Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miesiac temu kupilem moto

Featured Replies

Napisano

I zdążyłem zrobić juz ponad 2 tys km. Nie powiem, jezdze codziennie (wkoło komina tylko ale jednak). I jak tu wierzyć w przebiegi Allegrowe rzędu 35 tys km w ponad 10letnich moto zlosnik.gif

Napisano

> I zdążyłem zrobić juz ponad 2 tys km. Nie powiem, jezdze codziennie (wkoło komina tylko ale

> jednak). I jak tu wierzyć w przebiegi Allegrowe rzędu 35 tys km w ponad 10letnich moto

normalnie, w przyszłym roku już nakręcisz mniej, w kolejnym też itd. Zresztą większość jeździ rekreacyjnie więc też zwykle w sezonie letnim, reszta moto stoi

Ja mam co prawda skuta ale w 1 roku zrobiłem 2 tysie, w kolejnym tysiaka a w tym 500km wink.gif

Napisano

> I zdążyłem zrobić juz ponad 2 tys km. Nie powiem, jezdze codziennie (wkoło komina tylko ale

> jednak). I jak tu wierzyć w przebiegi Allegrowe rzędu 35 tys km w ponad 10letnich moto

W pierwszym roku zrobiłem Romkiem 3 kkm.

TYLKO 3 kkm, bo w listopadzie kupiłem HD którym dokręciłem kolejny 1 kkm...

W tym roku Romkiem nakręciłem - uwagaaaaa - trzysta siedemdziesiąt km.

Zatankowałem na wiosnę - jeszcze nie musiałem uzupełniać paliwa (przez co cholerrrrrrrrrrrrrrnie niechętnie pali :-( )

Napisano

Mam Suzuki VZ od nowości - 98r, ma przejechane 22tys km grinser006.gif pobija rekord stania w garazu grinser006.gif

Napisano

Tak jak @piotrulex prawi

Opadnie szał posiadanie 2 oo i wszystko wróci do normy.

Człowiek to leniwa i wygodna bestia - a tu się ubierać trzeba, a to wieje, a to pada....

Poza tym - dużo jeździsz - dużo serwisujesz co generuje koszty nieporównywalnie większe niż w średniej klasie kompaktu

Napisano

mam 8 letnie moto z przebiegiem 14300km.... tongue.gif

Napisano
  • Autor

> mam 8 letnie moto z przebiegiem 14300km....

Ty sie nie liczysz bo nadrabiasz autobusem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Moze i tak. Ale sporo % moto na Allegro jest sprowadzonych z włoch gdzie sezon trwa troche dłużej niz u nas ;-)

Napisano

Ja w tym roku zrobilem +/- 500 mil tongue.gif

Napisano

> Ty sie nie liczysz bo nadrabiasz autobusem

w tym roku zrobilem chyba z 450kmm.. co jest i tak 3,5 raza wiecej niz rok wczesniej, ale cos mi sie wydaje ze nastepnym razem moto wyjedzie w przyszlym roku bo chwilowo mam popsuta lewa reke frown.gif

Napisano

w tym roku 7kkm zrobione i rosnie

Napisano

od marca ponad 14kkm, a do konca sezonu jeszcze sporo czasu i przeciez jezdze chinolem, ktory sie wiecej psuje niz jezdzi

Napisano

Wszystko jest mozliwe

W tym samym czasie kupilismy ze szwagrem pierwsze moto 2006 rok

On ma nadal ten sam i przebieg okolo 10 kkm

Ja juz pare przerobilem i ogolny przebieg okolo 60 tys

Napisano

Nie każdy jeździ na 2oo codziennie do pracy lub w wakacje na koniec Europy smile.gif Moja CBF'ka - 2004 rocznik, 14kkm przebiegu. W zeszłym roku praktycznie zerowy przebieg, bo albo padało albo nie miałem czasu.

Napisano
  • Autor

W zeszłym roku praktycznie zerowy przebieg, bo albo padało albo nie

> miałem czasu.

współczuje bo ja sie poczułem jakbym sie drugi raz urodził zlosnik.gif

Napisano

Od lipca 2011 do dzis najezdziłem 11 tysięcy kilometrow skuterem. Tylko wokoł komina czyli po miescie oraz kilka wyjazdow do radomia z warszawy. Przebieg rosnie bo co raz bardziej mi sie to podoba.... smile.gif .

P.s. Sorry za interpunkcje ale pisze z niepolskiej klawiatury...

Napisano

> W zeszłym roku praktycznie zerowy przebieg, bo albo padało albo nie

> współczuje bo ja sie poczułem jakbym sie drugi raz urodził

Chyba coś w tym jest, bo kumpel z roboty mówi to samo, a jest w podobnym wieku co ty

Napisano

Witam.

Na dzień dzisiejszy, od połowy marca, do teraz około 12kkm.

Niestety, koszty powalają... ale nie o to w tej zabawie chodzi zlosnik.gif

Napisano

> kilka wyjazdow do radomia z warszawy.

Rozumiem, że to nie 50ccm? wink.gif

Napisano

24 letnie moto. 3 sezony 15 tyś mil ... Moto lekko sie przykurzyło i oponki umarły ... Czas na olej czy jeszcze nie ?

Napisano

> 3 sezony 15 tyś mil ... Czas na olej czy jeszcze nie ?

Pytasz, czy wymienić olej w silniku? icon_eek.gif

Napisano

> Pytasz, czy wymienić olej w silniku?

Może to 2t i pyta czy uzupełnić w zbiorniczku biglaugh.gif

Napisano

> Rozumiem, że to nie 50ccm?

Absolutnie nie 50ccm . Tylko 200ccm smile.gif

Napisano

> I jak tu wierzyć w przebiegi Allegrowe rzędu 35 tys km w ponad 10letnich moto

Ja przez 2 sezony zrobiłem może max 1000 km (a może i mniej) - więc można smile.gif

Napisano

osobiście tamten sezon od połowy marca do końca października 8500km, ten sezon zacząłem miesiąc później już mam ponad 4000km, ale myślę, że więcej jak jeszcze 1000km w tym sezonie nie zrobię...

Napisano

> W kolejnych latach będzie coraz mniej, ewentualnie kolejnych lat z moto nie będzie

Masakra ten wątek... narzekanie starych tetryków. zlosnik.gif

Ja wrecz przeciwnie, z każdym sezonem coraz więcej grinser006.gif

Napisano

Po zakupie pierwszego japońskiego motocykla w sezon nakręciłem ~10kkm.

W kolejnym roku połowę tego.

Później było już tylko mniej, w tym roku 500km nie zrobiłem.

Życzę Ci żeby ilość szczęśliwie nawiniętych kkm z roku na rok rosła.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.