Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Monaco

Featured Replies

Napisano

No pięknie pojechał.

Na starcie ma szansę wyjść na 1 pozycję.

Napisano

> to co wlasnie Robert wykrecil to jakas masakra

nie sądziłem, że ktoś to pobije, a tu sam Kubek się poprawił, a Webber wręcz zmiażdżył resztę blagam.gif

Napisano

> nie sądziłem, że ktoś to pobije, a tu sam Kubek się poprawił, a Webber wręcz zmiażdżył resztę

ale jak oglądałem jak dawał po tych zakrętach i szykanach to ja bym będąc jego pasażerem takiego kloca ze strachu postawił biglaugh.gif że od razu bolid by balans stracił biglaugh.gif

Napisano

> ale jak oglądałem jak dawał po tych zakrętach i szykanach to ja bym będąc jego pasażerem takiego

> kloca ze strachu postawił że od razu bolid by balans stracił

dziwne, że ROS w Q3 już się w zasadzie nie liczył

Napisano

> ale jak oglądałem jak dawał po tych zakrętach i szykanach to ja bym będąc jego pasażerem takiego

> kloca ze strachu postawił że od razu bolid by balans stracił

i to na miękko hehe.gif

Napisano

> najkrótszy bolid to nie od razu znaczy najmniejszy rozstaw

> po prostu - im krótsze auto tym łatwiej na ciasnym torze manewrować

Nie przyjmujesz do wiadomości faktów w postaci doświadczenia inżynierów tylko trzymasz się swojej wersji. Ciekawe.

Napisano

> dziwne, że ROS w Q3 już się w zasadzie nie liczył

Pogorszył swój czas z Q2 więc musiał/musieli z czymś nie trafić.

Napisano

> Nie przyjmujesz do wiadomości faktów w postaci doświadczenia inżynierów tylko trzymasz się swojej

> wersji. Ciekawe.

Tory sa rozne a auta z GP na GP mozna modyfikowac do pewnych granic.

Stad kompromisy i fakt, ze taki czy taki bolid zachowuje sie w jednych warunkach lepiej

a w innych gorzej.. i po co to szaty rozdzierac?

Napisano

Podaję pewne informacje a nie wymyślone przez siebie dyrdymały i to nadal do niektórych nie trafia. Lepiej niech będzie tutaj poziom onetowy i wtedy będą wszyscy zadowoleni sick.gif

Napisano

> to co wlasnie Robert wykrecil to jakas masakra

oczywiście Robert nie jest do końca zadowolony zlosnik.gif za onetem:

Quote:

Miałem szansę powalczyć na ostatnim okrążeniu o zwycięstwo w kwalifikacjacch, ale nie było ono idealne, gdyż jednocześnie musiałem rozgrzać opony.

Powiedział kierowca, który na ostatnim kółku miał 19.3 w 1 sektorze rotfl.gif

Napisano

Robert to zgrywus i ściemniacz zlosnik.gif. Prawdy nie powie bo i po co zlosnik.gif

Jest za to cholernie wymagający i przez to bardzo doceniany. U nas z kolei odbierany za marudę

Napisano

> Tory sa rozne a auta z GP na GP mozna modyfikowac do pewnych granic.

> Stad kompromisy i fakt, ze taki czy taki bolid zachowuje sie w jednych warunkach lepiej

> a w innych gorzej.. i po co to szaty rozdzierac?

Nie dotyczy red bulla zakrecony.gif

Napisano

> masakrycznie szybki jest

> ale jutro bedzie wyscig

To jak to właściwie jest z oponami z kwalifikacji na wyścig, bo to co powiedział Kubica http://www.formula1.pl/F1_news-8858-Kubica_To_wspanialy_wynik.html troche mnie zaniepokoiło. To dla tego jak stał obok redbula Webber oglądał jego lewą przednią opone a potem patrzył na swoje.

Napisano

> Nie przyjmujesz do wiadomości faktów w postaci doświadczenia inżynierów tylko trzymasz się swojej

> wersji. Ciekawe.

to dlaczego merc na monako wrócił do krótszej wersji bolidu? też się nie znają? biglaugh.gif

Napisano

> to dlaczego merc na monako wrócił do krótszej wersji bolidu? też się nie znają?

Pewnie pochlali i na kacu zle bolidy zapakowali rotfl.gif

Napisano

> Powiedział kierowca, który na ostatnim kółku miał 19.3 w 1 sektorze

właśnie takie zachowanie charakteryzuje największych mistrzów-wiecznie jest coś do poprawienia i pracują nie tylko w dzień ale i w nocy by być najlepszym-dla mnie kubica jest naprawdę Wielki winner.gif

Napisano

> to dlaczego merc na monako wrócił do krótszej wersji bolidu? też się nie znają?

Ta - specjalnie na Monaco. Poczytaj może co determinuje rozstaw osi.

Napisano

> nie wiem czy pierwszy, ale na pudlo ma duza szanse - byle nikt go nie skasowal i w boksie nic nie

> namieszali, na tym torze nie bedzie za duzo wyprzedzania

Nieobliczalny w czolowce jest Hamilton, moze cos glupiego na starcie wykecic, co prawda z 3 linii startuje.

Napisano

> Nieobliczalny w czolowce jest Hamilton, moze cos glupiego na starcie wykecic, co prawda z 3 linii

> startuje.

Robert ostatnio miał kiepskie starty więc może i tu stracić 2 miejsce. Ja stawiam na SC już po 1-wszym zakręcie wink.gif, Może Alonso coś na końcu wywinie hehe.gif

Napisano

> Robert ostatnio miał kiepskie starty więc może i tu stracić 2 miejsce. Ja stawiam na SC już po

> 1-wszym zakręcie , Może Alonso coś na końcu wywinie

musial by ostro nawalic aby dac sie wyprzedzic wiecej niz 1-2 bolidom

Napisano

> Ta - specjalnie na Monaco. Poczytaj może co determinuje rozstaw osi.

możesz sobie pisać co chcesz, jednak tym razem tu nie masz racji. Ekstra do tego wyścigu zmieili rozstaw, wiem, bo oglądałem wywiad z schumacherem i haugiem ok.gif

Napisano

> dziwne, że ROS w Q3 już się w zasadzie nie liczył

zupełnie niezrozumiała taktyka. Za długo w boksie czekali, potem nie miał ani jednego czystego okrążenia, tz. za każdym razem na kogoś na torze najeżdzał i dlatego taka lipa wyszła no.gif sami sobie winni no.gif

Napisano

> możesz sobie pisać co chcesz, jednak tym razem tu nie masz racji. Ekstra do tego wyścigu zmieili

> rozstaw, wiem, bo oglądałem wywiad z schumacherem i haugiem

Powiedzieli o ile i jak? Zmienili nastawy kątów i przez to zmienił się rozstaw o milimetry hehe.gif. Wiesz co powiedział Rosberg? Nowy Merc to wolniejszy Merc rotfl.gif

Napisano

Zaczęło się na polszmacie sport extrra cool.gif

Napisano

> Robert ostatnio miał kiepskie starty więc może i tu stracić 2 miejsce.

W kilku ostatnich GP Monaco kierowca startujący z drugiego pola wysuwał się na prowadzenie w pierwszym zakręcie.

Napisano

Tyż prawda, nawet kubyca nie raz mówił że tamta strona jest dużo lepsza na wejście w 1 zakręt cool.gif

Napisano

ktos juz wyczail gdzie obejrzec bedzie mozna Monaco Live w dobrej jakosci? Najlepiej PL? wink.gif

Napisano

> Zaczęło się na polszmacie sport extrra

jeszcze sie nie zaczelo, a ja juz sie denerwuje smile.gif

Napisano

> jeszcze sie nie zaczelo, a ja juz sie denerwuje

ja chce tylko by po 1 dojechał a po 2 by był na pódle-które miejsce to juz mniej ważne

Napisano

> ja chce tylko by po 1 dojechał a po 2 by był na pódle-które miejsce to juz mniej ważne

moim zdaniem 3cie miejsce to tez bedzie dobre miejsce - da sie lyknac Sebie na starcie a potem juz niech nic sie zlego nie dzieje ....

boje sie dublowania, zwlaszcza tego matoła Chanduka, wszystkim robi problemy gdy jest dublowany

Napisano

alez stres przed startem, cale szczescie juz po ... DAJESZ ROBERT! claps.gifclaps.gifclaps.gif

wiedizalem ze spadnie za Vettela, niech trzyma sie dalej na tym miejscu i bedzie ok

no i jest SC hehe.gif

a Button tez sie juz najezdzil zlosnik2.gif

edit: fajnie ze Alosno startowal z boksu, bo przynajmniej ogladamy wyprzeadzanie biglaugh.gif Webber wykreca jakies szalone czasy i odskakuje od reszty. obawiam sie, ze walka o pozostale miejsca na pudle odbedzie sie w pitstopie

Napisano

ZObaczymy jak bedzie teraz po restarcie... Ciezko widze podium Roberta...

Napisano

Alonso szaleje ale ma hamiltona i masse przed soba wiec do roberta latwo nie dojdzie

Napisano

Robert jechał by szybciej ale Vettel go wg mnie spowalnia... zobaczymy zlosnik.gif

Napisano

> Robert jechał by szybciej ale Vettel go wg mnie spowalnia... zobaczymy

Webber zwolnil nieco tempo, Kubek wlasnie zrobil best lapa, ale i tak nie ma mozliwosci wyprzedzania przy tak malych roznicach w szybkosci jazdy .... oby Robertowi nie spieprzyli PitStopu i bedzie git

Napisano

> Webber zwolnil nieco tempo, Kubek wlasnie zrobil best lapa, ale i tak nie ma mozliwosci

> wyprzedzania przy tak malych roznicach w szybkosci jazdy .... oby Robertowi nie spieprzyli

> PitStopu i bedzie git

3 SC

Napisano

Massa ma parcie na Robka, żeby nic nie zmalował brzydkiego.

Napisano

> Massa ma parcie na Robka, żeby nic nie zmalował brzydkiego.

No jeszcze sporo dystansu zostało do pokonania... kurka Kubica dalej ok sekunda za Vettelem, widać że dało by się szybciej

Napisano

> No jeszcze sporo dystansu zostało do pokonania... kurka Kubica dalej ok sekunda za Vettelem, widać

> że dało by się szybciej

wyscig trwa, ale juz chyba nie zostanie skonczony normalnie - gratulacje dla Kubicy za solidny wyscig i jazde bez bledow .. za to wielkie uznanie dla Alonso, przeskoczyc na tym torze z 24 miejsca na 6 to jest wyczyn ok.gifok.gifok.gif

Napisano

> wyscig trwa, ale juz chyba nie zostanie skonczony normalnie - gratulacje dla Kubicy za solidny

> wyscig i jazde bez bledow .. za to wielkie uznanie dla Alonso, przeskoczyc na tym torze z 24

> miejsca na 6 to jest wyczyn

a na koniec Michael go wpysk.gif

Napisano

> a na koniec Michael go

padlem jak to zobaczylem hehe.gifhehe.gifhehe.gif i tym samym Schumi jest numer jeden wyscigu za walke do konca hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

Świetny wyścig Kubicy, jego bolid jest coraz lepszy a jego jazda jak zwykle bezbłędna i na miarę mistrza ok.gif

red bulle renault znowu najlepsze zlosnik.gif

brawo kubica winner.gif jeszcze trochę i będzie 1 na pudle yay.gif

Napisano

> a na koniec Michael go

Bo On go nie lubi grinser006.gif

Napisano

> padlem jak to zobaczylem i tym samym Schumi jest numer jeden wyscigu za walke do konca

Do dupy. Ja wiem, ze trzeba miec oczy szeroko otwarte,

ale SC powinien przejechac mete a nie robic zamet na koncu.

Napisano

> Świetny wyścig Kubicy, jego bolid jest coraz lepszy a jego jazda jak zwykle bezbłędna i na miarę

> mistrza

> red bulle renault znowu najlepsze

> brawo kubica jeszcze trochę i będzie 1 na pudle

Juz za 4 lata Polska bedzie mistrzem swiata. clown.gif

Napisano

> Powiedzieli o ile i jak? Zmienili nastawy kątów i przez to zmienił się rozstaw o milimetry . Wiesz

> co powiedział Rosberg? Nowy Merc to wolniejszy Merc

nie ma znaczenia co rosberg powiedział. Nie nastawiali kątów kół, bosz, stig, co Ty piszesz icon_rolleyes.gif Nie wiesz, to nie pisz hahaha.gif

Chętnie wrócę do Twojej wypowiedzi nt. SC i prawa, które wg Ciebie ustala, że za SC mają się ustawić wszyscy zgodnie zmiejscem w wyścigu, i dopiero po tym, jak się tak ustawią, SC ma wjechać hahaha.gif

Ciekawe jak się ta Twoja TEORIA ma do tych faz SC w Monaco ok.gif

Napisano

> Do dupy. Ja wiem, ze trzeba miec oczy szeroko otwarte,

> ale SC powinien przejechac mete a nie robic zamet na koncu.

Zdaje się, że Alonso i Ferrari inaczej interpretują regulamin F1. Był trochę zamęt czy MSC mógł wyprzedzić, czy nie. Ciekawe co zdecydują grinser006.gif Tym bardziej, że Damon Hill siedzi w komisji grinser006.gif

Dziwi mnie, że Massa nie dostał kary za przejechanie żółtej linii po wyjeździe z boksów hmm.gif

Napisano

> a Ty jesteś wieczny malkontent

> imo wyścig fajny chociaz końcówka Trulli i Chandhok brzydko wygladało

Ja sie ciesze z Miejsca Kubicy. ok.gif

Dawal rade i calkowicie zasluzona, dobra pozycja.

Ale teksty, ze jeszcze troche i bedzie pierwszy

przypominaja komentarze do wystepow reprezentacji w noge.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.