Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z pozdrowieniami dla inwalidy...

Featured Replies

Napisano

> Przeczytalem posty tego DJ, takze ten o parkowaniu "na chwile" na

> miejscu dla inwalidow.

> Po prostu jest zwyklym sqrwysynem.

male ale... nie obrazaj jego matki smirk.gif

Napisano

> dziekuje

my również.. a teraz możesz iść na kilkudniowy spoczynek hehe.gif

Napisano

> Prosta sprawa - poproszę skan dokumentu, >poświadczającego, że TEN KONKRETNY SAMOCHÓD miał >prawo tam stać z TYM KONKRETNYM KIEROWCĄ.

Po pierwsze - kim jesteś że chcesz kontrolowac dokumenty ? Po drugie karta parkingowa wydawana jest na nazwisko, a nie na samochód. Jest to niezbywalne prawo osoby niepełnosprawnej.

> Powtórzę - kierowca NIE WYGLĄDAŁ na ułomnego > (przynajmniej w sensie fizycznym), więc nawet gdyby >musiał podwieźc osobę niepełnosprawną fizycznie (w co szczerze wątpię), to powinien

> bezpośrednio po zakończeniu imprezy zwolnić to miejsce > BARDZIEJ POTRZEBUJĄCEMU.

Wystarczy że pasażer jest osobą niepełnosprawną, która posiada kartę parkingową . Czy uważasz ze wszyscy niepełnosprawni sa tak nadziani, ze mają własne samochody ? Otóż nie i dlatego karta , jak juz wcześniej wspominałem, jest wydawana imiennie i nie ma tam mowy o kierowcy czy numerach rejestracyjnych........ Jeśli ni ewierzysz, sprawdź smirk.gif

> I tyle.

> WALI MNIE TO CENTRALNIE, czy "miał prawo", czy "nie >miał"

hmm.gif to po co siejesz zamęt skoro centralnie Cię to wali ??

Czyli nie ważne czy miał prawo tam stać czy nie ? Nawet jeśłi był z osobą niepełnosprawna która miała kartę parkingową, TO TEŻ CIE TO WALI ??? Rozumiem ...ty strzeliłeś mu fotę i jesteś wielki icon_rolleyes.gif

> Jest to kwestia

> kultury (trudne słowo) i tyle.

Jest to kwestia upewnienia się czy ma sie racje. Jestes łowcą taniej sensacji claps.gif - przypominasz mi dziennikarzy brukowca FAKT , piszą co im ślina na język przyniesie bez 100 % upewnienia się.

> Jak wspomniałem wcześniej - ja NIGDY nie zajmuję miejsc >inwalidzkich,

> no ale ja jestem kapelusznikiem/frajerem.

No cóz. Jeszcze nikt Cię nie przyłapał i nie strzelił fotki.

Swoją drogą kto wie, pewnie nie mam racji - musisz być bez winy skoro pierwszy rzuciłeś kamień ok.gif.

Napisano

> Jakość nie najlepsza, ale to co najważniejsze widać...

> Z pozdrowieniami od kapelusznika

1. brawa za fotke ok.gifok.gifok.gif

2. niestety idioci i tak nie zrozumieja, no chyba, ze kiedys ich sparalizuje... icon_rolleyes.gif

3. watek zablokowac albo wywalic zupelnie, bo staje sie zenujacy (argumenty "niepelnosprawnych"). crazy.gif

pozdrawiam

Napisano

> Nie wkurza mnie to poprostu napisalem swoje zdanie niech sobie cyka

> fotki.

> Powiem ci tylko tak [bip] sie glupi FRAJERZE a przyjedz na Borki

> kurwo to ci pokaze sqorwysyna, a jak nie ja to ktos inny kto

> przyjedzie ze mna masz to jak w banku. (przegioles pałe)

> Moge dostanc za to bana, ale uwiez mi pozalujesz zanim nastepnym

> razem cos takiego napiszesz komputerowy cwaniaku.

zlosnik.gif to teraz wiesz jak sie czuje ktos komu zajales miejsce

Napisano

> kurwo to ci pokaze sqorwysyna,

Wybacz że wogóle śmiem pytać, na żywo też jesteś taki bujany czy tylko w Internecie?

a jak nie ja to ktos inny kto

Napisano

> fotki.

> przyjedzie ze mna

widze że odważny tylko z kolegami

rotfl.gif

Napisano

> Po pierwsze - kim jesteś że chcesz kontrolowac dokumenty ? Po drugie

> karta parkingowa wydawana jest na nazwisko, a nie na samochód.

> Jest to niezbywalne prawo osoby niepełnosprawnej.

> Wystarczy że pasażer jest osobą niepełnosprawną, która posiada kartę

> parkingową . Czy uważasz ze wszyscy niepełnosprawni sa tak

> nadziani, ze mają własne samochody ? Otóż nie i dlatego karta ,

> jak juz wcześniej wspominałem, jest wydawana imiennie i nie ma

> tam mowy o kierowcy czy numerach rejestracyjnych........ Jeśli

> ni ewierzysz, sprawdź

> to po co siejesz zamęt skoro centralnie Cię to wali ??

> Czyli nie ważne czy miał prawo tam stać czy nie ? Nawet jeśłi był z

> osobą niepełnosprawna która miała kartę parkingową, TO TEŻ CIE

> TO WALI ??? Rozumiem ...ty strzeliłeś mu fotę i jesteś wielki

> Jest to kwestia upewnienia się czy ma sie racje. Jestes łowcą taniej

> sensacji - przypominasz mi dziennikarzy brukowca FAKT , piszą

> co im ślina na język przyniesie bez 100 % upewnienia się.

> No cóz. Jeszcze nikt Cię nie przyłapał i nie strzelił fotki.

> Swoją drogą kto wie, pewnie nie mam racji - musisz być bez winy

> skoro pierwszy rzuciłeś kamień .

Dziwię Ci się, że po wszystkich jego wypowiedziach w tym wątku jeszcze go bronisz...

raczej nikt z kącikowiczów nie jest swiety.gif i 99,99% łamie ograniczenia prędkości, niewiele bo niewiele ale łamie...

Ale sądze że zdecydowana większość nie staje na miejscu dla inwalidy...

A koleś nie dość że dał dupy to jeszcze cwaniakuje, miast powiedzieć sory i wyciągnąć wnioski...

Napisano

> Dziwię Ci się, że po wszystkich jego wypowiedziach w >tym wątku

> jeszcze go bronisz...

Moze tak to wygląda ze Go broniię, ale nie do końca o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że została tu zamieszczona fotka z uwydatnionymi numerami rejestracyjnymi , majaca na celu rozpętanie burzy i zmieszanie kierowcy z błotem. Tak też sie stało, pomimo tego, że autor zdjecia a zarazem tego wątka nie udowodnił że kierowca nie miał prawa tam stać. Gdyby to moją fotkę wstawił bez upewnienia się czy miałem prawo do tego żeby stać na kopercie , zareagował bym może nawet bardziej impulsywnie niż Dj Zenit. Bo co by było, gdybym faktycznie przewoził osobę niepełnosprawną ??

> raczej nikt z kącikowiczów nie jest i 99,99% łamie >ograniczenia

Do tej nielicznej grupy 0.01% zalicza sie wujek Sibui ok.gif

> Ale sądze że zdecydowana większość nie staje na >miejscu dla inwalidy...

Ale są tacy co stają i to niekoniecznie z lenistwa, tylko z uwagi na to, że maja w samochodzie inwalidę.

> A koleś nie dość że dał dupy to jeszcze cwaniakuje, miast >powiedzieć sory i wyciągnąć wnioski...

Moze i dał, ale szczęki by wszystkim opadły, gdyby jednak miał na pokłądzie niepełnospraną osobę - co ?? zlosnik.gif

Co do jego wypowiedzi, z jednej strony nie pochwalam, a z drugiej strony - jak sie kogoś z błotem miesza, pluje i wyzywa, to takiemu zaszczutemu mogą nerwy puscić wink.gif.

Napisano

Co do fotek to się z Tobą nie zgodzę. Dlaczego nie powinno się publikować fotek ludzi (pomine inwektywy) postępujących w yen sposób?

Już nie wiem ile razy pisaliśmy w tym wątku że nie jesteśmy święci a kolega został napiętnowany bo postąpił jak postąpił . Jeżeli masz wątpliwości co do jego postępku to poczytaj jak pisze że czasami mu sie spieszy i "parkuje na chwile".

Czego jeszcze Ci trzeba sam się przyznał, czemu na czarne mówisz białe niewiem.gif

A co do sensacji i literatury Faktu, to skoro delikwent twierdzi że nic złego nie robi, to znaczy że zamieszczenie jego zdjęcia jest jak najbardziej uzasadnione.

PS Jeżeli uważasz że tylko Siubu jest (wg Ciebie) swiety.gif to ja się do niego przyłączam. Robiłem różne głupoty na drodze ale NIGDY nie zająłem miejsca inwalidzie - nawet o 4 rano na P Tesco, na którym stało mozę z 5 samochodów. To miejsce jest dla ludzi którzy go potzrebują i basta.

PS 2 Rozumiem że chciałeś bronić kolegi który był w mniejszości ale myślę żę on skompromitował się na tyle że nie ma to sensu wink.gif

Napisano

> Co do jego wypowiedzi, z jednej strony nie pochwalam, a z drugiej

> strony - jak sie kogoś z błotem miesza, pluje i wyzywa, to

> takiemu zaszczutemu mogą nerwy puscić .

jasne.. zamiast plucia powinen dostać owacje na stojąco że parkuje w miejscu dla inwalidów

hehe.gif

Napisano

> Co do fotek to się z Tobą nie zgodzę. Dlaczego nie >powinno się publikować fotek ludzi (pomine inwektywy) >postępujących w ten sposób?

Kliknął na prkingu, przyjechał do domu, wstawił na AK. Zenit zaczął pisać duzo później.

>Jeżeli masz wątpliwości co do jego postępku to poczytaj >jak pisze że czasami mu sie spieszy i "parkuje na chwile".

Dzisiaj napisał że jechał z niepełnosprawną osobą. Nawet jeśłi kłamie, nie udowodnisz mu tego, bo Sibui strzelił fotę od tyłu, nie pofatygował się żeby zerknać czy z przodu przypadkiem ni ema karty parkingowej . On twierdzi że miał na pokładzie niepełnosprawnego - kiepski śledczy z Sibui' ego , bo nie doprowadził sprawy do końca.

> Czego jeszcze Ci trzeba sam się przyznał,

Nie przyznał sie - napisał że wiózł osobę niepełnospraną 270751858-jezyk.gif

>czemu na czarne mówisz

> białe

W którym miejscu ?? Pokaż, zacytuj, .....

> A co do sensacji i literatury Faktu, to skoro delikwent >twierdzi że nic złego nie robi,

Jeśłi jest tak jak mówi i faktycznie była osoba niepełnosprawna ( nie wnikam czy prawda czy nie) to nic złego nie zrobił .

> PS Jeżeli uważasz że tylko Siubu jest swiety.gif (wg >Ciebie) to ja się do niego przyłączam.

Sam sobie przeczysz, bo niżej piszesz ze robisz głupoty na drodze, więc swiety.gif nie jesteś smirk.gif

Robiłem różne głupoty na drodze

>ale NIGDY nie zająłem miejsca inwalidzie - nawet o 4 rano >na P Tesco, na którym stało mozę z 5 samochodów. To >miejsce jest dla ludzi którzy go potzrebują i basta.

A ja POWTÓRZĘ ze stawałem na takich miejscach pomimo tego ze zdrowy jestem. Każdy kierowca może stanąć każdym samochodem na takim miejscu, jeśłi przewozi uprawnioną osobę niepełnosprawna.

> PS 2 Rozumiem że chciałeś bronić kolegi który był w >mniejszości ale

Już napisałem, ze nie o to mi chodziło, a o DJ Zenicie nigdy wczesniej nie słyszałem i nie znałem tego faceta . Napisałem dlatego, ponieważ ja też moge się kiedyś stać "ofiarą" takiej nagonki, bo pojadę z niepełnosprawnym do marketu, ktoś mi strzeli foto na kopercie i wrzuci ją na AK napisze - zabić sqr....syna, powiecić za jaja itp itd. a wszyscy rzuca sie na mnie, nie pozostawiajac suchej nitki. Teraz już wiesz o co mi chodzi, czy nie ?

Napisano

> jasne.. zamiast plucia powinen dostać owacje na stojąco >że parkuje w

> miejscu dla inwalidów

A Ty znowu nie śpisz ? Idź spać bo rano znowu do przedszkola trzeba pójść.

30.GIF

Napisano

Ale co Ty porownujwesz, grupę ludzi do firmy. hehe.gif

Napisano

Z całym szacunkiem ale chyba przeczytłeś parkuje na chwile ? Więc się przyznał że staje na miejscahc dla inwalidów bo załatwia ważne sprawy i nie ma czasu szukać miejsca na drugim końcu P.

No żesz angryfire.gif jak nie widzisz że się przyznał to już nie wiem.

Co do jego obrony że był z osobą niepełnosprawną, sam się klnie.gif ośmiszył stwierdzeniem "parkuje na chwile" i nie jest już nawet istoten to zdjęcie, bo on potwierdził że tak robi.

Więc jeszcze raz z całym szacunkiem, nawet jeżeli będzeisz wiózł osobę niepełonosprawną a potem powiesz że jak jesteś w pracy to i tka stajesz bo Ci się spieszy - to i tak epitety jakie padały pod adresem kolegi Dj'a byłby bartdzo delikatne w porównaniu z tymi jakie usłyszałbyś ode mnie.

Reasumaując powiedział że parkuje na miejscu dal inwalidów = jest głupszy niż ustawa przewiduję.

Napisano

> Z całym szacunkiem ale chyba przeczytłeś parkuje na >chwile ? Więc się przyznał że staje na miejscahc dla >inwalidów bo załatwia ważne sprawy i nie ma czasu >szukać miejsca na drugim końcu P.

No niby sie przyznał ale KLIKNIJ I PRZECZYTAJ NA DOLE

Tu pisze co innego - kto go tam wie czy prawda czy nie .

Wychodzi jednak na to, że w tej konkretnej sytuacji się nie przyznaje

Napisano
  • Autor

> Do tej nielicznej grupy 0.01% zalicza sie wujek Sibui

Buehehehe.

Pokaż palcem, gdzie tak napisałem ?

NIe ma to jak dopisać sobie do czegoś teorię.

EOT, bo widzę, że nie jesteś równorzędnym partnerem do dyskusji...

Napisano

> No niby sie przyznał ale KLIKNIJ I PRZECZYTAJ NA DOLE

> Tu pisze co innego - kto go tam wie czy prawda czy nie .

> Wychodzi jednak na to, że w tej konkretnej sytuacji się nie przyznaje

Ok, a czy Ty podwozisz osobę niepełnosprawną?

Bo moim zdaniem ktoś kto to robi (nie jest to tylko wymówka) nie staje na miejscu dal inwalidów bo sam wie jak z nimim bywa. Więc jak dla mnie kolega DJ'a sam obalil wlasna teorie, bo gdyby była prawdziwa to nie wyjechałby z tekstem że parkuje jak mu sie spieszy - bo z tego wynika że on tych ludzi nie szanuje.

A co do samych zdjęć, to uważam że jeżeli ktoś jest świadkeim jak ktoś przyjeżdż i odjeżdża sam, nie ma nalepki uprawniającej to fotke mu i niech spłonie ze wstydu.

Napisano

> fotki.

w tym momencie wygrał Pan wczasy z bananami

zlosnik.gif

W sumie ta wypowiedć mówi WSZYSTKO o Tobie

pozdrawiam banana-wave.gif

Napisano

.

> EOT, bo widzę, że nie jesteś równorzędnym partnerem do >dyskusji...

hehe.gif jakiej dyskusji ? Wypociłeś cos kilka godzin temu i dopiero teraz Cię odetkało. Sprawdziłes jak to jest z tą kartą o wszechwiedzący ?? Chyba nie , bo pewnie nie wiesz nawet gdzie szukać.

Dobranoc.

Ps. Nie zapomnij jutro zabrać aparatu .

Napisano

> Ok, a czy Ty podwozisz osobę niepełnosprawną?

Oczywiście, wiele razy podwoziłem skromny.gif

> Bo moim zdaniem ktoś kto to robi (nie jest to tylko >wymówka) nie staje na miejscu dal inwalidów.

A ja staję, bo osoba którą od czasu do czasu podwożę jest inwalidą icon_eek.gif

Napisano

> Ok, a czy Ty podwozisz osobę niepełnosprawną?

Oczywiście, wiele razy podwoziłem

> Bo moim zdaniem ktoś kto to robi (nie jest to tylko >wymówka) nie staje na miejscu dal inwalidów.

A ja staję, bo osoba którą od czasu do czasu podwożę jest inwalidą

No ale mi chodziło o sytuacje kiedy nie jesteś z taką osobą, tylko lecisz "załatwiać ważne papiery"

Napisano

> Dokładnie, a stajesz żęby załatwiać papiery jakieś?

Do marketów jeżdżę na zakupy, nie załatwiam tam papierów. Ok. czas iść spać.

Dobranoc

Napisano

> Do marketów jeżdżę na zakupy, nie załatwiam tam papierów. Ok. czas

> iść spać.

> Dobranoc

Może być i po zakupy co za różnica.

Chodzi o sam fakt zajmowania tego miejsca bezpodstawnie ( o co cie nie posądzam, żeby nie było wątpliwości)

Dobranoc

20.GIF

Napisano

kolegom centomaniakom współczuje że w swych szeregach mają takich kierowców.

jest mi czasem wstyd jak widze takie foty.

dzieki takim zachowaniom nie dziwie sie, że niektórzy nie naklejają CM. Jeszcze kilka takich akcji, a wkrótce CM będzie kojarzona z tym, czym pare ładnych lat temu maluch z nalepką "pionier".

pozdrawiam wszystkich poprawnych kierowców

Napisano

...że to co się ostatnio dzieje na kąciku to nagonka żydo-masonerii, ateistów, lumpenliberałów oraz środowisk gejowsko-lesbijskich na praworządną społeczność Centomanii. Zachowanie to jest niewybaczalnie naganne i śmiem twierdzić, że zapewne zostało zainspirowane przez niemieckojęzyczne, pozbawione kręgosłupa moralnego, frakcje w Watykaniezlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Prowokatorom i wrogom Prawa i Porządku mówimy głośne WYP*ER*ALAĆ!!!zlosnik.gif

Napisano

Mam do Ciebie pytanie z innej beczki - czy ubierasz sie w dresy? Pytam z czystej ciekawosci, wiec nie musisz odpowiadac.

P.S. "Czasami zajmujesz miejsca dla inwalidow" - sam sie przyznales, dlatego jestem przeciwko Tobie. A to wstawione zdjecie juz tu nie gra roli - jak to ktos juz wczesniej zaznaczyl.

Napisano

> Jakość nie najlepsza, ale to co najważniejsze widać...

> Z pozdrowieniami od kapelusznika

czytac, to kto podsumuje : zrobil dobrze czy zle?

Napisano

Takie haslo jak w tytule bywa na parkingach. Naprawde nie wiem jak rozni debile nie sa w stanie pomyslec przez 2 sek... Sam mam sporo na sumieniu w temacie przestrzegania przepisow ruchu drogowego, ale pewnych rzeczy po prostu NIE WOLNO ! I trzeba to pietnowac zawsze !

"Fajni" piesc.gif sa tez tacy ktorzy sobie przyklejaja nalepke inwalidzka by parkowac na takich miejscach piesc.gifbut.gif ! Nawet moment nie pomysla jaka to frajda moc chodzic - i że ci inwalidzi prawdziwi gdyby tylko mogli to by parkowali na drugim koncu miasta by sobie podejsc do drzwi sklepu! Szkoda slow... Prawde mowiac nie chce mi sie czytac co o tym napisali "intelektualisci" z centomanii...

Napisano

> A Ty znowu nie śpisz ? Idź spać bo rano znowu do przedszkola trzeba

> pójść.

znowu przedszkole ? głupota jest przewidywalna hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

"ale pewnych rzeczy po prostu NIE WOLNO ! I trzeba to

pietnowac zawsze ! "Fajni" sa tez tacy ktorzy sobie przyklejaja nalepke inwalidzka by parkowac na takich miejscach ! Nawet moment nie pomysla jaka to frajda moc chodzic - i że ci inwalidzi prawdziwi gdyby tylko mogli to by parkowali na drugim koncu miasta by sobie podejsc do drzwi sklepu!Szkoda slow..."

wielkie brawa,uchwyciles sedno sprawy..przekonujacy jest znak u mnie pod uczelnia z napisem "wziales moje miejsce weź i kalectwo"...nigdy nie zajałem takiego miejsca i nigdy nie zajme..

Napisano

> Mam do Ciebie pytanie z innej beczki - czy ubierasz sie w dresy?

W Borkach już czeka na Ciebie kiler i jego kolega rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

Gdzie jest jakiś moderator jak jest potrzebny angryfire.gifczerwona.gif Wszyscy już sobie poużywali i napisali co mieli do napisania niech ktoś zamknie ten wątek bo już niczemu nie służy mad.gif

Napisano

> Gdzie jest jakiś moderator jak jest potrzebny Wszyscy już sobie

> poużywali i napisali co mieli do napisania niech ktoś zamknie

> ten wątek bo już niczemu nie służy

dokladnie, poziom tego watku dzieki glownemu boheterowi dawno osiagnal rynsztok

Napisano

> niech ktoś zamknie ten wątek bo już niczemu nie służy

Służy piętnowaniu parkowania na miejscach dla inwalidów.

mar00ha

Napisano

> Toś jednak ćwok

nie ćwok tylko ĆWOK

Napisano

> Co do czerwonego cienkasa. Autor zdjęcia, na nikim przecież psów nie

> wiesza. Poprostu pokazał fotke cwaniaka, tak samo jakby wielu z

> Was (obronców) pokazało by fotke np jadącego prosto na lewo

> skręcie.

nie trzeba daleko szukać.... wink.gif

Napisano

> czytac, to kto podsumuje : zrobil dobrze czy zle?

spełniał dobry obowiązek, podwiózł niepełnosprawną osobę.... zlosnik.gif

Napisano

> Czasami zajmuje miejsca dla inwalidow jak musze zostawic jakies

> papiery bo taka mam prace a nie zabardzo mam czas na szukanie

> miejsca na parkingu wiec zatrzymuje sie tylko na chwile milego

> cykania zycze

A co na to Twój pracodawca ? cfaniaczek.gif

Napisano

Znaczy się... Weźmiesz ze sobą jakiegoś barczystego ABS-a, jako backup zlosnik.gif, na wypadek gdybyś to jednak Ty dostał w dziub w owych Borkach? zlosnik.gif

W fachowej nomenklaturze to się nazywa "contingency plan" hahaha.gif.

Napisano

> ale na zakazie Ci się zdarza i na chodniku, i na trawniku, i ... ?

> ja tam nie mam nic do ukrycia... do tej pory (odkąd mam prawko)

> stanąłem 2 razy na miejscu dla inwalidów...

> za każdym razem jak była pustka na parkingu... godziny wieczorne...

wytlumacz mi po co stawales na tych miejscach jak byla pustka na parkingu hahaha.gif

Napisano

> dokladnie, poziom tego watku dzieki glownemu boheterowi dawno

> osiagnal rynsztok

Do rynsztoku sporo brakuje, a lektura jest bardzo pouczająca. Może parę

osób się zastanowi nad własnym zachowaniem - tak na drodze jak i na forum.

Napisano

> wytlumacz mi po co stawales na tych miejscach jak byla pustka na

> parkingu

Zakazane kusi grinser006.gif

Napisano

> Lubie czasem pogadac z takimi bezmozgami.

dokladnie tak samo robie wink.gif w wiekszosci przypadkow przestawiaja samochod zlosnik.gif

Napisano

> to teraz pomyśl, że jest kilkadziesiąt takich miejsc dla inwalidów na

> parkingu...

to teraz pomysl ze bedzie wiecej takich inwalidow umylowych .... i wszsytkie miejsca zajete

Napisano

> ale na zakazie Ci się zdarza i na chodniku, i na trawniku, i ... ?

> ja tam nie mam nic do ukrycia... do tej pory (odkąd mam prawko)

> stanąłem 2 razy na miejscu dla inwalidów...

> za każdym razem jak była pustka na parkingu... godziny wieczorne...

to tym bardziej jak parking byl pusty mogles stanac 2m dalej 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Rozumiem gdzies gdzie jest zakas postoju, ale nie po chamaku na

> miejscu dla inwalidow.

zakas to na bank

Napisano

> dokladnie tak samo robie w wiekszosci przypadkow przestawiaja

> samochod

Moze masz dar przekonywania hmm.gif

Najlepiej zrobic wokol takiego palanta zamieszanie. On zazwyczaj wie, ze zle robi ale czuje sie na tyle anonimowy, ze ma to w dupie.

Zreszta widac w tym watku, ze sa betony ktorych nic nie przekona. A jak bardzo pewni sa swoich betonowych racji widac po tym, jak z watku szybko zrobil sie flejm i wzajemne rzucanie w siebie miesem.

Napisano

Tak czytam ten wątek i nie będę lansik, ani jakiś tam...

Ale nigdy nie stanąłem na miejscu dla inwalidy...

I to tyle...

Ps. to nie do Ciebie, odpowiadałem na ostatni post

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.