ralf Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Wątek, który pozwoli zachować porządek na naszym NOWYM kąciku Podobnie jak na PMiHM w tym wątku będziemy wrzucać fotki ustrzelonych przez nas PRLowskich autek No to zaczynamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Nazbierane z kilku wątków 05/06/2010 Warszawa - Poldek na parkingu na ul. Sobieskiego 05/06/2010 Warszawa - Fiat 900e na ul. Rosoła 05/06/2010 Warszawa - Fiat 126p na ul. Śródziemnomorskiej 27/06/2010 Na trasie Tomaszów Mazowiecki -> Warszawa (przed miejscowością Lechów na stacji "Bliska") - Fiat 125p + 126p 27/06/2010 Warszawa, ul. Puławska przed Dolną - Syrena 04/07/2010 Na trasie Łódź -> Warszawa Trabant jak nówka 01/08/2010 Warszawa - Fiat 125p na ul. Wilanowskiej 01/08/2010 Warszawa - Fiat 125p na al. KEN 25/08/2010 Warszawa - Fiat 127 w Wilanowie 27/09/2010 Kraków - Fiat 125p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Dodane przez Qulek 06/08/2010: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Dodane przez Lynda 06/08/2010: Dodane przez Lynda 26/08/2010: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Samochód znajomego mojej mamy Foty w prawdzie z lipca 2009, ale to auto nic się nie zmienia (na gorsze) dzięki dbałości właściciela i garażowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaso Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ja dam niestety smutną fotkę, którą zrobiłem ponad rok temu obok naszego firmowego parkingu i którą chciałem już dawno wrzucić na AK. Taki obrazek ukazał mi się rano idąc do firmy, samochód prawdopodobnie współwłaściciela/najemcy posesji. Jakieś matoły podpaliły to śliczne autko w nocy, dodam że było naprawdę w gut stanie Strażnik z naszej firmy powiedział, że wezwał straż o 4 rano. Szkoda maluszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 > dodam że było naprawdę w gut stanie to widać > Szkoda maluszka szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTB Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 > Taki obrazek ukazał mi się rano idąc do firmy, samochód prawdopodobnie współwłaściciela/najemcy > posesji. > Jakieś matoły podpaliły to śliczne autko w nocy, dodam że było naprawdę w gut stanie > Strażnik z naszej firmy powiedział, że wezwał straż o 4 rano. > Szkoda maluszka U was też palą? Przed moim domem tydzień temu spłonął 126p, też z niklowanymi zderzakami jeszcze, w zupełnie dobrym stanie, taki sma kolor! Ten sam scenariusz , szyba i mołotow do środka. Naprawdę, gdybym miał broń, widząc idiotow robiących coś takiego, chyba strzelałbym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Kolejne upolowane autka 30/10/2010 Warszawa - Garbus na ul. Wilanowskiej 30/10/2010 Warszawa - 126p na ul. Czerniakowskiej (trochę zeżarty w kilku miejscach, a szkoda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 30/10/2010 Ustrzelone na pl. 3 Krzyży w Warszawie Ale nie rozumiem, co autor miał na myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaniec Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 > Warszawa - 126p na ul. Czerniakowskiej > (trochę zeżarty w kilku miejscach, a szkoda) z przodu ma założony tylny zderzak ktoś wie, jakie to felgi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 > z przodu ma założony tylny zderzak Co ma z tyłu w takim razie? Na garbusach się kompletnie nie znam Ale i tak jest piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaniec Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 > Co ma z tyłu w takim razie? > Na garbusach się kompletnie nie znam > Ale i tak jest piękny mówię maluchu - z przodu i z tyłu ma zderzak tylny o felgi z malucha też pytałem - wiesz co to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 > mówię maluchu - z przodu i z tyłu ma zderzak tylny > o felgi z malucha też pytałem - wiesz co to? A to przedni i tylny zderzak to nie to samo? Co do felg, nie wiem jak to się zwie, ale to dość popularny wzór w tuningu z epoki i chyba takie same dość często widzę w polonezach BTW... Ty pisałeś o zderzaku ze 126p a ja byłem przekonany, że masz na myśli garbusa seledynowa z resztą też i to ona zadała pytanie: "jak on otwiera maskę" - co Ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaniec Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 > A to przedni i tylny zderzak to nie to samo? nie - przedni jest w połowie (na środku jak sądzę ) delikatnie załamany, tylny prosty edit - przyjrzyj się na żółtego ETM z tego wątku > Co do felg, nie wiem jak to się zwie, ale to dość popularny wzór w tuningu z epoki i chyba takie > same dość często widzę w polonezach też widuję, ale nazwa by się przydała > BTW... Ty pisałeś o zderzaku ze 126p a ja byłem przekonany, że masz na myśli garbusa seledynowa z > resztą też i to ona zadała pytanie: "jak on otwiera maskę" - co Ty na to? faktycznie - teraz zwrociłem uwagę... może nie korzysta z bagażnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 > nie - przedni jest w połowie (na środku jak sądzę ) delikatnie załamany, tylny prosty No tak jakoś wygląda Ale bez porównania fot w życiu bym nie zwrócił na to uwagi > też widuję, ale nazwa by się przydała Niestety nie pomogę > faktycznie - teraz zwrociłem uwagę... może nie korzysta z bagażnika korzysta, czy nie korzysta - jego sprawa Ale co jest nie tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinek Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 > Samochód znajomego mojej mamy > Foty w prawdzie z lipca 2009, ale to auto nic się nie zmienia (na gorsze) dzięki dbałości > właściciela i garażowaniu O, moje pierwsze autko z 1994 roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu_f Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 >w tym wątku będziemy wrzucać fotki ustrzelonych przez nas PRLowskich autek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinek Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Teraz zamiast spać po nocy będę znów kombinował nad Nysą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu_f Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 > Teraz zamiast spać po nocy będę znów kombinował nad Nysą. Przepraszam. A ta, jak na milicyjną przystało, musiała nosić pewne akcenty związane z przewożeniem klientów bez krawatów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecotec Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Przed chwilą podjechała piękna syrenka, musiałem zrobić fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koNik Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 > Przed chwilą podjechała piękna syrenka, musiałem zrobić fotki ciekawe z czego ma napęd bo maskę to ma na 100% przedłużoną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecotec Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 > ciekawe z czego ma napęd bo maskę to ma na 100% przedłużoną Podobno Vag - owski 1,9 TDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 > o felgi z malucha też pytałem - wiesz co to? Patrz... wiedział a się nie odezwał do tego na handel ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 11/11/2010 Warszawa - Poldek w okolicy KEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qulek Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 > z przodu ma założony tylny zderzak > ktoś wie, jakie to felgi? Felgi to O.Z. dla Poloneza Caro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 > 11/11/2010 > Warszawa - Poldek w okolicy KEN Jakiś czas temu (jakieś 3-4 miesiące) był wystawiony na Allegro za ok. 2600 PLN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 ja dzisiaj spotkalem fajnego trampka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centowariat Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Gdańsk ul. Zielona Warszawa ul. Wał miedzeszyński Warszawa al. Jerozolimskie gdzieś w okolicach Radomia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centowariat Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 stała jakiś czas temu w Warszawie na ordona z kartką sprzedam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 11/11/2010 Warszawa - ul. Migdałowa Dosłownie pare samochodów dalej stoi drugi Rapid - czerwony. Ale fotek brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 27/11/2010 Zgierz Podobno na chodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahran Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Dębica Ulica Strumskiego, między blokami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Gdzieś po drodze "zgubił mi się" jeszcze jeden autek Ustrzelony jakiś czas temu w Wilanowie Autko normalnie śmiga, bo w różnych miejscach je widuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roswell Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > 27/11/2010 > Zgierz > Podobno na chodzie To jakaś samoróbka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > Gdańsk ul. Zielona te tablice na warczyburgu to z jakiego kraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 > To jakaś samoróbka ? Pojęcia nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph78 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > te tablice na warczyburgu to z jakiego kraju? Wydaje mi sie, ze Anglia tylko kierownica nie po prawej stronie lecz po europejskiej wiec sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > Wydaje mi sie, ze Anglia tylko kierownica nie po prawej stronie lecz po europejskiej wiec sam nie.... czcionka nie pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1t Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > nie.... czcionka nie pasuje Akurat na brytyjskich blachach można mieć różne czcionki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarNovy Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > Dębica Ulica Strumskiego, między blokami Rejestracja z okolic 86roku, mój father miał 126p (prosto z salonu) w 1987roku z rejestracją TAH 7811 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph78 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 > nie.... czcionka nie pasuje Jak kupowalem moje Audi w Londynie mialem identyczna czcionke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Dzisiaj podczas wizyty w ASO (ASO to zło - tak profilaktycznie ) Peugeot "MPT" w Warszawie po ponad godzinie stania na hali dostrzegłem na jej końcu coś fajnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miras_lanos1 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 A te "antenki" na błotnikach to po to żeby "czuć" gabaryt - jak w tatrach ciężarowych ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KJO Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 > Dzisiaj podczas wizyty w ASO (ASO to zło - tak profilaktycznie ) Peugeot "MPT" w Warszawie > po ponad godzinie stania na hali dostrzegłem na jej końcu coś fajnego nie no piękności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 > A te "antenki" na błotnikach to po to żeby "czuć" gabaryt - jak w tatrach ciężarowych ? Mi się to skojarzyło JEDNOZNACZNIE z jednym zdjęciem Specjalnie odpaliłem dysk zewnętrzny i po dość konkretnych poszukiwaniach znalazłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miras_lanos1 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 > Mi się to skojarzyło JEDNOZNACZNIE z jednym zdjęciem > Specjalnie odpaliłem dysk zewnętrzny i po dość konkretnych poszukiwaniach znalazłem No to pojechałeś ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmonGliwice Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 A tu kant... w Egipcie (Hurghada) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 lo matko!! to na co zes sie tak zapatrzyl przez godzine ze jej nie zobaczyles wczesniej? jakas fajna obsluga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts