Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Vectra GTS IRMSCHER 2.2 DTi - opinie

Featured Replies

Napisano

Jest sobie autko i szukam opinii.

Mogę poprosić o wyprodukowanie kilku? O pompach się naczytałem już trochę, ale może coś jeszcze jest na rzeczy.

Z góry dziękuję.

Aha, przebieg prawdziwy.

Napisano

> Jest sobie autko i szukam opinii.

Troche nie w temacie , ale zwroc uwage , ze nigdzie nie jest napisane , ze jest to auto bezwypadkowe .

Napisano
  • Autor

> Troche nie w temacie , ale zwroc uwage , ze nigdzie nie jest napisane , ze jest to auto bezwypadkowe .

Zwróciłem, jest po lekkiej kolizji, nadkole, zderzak, maska, reflektor. Dostałem fotkę jak to wyglądało przed naprawą.

Napisano

> Mogę poprosić o wyprodukowanie kilku? O pompach się naczytałem już trochę, ale może coś jeszcze

> jest na rzeczy.

> Z góry dziękuję.

> Aha, przebieg prawdziwy.

IMO to konkretne auto ksenony jak ma to samoroby, albo wcale (w opisie najpierw ksenony, a potem soczewki - i ku temu sie sklaniam), felgi standard w polifcie, a dalej to nic z tych fotek nie wynika - 0procz prezentacji plakietek irmshera grinser006.gif

Napisano

> Zwróciłem, jest po lekkiej kolizji, nadkole, zderzak, maska, reflektor.

tak lekka że wystrzeliła poducha w kierownicy?

Napisano

> Po czym wnosisz?

auto wyjechało z fabryki z kierownica w różnych kolorach, wg mnie na focie widać kiere w jednym kolorze

Napisano

> tak lekka że wystrzeliła poducha w kierownicy?

Skąd to wiesz?

Napisano

> auto wyjechało z fabryki z kierownica w różnych kolorach, wg mnie na focie widać kiere w jednym

> kolorze

I zobaczyłeś to na zdjęciach, tych zdjęciach?!

hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Sory ale nie wytrzymałem, na tym zdjęciu nie widać dobrze kierownicy a ty już widzisz różne kolory rotfl.gif

Napisz jeszcze że zostawia 4 ślady, jest zespawana z dwóch, a wcześniej to było kombi... nie mam więcej pytań

Napisano

>0procz prezentacji plakietek irmshera

Auto to wyszło z fabryki w wersji SPORT ELEGANCE, ma fabrycznie obniżone zawieszenie.

Pakiet IRMSCHER był dokładany przez jakiegoś domorosłego tunera

Napisano

> I zobaczyłeś to na zdjęciach, tych zdjęciach?!

Z fabryki auto wyjechało z kierownicą w różnych kolorach, na fotach wg mnie jest jednokolorowa kiera. Czego jeszcze nie rozumiesz? Mam ci drukowanymi literami napisać?

Napisano

> I zobaczyłeś to na zdjęciach, tych zdjęciach?!

> Sory ale nie wytrzymałem, na tym zdjęciu nie widać dobrze kierownicy a ty już widzisz różne kolory

> Napisz jeszcze że zostawia 4 ślady, jest zespawana z dwóch, a wcześniej to było kombi... nie mam

> więcej pytań

Ale kolega ma rację - dla mnie nakładki wszystkie trzy są czarne - a zapewne te górne dwie powinny być srebrne.

Napisano

> Z fabryki auto wyjechało z kierownicą w różnych kolorach, na fotach wg mnie jest jednokolorowa

> kiera. Czego jeszcze nie rozumiesz? Mam ci drukowanymi literami napisać?

Nie, najlepiej się nie wypowiadaj jak nie masz pewności, a na tych zdjęciach nic nie widać. Pomijam fakt że nie kiera jest kolorowa, tylko tworzywo wokół przycisków sterowania radiem jest srebrne - nie ma to nic wspólnego z ewentualnie wystrzeloną poduchą, gdyż AIR BAG to osobny element. smirk.gif

Widzisz jeszcze coś po zdjęciach?

Napisano

> Ale kolega ma rację - dla mnie nakładki wszystkie trzy są czarne - a zapewne te górne dwie powinny

> być srebrne.

Jak dla mnie to na tych zdjęciach tego detalu nie widać, ale skoro wszystko wiadomo po zdjęciach i jesteście tego pewni to chowam się do jamki.

Napisano

> Nie, najlepiej się nie wypowiadaj jak nie masz pewności, a na tych zdjęciach nic nie widać. Pomijam

> fakt że nie kiera jest kolorowa, tylko tworzywo wokół przycisków sterowania radiem jest

> srebrne - nie ma to nic wspólnego z ewentualnie wystrzeloną poduchą, gdyż AIR BAG to osobny

> element.

> Widzisz jeszcze coś po zdjęciach?

A nie bierzesz pod uwagę że łatwiej całą kierę wymienić albo że poducha uszkadza przyciski?

Napisano

> Widzisz jeszcze coś po zdjęciach?

Tak.

Tuz przed robieniem fotek przestał padać deszcz bo wszędzie mokro.....

Napisano

> Jak dla mnie to na tych zdjęciach tego detalu nie widać, ale skoro wszystko wiadomo po zdjęciach i

> jesteście tego pewni to chowam się do jamki.

Niczego nie jestem pewien - to tak widzę więc piszę, a autor wątku niech zwróci sobie na to uwagę i tyle.

Napisano

> A nie bierzesz pod uwagę że łatwiej całą kierę wymienić albo że poducha uszkadza przyciski?

nie, bo wiem jak wygląda wymiana poduchy i rynek części (w kontekście wymiany samej poduchy i kiery z poduchą)

Napisano

> Niczego nie jestem pewien - to tak widzę więc piszę, a autor wątku niech zwróci sobie na to uwagę i

> tyle.

Zdjęcia to tylko zdjęcia, dyskutowanie czy dany element jest innego odcieniu, czy 2 mm detal jest w takim czy innym kolorze jest dla mnie bezsensu. Sporo już zdjęć swoim samochodom robiłem i wiem jak to później wygląda.

Dlatego jestem uczulony na ocenianie po zdjęciach, zwłaszcza takich rzeczy. ok.gif

Napisano

> Zdjęcia to tylko zdjęcia, dyskutowanie czy dany element jest innego odcieniu, czy 2 mm detal jest w

> takim czy innym kolorze jest dla mnie bezsensu. Sporo już zdjęć swoim samochodom robiłem i

> wiem jak to później wygląda.

> Dlatego jestem uczulony na ocenianie po zdjęciach, zwłaszcza takich rzeczy.

Ale to nie chodzi o sam odcień kierownicy.

Chodzi imo o to, że kierownica powinna mieć srebrne wstawki, których na zdjęciach nie widać.

W rodzinie była Vectra C GTS w benzynie, i poza przednim grillem i tą kierownicą, wyglądała tak samo. ok.gif

Napisano

> Troche nie w temacie , ale zwroc uwage , ze nigdzie nie jest napisane , ze jest to auto

> bezwypadkowe .

A czy to ma jakies znaczenie przy kupowaniu auta z otomoto? Co jest napisane? icon_eek.gif Wiekszosc powypadkowych ma napisane ze jest bezwypadkowe, czy ktos jeszcze na to patrzy? icon_eek.gif

Napisano

> To jest chyba oferta kącikowicza Beast

nie chyba a na 101% to auto sprzedaje Beast

Napisano

> Zwróciłem, jest po lekkiej kolizji, nadkole, zderzak, maska, reflektor. Dostałem fotkę jak to

> wyglądało przed naprawą.

Weź pod uwagę, że przed tymi fotkami mogła być znacznie poważniejsza naprawa- niestety jest to częsta praktyka, choć nie mówię, że w tym przypadku tak musiało być idea.gif

Napisano

> Mogę poprosić o wyprodukowanie kilku? O pompach się naczytałem już trochę, ale może coś jeszcze

> jest na rzeczy.

> Z góry dziękuję.

Nisko zawieszony więc przy dzisiejszych opadach byłoby ciężko, ale zawsze za kilkaset złotych można podnieść.

Napisano
  • Autor

> Weź pod uwagę, że przed tymi fotkami mogła być znacznie poważniejsza naprawa- niestety jest to

> częsta praktyka, choć nie mówię, że w tym przypadku tak musiało być

Dlatego na odbiór wybieram się z miernikiem lakieru.

Napisano
  • Autor

> Nisko zawieszony więc przy dzisiejszych opadach byłoby ciężko, ale zawsze za kilkaset złotych można podnieść.

Dla mnie low-rider jest zaletą, trzeba będzie tylko tą czarna plastikową wstawkę zdjąć na zimę.

Napisano
  • Autor

> To jest chyba oferta kącikowicza Beast

Zgadza się.

Napisano

> Dla mnie low-rider jest zaletą, trzeba będzie tylko tą czarna plastikową wstawkę zdjąć na zimę.

Nie będzie tak źle, lepiej dokładkę uszkodzić, niż śnieg/lód miałby czynić szkody w elementach podwozia. waytogo.gif

Napisano

> Nie będzie tak źle, lepiej dokładkę uszkodzić, niż śnieg/lód miałby czynić szkody w elementach

> podwozia.

ciekawe co się kryje pod dokładką- osobiście jestem zwolennikiem gołego, bo czasem pod nimi może być różnie, nie twierdzę, że w tym przypadku tak jest wink.gif

Napisano

> IMO to konkretne auto ksenony jak ma to samoroby, albo wcale (w opisie najpierw ksenony, a potem

> soczewki - i ku temu sie sklaniam), felgi standard w polifcie, a dalej to nic z tych fotek nie

> wynika - 0procz prezentacji plakietek irmshera

xenony to blad w otomoto wybierajac opcje wstawilo automatycznie. auto ma soczewki i fabryka nie byla poprawiana. kierownica jest w oryginalne jak w GTS - skora jest inna na gorze inna po bokach (perforowana) + srebrne wstawki przy przyciskach- mialem kilka GTS i kazdy mial taka sama.

milo sie czyta opinie"fachowcow" o wystrzelonych kierownicach hehe.gifhehe.gif

auto mialo kolizje - wymieniona jest prawa lampa, maska blotnik, mocowanie EHPS i zderzak. chlodnice, czujniki uderzeniowe, poduszki byly cale. przebieg oryginalny w 100% sprawdzony w GM poparty ksiazka i TUV. cos jeszcze "fachowcy" zauwazyli ? bo moze pedal sprzegla za mocno przytarty hehe.gif

. p.s. tak zdjecia robionie zaraz po deszczu.

auto jak je kupilem mialo dziury mocujace po lotce na tylnej klapie - to zostalo naprawione. znaczki grill felgi to dodatek poprzedniego wlasciciela.

ostatnio mialem na sprzedaz czarnego gts w automacie. przyjechal jeden gosc i wiecie na co marudzil ? na przebieg 224 000 bo to za duzo i na odpryski lakieru na 7 letniej masce. hehe.gifhehe.gifhehe.gif pare dni pozniej przyjechac inny gosc ktory sprawdzil sobie to auto w serwisie (polskie salonowe) i nawet sie nie targowal - sam mu spuscilem 3 stowki bo zrobilem blad w opisie.

Jak by ktos chcial to zaraz bede mial VC 3.0 v6 cdti Gts w kombi z 2004/2005 i VC Cosmo 3.0v6 cdti 2008 rok tez w kombi - i corse D 1.3 cdti 2007r. zadna nie byla przystankiem i w zadnej nie byl poprawioany licznik. jesli ktos chce pewnego opla to zapraszam.

Napisano

> Ale kolega ma rację - dla mnie nakładki wszystkie trzy są czarne - a zapewne te górne dwie powinny

> być srebrne.

i sa srebrne

AstraC - jak w Vc strzela poduszka to nie uszkadza zadnych przyciskow ani kierownicy

51cent - wiesz gdzie w VC sa czujniki zderzeniowe ? uwierz ze wystarczy naprawde delikatne PUK w odpowiednie miejsce zeby poduchy wywalily.

post-10525-14352510707129_thumb.jpg

Napisano

A co w tym Oplu jest "GTS IRMSCHER " ??

Pytam bo takie felgi mam w służbowej kombi, progów nie pamiętam czy są takie jak na zdjęciu.

Tak którą się bujam jest po lifcie czyli inne lampy z przodu (soczewki zwykłe), silnik CDTI (JTD Fiata, dupny odgłos podczas rozruchu no.gif ale praca i moc serduszka.gif 150KM) no i skrzynka 6 biegów.

Brat ma jak wyżej tylko jeszcze bardziej wypasioną czyli skrętne xenony, navi kolorowa.

Jak miałbym kupować to chyba CDTI z 6 biegową skrzynką bo spojlerki zawsze można łatwo dołożyć zlosnik.gif

Napisano

> A co w tym Oplu jest "GTS IRMSCHER " ??

> Pytam bo takie felgi mam w służbowej kombi, progów nie pamiętam czy są takie jak na zdjęciu.

> Tak którą się bujam jest po lifcie czyli inne lampy z przodu (soczewki zwykłe), silnik CDTI (JTD

> Fiata, dupny odgłos podczas rozruchu ale praca i moc 150KM) no i skrzynka 6 biegów.

> Brat ma jak wyżej tylko jeszcze bardziej wypasioną czyli skrętne xenony, navi kolorowa.

> Jak miałbym kupować to chyba CDTI z 6 biegową skrzynką bo spojlerki zawsze można łatwo dołożyć

gts to wersja wyposazenia - inna kierownica, zderzak, lampy, polskory kubelki, dymione lampy z tylu itp. irmscher - dodatki - czerwone sprezyny + grill

Napisano

irmsher to nie wiem. Ja mam GTS i OPC Line zlosnik.gif

są:

ksenony skrętne z doświetlaniem zakrętów

nakładki, progi i inne bajery

półskóra

kiera sportowa ze sterowaniem

poza tym auto fajne. Zwłaszcza uwielbiam je za motor. 150 km i 6 biegów daje radę ok.gif

Napisano

> gts to wersja wyposazenia - inna kierownica,

Pikuś

>zderzak,

Tak jak napisałem spojlerki albo ciut inny zderzak

>lampy,

z tego co pamiętam to w tej pokazanej wersji jedyna różnica to czarny środek lamp

>polskory kubelki,

Też mam i niestety ta "skóra" to zwykły skaj

>dymione lampy z tylu

Pikuś

> itp. irmscher - dodatki - czerwone sprezyny + grill

No sprężyny to jeszcze rozumiem, ale grill zaliczam do spojlerków więc zawsze można dołożyć.

W skrócie, wolałbym kupić po lifcie (tu zależy komu się bardziej przód podoba przed lub po lifcie) bardziej wypasioną z lepszym silnikiem,skrzynką i ewentualnie dołożyć pierdółki gdybym miał ochotę, niż kupić z pierdółkami

Napisano

> i sa srebrne

No proszę, czyli teraz Panowie co to po zdjęciach widzieli będą przepraszać za głupoty które pisali zlosnik.gif

Ostatnio sprzedałem 4 samochody i jak słyszę tych wszystkich znawców, zdjęciowych oglądaczy to mnie słabi sick.gif

Dobrze że napisałeś co i jak, bo by ,mnie zagryźli grinser006.gif

Napisano

> irmsher to nie wiem. Ja mam GTS i OPC Line

> są:

> ksenony skrętne z doświetlaniem zakrętów

To ma brat, ja mam zwykłe

> nakładki, progi i inne bajery

też ma brat, ja mam chyba progi.

mamy kombiaki i brat nie ma elektrycznej klapy mimo wypasu, ja mimo biedniejszej wersji mam zlosnik.gif

> półskóra

półskaj zlosnik.gif , też mamy

> kiera sportowa ze sterowaniem

nie wiem jak wygląda sportowa ale sterowanie też mamy

> poza tym auto fajne. Zwłaszcza uwielbiam je za motor. 150 km i 6 biegów daje radę

No po prostu miodzio serduszka.gif tylko ten dźwięk podczas odpalania mi się nie podoba no.gif (nie wiem czy inne też tak mają)

Napisano

Quote:

auto ma soczewki i fabryka nie byla poprawiana

A nie było czasem fabrycznie soczewek i zamiennie xenonów ??

Bo z tego co pamiętam to chyba były hmm.gif

Napisano

> Quote:

> auto ma soczewki i fabryka nie byla poprawiana

> A nie było czasem fabrycznie soczewek i zamiennie xenonów ??

> Bo z tego co pamiętam to chyba były

zalezy od wersji. ta ma akurat tylko soczewki - czarna miala xenon.

Napisano

> No proszę, czyli teraz Panowie co to po zdjęciach widzieli będą przepraszać za głupoty które pisali

> Ostatnio sprzedałem 4 samochody i jak słyszę tych wszystkich znawców, zdjęciowych oglądaczy to mnie

> słabi

> Dobrze że napisałeś co i jak, bo by ,mnie zagryźli

szkoda gadac zlosnik.gif najlepsi sa tacy co przyjezdzaja po auto i chcieli by zeby bylo nowe jak z fabryki. z kupujacymi jest tak ze nie dogodzisz. mialem corse d z przerysowanym bokiem - wystawilem tak - marudzili ze niepomalowana itp. pomalowalem - marudzili ze spotkanie z przystankiem miala. ludziom nie dogodzi.

P.s - TOMALA - gts w 1.9 cdti 150 km nie kupsiz w tych pieniadzach - no chyba ze takie w ktore 6000 dolozysz na starcie. no i niestety utrzymanie 1.9 jest "troche" drozsze ale fakt faktem silniczek fajny

Moja omega ma 15 lat nigdzie nie byla bita a powloke lakiernicza ma kolo 350 wszedzie - o czyms to swiadczy ? tak - ze wlasciciel nie lubi miec rys na aucie i byla malowana

Napisano

> P.s - TOMALA - gts w 1.9 cdti 150 km nie kupsiz w tych pieniadzach - no chyba ze takie w ktore 6000

> dolozysz na starcie. no i niestety utrzymanie 1.9 jest "troche" drozsze ale fakt faktem

> silniczek fajny

co jest drogiego w utrzymaniu ???

Napisano

> Jak by ktos chcial to zaraz bede mial VC 3.0 v6 cdti Gts w kombi z 2004/2005 i VC Cosmo 3.0v6 cdti

> 2008 rok tez w kombi

Obydwie z cudnymi motorkami Isuzu, idealne na autostrady zakrecony.gif

Napisano

> jest na rzeczy.

> Z góry dziękuję.

odradzam , jedynego opla to corsę D lub astrę II - vectra C nie należy do

udanych samochodów -awaryjny (zobacz raport awaryjności w porównaniu z

innymi autami). Kolega ma od nowości po ojcu i już 3 razy wymieniał

pompę wspomagania - koszt regeneracji 1000 zł a nowa coś powyżej 6000 zł

... Zna on jeszcze kilka osób i nie są zadowoleni ( wersja diesel ) i przebieg

coś w granicach 120 K 150 K

jak chcesz szczegóły to mogę popytać dokładniej ,tylko napisz mi priv'a

pozdr

Napisano

> co jest drogiego w utrzymaniu ???

dwumasa wytrzymujaca kolo 150-200 kkm, delikatne wtryski, wadliwy kolektor ssacy do 97r, padajace egr'y filtr paliwa UFI - kolo 100 pln wymienny co 10000,

> odradzam , jedynego opla to corsę D lub astrę II - vectra C nie należy do

> udanych samochodów -awaryjny (zobacz raport awaryjności w porównaniu z

> innymi autami). Kolega ma od nowości po ojcu i już 3 razy wymieniał

> pompę wspomagania - koszt regeneracji 1000 zł a nowa coś powyżej 6000 zł

> ... Zna on jeszcze kilka osób i nie są zadowoleni ( wersja diesel ) i przebieg

> coś w granicach 120 K 150 K

> jak chcesz szczegóły to mogę popytać dokładniej ,tylko napisz mi priv'a

> pozdr

glupie gadanie. "bo cos slyszalem" ja znam dziesiatki osob ktre sa zadowolone. pompa wspomagania kosztuje 400 pln tak apropo - nie wiem co tam mozna regenerowac.

w dieslu jak masz dobry akumulator sprawe swiece, nie lejesz jakiegos scierwa do zbiornika to nie ma problemow. i trzeba uwazac na szczelnosc ukladu w przypadku 2.0/2.2

> Obydwie z cudnymi motorkami Isuzu, idealne na autostrady

ta z 2005 jest na nowych uszczelkach wiec 150 000 spokoju ta druga to 2008r wiec z30dt czyli wersja poprawiona. fajne motorki - 8 litrow srednio wychodzi spalanie.

Napisano

> odradzam , jedynego opla to corsę D lub astrę II - vectra C nie należy do

> udanych samochodów -awaryjny (zobacz raport awaryjności w porównaniu z

> innymi autami). Kolega ma od nowości po ojcu i już 3 razy wymieniał

> pompę wspomagania - koszt regeneracji 1000 zł a nowa coś powyżej 6000 zł

> ... Zna on jeszcze kilka osób i nie są zadowoleni ( wersja diesel ) i przebieg

> coś w granicach 120 K 150 K

> jak chcesz szczegóły to mogę popytać dokładniej ,tylko napisz mi priv'a

> pozdr

kolega, kolegi , kolegi

Skoro wymieniał to na wymienianą cześć miał 1 rok gwarancji - ile ma już to auto ?? 6 lat ?

Z tego wywnioskować mogę, że nie jest awaryjne auto - tylko jedna rzecz w nim.

A przy okazji mówmy raczej o swoim doświadczeniu z danym autem, a nie zasłyszane opowieści od kolegi, kolegi, wujka.

Moja Viki miała wymieniane turbo. I co ma twierdzić, że ropniaki to zło, że nigdy więcej Opla ? - jak na razie przejechałem autem 80 000 km i jestem zadowolony. komfort - super, silnik oszczędny (2.2 DTI - spalanie 6-6,5) , co mi więcej do szczęścia trzeba smile.gif

Napisano

> dwumasa wytrzymujaca kolo 150-200 kkm, d

dla porównania wrzuć ile wytrzymuje dwumasa w innych silnikach u innych producentów - bo tam jest czasami znacznie gorzej.

Napisano

> kolega, kolegi , kolegi

> Skoro wymieniał to na wymienianą cześć miał 1 rok gwarancji - ile ma już to auto ?? 6 lat ?

> Z tego wywnioskować mogę, że nie jest awaryjne auto - tylko jedna rzecz w nim.

> A przy okazji mówmy raczej o swoim doświadczeniu z danym autem, a nie zasłyszane opowieści od

> kolegi, kolegi, wujka.

> Moja Viki miała wymieniane turbo. I co ma twierdzić, że ropniaki to zło, że nigdy więcej Opla ? -

> jak na razie przejechałem autem 80 000 km i jestem zadowolony. komfort - super, silnik

> oszczędny (2.2 DTI - spalanie 6-6,5) , co mi więcej do szczęścia trzeba

kolega prosił o opinie, ja podałem a jak ci nie pasuje ,że to auto kolegi

to o co ci kurde chodzi ?

Vectre C ja odradzam kolega na pewno też , nie mówię ,że opel nie -

Corsa D jest udana Astra II i odziwo III jest w porządku

a co do gwarancji pompy to nie będe dywagował i się droczył - oryginalna

pompa wytrzymała coś ok 90 tyś km ... a gwarancja była ale co z tym

jak auto trzeba odstawić - inna bajka - nieważne

pozdrawiam

Napisano

> dla porównania wrzuć ile wytrzymuje dwumasa w innych silnikach u innych producentów - bo tam jest

> czasami znacznie gorzej.

ja robie tylko ople. w 1.9 koszt z kompletnym sprzeglem i robocizna to kolo 3000 pln. w 2.2 dwumasa jest pancerna a porownanie dotyczy 2.2 a 1.9

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.