Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [03-04.2009]

Featured Replies

Napisano

Witam.

Sprzedam Opla Astrę F 92'.

silnik 1.4 60KM +instalacja LPG (BingoM)

przebieg - 250 tys

3 drzwiowa ,bordo.

samochód zadbany

po wymianie : hamulce tył w styczniu 2009 (komplet)

rozrząd (pasek+rolka+pompa wody+termostat) przy ~225 tys.

2 lata wstecz - kompletna konserwacja podwozia.

Cena ok 5tys.

Osoby zainteresowane dalszymi szczegółami ,bądź zdjęciami proszę o kontakt GG:2462769 bądź email [email protected]

Napisano

Zamienie astre '92 5d htb 1,6 8v C16NZ b+g, szyberdach, el.szyby, c.zamek, alarm, wspomaganie, instalacja CB, stan dobry na kombi typu astra, passat b3 mondeo mk I, itp z gazem no idobrze by było z podobnym wyposażeniem

Warszawa-Otwock

tel. 500-179-089

Napisano

Kupie zdecydowanie boczki do Astry 3 drzwiowej, pod elektryke.

Napisano

Zamienie nokie e51 w orange pełny zestaw w stanie bdb na coś typu SPV M650 w orange na windows z telefonem, gps, i wifi

Warszawa-Otwock

500-179-089

Napisano

Witam

Sprzedam filtr K&N do Astry F,wielokrotnego użytku -sportowy,jako że mój c16NZ niewiele ma ze sportem wspolnego oddam komuś komu sie przyda.Filtr przejeździł od nowości 4 tys km,jest tylko troche pobruchodzony przy rancie aczkolwiek umyje go i nasacze specjalnym srodkiem do tych filtrów

Cena 90zł

Ewentualnie moge zamienić na komplet do elektrycznego szyberdachu tj silniczek +guziczek i zaslepka wink.gif

Mam do sprzedania również sprawny mechanizm wycieraczek ,cena 25zl ,gratis moge dorzucic niesprawny silniczek jak sie komuś do czegoś przyda-doświadczenia te sprawy zakrecony.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

cena ok. 5000 do małej negocjacji smile.gif

Wszelkie info tel.: 501 243 118 więcej fotek zainteresowanym na priv

Pozdrawiam

Maciek

post-81660-14352501393558_thumb.jpg

Napisano

Kupię halogen do astry F lewy (ten od kierowcy).

Napisano

> cena ok. 5000 do małej negocjacji

> Wszelkie info tel.: 501 243 118 więcej fotek zainteresowanym na priv

> Pozdrawiam

> Maciek

Sprzedana beksa.gif

Napisano

Zdecydowanie kupię komplet do elektrycznych szyb do astry F kombi, oraz silnik szyberdachu z przełącznikiem i obudową do tego samego autka.

Oferty proszę na priv.

Napisano

Witam jak w temacie sprężyny 2 letnie do kombi cena 20 zł /szt

Części do C20 NE wszystkie oprócz kadłuba ceny do negocjacji czekam na propozycje

Pozdro

Napisano

witam, jak w temacie, interesuja mnie tez lampy tylne, ale tylko te czerwono-biale (clear), najlepiej uzywane, niezniszczone smile.gif

priv lub gg 651566

pozdrawiam

Napisano

Witam

Jak w temacie. Autko mojego brata, na prawdę godne polecenia.

Link do ogłoszenia tutaj .

Napisano

Witam.

Mam komplet do elektryki szyb do Asterki F kombika, obie strony bylyby nawet z domykaniem sekwencyjnym.

Cena 350zl.

Mozliwosc sprzedazy przez Allegro.

Pozdrawiam

Napisano

Jak w temacie, radyjko nie ma kodu, a spece u mnie za dużo chcą. Reszta TU

Napisano

Witam

W zwiazku z nagłym dopływem funduszy postanowłem zmienić auto na coś nowszego.

Mam do sprzedania:

Astra G X16XEL Kombi 1998r niebieski metalic

instalacja LPG II gen, Bingo S4, reduktor BRC

przebieg (pewnie i tak mało ważny parametr) - 175 000 (ja nic nie kręciłem)

wyposażenie:

- klimatyzacja manualna,

- ABS

- wspomaganie kierownicy

- 4 x Airbag (w kierownicy tradycyjnie wytarty lewy przycisk)

- światła przeciwmgielne

- szyby elektryczne przód (dokładane przeze mnie - oryginały z rozbitka, żadne samoróbki)

- elektryczne lusterka (podgrzewanie + sterowanie)

- centralny zamek + pilot

- autoalarm (dokładany)

- blokada skrzyni biegów (bolec)

- alufelgi (oryginalne Opel)

- automatyczny włącznik świateł (oryginalny moduł Opla)

- zestaw kół zimowych (felgi stalowe + opony Sava Eskimo)

Samochód oryginalnie kupowany w polskim salonie (ksiązka serwisowa jest, ale nie wypełniana od kilku lat :-) ). Ja go kupiłem w komisie przysalonowym, gdzie poprzednia właścicielka zostawiła go w rozliczeniu.

Samochód MIAŁ naprawy blacharskie: wymiana lewego przedniego błotnika i drzwi lewych przednich (poprzednia właścicielka- podobno przycierka- nie widziałem zdjęć).

Za mojej kadencji - wymiana prawych drzwi tylnych (betonowy kwietnik, a przecież trąbiłem :-))oraz wstawienie reparaturek nadkoli z tyłu oraz kawałków progów przy tylnych nadkolach (a podobno ocynk był a wyszła rdza :-))))

Ostatnio włożyłem kasę w:

- nowy akumulator - stary padł w Grudniu 2008

- nowe CAŁE zwieszenie przód (wszystkie tuleje, sworznie, łożyska i amortyzatory) - do 170 000 km był jeszcze oryginał, ale już sie nie trzymał drogi.

- chłodnicę

- EGR

- alternator

większość napraw w ostatnich 6 miesiącach.

Cena 12 000 PLN

PS - jak nie sprzedam do końca Maja - mam układ z żoną, że autko zostaje dla niej.

Autko do obejrzenia w Toruniu - kontakt na priv lub [email protected]

na życzenie prześlę zdjęcia (tylko muszę je najpierw zrobić)

EDIT - przegląd do 29,08,2009

Napisano

Witam

Dziś do sprzedaży autko teścia wink.gif

Link do ogłoszenia tutaj .

Więcej info priv, mail lub tel.

Napisano

diś przekładając graty znalazłem komplet uszczelniaczy zaworów do x16xel, które zakupiłem jakiś czas temu jak był jeszcze xel jednak szybszy był swap jak wymiana uszczelniaczy i tak sobie leżą.

Oddam komplet za 20PLN ja płaciłem coś koło 45 PLN

pozdr sklejek

Napisano

Opona byla na zapasie, uzyta tylko raz na odleglosci 500m (przebilo mi sie kolo na parkingu pod blokiem i musialem dojechac do wulkanizatora)

Cena 200zl. (do negocjacji)

Napisano

najlepiej komplet, wazne zeby byly twardsze od starndardowych (ale nie super twarde smile.gif ), i jak auto bedzie troche nizej stalo to tez sie nic nie stanie smile.gif

priv lub gg 651566

Napisano

Jak w temacie kupie relingi do astry f htb w rozsądnej cenie.

Info na priv lub gg 5423358

Napisano

Kupie kompletna przepustnice z silnika C8NZ warunek sprawna.

Info PRV, GG, mail

Napisano

Witam.

Sprzedam za małe pieniądze swoją Astre 1,7 TDs Isuzu z rocznika 1993. Samochód posiadam od roku, włożyłem do niego dużo serca i jeszcze więcej pieniędzy, z rzeczy, które zrobiłem można wymienić:

- Zaraz po zakupie nowy silnik z Vectry 1,7 TDs przywieziony z zachodu, przy okazji jego wymiany nowe sprzęgło (VALEO) rozrząd na markowych częściach, pompa wody, olej, płyn chłodzący + wszystkie filtry.

- Nowy Alternator (poprzedni padł i za dużo ładował)

- Nowe Tarcze (brembo) i klocki (ferrodo) na przednią oś

- Nowe cylinderki na tył

- Piasty kół tylnych z łożyskami (ABS)

- Nowy układ wydechowy

- Końcówki drążków kierowniczych

- Taśmę poduszki pow.

Jako że poprzedni właściciel miał delikatną stłuczkę na parkingu pod marketem pęknięty był zderzak, jeździłem tak prawie rok, ostatnio wymieniłem zderzak na nowy.

Wyposażenie:

- ABS

- Zamek Centralny

- Elektryczne podgrzewane lusterka

- Szyber Dach (manual, nie elektryka)

- Refl. przeciwmgielne przód

- Poduszka Pow - 1 szt.

- Kolor biały

- Dwa Kpl. opon, zimowe Dębica Frigo II po jednej zimie (prawie nowe), Letnie też po jednym sezonie letnim w idealnym stanie.

Samochód pod względem technicznym jest w BDB stanie, niestety blacharka nadaje się do zrobienia i tak:

- Do wymiany są progi (dziury) , do podmalowania drzwi (doły) oraz trochę zaprawek tu i tam. Generalnie podłoga jest zdrowa, tak na prawdę nie ma tragedii oprócz progów. Mam już umówiony termin u blacharza, który wycenił całość napraw na maks, 1200 zł (nowe progi, malowanie drzwi + zaprawki) po tym zabiegu Astra ma szanse wyglądać jak należy.

Silnik pali idealnie, nie kopci nadmiernie, praktycznie nie zużywa oleju, turbina w bdb stanie, osiągi BDB (na A4 190 licznikowe to nie problem) spalanie w mieście okolice 6 l/100 km trasa poniżej okolice 5l/100 km. Zawieszenie nie stuka, samochód prowadzi się pewnie. Z części mechanicznych do naprawy jest rozrusznik, kręci samochód zapala, ale w ciągu ostatniego tygodnia zaczął na ciepłym silniku kręcić z oporem (coś jakby się przycierał) Koszt używki w dobrym stanie to okolice 100-150 zł.

Pewnie to nie istotne, ale w przeciągu roku włożyłem do tego samochodu łącznie z zakupem ponad 9 tys pln muszę go jednak sprzedać. Kupiłem duże rodzinne auto, a drugie muszę mieć małe i zwinne do jazdy na codzień w firmie (śląskie korki i niemożność zaparkowania, zwłaszcza kombi)

Samochód oddam (bo sprzedażą trudno to nazwać) za +/- 3200 zł (dla zdecydowanych istnieje możliwość negocjacji)

Jeśli ktoś szuka samochodu do przewozu różności, stawia dom i przyda mu się ekonomiczny wół roboczy za cenę średniej klasy roweru, bądź ma możliwość wyprowadzenia blacharki we własnym zakresie i odrestaurowania tej jak by niebyło kultowej wersji silnikowej Astry niech dzwoni, na pewno się dogadamy.

Tel 693335606 lub mail: [email protected]

Zachęcam do zakupu.

Pozdrawiam.

Ps. zdjęcia na mail.

Napisano

Sprzedam swojego astrolota

wersja F 1,6 8v prod 92r kombi czerwone zagazowany w ciągłej eksploatacji przegląd ważny do stycznia 2010 ubezpieczenie do września 2009. Auto w ciągłej eksploatacji po remoncie blacharki w tym progi wymienione na nowe.

Sprzedaję bo do pracy potrzebne mi inne pendzidło.

Autko zadbane, brak luzów z zawieszeniu naprawiane na bieżąco, po wymianie silnika, wszystko sprawne (wymienione podświetlenie deski oraz wszystkich pokręteł: http://astra.autokacik.pl/tuning/akiss/zegar.html)

telefon do mnie 604282534

Napisano

szukam ramki lusterka lewego do astry chyba po tuningo nie znam sie a fotki nie mam ma ktos moze takie cudo

Napisano

Cześć jako były asterowiec donoszę że znajomek co handluje autami ma fajnego asteroida do sprzedania.

Może ktoś szuka , autko jest bardzo fajne, ruda go oszczędziła , środek idealny cena nie wygórowana a pewnie można pogadać.

Tu linek

Cena jest 4700 ale może coś urwiecie, tel macie w linku.Możecie się na mnie powołać może wam co pomoże( Adam czerwona astra )

Ps. wiem że sedan ale i tak fajnie wygląda bo ma fajny spojlerek

Napisano

Jak w temacie .

Sprzedam mid-a do A II .

Ma skonfigurowane znaki inaczej ,tj, tak jak mają auta z zestawami głośnomówiącymi . Ale bez też chyba będzie śmigał.

cena ???

180pln.+ przesyłka ( do dogadania .)

foto na życzenie .

Napisano

Mam na zbyciu mały zestaw z bajerkami zeby.GIF

Manetkę wycieraczek ze sterowanie MIDem oraz z czasową regulacją wycierazek do tego w komplecie odpowiedni przekaźnik

8bcf1502ef03a13emed.jpg

8a4a39f0f5a967d2med.jpg

Cena za komplecik 90PLN plus wysyłka

• 2 tygodnie później...
Napisano

To już ze 3 lata, jak się przygotowywałem do wymiany uszczelki pod głowicą w mojej astrze. No bo majonez pod korkiem oleju i ubytek płynu chłodzącego. Zaufany mechanik stwierdził jednak co innego: termostat i pompa wodna.

No ale zakupione części do wymiany uszczelki pozostały i zajmują miejsce. Może ktoś potrzebuje. W mojej wymiana takowa wymiana nie zapowiada się. A nie wiem ile sama Astra jeszcze potrzyma.

Pewnie mniej niż wymiana uszczelki przyjdzie.

A oto lista części jakie mam do zbycia (wszytko to do C16NZ, rp 1997)

- 1x zestaw uszczelek pod głowicę, Victor Reinz 02-27270-04,

kod paskowy 4026634006511 - 135PLN

- 10x śruba do głowicy, Febi Bilstein 10794, 0607 242 - 40PLN

- 2x sprężyny kolektor wydechowy do rury tłumika, Intec 12505, G251860 - 7PLN

- 2x śruba łączeniowa kolektor wydechowy z rurą tłumika, Intec, 12502, G258904 - 7PLN

- 1x uszczelka kolektor wydechowy/rura tłumika, Intec, 12148, G256967 - 16PLN

Wszystkie oryginalnie zapakowane, nie otwierane. Jedynie śruby do głowicy w kartonie luzem. Kartonik oryginalny.

Zainteresowanym mogę udostępnić zdjęcia. Dopiero do zrobienia. Dlatego nie umieszczam teraz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.