Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[dla kobitki] sportowe, nietuzinkowe, "rzucające się w oczy"

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Ktoś już wspomniał - Mini.

Tak. Mini odpada, bo jest tego sporo i wcale nie rzuca się tak w oczy.

Poza tym, gdzie ten "sportowy wygląda" w mini?

Pozdro

Bartek

Napisano
  • Autor

> I tak bez zdjęcia ?

> Co prawda Hyundai ale wygląda bojowo

Na razie kolory czarny i biały są faworyzowane.

Tego Genesis tez już proponowałem, ale z Hyundaiem jest ten problem, że przeciętnemu kierowcy (jakim jest koleżanka) marka nie kojarzy się ze sportowymi autami. Ale samo nadwozie się spodobało.

Pozdro

Bartek

Napisano
  • Autor

> Range Rover Evoque

Nowość = trochę drogo.

Poza tym SUVy ( i temu podobne) na razie nie są rozpatrywane.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> Bedziesz cos z tego mial czy marnujesz czas?

A Ty zawsze taki interesowny jesteś?

Ja mam 270747800-sex.gif w domu, więc nie szukam przygód z koleżankami z pracy.

Zwykły love_4.gif wystarczy. wink.gif

> G.. by jadla, gdyby bylo w modzie?

A ktoś tu wspominał o modzie?

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> Citroen DS3

> dla kobiety w sam raz

Może i tak, ale ona chce "sportowe".

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> ciach...

> mam kolezanke ktora miala identyczny problem kupila Z3 Cabrio z najmniejszym silnikiem (do setki

> cala wiecznosc) i jest zadowolona

Ja sam proponowałem Z4, ale niestety uparła się przy tej tylnej kanapie. Gdyby nie to, to Z4 baaaaaaardzo jej się podoba.

Mnie zresztą też.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> i z tych ostatnich będzie wybierała

Prawdopodobnie z nieco większych. Duże szanse ma Volvo C70 oraz Scirocco. Trwają przymiarki do auta używanego, circa 2-3 letniego.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> 1. Audi S3 ,TTs - za małe

> 2. Mini cooper jest często spotykany to może wersję coupe albo coutryman z lub bez 4wd ? nie wiem

> czy już jest na rynku. - standardowe mini nie wchodzi w rachubę, reszta wersji się nie podoba

> 3. BMW M1 , 130 ,135 benzyna lub 123D 120D ( coupe ,hatchback ) - fajny pomysł, wcale nie musi być w wersji M1

> 4. Alfa Giulietta - pracuję nad tym - niby to klasa popularna, ale model rzadko spotykany a do tego Giulietta jest ładna

> 5. Subaru impreza wrx MY06 na pewno płeć przeciwna będzie się oglądała już tłumaczyłem - Evo i Impreza wyglądają typowo jak kompakty a ich zdolności=osiągi nie są żadnym priorytetem

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> Prawdopodobnie z nieco większych. Duże szanse ma Volvo C70 oraz Scirocco. Trwają przymiarki do auta

> używanego, circa 2-3 letniego.

chodziło mi o typ aut, z których jak przewiduję padnie wybór wink.gif

Napisano

> Pozdrawiam

> Bartek

a co z nowym beetlem ?

pozdr

Napisano
  • Autor

> Może Fiacik 500 z jakimś fajnym pakietem wyposazenia. Najlepiej coś z otwieranym dachem (Lounge,

> Cabrio) albo jakis Abarth.

No zlituj się, w którym miejscu on jest "sportowy"? To mały, miejski samochodzik o lifestyl'owym imidżu, niż więcej. Najbardziej pożądanym nadwoziem jest coupe. A z pięćsetki żadne spojlerki nie zrobią coupe.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> białe czinkłeczento

To jest myśl !!! ok.gifidea.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Peugeot 308CC

Nie był rozważany, ale pokażę.

> Saab 9-3 cabrio

Obawiam się tylko, że wobec plajty Saaba może być słabo z serwisami typu ASO.

> Volvo C70

Jeden z faworytów!

> Chevrolet Camaro

Muscle cary jakoś sie nie podobają. Ale jeszcze ponamawiam.

> Alfy Brera

Pokazywałem.

Ale obawiam się o awaryjność.

> lub GT

Ktoś tu na AK sprzedawał GT z komentarzem "nigdy więcej tego złomu", więc...... hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Toyota Celica?

Nie podoba się.

Pozdro

B

Napisano
  • Autor

> Meganka Coupe

Też jej to proponowałem, bo to dość budżetowa propozycja na tle A5, 3-er coupe itd.

> A jeśli jednak da rade 2 miejsca to

> http://wot.motortrend.com/files/2008/12/12681844-623x389.jpg

Fajny.

Ale na razie "czteroosobowość" tego samochodu jest wymaganiem nie do ruszenia.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> a moze

> http://otomoto.pl/fiat-punto-sportowe-auto-hgt-C21972610.html

Odpowiedź tej samej klasy, co w przypadku propozycji typu Evo lub Impreza - typowy hatch tylko że w mocniejszej wersji = odpada. Nie o to chodzi.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> a co z nowym beetlem ?

Mnie się nie podoba. smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Ale OK, zaproponuję. Z szacunku dla AK, przedstawię również w tę kandydaturę. ok.gif

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
Może to. Tylko nie wiem jak fundusze smile.gif Ale można taniej ściągnąć z DE. Spełnia absolutnie wszystkie kryteria. A na żywo wygląda dużo lepiej.
Napisano
  • Autor

> Może to. Tylko nie wiem jak fundusze Ale można taniej ściągnąć z DE. Spełnia absolutnie wszystkie

> kryteria. A na żywo wygląda dużo lepiej.

Nie spełnia kryterium wiekowego. zlosnik.gif

Pokażę jej to, ale myślę, że będzie się bała kosztów utrzymania - ubezpieczenie + koszty serwisu.

Ale propozycja fajna, nie wiedziałem, że Astony kosztują w pobliżu 100 tysięcy.

Pozdro

B

Napisano

> Nie spełnia kryterium wiekowego.

> Pokażę jej to, ale myślę, że będzie się bała kosztów utrzymania - ubezpieczenie + koszty serwisu.

> Ale propozycja fajna, nie wiedziałem, że Astony kosztują w pobliżu 100 tysięcy.

> Pozdro

> B

Jest drogo. U mojego mechanika był podobny na wymianie oleju. Wygląda świetnie - do lansu idealny. Ale za te pieniądze kupiłbym nową Lagunę Coupe. Wygląda niewiele gorzej a jest nowa. I III są mało awaryjne. A zawsze można odkleić znaczek i przykleić znaczek Astona smile.gif

Napisano

> Nie spełnia. Chodzi o przewiezienie osób, dorosłych, a nie torebki Lułi Witą.

Doczytałem wink.gif A szkoda. Musi naprawde czesto jeździć w więcej niż 2, skoro to warunek konieczny. A może dorabia na taxi zlosnik.gif

> Nie wiem, jakim ona jest kierowcą. Ale na pewno nie zależy jej na super osiągach, choć oczywiście

> nie chce być ostatnia na światłach. Ale tylko czasami.

> Pozdro

> Bartek

Do tego wg mnie wytarczy od ~130KM w górę.

Nie wiem czy było, mnie się podoba Lexus is, ale to chyba za mało będzie się wyróżniać, albo 406coupe, za którym się oglądam jak widze na ulicy - ale to też nie spełnia założeń.

Chyba już ciężko będzie coś dodać innego niż zostało w tym wątku napisane.

No chyba że Panamera zlosnik.gif

Napisano

Trochę brak konsekwencji S3, TT za małe a BMW 1 może być hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Trochę brak konsekwencji S3, TT za małe a BMW 1 może być

To była raczej moja reakcja. Koleżanka się jeszcze nie wypowiedziała.

B

Napisano

> A Ty zawsze taki interesowny jesteś?

> Ja mam w domu, więc nie szukam przygód z koleżankami z pracy.

> Zwykły wystarczy.

> A ktoś tu wspominał o modzie?

> Pozdrawiam

> Bartek

Pomagam potrzebujacym, a na francuskie pieski szkoda czasu. niewiem.gif

Wracajac do aut - przyszla mi na mysl AR Brera. Wykorzystaj.. tzn zaproponuj. zlosnik.gif

Napisano

Dla mnie to dziewczyna najlepiej wygląda w małym aucie w fajnym kolorze i na jakiś ciekawych felgach. Za takimi się oglądam, ale to może dlatego że lubię takie auta zlosnik.gif No ale jak ma takie wymaganie to może Infiniti G35 Coupe lub G37, albo taki ciekawy wynalazek jak Scion tC - coupe produkowane przez Toyotę na podzespołach Avensisa i Camry. W Scirocco to co najwyżej onaniści w kapeluszach będą się za nią oglądać grinser006.gif

Napisano

W Scirocco to co najwyżej onaniści

> w kapeluszach będą się za nią oglądać

Nie prawda grinser006.gif Nie jestem onanistą w kapeluszu a za scirocco sie oglądam old.gif

Napisano

Dokładnie, nowa sroka w ladnym kolorze i na dobrej feldze wyglada pieknie i do laski jak najbardziej pasuje zlosnik.gif

Napisano

> W Scirocco to co najwyżej onaniści

> Nie prawda Nie jestem onanistą w kapeluszu a za scirocco sie oglądam

Może faktycznie z kapeluszem przesadziłem hehe.gifoink.gif

A na serio to wg mnie Scirocco nie wygląda zbytnio na rasowe coupe. Bardziej taki dynamiczny hatch z nieco niższym dachem

Napisano

Ja też bym ładnie wyglądał w takim Scirocco hehe.gif

Napisano

> Dokładnie, nowa sroka w ladnym kolorze i na dobrej feldze wyglada pieknie i do laski jak

> najbardziej pasuje

Panowie ciekawy jestem tej koleżanki z pracy w sensie wyglądu wzrost budowa ciała, bo coś musi być skoro chce kupic takie auto.

Napisano

Znaczy że fajna czy że brzydka ? clown.gif

Napisano

> Znaczy że fajna czy że brzydka ?

Tego to nie wiem własnie chciałbym się dowiedzieć.

Napisano
  • Autor

> Tego to nie wiem własnie chciałbym się dowiedzieć.

Zadbana trzydziestka, brunetka, walory-te-sprawy slinka.gif, mądra, niezły fachowiec w swojej dziedzinie.

Postanowiła troszkę zaszaleć i zrobić sobie prezent. Teksty o "bieleniu oka koleżankom", niby rzucane mimochodem, postanowiłem wziąć na poważnie (podczas szukania modelu samochodu).

Foto nie będzie, zapomnijcie. Zabiłaby mnie.

Pozdro

Bartek

Napisano

> Zadbana trzydziestka, brunetka, walory-te-sprawy , mądra, niezły fachowiec w swojej dziedzinie.

> Postanowiła troszkę zaszaleć i zrobić sobie prezent. Teksty o "bieleniu oka koleżankom", niby

> rzucane mimochodem, postanowiłem wziąć na poważnie (podczas szukania modelu samochodu).

> Foto nie będzie, zapomnijcie. Zabiłaby mnie.

> Pozdro

> Bartek

Czyli taka zdrowa pani która chce być jeszcze fajniejsza żeby koleżanki jej zazdroscily auta i tych spojrzen innych facetów ale moim zdaniem dużo chłopaków w wieku od 20 do 30 lat własnie się będzie oglądać.

Napisano
  • Autor

> Czyli taka zdrowa pani która chce być jeszcze fajniejsza żeby koleżanki jej zazdroscily auta i tych

> spojrzen innych facetów ale moim zdaniem dużo chłopaków w wieku od 20 do 30 lat własnie się

> będzie oglądać.

Coś w ten deseń. Rola prezentu zrobionego samej sobie tez gra dużą rolę.

Never mind, nie ma się co zagłębiać, bo mi tu los Moheratores wątek zamkną albo bana przyłożą za niemerytoryczność na MK.

Mały update - Scirocco odpadło, BMW 3er coupe trzyma się mocno. RX-8 tez odpadła - "brzyyyyyyydal". smile.gif

Mercedesy odpadły, jako posiadające "za mało pazura" (ciągle chodzi o wygląd, nie o osiągi).

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

Pierwsze skojarzenie - Audi TT. Drugie - Mini Cooper S. A jeśli ma się to podobać też kolegom na dzielni i wyglądać sportowo, ale nieco powazniej, to wydaje mi się, że nie od czapy wyborem byłoby Audi A5.

Napisano

> Mały update - Scirocco odpadło, BMW 3er coupe trzyma się mocno. RX-8 tez odpadła - "brzyyyyyyydal".

a nie wiem czy nie padło już: Audi A5 cabrio biały z bordową tapicerką i dachem smile.gif 4-ro osobowe chyba już raczej jest

Napisano

> Zadbana trzydziestka, brunetka, walory-te-sprawy , mądra, niezły fachowiec w swojej dziedzinie.

> Postanowiła troszkę zaszaleć

cool.gif

mój numer tel koleżanka znajdzie w linku poniżej palacz.gif

Napisano

> Z Eos'em co jest nie, tak ?

tani wolksvagen a ze sportem nic wspolnego hmm.gifgrinser006.gif

Napisano

> ze sportem nic wspolnego

Od sportu to ma tylną kanapę. biglaugh.gifżeby nie było że chodzi o 270747800-sex.gif to mam na myśli gimnastykę wink.gifzeby tam zająć miejsce

Napisano

Astra GTC jak ktoś proponował Scirocco. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.