kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, jery napisał: Taki że Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Używałeś w życiu wyrzynarki? Najazdówką z blachą bym to robił i to tylko od lewej strony, a ty chcesz 36 mm blat jechać wyrzynarką z marketu od prowadnicy? Powodzenia, chociaż może Tobie wystarczy taka "jakość". ciiiii, zostaw, zepsujesz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 3 minuty temu, jery napisał: Taki że Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Używałeś w życiu wyrzynarki? Najazdówką z blachą bym to robił i to tylko od lewej strony, a ty chcesz 36 mm blat jechać wyrzynarką z marketu od prowadnicy? Powodzenia, chociaż może Tobie wystarczy taka "jakość". Po za tym, duza szansa ze mu jeszcze okleina może polecieć na "rżniętych" (celowo użyłem tego słowa) brzegach i za rok będzie musiał nowy blat robić, o ile tego nie załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Z tej kuchni nie napilabym sie nawet butelkowanej wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, wAgNeR napisał: Z tej kuchni nie napilabym sie nawet butelkowanej wody. do odważnych świat należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, wAgNeR napisał: Z tej kuchni nie napilabym sie nawet butelkowanej wody. W niektórych knajpach kuchnie wyglądają jeszcze "lepiej" i nawet o tym nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 W niektórych knajpach kuchnie wyglądają jeszcze "lepiej" i nawet o tym nie wiesz Nie chodze po knajpach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychik Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 35 minut temu, kox napisał: co to jest Ślunsk? na potrzeby tego wątku - miejsce kopania wungla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, Psychik napisał: na potrzeby tego wątku - miejsce kopania wungla... czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Godzinę temu, HanYs napisał: Ślinisz kciuk i jazda Po tym to silikony się same wygładzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 7 minut temu, wAgNeR napisał: Nie chodze po knajpach A jedzenie czasem zamawiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azasello Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 31 minut temu, wAgNeR napisał: Z tej kuchni nie napilabym sie nawet butelkowanej wody. Pokaż swoją kuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, pitw napisał: Pokarz swoją kuchnie Za co ma karać swoją kuchnię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, pitw napisał: Pokarz swoją kuchnie A za co ma ją pokarać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 22 minuty temu, wAgNeR napisał: Z tej kuchni nie napilabym sie nawet butelkowanej wody. Słusznie, z kuchni woda kiepsko smakuje, wolę z kubka lub z butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 3 minuty temu, pitw napisał: Pokarz swoją kuchnie i tak nie sięgniesz do blatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, Lucyfer napisał: A za co ma ją pokarać? pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A jedzenie czasem zamawiasz ?Rozumiem, ze nie wszedzie jest rozowo, ale jedzenie okazjonalne w knajpie, a mieszkanie w czyms takim, to co innego. W restauracji nie widzisz kuchni, nic Cie nie obrzydza, a tu musisz cos przygotowac i potem to zjesc. Fuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph78 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 do odważnych świat należy Albo toaleta Wysłane ze zmywarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 25 minut temu, wAgNeR napisał: Nie chodze po knajpach Ale zdaje się pisałaś że generalnie nie gotujesz prawda??? Więc jesz zapewne przygotowywane w gorszych warunkach. P.s.w ikea spodziewam się że jest sterylnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Pokaż swoją kuchnie Juz pokazywalam, ale jak potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twinsen Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Zobaczcie co macie pod blatem, pewnie tak samo. Człowiek nie zdaje sobie sprawy co tam się gromadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 8 minut temu, wAgNeR napisał: , a mieszkanie w czyms takim. Mozesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, twinsen napisał: Zobaczcie co macie pod blatem, pewnie tak samo. Człowiek nie zdaje sobie sprawy co tam się gromadzi. ja wymieniam silikony i czyszczę szpary tak często jak tylko mogę...tak to lubię, ze mogę codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, twinsen napisał: Zobaczcie co macie pod blatem, pewnie tak samo. Człowiek nie zdaje sobie sprawy co tam się gromadzi. Ale profi pozbyłes się wężyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, Chorzyn napisał: ja wymieniam silikony i czyszczę szpary tak często jak tylko mogę...tak to lubię, ze mogę codziennie Ktoś Cię tu pytał o szczegóły życia seksualnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 4 minuty temu, oskarek napisał: Mozesz rozwinąć? No co, mieszkasz w kuchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, oskarek napisał: Ale profi pozbyłes się wężyków a po co je oszczędzać, też bym nowe przy takiej robocie założył. Tańsze to niż zalane mieszkanie. Uwierz, że taki do kibla jak pęknie i leje w nocy ok 2m3 po ścianach to nie jest to nic fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph78 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale profi pozbyłes się wężyków To nie on, imigranci przegryźli Wysłane ze zmywarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, Lucyfer napisał: Ktoś Cię tu pytał o szczegóły życia seksualnego? W rżnięciu też mam wprawę warsztat opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azasello Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 8 minut temu, wAgNeR napisał: Juz pokazywalam, ale jak potrzeba... Użyta choć raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, kox napisał: a po co je oszczędzać, też bym nowe przy takiej robocie założył. Tańsze to niż zalane mieszkanie. Uwierz, że taki do kibla jak pęknie i leje w nocy ok 2m3 po ścianach to nie jest to nic fajnego Ale ja nie mówię że źle że da nowe jednak stare wystarczyło odkręcić a tak dwa razy robota, raz przeciąć potem odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, pitw napisał: Użyta choć raz? nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale zdaje się pisałaś że generalnie nie gotujesz prawda??? Więc jesz zapewne przygotowywane w gorszych warunkach.Byc moze, ale na to nie patrze i mnie to nie obrzydza. Dostaje estetycznie podane dania, z certyfikatem HACCP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost2255 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Twinsen, skróć blat, żeby wszedł między kafelki a wokół dasz listwę maskujacą. Szybko i łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, kox napisał: nie raz Podejrzewam że kolega pytał o gotowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, oskarek napisał: Ale ja nie mówię że źle że da nowe jednak stare wystarczyło odkręcić a tak dwa razy robota, raz przeciąć potem odkręcić. Po przecięciu masz leoszy dostęp do odkręcania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, wAgNeR napisał: Byc moze, ale na to nie patrze i mnie to nie obrzydza. Dostaje estetycznie podane dania, z certyfikatem HACCP. Smacznego certyfikatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swienty Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Oho będzie hit wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, oskarek napisał: Podejrzewam że kolega pytał o gotowanie... ale pewności nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, Lucyfer napisał: Po przecięciu masz leoszy dostęp do odkręcania. A to już zależy od "operatora" po drugie taki wężyk można było wrzucić do skrzynki z narzędziami gdyby się kiedyś okazało że w niedzielę po zamknięciu sklepu jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, kox napisał: ale pewności nie masz To fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 2 minuty temu, oskarek napisał: Podejrzewam że kolega pytał o gotowanie... a może ogóra kisił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Mozesz rozwinąć?Ja rozumiem, ze to nie jest kuchnia urzadzona wczoraj, ale przy odrobinie wysilku, mozna bylo utrzymac ja w lepszym stanie.Tu zdjecie mojej kuchni, w starym mieszkaniu - ma 11 lat, bez zadnego remontu (codzienne gotowanie, normalne uzytkowanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, oskarek napisał: A to już zależy od "operatora" po drugie taki wężyk można było wrzucić do skrzynki z narzędziami gdyby się kiedyś okazało że w niedzielę po zamknięciu sklepu jest potrzebny Nie zaryzykowałbym zakładania starego zdemontowanego wężyka leżącego na sucho, ze względu na korozję zakuć. Widziałem co się z takimi potrafi stać. A w domu sukcesywnie zrywami zastępuję wężyki alupeksami, już pojedyncze mi zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychik Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 1 minutę temu, wAgNeR napisał: Tu zdjecie mojej kuchni, w starym mieszkaniu - ma 11 lat, bez zadnego remontu (codzienne gotowanie, normalne uzytkowanie). ładnie odpicowałaś przed sprzedażą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bez Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 20 minut temu, twinsen napisał: Zobaczcie co macie pod blatem, pewnie tak samo. Człowiek nie zdaje sobie sprawy co tam się gromadzi. co za rzeźnik montuje baterię na blacie z wiórów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r1sender Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 24 minuty temu, wAgNeR napisał: Rozumiem, ze nie wszedzie jest rozowo, ale jedzenie okazjonalne w knajpie, a mieszkanie w czyms takim, to co innego. W restauracji nie widzisz kuchni, nic Cie nie obrzydza, a tu musisz cos przygotowac i potem to zjesc. Fuj. stawiam orzechy przeciwko kokosom, że po kilku latach uzytkowania kuchni jak pozrywać Tobie blaty i odstawić szafki nie lepiej będzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wAgNeR Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Użyta choć raz?Uzywana codziennie. Jaki problem posprzatac po uzyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Teraz, bez napisał: co za rzeźnik montuje baterię na blacie z wiórów? Co za rzeźnik nie tnie cytatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oscar_ Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 3 minuty temu, Lucyfer napisał: Nie zaryzykowałbym zakładania starego zdemontowanego wężyka leżącego na sucho, ze względu na korozję zakuć. Widziałem co się z takimi potrafi stać. A w domu sukcesywnie zrywami zastępuję wężyki alupeksami, już pojedyncze mi zostały. Ja też ale czasem do poniedziałku może poratowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.