603848_thumb.jpg

Napisano

kupie klape tylna do astry 1 nalepiej ciemny niebieski granat

Napisano

JAK W TEMACIE

LINK DO AUKCJI:

KLIKNIJ LINK

MOŻLIWA OCZYWIŚCIE SPRZEDAŻ PRZED KOŃCEM LICYTACJI. KONTAKT W AUKCJI.

POZDRAWIAM

Napisano

Poszukuje dyfra(mechanizm roznicowy)do oplowskiej skrzyni

biegow F10 w b.dobrym stanie ew. namiary i zblizony koszt nowego

dzieki za info pozdrawiam

Napisano

Części z x16xel, czyli mojego starego silnika, wszystko śmigało do ostatnieh chwili u mnie, niektóre części są zamienne z częśćmi z innych silników, pytania proszę kierować na priv,

Fotki jak najbardziej mogę podesłać na maila

pokrywa głowicy z osloną - 130 PLN

Rozrusznik Valeo - 90 PLN

Termostat z obudową i czujnikami - 50 PLN

kolektor ssący z lekko ułamanym rogiem (do naprawienia) - 50 PLN

koło zamachowe (gratis tarcza sprzęgła) - 80 PLN

skrzynia biegów F15 - 350 PLN

półosie do skrzyni (w jednej nowy przegub, jenda guma przegubu gratis) - 180 PLN komplet

Komputer, sterownik silnika ECM - 210 PLN

instalacja elektryczna silnika - 50 PLN

Koła zębate rozrządu - po 40 PLN za sztukę

Czujnik połozenia wałka rozrzadu - 40 PLN

Czujnik spalania stukowego - 40 PLN

czujnik położenia wału korbowego - 50 PLN

niekompletna odbudowa rozrządu (połamana czołowa część od koła wielorowkowego, reszta cała- 30 PLN

Map sensor - 50 PLN

Pompa oleju - 100 PLN

Kolektor ssący od x14xe cały - 150 PLN

27e3855ed8dd2a28med.jpg

d41f921e629c3a5amed.jpg

77bb61f01a4bc42emed.jpg

8942564cf86d533fmed.jpg

52de85c89cb75546med.jpg

6842dab060f70b6fmed.jpg

6f56f2887dbcd807med.jpg

415686759f67f1dcmed.jpg

c3dcbdfa7941d42amed.jpg

Zestaw do montazu tempomatu w opelkach - 210 PLN

Poniższy zestaw można zamontować do aut wymienionych poniżej,

- Corsa B/C;

- Combo;

- Astra F/G;

- Vectra A/B;

- Calibra;

- Omega B/Bfl

- Sintra

z silnikami benzynowymi w których przepustnica sterowana jest mechanicznie.

8d861d9b71900241.jpg

manetka wycieraczek z przyciskami R i S oraz z kółkiem plus przekaźnik do regulacji czasowej (mam zestaw dla sedana, kombi i htb) - 120 PLN

3099d0e194d5493emed.jpg

ceny oczywiście do lekkkiej negocjacji,

możliwość wystawienia na allegro mój nick wade klik allegro

oczywiście do każdej części należy doliczyć koszt wysyłki w zalezności od wagi przedmiotu.

pozdrawiam sklejek

Napisano

[K] Opla astrę F kombi, lub sedan w jak najlepszym wyposażeniu i jak najlepszym stanie technicznym i wizualnym, na plus będzie instalacja gazowa, kwota jaką dysponuję to około 9000. Najlepiej powyżej rocznika 94.

Napisano

[KUPIĘ] Włącznik obiegu zamkniętego do Astry F - sam przycisk. Info na priv.

Napisano

Poszukuje oryginalnej anteny elektrycznej możne być niesprawna mechanicznie,mieć złamany bat, lub spalony silnik. Ważne aby układ elektryczny był sprawny.

Napisano

witam jak w temacie. W b.dobrym stanie 5 drzwi. Zakupię:)

Napisano

Kupię astrę II 1,7 CDTI z rocznika 2005 - 2007 tylko hatchback 5 drzwi, bezwypadkową z dobrym wyposażeniem. Najlepiej z okolic Warszawy, Łowicza, Skierniewic, Żyrardowa itp.

Telefon: 505 110 568

Napisano

do spredania posiadam 2 opony Yokohama A.drive w rozmiarze 175/70 R13.

Bieżnik 7-8 mm, kupione w 2008r, prawie nówki, przejechane jakieś 5000 km

Cena za 2 sztuki 170 zł

odbiór tylko osobisty w Żorach (ewentualnie mogę powieźć w prominiu 20 km od Żor gratis[Rybnik, Pszczyna, Mikołów itp.)

Sprzadaję ponieważ kupiłem alufelgi z oponami w innym rozmiarze i te nie bedą mi już potrzebne.

kontakt: gg:1100147 lub e-mail: [email protected]

chętnym moge przesłac wiecej fotek na maila

post-73115-14352499695599_thumb.jpg

Napisano

do spredania posiadam 2 opony Dębica passio w rozmiarze 175/70 R13.

Bieżnik 5 mm, kupione w 2006r, równo starte, co roku wyważane, nia łatane, stan bdb

Cena za 2 sztuki 100 zł

odbiór tylko osobisty w Żorach (ewentualnie mogę powieźć w prominiu 20 km od Żor gratis[Rybnik, Pszczyna, Mikołów itp.)

Sprzadaję ponieważ kupiłem alufelgi z oponami w innym rozmiarze i te nie bedą mi już potrzebne.

kontakt: gg 1100147 e-mail: [email protected]

chętnym moge przesłac więcej fotek na maila

post-73115-14352499696326_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam alternator DELCO 100A .

Uzywany, w dobrym stanie, po wymianie regulatora.

Chce za niego 80 PLN (ale jestem otwarty na inne rozsadne propozycje wink.gif )

Pezy odbiorze osobistym moge zademonstorowac ze dziala (na unikatowym stanowisku badawczym;) )

Ewentualnie moge pomoc z wymiana.

Napisano

ZAMIENIE :

Dwie lampy do Astry F angel eyes na dwie zwykłe lampy w komplecie z kierunkowskazami (zwykłe lampy po liftingu).

Moge ewentualnie troszkę dopłacić.

Wady tych lamp:

Z tego co wiem to podobno od nowości zaparowywały, właściciel je rozebrał w celu ponownego uszczelnienia, ale podobno to nie pomogło i nadal zaparowywują.

Napisano

> ZAMIENIE :

> Dwie lampy do Astry F angel eyes na dwie zwykłe lampy w komplecie z

> kierunkowskazami (zwykłe lampy po liftingu).

> Moge ewentualnie troszkę dopłacić.

> Wady tych lamp:

> Z tego co wiem to podobno od nowości zaparowywały, właściciel je

> rozebrał w celu ponownego uszczelnienia, ale podobno to nie

> pomogło i nadal zaparowywują.

Rezerwacja dla Marcin1979

Napisano

witam

kupię silnik wycieraczki Astry tył 1 szt

Napisano

Nowy oryginalny GM rygiel zamka do Astry F (również innych Opli: Corsa, Vectra, Omega.)

Cena 12zł

281708305-rygiel.JPG

--------------------------

Nowe gniazdo/rozdzielacz 12v zamykane hermetycznie - montaż polega na przykręceniu do dowolnej płaskiej powierzchni.

Cena 15zł

281708305-gniazd.jpg

-------------------------

Nowy oryginalny sworzeń wybieraka - wersja "solidniejsza"

Cena 6zł

281708305-wybier.JPG

-------------------------

Rączki/uchwyty Astra F pod lampki. Stan idealny.

Cena za kpl 10zł

281708305-raczki.JPG

Napisano

c20xe w miare dobrym stanie technicznym, najlepiej ze wszystkim gotowy na swapa

pozdro 20.GIF

Napisano

Witam sprzedam webasto kompletne (cala instalacja) sprawne cena 600zl.

Napisano

> ZAMIENIE :

> Dwie lampy do Astry F angel eyes na dwie zwykłe lampy w komplecie z

> kierunkowskazami (zwykłe lampy po liftingu).

> Moge ewentualnie troszkę dopłacić.

> Wady tych lamp:

> Z tego co wiem to podobno od nowości zaparowywały, właściciel je

> rozebrał w celu ponownego uszczelnienia, ale podobno to nie

> pomogło i nadal zaparowywują.

Transakcja dokonana, pierwsza osoba która do mnie napisała. Także już nie pisać w sprawie lamp. Pozostałe ogłoszenia są aktualne.

Napisano

Czas no coś nowego, więc wierna Asia musi zmienić właściciela. Cena wyjściowa 6500zł.

otomoto

Napisano

Sprzedam co mi pozostało z astry F X14NZ 97r. to co na zdjeciu

-lusterko man. prawe

-cewka zapłonowa kompletna sprawna

-przepustnica

post-68182-14352499851204_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam elektronicznie sterowany EGR pochodzący z corsy x12sz, będzie pasował do wszystkich silników na multecu, które miały podobne ustrojstwo. Cena 25zł + wysyłka.

Kontakt -> profil

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.