Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Astra OPC do oceny,kącikowi znafffcy ocena ogłoszenia.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie,wszelkie za i przeciw mile widziane,auto od handlarza bo ma ich kilkanaście na alledrogo. palacz.gifZa i przeciw? palacz.gif

Opel Astra 1,6 turbo

Napisano

Dołóż parę PLN i kup to co jest wystawione na giełdzie AK zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie,wszelkie za i przeciw mile widziane,auto od handlarza bo ma ich kilkanaście na

> alledrogo. Za i przeciw?

> Opel Astra 1,6 turbo

Wiesz, że ta srebrna deska na żywo wygląda okrutnie... Ale auto ładnie wyposażone, pytanie jak mocno było bite 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Jak w temacie,wszelkie za i przeciw mile widziane,auto od handlarza bo ma ich kilkanaście na

> Opel Astra 1,6 turbo

Mogę Ci tylko doradzić, żebys zadzwonił do serwisu w Holandii gdzie auto miało przeglądy i się dopytał o przebieg.

Wnioskuję że z Holandii po tablicy rejestracyjnej grinser006.gif

Auta w tamtym kraju robia bardzo duże przebiegi. Często ludzie pracują w Niemczech albo w Belgii. Codziennie do roboty 100km w jedną stronę spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Wiesz, że ta srebrna deska na żywo wygląda okrutnie... Ale auto ładnie wyposażone, pytanie jak

> mocno było bite

Wiem jak wygląda wykończenie wnętrza w takiej astrze,na tle konkurencji wcale nie odstaje od rysujących się plastików w VAG. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Dołóż parę PLN i kup to co jest wystawione na giełdzie AK

Masz na myśli Paseczka ftedeiku czy Tico z gazem? rotfl.gif

Napisano

> Masz na myśli Paseczka ftedeiku czy Tico z gazem?

Astra OPC

Napisano

> Opel Astra 1,6 turbo

Szybkie spojrzenie na ogłoszenia w holandi link i podobna astra z tego roku kosztuje 10450euro. A ta z zarobkiem dla handlarza tylko 32900zł. Z tego widać, że najtańsze samchody są w polsce zlosnik.gif

Napisano

47000 a 32000 to lekka różnica grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Wiem jak wygląda wykończenie wnętrza w takiej astrze,na tle konkurencji wcale nie odstaje od

> rysujących się plastików w VAG.

no nie wiem... Golf '99 wygląda imo w środku lepiej niż Astra '05... Dużo lepiej wygląda Cosmo (czarne elementy -"lakier fortepianowy" zamiast srebrnych).

Napisano

> 47000 a 32000 to lekka różnica

Z rym ze tutaj masz prawdziwy przebieg i prawdziwe informacje od maniaka Opli zlosnik.gif

Napisano

> Opel Astra 1,6 turbo

Mały offtop.

Który silnik opla z turbo, 1.4 czy 1.6, może współpracować z instalacją sekwencyjną LPG? hmm.gif

Napisano

> Który silnik opla z turbo, 1.4 czy 1.6, może współpracować z instalacją sekwencyjną LPG?

Oba. Z tym że 1.4 można kupić z fabryczną instalacją, ma hydraulikę zaworów. 1.6 ma szklanki

Napisano

> Oba. Z tym że 1.4 można kupić z fabryczną instalacją, ma hydraulikę zaworów. 1.6 ma szklanki

Tak wolałem dopytać czy przypadkiem któryś z tych silników nie jest tak samo problematyczny co do LPG, jak silniki doładowane VAG'a.

Napisano

> Tak wolałem dopytać czy przypadkiem któryś z tych silników nie jest tak samo problematyczny co do

> LPG, jak silniki doładowane VAG'a.

a tak z ciekawości: 2.0T też daje rade z LPG??

Napisano

> a tak z ciekawości: 2.0T też daje rade z LPG??

Pytasz o silnik montowany w oplach czy vagach?

Napisano

> Z rym ze tutaj masz prawdziwy przebieg i prawdziwe informacje od maniaka Opli

Za taką cenę to chyba właściciel, sam nie wierzy ze sprzeda hehe.gif. Jednak 40 tyś to jest warte.

Napisano

> Masz na myśli Paseczka ftedeiku czy Tico z gazem?

Bierz Paska palacz.gif. Astra fajna (na pierwszy rzut oka) ale widać że od handlarza picera. To powinno potroić Twoją czujność.

Napisano

> Opel Astra 1,6 turbo

Mam do sprzedania rok młodszą z połową przebiegu i powiem Ci, że Niemiec musiał beczeć jak odjeżdżała. hahaha.gif

PS. Za tą kasę nie może być dobra.

Napisano

> Za taką cenę to chyba właściciel, sam nie wierzy ze sprzeda . Jednak 40 tyś to jest warte.

Moim zdaniem więcej. skromny.gif Jakby kto co chciał to priv. skromny.gif

Napisano

> Za taką cenę to chyba właściciel, sam nie wierzy ze sprzeda . Jednak 40 tyś to jest warte.

Każda propozycja jest przez nas rozważana. skromny.gif Szczerze, sama bym dała zawyżoną cenę za używany samochód z pewnej ręki. Szukanie używki to horror! pad.gif

Napisano

> Opel Astra 1,6 turbo

OPC Line to jeszcze nie OPC a raczej takie wanna be icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

Miałem Bertone turbo,wiem jak wygląda nomenklatura u Opla. cool.gif

Napisano

> Miałem Bertone turbo,wiem jak wygląda nomenklatura u Opla.

to nomenklaturuj prawidłowo tematy grinser006.gif

Napisano

> OPC Line to jeszcze nie OPC a raczej takie wanna be

No od tej 1.6T to tylko dwie wersje silnikowe były szybsze 2.0T 200KM i OPC. zlosnik.gif Więc to takie "prawie", aczkolwiek OPC to nie jest, to tylko OPC Line. zlosnik.gif

Napisano

> No od tej 1.6T to tylko dwie wersje silnikowe były szybsze 2.0T 200KM i OPC. Więc to takie

> "prawie", aczkolwiek OPC to nie jest, to tylko OPC Line.

wiem wink.gif ale to "prawie" robi różnicę zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> to nomenklaturuj prawidłowo tematy

Po co? grinser006.gifDobrze zatytuowany temat ciągnie useriadę niczym muchy do gówna. grinser006.gif

Napisano

> wiem ale to "prawie" robi różnicę

No kombi z tym silnikiem ma coś koło 8, OPC 6 jak pamięta. Ale ważniejsze, że wszystkie diesle serie w Astrze III wciąga. zlosnik.gif

Napisano

Cena z kosmosu ale trzymam kciuki.

Napisano

> Mogę Ci tylko doradzić, żebys zadzwonił do serwisu w Holandii gdzie auto miało przeglądy i się

> dopytał o przebieg.

> Wnioskuję że z Holandii po tablicy rejestracyjnej

> Auta w tamtym kraju robia bardzo duże przebiegi. Często ludzie pracują w Niemczech albo w Belgii.

> Codziennie do roboty 100km w jedną stronę

tak na szybko wychodzi że na miesiac robil 2150km, dziennie gdzies w granicach 80km wiec przebieg wcale nie musi byc kłamliwy ok.gif

Napisano

13100zl to nie parę pln zlosnik.gif

Napisano

Za-fajna wersja wyposażeniowa/ładne fotki i detaling grinser006.gif

Przeciw-od handlarza, tanio jak na taką wersję i igłę grinser006.gif

Przebieg pomijam-czy 180 czy 220kkm to już ryba palacz.gif

Napisano

Ja to już nawet nie patrzę na ogłoszenia aut z krajów gdzie mozna przebieg sprawdzić, a tablica zasłonięta.... już mi jeden groził w smsmach po tym jak zapytałem o numery na jakich auto w Holandii jeździło. Z góry mówię daj sobie spokój ze sprowadzanymi.

Napisano

> Ja to już nawet nie patrzę na ogłoszenia aut z krajów gdzie mozna przebieg sprawdzić, a tablica

> zasłonięta.... już mi jeden groził w smsmach po tym jak zapytałem o numery na jakich auto w

> Holandii jeździło. Z góry mówię daj sobie spokój ze sprowadzanymi.

Jakim tekstem w smsie Ci groził? hmm.gif

Napisano

> Cena z kosmosu ale trzymam kciuki.

w tej cenie to już spokojnie wypasionego Mondziaka wyrwiesz wink.gif

Napisano

> w tej cenie to już spokojnie wypasionego Mondziaka wyrwiesz

To kupuj Mondeo. Dobrego samochodu za darmo nie oddam. Za 49999 byla wystawiona Astra H Nurburing Edition, rok starsza, niezly trup to Musial byc. Ale poki ludzie beda uwazac za ktos za darmo oddaje dobry samochod to taki rynek bedzie.

Napisano

> To kupuj Mondeo.

Już takiego zakupiłem biglaugh.gif kolega sprzedawał bardzo ładną Vectre C model przed liftem chciał dużo więcej niż cena rynkowa w sumie to nie dawałem mu szans że ją sprzeda, ale udało mu się po 9 miesiącach cool.gif

Napisano

> Pytasz o silnik montowany w oplach czy vagach?

Oplowski 2.0T OPC czyli 220km,

wiem z 2.0T 200km z AII dają rade

Napisano

> Oplowski 2.0T OPC czyli 220km,

OPC to 240KM, albo nie OPC były 2.0T 175KM albo 200KM.

Napisano

> OPC to 240KM, albo nie OPC były 2.0T 175KM albo 200KM.

dobra to:

2.0 T (175 KM i 200KM)

2.0T OPC (240KM)

które dają radę na LPG??

Napisano

> OPC to 240KM, albo nie OPC były 2.0T 175KM albo 200KM.

Nie masz racji Zafira A OPC miała 2 silniki 2.0T 192KM i 200KM i były montowane tylko w wersjach OPC.

W zafirze B OPC montowali 240KM, a w wersji cywilnej zlosnik.gif 200KM

Napisano

> Nie masz racji Zafira A OPC miała 2 silniki 2.0T 192KM i 200KM i były montowane tylko w wersjach

> OPC.

> W zafirze B OPC montowali 240KM, a w wersji cywilnej 200KM

Ale my mówimy o Astrze H. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> które dają radę na LPG??

2.0 T (175 KM i 200KM) na 100% założysz lpg. Podobno do 2,0T 240KM można założyć gaz jak butla będzie w bagażniku, podwieszanego nie można złożyć bo ma dwa kominy z tyłu.

Napisano

> Ale my mówimy o Astrze H.

chyba że tak, to się zgodzę zlosnik.gif

Napisano

> 2.0 T (175 KM i 200KM) na 100% założysz lpg. Podobno do 2,0T 240KM można założyć gaz jak butla

> będzie w bagażniku, podwieszanego nie można złożyć bo ma dwa kominy z tyłu.

to się cieszę.

Chyba już mam faworyta na kolejne auto smile.gif