Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polak potrafi BMW M5

Featured Replies

Napisano

Niby w miare świeże 5 letnie a jednak coś korci żeby sprawdzić. Jaki wniosek? Sami oceńcie.

BMW M5

Napisano

> Niby w miare świeże 5 letnie a jednak coś korci żeby sprawdzić. Jaki wniosek? Sami oceńcie.

> BMW M5

Może to być "tylko" przeszczep dokumentów. Tak IMHO chyba łatwiej i taniej.

Napisano

> Niby w miare świeże 5 letnie a jednak coś korci żeby sprawdzić. Jaki wniosek? Sami oceńcie.

> BMW M5

Wg mnie auto było kradzione i ma przespawane numery nadwozia z tego USA...

To jest niemożliwe poprostu ,żeby to auto naprawić..... te 100tys zł by nie wystarczyło

Napisano

> Może to być "tylko" przeszczep dokumentów. Tak IMHO chyba łatwiej i taniej.

tez mi sie tak wydaje, nie da sie chyba naprawic tego auta.

Napisano

> Wg mnie auto było kradzione i ma przespawane numery nadwozia z tego USA...

> To jest niemożliwe poprostu ,żeby to auto naprawić..... te 100tys zł by nie wystarczyło

Na dawnej stronie bezwypadkowe.net były takie samochody i to sporo takich złomów szczególnie z USA zrobione na bezwypadkowe i lśniące.

Napisano

> To jest niemożliwe poprostu ,żeby to auto naprawić..... te 100tys zł by nie wystarczyło

Też tak mysle grinser006.gif

Napisano

> tez mi sie tak wydaje, nie da sie chyba naprawic tego auta.

Zdecydowanie był przeszczep mlot.gif

Napisano

> BMW M5

a nie sądzisz, że ten wrak był tylko dawcą dokumentów i numerów, a to co sprzedają to dopasowane kradzione?

edyta

trzeci byłem z przypuszczeniem kradzieży zlosnik.gif

Napisano

> trzeci byłem z przypuszczeniem kradzieży

Myślisz, że to są kretyni którzy wystawiają gorący i tak łatwo namierzalny w sieci samochód właśnie na Otomoto? hehe.giffacepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Myślisz, że to są kretyni którzy wystawiają gorący i tak łatwo namierzalny w sieci samochód właśnie

> na Otomoto?

pomijając już bzdurność powyższych przypuszczeń ...

to wiesz ... dodając od siebie , wystawiać na allegro może nowy właściciel który okazyjnie kupił cąła m5 dopiero co sprowadzoną ze stanów ew. taką co " już płynie"

Napisano

> pomijając już bzdurność powyższych przypuszczeń ...

> to wiesz ... dodając od siebie , wystawiać na allegro może nowy właściciel który okazyjnie kupił

> cąła m5 dopiero co sprowadzoną ze stanów ew. taką co " już płynie"

Ten samochód jest w Polsce od 5 lat (X-2006) więc to "już płynie" raczej odpada biglaugh.gif

Napisano

> Ten samochód jest w Polsce od 5 lat (X-2006) więc to "już płynie" raczej odpada

czyli zaczął rdzewieć w miejscach spawów ??? grinser006.gif

Napisano

> czyli zaczął rdzewieć w miejscach spawów ???

possible grinser006.gif

Napisano

Przeszczep był zrobiony na bank, ale czy z kradzionej to bym wątpił. Jeżeli już to ściągnęli od Niemca bez prawa do rejestracji po np. jakimś średnim dzwonku... wyklepali, papiery dołożyli i oto jest m5 nówka bezwypadek...pozdro

Napisano

> Puścił ktoś info do może będzie im się chciało sprawdzić.

a co my zakapiory jesteśmy? Jak chcesz donosić to sam leć na policial.gif

Napisano

> Niemca bez prawa do rejestracji po np. jakimś średnim dzwonku... wyklepali, papiery dołożyli i

> oto jest m5 nówka bezwypadek...pozdro

a od kiedy to Niemiec po dzwonku zabiera prawo rejestracji yikes.gifyikes.gifyikes.gif

u nich jak coś przejdzie przegląd to znaczy że to gut panic.gif auto jest

( nawet samochód z anglii z odzysku .... )

Napisano

> Myślisz, że to są kretyni którzy wystawiają gorący i tak łatwo namierzalny w sieci samochód właśnie

> na Otomoto?

Jaki gorący? Przecież wszystko jest w jak najlepszym porządku. Papiery są całkowicie oryginalne.

Na otomoto są też spalone wraki luksusowych aut, których cena przekracza 10 tyś. Uważasz, że ktoś go kupuje, żeby odremontować lub postawić w ogródku obok krasnala?

Napisano

> czyli zaczął rdzewieć w miejscach spawów ???

tam nie było czego spawać, tylko mocne klepanie było hehe.gif

Napisano

> a nie sądzisz, że ten wrak był tylko dawcą dokumentów i numerów, a to co sprzedają to dopasowane

> kradzione?

> edyta

> trzeci byłem z przypuszczeniem kradzieży

nie chce mi się wierzyć, żeby opłacało się naprawiać takie auto...dlatego skłaniam się ku tej teorii zlosnik.gif

Napisano

> a co my zakapiory jesteśmy? Jak chcesz donosić to sam leć na

ludzie to nie donoszenie, ale pomaganie sobie na wzajem, policji trzeba pomagać. Kiedy wreszcie ten naród to zrozumie?

Napisano

> ludzie to nie donoszenie, ale pomaganie sobie na wzajem, policji trzeba pomagać. Kiedy wreszcie ten

> naród to zrozumie?

dokladnie to samo mialem napisac

duch prlu zyje

pocieszam ze jeszcze ze 20-25 lat i bedzie normalnie (kiedys nie wychodziles na fajke pewnie donosiles-dzisiaj popalasz=jestes dziwny)

Napisano

> a co my zakapiory jesteśmy? Jak chcesz donosić to sam leć na

:-O

znaczy sie wiecej pal chlopaku bo jak nie palisz to donosisz?

Napisano

> dokladnie to samo mialem napisac

> duch prlu zyje

> pocieszam ze jeszcze ze 20-25 lat i bedzie normalnie (kiedys nie wychodziles na fajke pewnie

> donosiles-dzisiaj popalasz=jestes dziwny)

facepalm%5B1%5D.giffacepalm%5B1%5D.giffacepalm%5B1%5D.gif

Czyli rozumiem, że masz w głębokim poważaniu, że istnieje prawdopodobieństwo, że komuś skradziono samochód i wypadałoby, żeby policja to sprawdziła??

Napisano

> Czyli rozumiem, że masz w głębokim poważaniu, że istnieje prawdopodobieństwo, że komuś skradziono

> samochód i wypadałoby, żeby policja to sprawdziła??

Coś chyba źle rozumiesz zlosnik.gif

Napisano

> Coś chyba źle rozumiesz

No ktoś tu pisał, że jak chcemy donosić to na policję sami mamy... hmm.gifhmm.gifhmm.gif

Napisano

> No ktoś tu pisał, że jak chcemy donosić to na policję sami mamy...

Ktoś tak, ale nie Fili_P zlosnik.gif

Napisano

> ludzie to nie donoszenie, ale pomaganie sobie na wzajem, policji trzeba pomagać. Kiedy wreszcie ten

> naród to zrozumie?

mnie za to nie płacą więc mam to w d... Co ja pomocnik Świętego Mikołaja jestem? Zacznijcie myśleć za Siebie a nie za innych!!!

Napisano

> mnie za to nie płacą więc mam to w d... Co ja pomocnik Świętego Mikołaja jestem? Zacznijcie myśleć

> za Siebie a nie za innych!!!

zrozumiesz jak wdepniesz w gówno, a ci obok co widzieli powiedzą: "mnie za to nie płacą więc mam to w d... Co ja pomocnik Świętego Mikołaja jestem? Zacznijcie myśleć za Siebie a nie za innych!!! "

Napisano

> mnie za to nie płacą więc mam to w d... Co ja pomocnik Świętego Mikołaja jestem? Zacznijcie myśleć

> za Siebie a nie za innych!!!

facepalm%5B1%5D.giffacepalm%5B1%5D.giffacepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.