Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi A3 Sedan 2021 - sztos!

Featured Replies

Napisano

Logan i Fluence mają w końcu konkurenta :ok:

:phi:

Napisano

Fajnie czerpią z ładnej konkurencji, ale to jest rok do tyłu i trochę wstyd :hehe:. Chińczycy podkupili im stylistów?

Napisano
  • Autor
51 minut temu, sebaso napisał:

Fajne fajne :ok: tylko że zdjęcia przedstawiają RS, ciekawe jak będzie wyglądała wersja 1.0 w podstawie. 

nie no, to jest A3, a nie RS3?

Napisano

Auto ładne, choć ogólnie lubię jak przedni reflektor ma prosty kształt, bez udziwnień.

Napisano

A ja sie zastanawiam, dla kogo to auto? Dla rodziny za male z rozmiaru i za drogie jesli mialby to byc wybor z rozsadku, mlody w htchb pojdzie raczej. Moze jakis podstarzaly facet, ktory juz nie potrzebuje rodziny wozic, a ktoremu sie wydaje, ze ciagle ma 20 lat?:nie_wiem:

Napisano

Ładne. Na pewno ładniejsze niż te wszystkie spuchnięte hatchbacki, zwane crossoverami.

Napisano
1 godzinę temu, sebaso napisał:

Fajne fajne :ok: tylko że zdjęcia przedstawiają RS, ciekawe jak będzie wyglądała wersja 1.0 w podstawie. 

Skąd info, że jest to RS?

Napisano
42 minuty temu, zinger napisał:

A ja sie zastanawiam, dla kogo to auto? Dla rodziny za male z rozmiaru i za drogie jesli mialby to byc wybor z rozsadku, mlody w htchb pojdzie raczej. Moze jakis podstarzaly facet, ktory juz nie potrzebuje rodziny wozic, a ktoremu sie wydaje, ze ciagle ma 20 lat?:nie_wiem:

Jedyny egzemplarz poprzedniego A3 sedan w moim otoczeniu ma 30-kilku letni programista. ;)  

Edytowane przez Pietro_M

Napisano
1 minutę temu, Pietro_M napisał:

Jedyny egzemplarz poprzedniego A3 sedan w moim otoczeniu ma 30-kilku letni programista. ;)  

No tak, zapomnialem o dobrze sytuowanych singlach w srednim wieku. Wlasnie o tym pisze, niby auto fajne ale jakby dla nikogo. Taka sztuka dla sztuki.

Napisano
20 minut temu, zinger napisał:

No tak, zapomnialem o dobrze sytuowanych singlach w srednim wieku. Wlasnie o tym pisze, niby auto fajne ale jakby dla nikogo. Taka sztuka dla sztuki.

No i o to chodzi-to fajna odmiana w zalewie SUVow i Crossoverow:ok:

Napisano

Maska kurą zawiewa.

Napisano
1 godzinę temu, zinger napisał:

Dla mnie :phi: Sedan jest po prostu ladny. Duzo lepszy od tych wszystkich hb. Mniej funkcjonalny ale jak nie trzeba wozka wozic to w sam raz. RS3 to pewnie 300k. S3 pewnie 200K ale takiego 2.0TSI 200KM z potencjalem na chipa to bym przygarnal :phi: 

Napisano
2 minuty temu, wujek napisał:

Dla mnie :phi: Sedan jest po prostu ladny. Duzo lepszy od tych wszystkich hb. Mniej funkcjonalny ale jak nie trzeba wozka wozic to w sam raz. RS3 to pewnie 300k. S3 pewnie 200K ale takiego 2.0TSI 200KM z potencjalem na chipa to bym przygarnal :phi: 

Ty to juz pewnie z tej grupy podstarzalych facetow, co to chca sie odmlodzic jezdzac mlodziezowa fura? :phi:

Napisano
29 minut temu, wlad napisał:

No i o to chodzi-to fajna odmiana w zalewie SUVow i Crossoverow:ok:

Zgadzam sie, ze fajna. Ale podchodze realnie do tematu i jakos nie widze na nia zbyt wielu klientow.

Napisano
1 minutę temu, zinger napisał:

Ty to juz pewnie z tej grupy podstarzalych facetow, co to chca sie odmlodzic jezdzac mlodziezowa fura? :phi:

SUVy oprocz Alfy i Troka R mnie nie podniecaja. Co innego szybki sedan :jem: Zreszta nie tylko ten ale i M3 i EAMG itd.

Napisano
Godzinę temu, Chalek napisał:

Piekny ten nawiew obok licznikow 😂😂

Już kiedyś była firma, która zapomniała o nawiewie i trzeba było na szybko coś dosztukować.

;l

2011-Volvo-S60_Interior3.jpg

Napisano
  • Autor

kiedys sie ludzie pakowali w malucha i było ok

4,5 metra to mało?

A4 B6 "Małysz" miał tyle samo

serio zawsze trzeba 1/5 domu na wycieczkę 20km a pół domu na wakacje 3tyg?

Napisano

Dla tych co kupują CLA, premium mała limuzyna. 2er jest ładniejszy.

Napisano
13 minut temu, Cinos napisał:

kiedys sie ludzie pakowali w malucha i było ok

4,5 metra to mało?

A4 B6 "Małysz" miał tyle samo

serio zawsze trzeba 1/5 domu na wycieczkę 20km a pół domu na wakacje 3tyg?

Nie sprawdzalem wymiarow, zalozylem, ze jest mniejszy od A4, ktora zawsze za ciasnawa uchodzila.

I nadal uwazam, ze klientela dla tego auta jest dosyc niszowa, mimo jego fajnosci (ale to juz kwestia gustu).

Napisano
18 minut temu, sebaso napisał:

Dla Chińczyków ;) 

Z pewnością do nich trafi z opcja LONG 

Napisano
4 godziny temu, Chalek napisał:

mieli juz zaporojektowana deske i sie zorientowali, ze nawiewu nie ma bo tablet wstawili 😄 to nawiew damy tutaj, a tablet niech sobie stoi w zieleni 😄 Że tak sobie pozwolę sparafrazować mistrza Bareję 

Napisano
5 godzin temu, Filipfm napisał:

mieli juz zaporojektowana deske i sie zorientowali, ze nawiewu nie ma bo tablet wstawili 😄 to nawiew damy tutaj, a tablet niech sobie stoi w zieleni 😄 Że tak sobie pozwolę sparafrazować mistrza Bareję 

To jest o niebo lepsze od golfa gdzie wszystko dotykowe. Tu jest chociaz klima osobno.

Napisano

Ktoś mu krzywdę na załamaniu szyba blacha z tyłu zrobił ...i koła w negatywie... Kombi pokaż
...

Napisano
20 godzin temu, Ryb napisał:

Już kiedyś była firma, która zapomniała o nawiewie i trzeba było na szybko coś dosztukować.

Nie zapomniała, tylko pożałowała $$ na większy LCD, więc uzupełnili kratką :phi:

Napisano
No to jak zwykle wole kombiaki od sedanow, tak tutaj sedan zdecydowanie wygrywa. Kombi zupelnie nijakie.
Jak htb wyglada
Napisano
12 godzin temu, Fili_P napisał:
Dnia 22.04.2020 o 08:55, zinger napisał:
No to jak zwykle wole kombiaki od sedanow, tak tutaj sedan zdecydowanie wygrywa. Kombi zupelnie nijakie.

Jak htb wyglada

Przeciez to jest hatchback:ee:

Napisano
2 minuty temu, wlad napisał:

Przeciez to jest hatchback:ee:

No nie wiem, Cinos jako kombiaka wklejal...dla mnie to auto probuje byc nie wiadomo czym. Ale pewnie znajda sie na niego amatorzy, jak do tej pory.

Napisano
1 minutę temu, zinger napisał:

No nie wiem, Cinos jako kombiaka wklejal...dla mnie to auto probuje byc nie wiadomo czym. Ale pewnie znajda sie na niego amatorzy, jak do tej pory.

Od 2003 roku nazwa Sportback w modelu A3 oznacza 5 drzwiowy htb jako rodzaj nadwozia.

Napisano
2 minuty temu, wlad napisał:

Od 2003 roku nazwa Sportback w modelu A3 oznacza 5 drzwiowy htb jako rodzaj nadwozia.

To wszystko jasne :oki:

Napisano
Dnia 21.04.2020 o 12:32, Chalek napisał:

Przynajmniej tablet nie wystaje :hehe:

Napisano

Szczerze nic nadzwyczajnego. Nudne, bez wyrazu. :P

Napisano
5 godzin temu, wladmar napisał:

Przynajmniej tablet nie wystaje :hehe:

Za to nawiewy wystają 😁

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.