Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kzak ... coś mocnego i fajnego ...

Featured Replies

Napisano

j.w. jakieś pomysły do rozważenia ?

coś fajnego rocznik od 08

cena do 100 tyś pln

moc raczej powyżej 250 koni

diesel albo benzyna ( ale do zgazowania ... )

jakieś pomysły ?

myślałem o 350z ..ale chyba się nie da w tej kasie ...

Mazda 6 3.7 V6 ... to znowu tylko amerykaniec który jest zwyczajnie brzydki crazy.gif

Napisano

> j.w. jakieś pomysły do rozważenia ?

> coś fajnego rocznik od 08

> cena do 100 tyś pln

> moc raczej powyżej 250 koni

> diesel albo benzyna ( ale do zgazowania ... )

> jakieś pomysły ?

> myślałem o 350z ..ale chyba się nie da w tej kasie ...

> Mazda 6 3.7 V6 ... to znowu tylko amerykaniec który jest zwyczajnie brzydki

mustang GT grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> mustang GT

powiem Ci że myślałem o jakimś amerykańcu ..tyle że spod znaku SRT8 smile.gif ale ... trochę się boję kłopotów z późniejszą odsprzedażą

Napisano

> cena do 100 tyś pln

> jakieś pomysły ?

audi s3

Napisano

Sciagnij sobie z JuEsEja Pontiaca GTO - bedzie troche starszy, ale razem z oplatami sie pewnie setce zmiescisz a 400 KM V8 w połączeniu z szesciobiegowym manualem potrafi dać sporo frajdy. A do tego części do tego łatwiejsze do znalezienia w Europie niż w USA.

Napisano

> audi s3

TSI(TFSI) - niegazowalne jest chyba hmm.gif

Napisano

lexus rx400h grinser006.gif do 20 kilku km jedzie na baterii a w trasie przy szalonej jeździe pali 13-15 litrów cool.gif

Napisano

> lexus rx400h do 20 kilku km jedzie na baterii a w trasie przy szalonej jeździe pali 13-15 litrów

Zbiera sie jak krowa, na zakretach jak na łódce, włączenie wycieraczek powoduje ze cały samochód sie kolebie. Do tego wcale nie pali znacząco mniej.

Kilkukrotnie musiałem sie tym poruszać (chyba nawet dawalem testy tutaj) i w pełni sił umysłowych bym tego pojazdu nie kupił.

Napisano

> Zbiera sie jak krowa, na zakretach jak na łódce, włączenie wycieraczek powoduje ze cały samochód

> sie kolebie. Do tego wcale nie pali znacząco mniej.

> Kilkukrotnie musiałem sie tym poruszać (chyba nawet dawalem testy tutaj) i w pełni sił umysłowych

> bym tego pojazdu nie kupił.

marudzisz bo patrzysz na niego przez pryzmat swoich "sportowych" lexów, a ponadto twoja opinia nie jest brana pod uwagę na tym kontynencie 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

> cena do 100 tyś pln

> jakieś pomysły ?

Kiedyś miałem Audi S4 B6 z 2004 roku sprzdałem go a nowy właściciel zagazował i sobie chwalił. Jezdziło sie super a koszty utrzymania nie takie wysokie. Za 100 tyś znajdziesz nowszy model B7 a może nawet RS4 tylko ze troszke starszą ok.gif

Napisano

moze bmw 335D ?

Napisano
  • Autor

> pomysł nr 1

> pomysł nr 2

> pomysł nr 3 choć nie wiem czy to w gazie wyjdzie ... ale skoro hemi gazują to może może

> ale tu mozna szukać od lotusa ... po ciężarówki ...

pierwsze pomyłka ... jak już kiosk ruchu to tylko SRT8 ... a na taki 100 tyś. to za mało

drugie ... no cóż jakoś przejadły mi się skrzydła na atrapce ... poza tym ten silnik nie ma sensu ...

trzecie ... zerowa użyteczność tylko jako fun car ... jak jeździ się tym jak Elise to ja dziękuje ... coś jak jazda na deskorolce dupą po asfalcie oink.gif

Napisano
  • Autor

> moze bmw 335D ?

jeździłem kolegi 330D Xdrive z czipsem jakimśtam i niestety ... miejsca mniej niż w Maździe 6 ... mniej wygodne ...

jedyne co lepsze to przyspieszenie ...

jak już to 535 ... a na takie 100 tyś. to za mało blush.gif

Napisano

> cena do 100 tyś pln

500 Abarth Esseesse - 180KM, choc mozna bez problemu zrobic i 250.

Ale za to jaka masa grinser006.gif

Wlasnie w ten weekend ujezdzam taka wersje cabrio z lopatkami przy kierownicy i muze powiedziec, ze podoba mi sie o wiele bardziej niz klasyczna manualna skrzynka. I chod automatow nie akceptuje, to tą i mozna poszalec i mozna sie lenic dajac w tryb auto. A ze odkurzacz i wciaga wszytko ci sie rusza, nie musze chyba tlumaczyc grinser006.gif

Napisano

> jeździłem kolegi 330D Xdrive z czipsem jakimśtam i niestety ... miejsca mniej niż w Maździe 6 ...

> mniej wygodne ...

skoro rozważałeś 350z to uważam że na miejscu Ci nie zależy

> jedyne co lepsze to przyspieszenie ...

> jak już to 535 ... a na takie 100 tyś. to za mało

no ciężko będzie znaleźć, chyba ze rok niżej kupisz

Napisano
  • Autor

> skoro rozważałeś 350z to uważam że na miejscu Ci nie zależy

> no ciężko będzie znaleźć, chyba ze rok niżej kupisz

powiem Ci że 350Z to tylko na obrazkach widziałem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> powiem Ci że 350Z to tylko na obrazkach widziałem

Raczej sie rozczarujesz jak wsiadziesz. Zreszta osiagi tez nie są jakies powalajace na ziemie.

Chcesz coś co w miarę niedrogo daje banana na twarzy - szukaj S2000. Mocy nie ma za wiele, ale samochód jest jak gokart.

Napisano

> cena do 100 tyś pln

> jakieś pomysły ?

Golf R ? icon_rolleyes.gif

Sti 270751858-jezyk.gif

Napisano

Tak jak jeden z kolegów tutaj radził, poszukałbym Audi S4 (4.2 v8 344KM) w budzie B7 (2004-2008) zlosnik.gif

S4 z tym silnikiem nie jeździłem, ale S6 już tak... dla mnie bomba serduszka.gif

Napisano

hmmm....Corvetta ? zlosnik.gif

Napisano

> Golf R ?

> Sti

nie do zagazowania

Napisano

> Ciekawe czy z więcej niż 2 kawałków

Raczej czy z 2 przystankow zlosnik.gif. Odchylasz tapicerke, a tam rozklad jazdy berlinskiego autobusu hehe.gif

A z AMG to on ma chyba tylko ramki pod tablice hehe.gif

Napisano

Focus RS - wrażenia niezapomniane

Napisano

> cena do 100 tyś pln

> jakieś pomysły ?

Myślisz(Marzysz) o dziarskim aucie i pytasz o opinię na AK? Przecież to forum użytkowników DU hewroletów i Pand lub Panda stage 2,5 tj Bravo. Opinie te bierzesz poważnie pod uwagę ? Mnóstwo tu użutkowników aut 100kPLN, >250KM.

Czy może strzeliłeś sobie piwo i szukasz podniesienia swego ego wśród witualnych gawędziarzy AK?

Pytanie retoryczne, gdybyś faktycznie szukał infrormacji merytorycznych nie dał byś postu na AK, bo to tak jakby prosić o radę obsługę biedronki w kwestii doboru wina do szparagów.

Sorry, kolejny gawędziarski wątek prowadzący do eksponowania swoich marzeń i bliżej nie określonych planów.

Jak zwykle w wątku najwięcej porad i sugestii mają użytkownicy auto >250KM.

AK Rules, niezmiennie od 2004r.

Napisano

> Myślisz(Marzysz) o dziarskim aucie i pytasz o opinię na AK? Przecież to forum użytkowników DU

> hewroletów i Pand lub Panda stage 2,5 tj Bravo. Opinie te bierzesz poważnie pod uwagę ?

> Mnóstwo tu użutkowników aut 100kPLN,

> Czy może strzeliłeś sobie piwo i szukasz podniesienia swego ego wśród witualnych gawędziarzy AK?

> Pytanie retoryczne, gdybyś faktycznie szukał infrormacji merytorycznych nie dał byś postu na AK, bo

> to tak jakby prosić o radę obsługę biedronki w kwestii doboru wina do szparagów.

> Sorry, kolejny gawędziarski wątek prowadzący do eksponowania swoich marzeń i bliżej nie określonych

> planów.

> Jak zwykle w wątku najwięcej porad i sugestii mają użytkownicy auto

> AK Rules, niezmiennie od 2004r.

zabrakło mi jednego ... żeś sie nie czepił że ma być do zagazowania ... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

ale tak w ogóle i w szczególe ... trafiłeś z tym wpisem niekoniecznie celnie ... ogólnie jest tu sporo użytkowników z autami >250 KM ... i wartych sporo wiecej niż 100 kpln ... inna sprawa że nie lansują sie tak jak inni ... a czy uzytkownika stać na takie auto mysle że tak ... trudno nie udało Ci sie wink.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> zabrakło mi jednego ... żeś sie nie czepił że ma być do zagazowania ...

> ale tak w ogóle i w szczególe ... trafiłeś z tym wpisem niekoniecznie celnie ... ogólnie jest tu

> sporo użytkowników z autami >250 KM ... i wartych sporo wiecej niż 100 kpln ... inna sprawa że

> nie lansują sie tak jak inni ... a czy uzytkownika stać na takie auto mysle że tak ... trudno

> nie udało Ci sie

Tja, co tak osobiście odebrałeś ten wątek? Patrzę i wnioskuję z faktów. Nic osobistego, Nic mi do tego kto się wypowiada i czym jedździ. Po prostu zwracam uwagę że AK nie jest dobrym miejcem na tego typu pytania i pewnie zadający ten wątek też o tym wie a mimo to wrzuca pytanie. Po co?

W wątku wypodzieli się:

- użytkownik megane 1,6 16v 03 + LPG

- Pan od pościeli wink.gif Czeskiex2, Niemieckiex1, Włoskiex4, Japońskiex1, Ducato, 2.3MJ, 127kkm

Lancia Delta Intewcale, 2.0 16V

Fabia 1.4

- Nubira II 2,0 CDX kombi

- SEAT IBIZA 6L SPORT 1,9 TDI ASZ

- Lanos 1,6

- GP Sport

- Corolka Verso , Audi 8V........hmmm a może V8?:)

- 126p 1.2MPI, teraz central. Do tgo Astra jak w podpisie i zonki seicento sporting.

- Fiat Nuova Bravo 1.4 T-jet

- Essi VII 1.6 16V z lepą AK

- meriva, trafic i mini

- NB 19MJ 190KM, 407 20HDI 170KM

- Punto I / Ibiza 6L

- Patrol3.0D+VitaraEVOIII+Mondeo2.0+Mustang

- IS-F & GS 460

Bardzo reprezentatywne grono mające wiele do powiedzenia na temat aut >250KM 100kPLN. Z autopsji.

Napisano

pewnie masz racje ... pewnie jesteś najmądrzejszy ,.. pewnie zdajesz sobie sprawę iż ludzie nie muszą przedłużać sobie ptaka wpisując to czym jeżdza od czasu do czasu i wiedzą z czym to sie je ... ogólnie mam wrazenie ze chcesz zebym wpisał w swój profil wszystkie auta które dotykałem ... nie .. nie zrobię ci tej przyjemności ... smirk.gif

PS Ty też nie masz sie czym za bardzo pochwalić rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Quote:

Mondeo MY11 + Yaris MY09 + Impreza GT MY00

EOT z mojej strony bo bana o którego sie prosisz ja nie mam zamiaru dostać odłamkiem

Napisano

> nie do zagazowania

STI gazują grinser006.gif

Napisano

> STI gazują

shhh.gif bo jeszcze mu wpadnie zrobić to samo zlosnik.gif

Napisano

> bo jeszcze mu wpadnie zrobić to samo

fakt hahaha.gif

Napisano

> Myślisz(Marzysz) o dziarskim aucie i pytasz o opinię na AK? Przecież to forum użytkowników DU

> hewroletów i Pand lub Panda stage 2,5 tj Bravo. Opinie te bierzesz poważnie pod uwagę ?

> Czy może strzeliłeś sobie piwo i szukasz podniesienia swego ego wśród witualnych gawędziarzy AK?

> Pytanie retoryczne, gdybyś faktycznie szukał infrormacji merytorycznych nie dał byś postu na AK, bo

> to tak jakby prosić o radę obsługę biedronki w kwestii doboru wina do szparagów.

> Sorry, kolejny gawędziarski wątek prowadzący do eksponowania swoich marzeń i bliżej nie określonych

> planów.

Jesteś moim idolem facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> - 126p 1.2MPI, teraz central. Do tgo Astra jak w podpisie i zonki seicento sporting.

> Bardzo reprezentatywne grono mające wiele do powiedzenia na temat aut >250KM 100kPLN. Z autopsji.

Spoko wodza - jeszcze dwa takie maluchy zbuduje i zalapie sie na >100kzl grinser006.gif

Napisano

> pewnie masz racje ... pewnie jesteś najmądrzejszy ,.. pewnie zdajesz sobie sprawę iż ludzie nie

> muszą przedłużać sobie ptaka wpisując to czym jeżdza od czasu do czasu i wiedzą z czym to sie

> je ... ogólnie mam wrazenie ze chcesz zebym wpisał w swój profil wszystkie auta które

> dotykałem ... nie .. nie zrobię ci tej przyjemności ...

> PS Ty też nie masz sie czym za bardzo pochwalić

> Quote:

> Mondeo MY11 + Yaris MY09 + Impreza GT MY00

> EOT z mojej strony bo bana o którego sie prosisz ja nie mam zamiaru dostać odłamkiem

Zakończę również tę dyskusję z Tobą jeśli pozwolisz. Odebrałeś mi powyższym postem wszlelkie rzeczowe argumenty. Wchodzimy w wyższą sferę zachaczającą o seksualne problemy i kompleksy, a w tym obaszarze niestety jestem niedoświadczony i niestety nic na ten temat nie wiem. Wybacz. Polegam na Twojej wiedzy i doświadczeniu. Pozdrawiam. Kapituluję.

Napisano

Po części masz kolego rację, a po części nie.

Dlatego, że jeśli ktoś jeździ jakimś tam autkiem na co dzień (nie łapiące się w przedział >250 KM), albo jakie ma wpisane w swoim profilu, nie znaczy, że nie stać go na dużo droższe i nie znaczy również, że nie jeździ lepszym autkiem.

Napisano

> Tja, co tak osobiście odebrałeś ten wątek? Patrzę i wnioskuję z faktów.

[...]

> W wątku wypodzieli się:

[...]

> - IS-F & GS 460

> Bardzo reprezentatywne grono mające wiele do powiedzenia na temat aut >250KM 100kPLN. Z autopsji.

Hmm, a czemu ja nie moge sie wypowiadać?

Napisano

ok.gif

> cena do 100 tyś pln

na pierwszą ratę starczy, ale od czego są kredyty

ok.gif

koniecznie zagazuj zlosnik.gifhehe.gif

> jakieś pomysły ?

popuść wodzę fantazji, szarpnij się i kup coś porządnego a nie pseudo-sportowego, o tutaj:

Chociaż jak znam życie i tak pewnie ktoś tutaj wyda opinie na nie hehe.gif

Napisano
  • Autor

> planów.

zauważ że ma być minimum 08 ... dlaczego ? ano dlatego żeby leasing przeszedł , ma być lpg

ale w sumie po co ja to piszę ...

oj stary ... skończ waść wstydu oszczędź ...

Napisano
  • Autor

> na pierwszą ratę starczy, ale od czego są kredyty

od tego żeby sfinansować te 100 tyś. ...

> koniecznie zagazuj

pozwól że to będzie moja decyzja ...

> popuść wodzę fantazji, szarpnij się i kup coś porządnego a nie pseudo-sportowego, o tutaj:

> Samochód....powyżej 250 koni

> Chociaż jak znam życie i tak pewnie ktoś tutaj wyda opinie na nie

moja opinia jest na nie ... nie spełnia warunku ceny smirk.gif

Napisano

Mała informacja dla wielce zabawnych miłośników wypowiedzi nie na temat i wiejskich filozofów - każda kolejna wypowiedź w podobnym tonie pozbawi Was dostępu do AK do 1 września. A potem pójdziecie do szkoły i nie będzie czasu na forum.

Napisano

> cena do 100 tyś pln

> jakieś pomysły ?

mega coupe cup czy jak tam sie to zwie

hyundai genesis coupe?

bmw M

Napisano

> [...]

> [...]

> Hmm, a czemu ja nie moge sie wypowiadać?

A ja czemu?? skoro po chipie jest >250 KM?

Zresztą wbrew temu co twierdzi kolega na forum jest jednak trochę i użytkowników i właścicieli aut z mocą ponad 250KM i ponad 100k. A z tego wątku to choćby MisiekWaW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.