ralf Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 06/05/2011 Warszawa - ul. Rosoła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 07/05/2011 Warszawa - Ursynów W pięknym zielonym kolorze I biały BISek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 08/05/2011 Warszawa - ul. Czerniakowska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matizu Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ustrzelone tydzień temu w Zelowie, woj. łódzkie TaxiMaluszek I Wołga, która chwilę wcześniej taszczyła za sobą przyczepkę pełną "otoczaków" na skalniak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 > Ustrzelone tydzień temu w Zelowie, woj. łódzkie > TaxiMaluszek ktos sobie dla jaj zalozyl..wg przepisow nie spelnia wymogow... > I Wołga, która chwilę wcześniej taszczyła za sobą przyczepkę pełną "otoczaków" na skalniak piekna ta bestia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignac2004 Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Piękny STek Katowice okolice "Ziętka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 > Piękny STek > Katowice okolice "Ziętka" Te szyby są kapitalne Dopiero niedawno doczytałem, że było kilka fabrycznych odcieni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignac2004 Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Cały jest piękny trzeba przyznać Ciekawe który rocznik. Fajnie jakby miał uszczelki z klinem i klapę babino Wnętrze ma przekozackie, nie wiedziałem, że taki ciemny brąz też wychodził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinr Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 > Piękny STek > Katowice okolice "Ziętka" Gałka z zalanym w plastiku autkiem w środku Miałem taką w moim dużym fiacie '72 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM_NIK Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 > Piękny STek > Katowice okolice "Ziętka" Znam maluszka z rezerwy126 i był w zeszłym roku na misterze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delmut Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 > Cały jest piękny trzeba przyznać > Ciekawe który rocznik. Fajnie jakby miał uszczelki z klinem i klapę babino 85/86... Szkoda jakby miał wyposażenie niezgodne z rocznikiem... Klapę przestali montować 10 lat wcześniej, a kliny 8... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignac2004 Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 wygląda na starszego P.S. A w tych latach nie powinno być już FLa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaso Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 > wygląda na starszego > P.S. A w tych latach nie powinno być już FLa? mógł być , ale nie musiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 21/05/2011 Warszawa - CH Targówek 2x Wartborghini Oba charakteryzowały się takim samym burdello w środku oraz kartkami za szybami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihó1435053663 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Piękna Zastava widziana jakiś czas temu w Łasku JEDYNE, co mnie ugryzło to teblica rejestracyjna nachodząca na emblemat Reszta - PIĘKNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Wesoły Trabi z równie wesołą ekipą na pokładzie Widziany jakiś czas temu w Łasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsad Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Spotkany parę lat temu na parkingu niemieckiej autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 > Piękna Zastava widziana jakiś czas temu w Łasku > JEDYNE, co mnie ugryzło to teblica rejestracyjna nachodząca na emblemat Reszta - PIĘKNA Piękna ta Zastawka.. dawno temu..jak jeszcze nie mialem samochodu..myslalem nad zastawa........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenix8 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 niedaleko rynku w krk, za kółkiem koleś około 40-tki... nie miałem czasu pogadać co i jak... kolor mocno krzykliwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignac2004 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 1313 jak w zmiennikach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted June 28, 2011 Author Share Posted June 28, 2011 27/06/2011 Warszawa - Miasteczko Wilanów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekpol1 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Takiego poldka ustrzeliłem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 > 27/06/2011 > Warszawa - Miasteczko Wilanów ale wyczesany pickup.. pare detali bym oczywiscie zmienil.. ale sam schemat kanta pickupa genialny.. i do tego ten czarny kolor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspi0 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 > ale wyczesany pickup.. > pare detali bym oczywiscie zmienil.. > ale sam schemat kanta pickupa genialny.. > i do tego ten czarny kolor.. niedlugo bedzie jezdzil kolejny zapraszam --> jakiś tekst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
murzynek Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 KLIK << więcej zdjęć tego fiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 caly czas sledze postepy..i trzymam kciuki.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruszek Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 > niedlugo bedzie jezdzil kolejny > zapraszam --> jakiś tekst A kiedy coś nowego będzie we właściwym wątku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahran Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Zdjęcia robione kalkulatorem, ale nie miałem nic innego ze sobą. dziś, 02.07.2011r. Jadąc w stronę Rzeszowa, w miejscowości Lubzina na krajowej4 zobaczyłem to; Myślę sobie, ooo Syrena, widać, że używana na codzień. W zasadzie nic szczególnego...ale na szczęście się myliłem... autko na krakowskich tablicach, widać że normalnie używane. uprzedzając pytania, nie wiem czy do sprzedania, nie wiem skąd właściciel, spieszyło mi się i nie miałęm czasu za nim pojechać i pogadać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Wczoraj (12.07.2011) w Warszawie pod Airport Hotel Okęcie Ustrzelony taki Ogórek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 > Wczoraj (12.07.2011) w Warszawie pod Airport Hotel Okęcie > Ustrzelony taki Ogórek Ok. miesiąca temu jak szedłem na fontannę to jechał Wisłostradą z jakąś ekipą w garniakach - pewnie goście weselni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovyRafal Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 a ja widzialem ogora tyle ze czerwonego..jakos tydzien temu w drodze do Poznania.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 > Wczoraj (12.07.2011) w Warszawie pod Airport Hotel Okęcie > Ustrzelony taki Ogórek to ten Patrycjusza Otrąba chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Warszawski Wilanów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazaque Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 > Warszawski Wilanów To już graniczy z WT, albo nawet lekko tą granicę przekracza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekpol1 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 > Wątek, który pozwoli zachować porządek na naszym NOWYM kąciku > Podobnie jak na PMiHM w tym wątku będziemy wrzucać fotki ustrzelonych przez nas PRLowskich autek > No to zaczynamy Takie cudo stoi w garażu mojej firmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KJO Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 > Warszawski Wilanów tam jeszcze czasami stoi zielony ładny i biały a zdjęcie zrobione naprzeciwko firmy w której czasami pracuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 > tam jeszcze czasami stoi zielony ładny i biały Czasami widuję tam drugiego Malucha, ale nie pamiętam koloru >a zdjęcie zrobione naprzeciwko firmy w której > czasami pracuje świat jest mały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volcan Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 > Takie cudo stoi w garażu mojej firmy To jeździ, czy po prostu stanowi pole do popisu dla "artystów"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekpol1 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 > To jeździ, czy po prostu stanowi pole do popisu dla "artystów"? Ktoś postawił je już w takim stanie jakiś miesiąc temu i tak stoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenix8 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 czytając MotoPRL coś mi się obiło o uszy, ze to nie jest typowy egzemplarz. Ustrzelony dzisiaj u mnie w mieścinie, chrzanowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaniec Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Mała porcja ode mnie - foto z warszawskiej Ochoty sprzed kilku tygodni. 1. żółtek - widuję go podczas każdego pobytu w stolicy, zdaje się jest na chodzie i w ciągłej eksploatacji: 2. słynny kolor zomo , parkuje kilka metrów dalej niż żółtek - podobnie chyba na chodzie i użytkowany 3. a tu ciekawostka - pamiętam jak byłem dzieckiem czy też nastolatkiem (koniec lat 80 i początek 90) to widziałem jak właściciel składał tego garba od podstaw. Nie wiem, czy po kapitalnym remoncie czy po prostu z części. Pamiętam, że robił niesamowite wtedy wrażenie - nowy Gabrus, w pięknym błyszczącym czerwonym kolorze. A teraz....wygląda niespecjalnie i raczej już nie jeździ... 4. i kolejna ciekawostka - Toyota MR2, może nie jest to auto PRLu, ale pamiętam ją od zawsze odkąd mieszkałem na Ochocie w stolicy - czyli od wczesnych lat 80. Nie wiem, który to rocznik, ale wcale bym się nie zdziwił, gdyby ktoś posiadał ją od nowości i jest to początek produkcji (1984?). Kiedyś, jak ja miałem lat naście często prowadziła to auto młoda blondyna, która nawet nieźle ogarniała furę - potrafiła z Białobrzeskiej w Radomską wchodzić bokiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustachy Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Poznań, Świerczewo, stoi tak już hohoho... a może i dłużej foty z kalkulatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapphire Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Rapidka złapana kilka dni temu na pl.Bankowym Tak na pierwszy rzut oka autko wygląda na całkiem fajny stan Zawsze mi się takie Skodzianki podobały Już nie wspominając o 110R czy RS pewnie mi został sentyment, bo tata miał 100S, a ja strasznie ją lubiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaniec Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Maluszek w całkiem przyzwoitym stanie, rocznik okolice 1984, tablice rejestracyjne właśnie z lat '80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterus_123 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 to co pokazales to wcale nie jest wersja CE jak ktos sobie nakleil tylko zwykle 1.5, wersja C charakteryzuje sie brakiem listew i wycieraczki tylnej i ma inne zderzaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 > to co pokazales to wcale nie jest wersja CE jak ktos sobie nakleil tylko zwykle 1.5, wersja C > charakteryzuje sie brakiem listew i wycieraczki tylnej i ma inne zderzaki to jest wersja CE , tylko że "wzbogacona" w elementy wersji zwykłej. Wzbogacanie C I CE w latach 80 i na początku 90 było popularne, osobiście do swojego C montowałem zderzaki od zwykłego i światła przeciwmgielne ( instalacja była przystosowana pamietam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenix8 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 jak go dorwę znów postaram się więcej fotek porobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignac2004 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Zrobił bym sobie takiego malucha w pokoju na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts