Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oceny - Grande Punto

Featured Replies

Napisano

jakiś tekst

oglądam, oglądam te zdjęcia

i jedyne co mi nie pasuje to znaczek na grillu nowy, na kierownicy stary, na klapie z tyłu tez jest stary

nad prawa lampa stojac przed autem jest jakas nienormatywna szparka

cena sugeruje, ze reszta moze być ok, albo jedzie na bezczelnego wink.gif

Napisano

Zaliczył pewnie mniejszego lub większego dzwonka,po zdjęciach nie poznasz dokładnie.

Podpicowany ładnie,67kkm w niecałe 4 lata pojeździł dieslem i sprzedaje grinser006.gif

Napisano

Trudno dokładnie ocenić auto ze zdjęcia. Z tych przedstawionych wynika, że lewa strona (błotnik przedni, drzwi) oraz zderzak były lakierowane lub była robiona przecierka. W komorze silnikowej trudno cokolwiek stwierdzić, bo fiat nie umieszcza żadnych etykiet.

Napisano

Z tego rocznika powinien miec stare znaczki, czyli na kierownicy i tylnej klapie sa ok.

Jak jestes zainteresowany, to atakuj sprzedawce i od razu sie pytaj co bylo robione z blacharki zlosnik.gif

Napisano

Znaczek mogl zmienic dla szpanu wink.gif

Generalnie bardzo podoba mnie sie opcja wyposazenia pt. xenony wink.gif

Napisano

> Znaczek mogl zmienic dla szpanu

> Generalnie bardzo podoba mnie sie opcja wyposazenia pt. xenony

W GP nigdy nie bylo i nie ma xenonow, pewnie ma wlozone Hidy i daje po oczach angryfire.gif

Napisano

> jakiś tekst

> oglądam, oglądam te zdjęcia

> i jedyne co mi nie pasuje to znaczek na grillu nowy, na kierownicy stary, na klapie z tyłu tez jest

> stary

> nad prawa lampa stojac przed autem jest jakas nienormatywna szparka

> cena sugeruje, ze reszta moze być ok, albo jedzie na bezczelnego

Ja mam nowe znaczki na przodzie i klapie bo se sam wymieniłem . Na jaśku nie kombinuje biglaugh.gif

Napisano

> W GP nigdy nie bylo i nie ma xenonow, pewnie ma wlozone Hidy i daje po oczach

Szklany dach serduszka.gif

Auto naprawdę godne zainteresowania waytogo.gif

Sprawdz w jego ASO co serwisował.

Napisano

> Szklany dach

> Auto naprawdę godne zainteresowania

> Sprawdz w jego ASO co serwisował.

Ja nie szukam, bo juz mam hehe.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

tak troche nie na temat.

Silnik 1.9 ten sam co w Nuowa Bravo a filtr powietrza potrafili dać w dostępnym miejscu pomimo mniejszej komory silnika. W NB żeby go wymienić to trzeba to robić z kanału sciana.gif

Napisano

> jakiś tekst

> i jedyne co mi nie pasuje to znaczek na grillu nowy, na kierownicy stary, na klapie z tyłu tez jest

> stary

GP ma jakość montażu i spasowanie blach tragiczną.

Nie sugeruj się szparami i nie spasowanymi drzwiami, maskami oraz błotnikami.

To standard w GP. Sam w nowiutkim poprawiałem i regulowałem to wszystko.

Sprawdź w ASO historie .

Dla mnie wygląda normalnie.

Napisano

I właśnie o to mi chodziło no.gif

Napisano

> Trudno dokładnie ocenić auto ze zdjęcia. Z tych przedstawionych wynika, że lewa strona (błotnik

> przedni, drzwi) oraz zderzak były lakierowane lub była robiona przecierka. W komorze

> silnikowej trudno cokolwiek stwierdzić, bo fiat nie umieszcza żadnych etykiet.

Skąd takie wnioski?

Napisano

> ...67kkm w niecałe 4 lata pojeździł dieslem i sprzedaje

Co z tego, że dizlem. To była najmocniejsza wersja, w benzynie była tylko padlina max 95 KM zlosnik.gif

Napisano

> jakiś tekst

> stary

A jesteś pewien, że chcesz wydać tyle kasy na GP, wiesz ja wprawdzie miałem tylko zwykłe GP, ale wydaje mi się, że wydawanie ponad 30 tys. na to auto to przegięcie

Napisano

> A jesteś pewien, że chcesz wydać tyle kasy na GP, wiesz ja wprawdzie miałem tylko zwykłe GP, ale

> wydaje mi się, że wydawanie ponad 30 tys. na to auto to przegięcie

ale na 10 letnie audi z przebiegiem 500 tyś km byś dał smirk.gif

Fakt, że na 4 letni samochód B klasy to dużo ale jeżeli weźmie się pod uwagę ful wyposażenie i mały przebieg to zaczyna ta oferta być godna rozpatrzenia o ile oczywiście to co w ogłoszeniu jest prawdą.

Napisano

> Fakt, że na 4 letni samochód B klasy to dużo ale jeżeli weźmie się pod uwagę ful wyposażenie i mały

> przebieg to zaczyna ta oferta być godna rozpatrzenia o ile oczywiście to co w ogłoszeniu jest

> prawdą.

O ile ten przebieg jest prawdziwy.

Napisano

> Co z tego, że dizlem. To była najmocniejsza wersja, w benzynie była tylko padlina max 95 KM

doedukuj się w temacie bo od 2007r. był też T-jet 120km, nie wspominając o Abarthcie 155km

Napisano

> doedukuj się w temacie bo od 2007r. był też T-jet 120km, nie wspominając o Abarthcie 155km

Do edukować się sam musisz, ale z czytania ze zrozumieniem, a dopiero wtedy się wypowiadaj zlosnik.gif

Ten z ogłoszenia to rok produkcji....sobie doczytaj smirk.gif

Napisano

> doedukuj się w temacie bo od 2007r. był też T-jet 120km, nie wspominając o Abarthcie 155km

Jak nie potrafisz kojarzyć faktów to nie zabieraj głosu. Zerknij w ogłoszenie, przejrzyj je uważnie, przeczytaj swój post i jak wpadniesz na jakiś sensacyjny plan to daj znać.

Napisano

> ale na 10 letnie audi z przebiegiem 500 tyś km byś dał

> Fakt, że na 4 letni samochód B klasy to dużo ale jeżeli weźmie się pod uwagę ful wyposażenie i mały

> przebieg

Widzisz napisałem, że tyle to dużo na GP bo sam jeszcze niedawno miałem podobne, tyle że dynamic w benzynie, sam samochód jest b. udany ale nie za tą cenę a niemieckiego auta nigdy nie miałem bo nie lubię prostych aut

Napisano

> Widzisz napisałem, że tyle to dużo na GP bo sam jeszcze niedawno miałem podobne, tyle że dynamic w

> benzynie, sam samochód jest b. udany ale nie za tą cenę

Max wypas= wersja golas X2 grinser006.gif Nikt nikomu nie każe tego kupować, towar jest warty tyle, ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić więc... Ktoś go prędzej czy później i tak kupi. wink.gif

Napisano

> jakiś tekst

> stary

z tyłu jest czerwony raczej hmm.gif

Napisano

> GP ma jakość montażu i spasowanie blach tragiczną.

spasowanie blach potwierdzam, ale u mnie nic nie obcierało na szczęście hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

niemieckiego auta nigdy nie miałem

> bo nie lubię prostych aut

możesz to rozwinąć ? ("prostych") grinser006.gif

Napisano

> niemieckiego auta nigdy nie miałem

> możesz to rozwinąć ? ("prostych")

Mało fantazyjnych, o bardzo podobnym nudnym wyglądzie

Napisano

> niemieckiego auta nigdy nie miałem

> możesz to rozwinąć ? ("prostych")

chodziło pewnie o stylistykę...wewnątrz - proste do granic możliwości..płaskie, szare, bezpłciowe grinser006.gif z zewnątrz podobnie..

również mam wrażenie "prostoty" (zbyt dużej) aut niemieckich - szczególnie VW...

Napisano

> Co z tego, że dizlem. To była najmocniejsza wersja, w benzynie była tylko padlina max 95 KM

Paluchem pokaż, gdzie napisałeś, że masz na myśli lata produkcji 2005-2007.

Napisałeś w ten sposób, że ktoś kto się nie zna zrozumie, że w Grande nie ma i nie było nic mocniejszego, niż 95km

Napisano

> Paluchem pokaż, gdzie napisałeś, że masz na myśli lata produkcji 2005-2007.

> Napisałeś w ten sposób, że ktoś kto się nie zna zrozumie, że w Grande nie ma i nie było nic

> mocniejszego, niż 95km

ja też wziąłem pod uwagę datę produkcji i w pełni rozumiem to co napisał Rado - nie było tutaj dla mnie nic niejasnego.

Napisano
  • Autor

> z tyłu jest czerwony raczej

faktycznie, na kołach tez ma nowe

moze faktycznie - tak sobie zmienił

zadzwonie w tygodniu hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

> Paluchem pokaż, gdzie napisałeś, że masz na myśli lata produkcji 2005-2007.

> Napisałeś w ten sposób, że ktoś kto się nie zna zrozumie, że w Grande nie ma i nie było nic

> mocniejszego, niż 95km

Na Twoim miejscu powiedziałbym : Przepraszam, mój błąd, a nie brnął dalej. Przynajmniej za chamski tekst w moim kierunku smirk.gif

Napisano

> chodziło pewnie o stylistykę...wewnątrz - proste do granic możliwości..płaskie, szare, bezpłciowe

akurat GP ma deskę na niemiecką modłę zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

siedza HIDy widac nawet przetwornice ok.gif

Napisano

> akurat GP ma deskę na niemiecką modłę

Ale z zewnątrz bije niemieckie auta hehe.gif

Napisano

W tej cenie mogę Ci sprzedać GP z rocznika 2008 z przebiegeim 38'000 km smile.gif Tylko w benzynie

Napisano

> jakiś tekst

> stary

Szczeliny nawet jak są delikatnie rozjechane to nie sugeruj się tym zbytnio bo taka jest ta konstrukcja że lekko dociśniesz do czegoś zderzakiem i się rozjedzie (tak samo NBravo). Więc jak Cie to auto interesuje to jedź i oglądaj to co jest ukryte pod plastikami a nie czy szczelina jest 1mm węższa czy szersza.

Cena jest wg mnie wysoka - za te pieniądze kupisz Bravo z 2007 roku w dieslu. IMHO auto warte tak z 7-8 kpln mniej.

Napisano

kilka miesięcy temu kupiłem GP z tego rocznika podobnie wyposażonego, z tym ze 5D oraz 1.4 16V+LPG.

Auto z pewnej ręki.

dałem 29kpln

Więc ta cena trochę za duża. crazy.gif

EDYTA:

Nawet na naszej giełdzie jest tańszy na sprzedaż wink.gif

Napisano

czujnikiem go sprawdzic

ksiazke serwis sprawdzic

jak te 2 rzeczy wyjda na + utargowac troche i brac grinser006.gif

jak nie masz czujnika to jedz do zdunskiej przez piotrkow pozycze ci, albo pojade z toba grinser006.gif

Napisano

> klik do gieldy

> utarguje tyle?

mysle ze jest opcja grinser006.gif telefon w dloń i składac propozycje grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> mysle ze jest opcja telefon w dloń i składac propozycje

zadzwonilem i wzialem VIN

ktos ma znajomosci aby sprawdzic auto po VIN ?

Napisano

> Z tego rocznika powinien miec stare znaczki, czyli na kierownicy i tylnej klapie sa ok.

Ja tylko na kierownicy widze stary znaczek , a na klapie i nawet na kolpaczkach felg sa nowe.

Auto wydaje sie byc ladne .

ale trzeba z bliska obejrzec i pomierzyc

powodzenia

Napisano
  • Autor

dzwonilem

to co jest np na obudowie filtra powietrza to jest wlasnie jedna przetwornica do xenonów

ma niefabryczne, ale podobno dzialaja juz 2 lata ok.gifno.gif

Napisano

> dzwonilem

> to co jest np na obudowie filtra powietrza to jest wlasnie jedna przetwornica do xenonów

> ma niefabryczne, ale podobno dzialaja juz 2 lata

Znaczy się, że od 2 lat powinien być dowód zabrany za oślepianie innych użytkowników dróg angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.