Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymyślcie mi wóz do 7000 zł w kombii.

Featured Replies

Napisano

Dwulitrowa omega, na ośmiozaworowej głowicy (będzie gaz) - to moja myśl. Budowa, przewiezienie rodziny i klamorów... Dajcie coś do przemyślenia. Dzięki.

Napisano

> Dwulitrowa omega, na ośmiozaworowej głowicy (będzie gaz) - to moja myśl. Budowa, przewiezienie

> rodziny i klamorów... Dajcie coś do przemyślenia. Dzięki.

e36 318i kombi

Napisano

Passat B3 - i jeszcze zostanie, nieśmiertelny 1.8 90KM + LPG

Passat B4 - można próbować z TDI, można 2.0 115 KM + LPG

Mercedes W124 250TD - w super stanie nie będzie, ale jako transportówka da radę

Audi C4 Avant - do wyboru i TDI i benzyniaki, tyle że też z salonu nie będzie, ale jeździć powinien w miarę

A może Ford Transit? smile.gif

Napisano

hmm nie znam żadnego wozu tak małego żeby się w kombi zmieścił. grinser006.gif

Napisano

Jak ma byc duze , pojemne i wygodne to tylko Omega. Mam taka tylko 16V i jest nie do zajechania zeby.GIF

Napisano

Omega może być zgnita, ale nic lepszego jako wół roboczy w tej kategorii nie znajdziesz.

Omega 2.0 16v tak samo lubi się z gazem jak 8v, a jest trochę mocniejsza.

Napisano

Brat szukal takiego auta i wybral carine e. Silnik 2.0 16v z gazem mysle ze jest godny polecenia. Licznik pokazuje 300kkm ale pewnie prawdziwy przebieg to ponad 500kkm i jezdzi bez problemu. Dodatkowa zaleta to bezkolizyjnosc tego silnika.

I 2 znajomych ma mondeo 1.8td z przebiegami prawdziwymi ponad 300kkm i tez jezdza, ale obydwaj robili ostatnio turbiny (okolo 1tysiaca zl).

Napisano

ok.gif> Dwulitrowa omega, na ośmiozaworowej głowicy (będzie gaz) - to moja myśl. Budowa, przewiezienie

Xantia kombi smile.gif

Napisano

> Dwulitrowa omega, na ośmiozaworowej głowicy (będzie gaz) - to moja myśl. Budowa, przewiezienie

omega ma dwie wady: zdewieje i ma tylny naped co w przypadku budowy moze byc probelmem - duza latwiej sie zakopac niz przy tradycyjnym przednim napedzie.

ja szukalbym passata B3/B4 1.8 90KM + LPG

Napisano

Laguna I

Tania i bardzo pojemna. Ustawny kufer - nie wchodzą nadkola.

Rury 3,5 metra woziłem w środku - wystawały trochę przez szybę w tylnej klapie. Rynny 3 metry schodzą spokojnie do środka cool.gif

Napisano

> omega ma dwie wady: zdewieje i ma tylny naped co w przypadku budowy moze byc probelmem

Tu bym powiedział zupełnie odwrotnie - jak mocno doładujesz tył i jeszcze zapniesz przyczepę, to przednie koła będą bardzo odciążone - lepiej mieć napęd na dociążonych kołach tylnych.

Napisano

> Marea Weekend

proszęCię ...

hehe.gif bardziej trzeszczącego samochodu nie widziałem na oczy ...

przebieg 280 kkm pierwszy właściciel skromny.gif

Napisano

Omega jest chyba najlepsza bo największa ...

jak nie masz daleko na budowę i wkoło niej to przemyślałbym Transita wolnossącego 2,5

mało pali dużo pakowniejszy ... ale pytanie czy Ci potrzebny przecież cementu na budowe przywozić nie będziesz ...

a w omege z 300...350 kg to spokojnie wsadzisz skromny.gif

Napisano

> Omega jest chyba najlepsza bo największa ...

> jak nie masz daleko na budowę i wkoło niej to przemyślałbym Transita wolnossącego 2,5

> mało pali dużo pakowniejszy ... ale pytanie czy Ci potrzebny przecież cementu na budowe przywozić

> nie będziesz ...

> a w omege z 300...350 kg to spokojnie wsadzisz

ps. ja osobiście miałem busa kontener 4 metry ale sprzedałem i kupuje przyczepe 4,2 metra plus osobówkę hehe.gif

( na budowę )

Napisano

a moze cos kombi podobnego

jakiś tekst

zrzucisz fotele i przewieziesz wiecej rzeczy niz w klasycznym niskim kombi grinser006.gif

Napisano

bdb pomysł.

Masakryczne duże będzie ...scorpio zlosnik.gifok.gif

Napisano

Volvo v70, fajne przestronne, wygodne auto, na dodatek w benzynie. Akurat mam na sprzedaż czerwone w kombi z 1999 roku:)

Napisano

Astra F z dieslem. Nie do zajechania. Obecnie jedna taka meble wozi w rodzinie rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.