Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... 11.-12.2010

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 09-10.2010

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

potrzebuję siłowników do klapy w mojej F-ce htb

bo zrobiła mi się z bagażnika gilotyna smile.gif

jeśli komuś zalegają a są sprawne bardzo chętnie przygarnę w rozsądnej cenie

kontakt priv lub mail [email protected]

podrawiam

Napisano

Sprzedam komplet 4 sztuk opon Sava Eskimo S3 185/60R14 DOT 3609 + felgi stalowe 14" 6-letnie. Cena myślę 550PLN. ODBIÓR OSOBISTY W KRAKOWIE!

Opony używane przez jedną zimę, bardzo mało przez moją serce.gif. Pewnie max 3kkm. Fotki na życzenie.

Felgi 6 letnie, były raz piaskowane i malowane, ale najwyraźniej nie najlepiej bo już ruda wychodzi. Najlepiej to chyba samemu zrobić, myślę jednak, że najlepiej dopiero na wiosne. Opony na felgach.

Wcześniej miałem Frigo, nie widziałem różnicy pomiędzy nimi a eskimo.

Astre sprzedałem w takim tempie że zapomniałem o całej piwnicy gratów do niej. Na początek wystawiam opony.

Napisano

Może ktoś ma dojścia do składowisk części

j.w w stanie dobrym nie popękany w rozsądnej cenie szukam

Napisano

Sprzedam 4 szt. nowych opon Goodyear Ultra Grip 7+ w rozmiarze 195/65 R 15 oraz oryginalne felgi GM / Opel nr katalogowy : 10 02 217, rozmiar felgi: 6,5J X 15 cali, ET 35, ilość śrub - 5

Szczegóły TUTAJ

Cena 1400 zł.

Możliwość sprzedaży osobno felg lub opon.

Napisano

Witam, szukam tylnej klapy do F-ki kombi, najchętniej białej bez korozji.

GG 23267940

Pozdrawiam, Grzesiek

Napisano

Kupię obudowę przepustnicy do C14NZ, wraz ze śrubami i gumową uszczelką.

Info na PW

Napisano

Oferuję ramkę, w którą należy osadzić przełączniki pod kierownicę podczas montażu zdalnego sterowania w Astrze F. Pochodzi z Vectry B, stan bardzo dobry. 25zł, wysyłka gratis

dsc00152ar.th.jpg

Głośnik dodatkowy do CB, fabrycznie nowy -25zł + wysyłka

20101101img0661.th.jpg

Siedzisko z Zafiry A - myślę, że do Astry G będzie pasowało (sprzedaż na odpowiedzialność kupującego i po potwierdzeniu faktu kompatybilności na autokąciku) - a ma szyny pod szufladę, no i samą szufladę. Cena 80zł za kompletne siedzisko, lub komplet szuflady z szynami

img0386uu.th.jpg

Konsola środkowa Astra G - stan dobry.

czesci009.th.jpg

30zł

Koło pasowe na wąski pasek z wieńcem pod czujnik - małę bloki

40zł

kooszr001.th.jpg

Pasek wielorowkowy 1.7 DTI 16V (2000.02 - 2005.01); 1686.00 ccm - 75.00 KM/55.00 kW; Silnik: Y17DT - 25zł

pasekastra001.th.jpg

Ściemniacz dokłądnie taki, jak na tej aukcji:

http://moto.allegro.pl/mikroprocesorowy-sciemniacz-osw-wnetrzna-auta-fv-i1291883852.html

30zł

Napisano

pewnie nazwałem to niefachowo ale chodzi mi o taki kawalek gumy który jest wsadzony do zaczepu zamka (zaznaczone na zdjęciu). Ma ktoś takie cóś nieuszkodzone?

dzięki

C16051018_4.jpg

Napisano

Cześć

Sprzedam Astre F z silnikiem 1.4 16V 90 KM X14XE

- rok produkcji 1997

- z automatyczną skrzynią biegów

- sedan

- przebieg prawie 100.000 (udokumentowany)

- niezarejestrowany

Cena 6000zł

kontakt: mailowo, gg 4201317, tel 793330917

Do obejrzenia w Lublinie

11825295.jpg

więcej zdjęć

Napisano

Jak w temacie, w dobrym stanie bez rdzy i uszkodzeń. Czyli jak nówka grinser006.gif

Napisano

Witam,poszukuję sprężyn bocznych(razem z prowadniczkami plastikowymi ) znajdujących się w obudowie kolumny kierownicy i stacyjki do astry G.

Występuje tylko przy kolumnie regulowanej..

może ktoś ma w swoich zbiorach ,byłbym dźwięczny grinser006.gif

Napisano

> Sprzedam komplet 4 sztuk opon Sava Eskimo S3 185/60R14 DOT 3609 + felgi stalowe 14" 6-letnie. Cena

> myślę 550PLN. ODBIÓR OSOBISTY W KRAKOWIE!

Nowa cena 500PLN (nie mogę już edytować).

Napisano

Kupię 2 felgi stalowe z zapasu Astry F ET46 4x100 15", stan jak najlepszy.

284390483-felga.jpg

post-32077-14352510472743_thumb.jpg

Napisano

Witam, mam do sprzedania kilka części do Astry F, większość pochodzi z przedliftowego egzemplarza z silnikiem C16NZ.

Jako dany przedmiot rozumie się wszystko co jest przedstawione na zdjęciach w danym podpunkcie (oprócz podłogi i dywanu zlosnik.gif ).

dsc01968n.th.jpg

1. Maglownica ze wspomaganiem.

Cena: 120zł

dsc01945x.th.jpgdsc01946k.th.jpgdsc01947s.th.jpg

2. Zbiorniczek wspomagania łącznie z mocowaniem.

Cena: 40zł

dsc01950c.th.jpgdsc01948m.th.jpgdsc01949ov.th.jpg

3. Przewody wspomagania, jeden wąż się w jednym miejscu poci, ale jest to wąż powrotny (bez końcówek na końcach, mocowany na cybanty) więc wystarczy go wymienić, jeśli będzie sprawiał problemy.

Cena: 40zł

dsc01967z.th.jpgdsc01964y.th.jpgdsc01965e.th.jpg

4. Łapy silnika do small block'ów z możliwością przykręcenia pompy wspomagania.

Na jednej z nich jest miejsce na pompę, natomiast na drugiej na pompę i napinacz - jest to dobre rozwiązanie, gdy chcesz założyć wspomaganie, a nie masz odpowiednich dziur w bloku na pompę/napinacz.

Cena za jedną sztukę: 50zł

dsc01954cd.th.jpgdsc01955.th.jpgdsc01951j.th.jpgdsc01952.th.jpgdsc01953l.th.jpg

5. Dodatkowo posiadam kompletną wiązkę kabinową i wiązkę deski rozdzielczej pochodzącą z Astry GSi 93r, która obejmuje obsługę m. in.:

- spryskiwaczy reflektorów

- ABS

- poduszki kierowcy

- elektryka szyb i lusterek

- kontrolę trakcji

- fabryczny alarm

- światła przeciwmgielne przód/tył

- MID i Check Control

- centralny zamek

- fanfary

- termometr oraz resztę czujników MID'a

- w wiązce deski rozdzielczej znajduje sie oczywiście nienaruszona skrzynka bezpieczników i przekaźników.

Zdjęcia zrobię, gdyby był ktoś zainteresowany.

Miejscem sprzedaży może być Allegro.

Do każdego przedmiotu należy doliczyć koszt przesyłki, który będzie dobrany oczywiście wg uznania kupującego. Oczywiście odbiór osobisty jak najbardziej.

Preferuję kontakt telefoniczny:

668786384 lub 518187053

Inne formy to:

GG: 9049472

E-mail: [email protected]

Ewentualnie Prywatna Wiadomość tutaj na forum.

Masz pytania lub inną propozycję ceny ?? Napisz a rozwiejemy wątpliwości smile.gif

Napisano

2 bebny do Astry F, Kadeta E, Ascony, srednica 200mm

Bez piast, Numer SBSa 1825259905

Cena mysle ze 70zl+przesylka za pare Bedzie OK !!

Napisano

Wygrzebalem kilka drobiazgow podczas przetrzasania garazu:

- glosnik drzwi przednich (lub pokrywy bagaznika dla AF kombi): 15 PLN 284392704-glosnik.jpg

- zbiornik wyrownawczy ukladu chlodzenia z korkiem: 20 PLN

284392704-zbiorniczek.jpg

- panel sterowania nawiewem, wersja 4 biegowa: 30 PLN

284392704-panel.jpg

-wentylator kabinowy Siemens: 40 PLN

284392704-silnikwentylatora.jpg

-klapka wlewu paliwa, kolor 549, uszczelka w bardzo dobrym stanie: 40 PLN

284392704-klapka.jpg

-plastikowa nakladka progu lewy tyl, wersja 5 drzwiowa, stan niemal idealny: 15 PLN

284392704-oslonaprogu.jpg

-podszybie wewnetrzne (na zdjeciu widoczna jego czesc), nie polamane, uszczelka przylega do plastiku: 30 PLN

284392704-podszybie.jpg

-przelacznik sterowania lusterkami elektrycznymi (z wlacznikiem podgrzewania): 40 PLN

284392704-przelacznik.jpg

-owiewka drzwi przednich lewych (wersja 5 drzwi) HECO: 10 PLN

284392704-owiewka.jpg

-dzwignia zmiany biegow, wersja poliftowa, wykonczenie skorzane w bardzo dobrym stanie: 35 PLN

284392704-dzwignia.jpg

-lusterko wsteczne wewnetrzne, wersja poliftowa (lusterko obraca sie sztywno na kulce, nie jest wyrobione): 25 PLN

284392704-lusterko.jpg

Poza tym posiadam na sprzedaz, a zdjeciami chwilowo nie dysponuje:

-skrzynia biegow F13 z przelozeniem glownym 4,18 (dla silnika X14XE): 300 PLN,

- silnik x14XE z przebiegiem ok 150 kkm, byl serwisowany przez nasz warsztat od ok 2 lat, brak zuzycia oleju (wymienione uszczelniacze zaworowe), cisnienie na cylindrach rowne i wynosi ok 13 (silnik pracowal bardzo dobrze): "slupek" 1200 PLN (gwarantuje jego poprawna prace),

- winda fotela kierowcy, bez napinacza, podnosnik pracuje plynnie (w komplecie inne sruby mocowania windy do fotela): 50 PLN,

- uszczelka wewnetrzna drzwi lewych tylnych: 30 PLN,

- listwa uszczelniajaca progowa (od wersji GLS i wyzszej): 25 PLN,

- pokrywa bagaznika (sedan) w kolorze 549, bez rdzy, w bardzo dobrym stanie, z blenda: 150 PLN,

- maska w kolorze 549, bez rdzy, w bardzo dobrym stanie (wersja poliftowa-rozstaw mocowan maski): 150 PLN:

-drzwi tylne lewe (sedan) w kolorze 549, bez rdzy, z szyba i uszczelkami, bez zamka: 150 PLN.

-nagrzewnica oryginalna, w pelni sprawna i drozna (wersja bez klimatyzacji): 40 PLN.

Wszystkie sprzedawane przeze mnie czesci sa w 100 % sprawne i sprawdzone.

Wszystkie czesci blacharskie nosza slady normalnego uzytkowania, nie maja glebokich rys (drobne na lakierze), moge dostarczyc szczegolowe zdjecia.

Posiadam bardzo duzo roznych drobiazgow do AF, chetni niech pytaja na PW lub mail (w profilu).

Do wszystkich cen nalezy doliczyc koszty wysylki (zawsze wysylam priorytetem i po cenach Poczty Polskiej), chyba ze nabywca okresli inny sposob odbioru.

Pozdrawiam

Napisano

Sprzedam Astrę G 2,0 dth. Srebrna 3 drzwi, 1999r, Info na prv, Cena 8300 zł

Napisano

Sprzedam 4 felgi stalowe od astry F w rozmiarze 14". Zdjęć jeszcze nie mam, ale dla chętnych zrobie. Cena 20 zł/szt.

Mam również 2 opony letnie w rozmiarze 185/60/14 oraz 2 w rozmiarze 185/55/14. Dokładniejszych danych opon nie pamiętam, ale dla chętnych również zrobie zdjęcia i podam DOT (wydaje mi się że wszystkie sa z 2007r, ale nie jestem do końca przekonany). Cena około 50zł/szt oczywiście do negocjacji.

Napisano

witam,

kupie przednie lampy do astry poliftowej firmy carello, sprawne.

gg 651566 lub priv

pozdrawiam

Napisano

Jak w temacie - nielakierowane.

Napisano

Sprzedam nowy zbiorniczek wyrównawczy z czujnikiem poziomu płynu chłodzącego do Astry G dla silnika Y17DT - 85zł

http://allegro.onet.pl/nowy-zbiorniczek-z-czujnikiem-opel-astra-g-2-ii-i1317613099.html

Dwa nowe czujniki zużycia klocków hamulcowych + używane wtyczki do nich - zestaw dla kogoś kto nie ma tego bajeru, a chciałby zgrać to z MID'em lub kontrolką na desce - 39zł

http://allegro.onet.pl/czujniki-zuzycia-klockow-opel-astra-zafira-nowe-i1317613388.html

Napisano

Witam, kupie szklo reflektora do lampy poliftowej, od strony pasazera.

priv lub gg 651566.

Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Zrobiłem małe porządki świąteczne w garażu. Pare rzeczy jest mi zbędnych zatem mam do sprzedania:

Lusterka manualne w kolorze czerwonym - oryginał. Szkło od strony kierowcy ma oznaki tzw. "rdzy" lustrzanej z brzegów szkła.

Cena za dwie sztuki 110 PLN.

284464240-lusterka.jpg

Zderzak czarny oryginalny GM astra F hb 98 r. stan bardzo dobry.

cena 80 PLN.

284464240-zderzak.jpg

Podnośnik elektryczny szyby strona pasażera prawy przód - astra F 97 r. kombi - stan bardzo dobry - cena 90 PLN.

284464240-podno%B6nik.jpg

Wiązka elektryczna drzwi prawy przód (centralny zamek,elektryczna szyba, elektryczne i podgrzewne lusterko)- astra F 97r. kombi stan bardzo dobry - cena 60 PLN.

284464240-wi%B1zkakopia.jpg

Wszelkie informacje na priv lub gg 2324822.

Mogę wystawić na allegro.

Kwestia przesyłki do domówienia.

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

Witam do sprzedania silnik i skrzynia biegów z astry f 1.4 16V przebieg 178tyś. silnik kompletny z rozrusznikiem alternatorem itd. Jest to silnik z astry moich rodziców (jedyni wlasciciele auta) Cena za kompletny silnik 1700zł skrzynia 300zł Gdyby ktoś chcial to jest jeszcze kompletne sprzegło chyba waleo po przebiegu 15tyś. Dodatkowo komputer sterownik silnika z czytnikiem imobilajzera plus dwie pestki imo za 300zł.

Zapytania odnosnie innych czesci prosze na pw ale tylko do 14grudnia bo reszta auta bedzie kasowana. Zapomnialem dodac jest jeszcze kompletna elektryka szyb przednich (wszystko) plus elementy lewego boczka(czesc w ktorej sa guziki do sterowania szybami mozna to przelozyc do swojego boczka ktos kto montowal guziki w lewym boczku nieprzystosowanym pod elektryke wie o czym pisze) cena 350 zł przesylka fri. Ceny do leciutkiej negocjacji.

Napisano

Witam do sprzedania lampy przednie CARELLO ze znakiem GM astra F po liftingu europa cena za sztuke 70zł z silniczkami.

284481361-Zdj%EAcie0320.jpg

284481361-Zdj%EAcie0317.jpg

Dodatkowo manetki 22zł za sztuke wysylka gratis.

284481361-Zdj%EAcie0327.jpg

Włacznik światel i to co na foto 50zł

284481361-Zdj%EAcie0323.jpg

Napisano

Sprzedam trochę drobiazgów:

1. Siedzisko Zafira A z szufladką - może pasuje do Astry G - nie sprawdzałem. 100zł

2. Koło pasowe na wąski pasek z wieńcem dla czujnika - 40zł

3. Ramka manetek pod kierownicę (gdy chcemy montować w Astrze F sterowanie radia

4. Zewnętrzny głośnik do CB radia - 25zł. Nigdy nie używany

dsc00152ar.th.jpg

kooszr001.th.jpg

20101101img0661.th.jpg

img0386uu.th.jpg

Napisano

Witajcie,

Planuję kupić astrę II kombi lub hatchback, jako że jest duża, a ja wożę sporo materiałów. I oczywiście ceny tych wersji z pierwszych lat produkcji są cenami w moim zasięgu (ok. 7k zł). Powiedzcie mi proszę, czy to dobry wybór i na co uważać kupując owy model, a może znacie kogoś, kto zamierza sprzedać właśnie taką astrę? smile.gif

Napisano

Witam. Sprzedam licznik zegary astra F benzyna z obrotomierzem. Sprawne cena 50zł.

Napisano

Witam do sprzedania części do Astry F z auta moich rodziców.

-Silnik x14xel ze skrzynia uzbrojony przebieg 178tyś - 1100zł

-Elektryczne szyby przód komplet 300zł

-Komputer ECU plus imo - 100zł

-Licznik z obrotomierzem - 50zł

-Reflektory carello GM - 50zł

-Manetka kierunkowskazów - 20zł

-Manetka wycieraczek - 20zł

-Zbiorniczek wyrównawczy - 20zł

-Zbiorniczek spryskiwaczy plus pompka - 25zł

Dla zainteresowanych foto na maila.

Napisano

Witam.

Kupię kompletną wiązkę elektryczną wnętrza do F-ki potrzebuję opcji z:

elektrycznymi szybami, centralnym, elektrycznymi lusterkami.

Napisano

Kupię komplet felg w bdb stanie najlepiej W-wa i okolce lub Puławy i okolice.

Info na priv proszę

Napisano

Witam . może ktoś ma wkład jak w temacie (podgrzewany) i mu nie potrzebny ,mój popękany bo jakaś pani z tych co to dobrze powożą zaczepiła leciuto i

"nic sie nie stało .

grinser006.gif

Napisano

POzostalo mi pare gratow po silniku X20XEV.

Wtryski z listwa (25zł sztuka),kolektor dolotowy(50zł), przepustnica(50zł), kola rorzadu(50zł), kolo pasowe(50zł).

Jak by ktos byl zainteresowany to PRIV.

Ceny do delikatnej negocjacji.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam kupię lewe lusterko do astry 2 najlepiej w kolorze czarnym

• 1 miesiąc później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.