Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

40tyś i 20lat...

Featured Replies

Napisano

> bmw? mamy podobne gusta z kolegą i chodzi o to aby auto którym jedzie zwróciło na siebie uwagę a

> nie pchało na usta: jadą chłopaki wiejską bawarą...

O to to to to. Dlatego wlasnie tez odpadl ten producent jako dostawca mojego nowego samochodu (kupuje nowke z salonu). Jednak stereotypy na mnie tez oddzialywuja.

Napisano

> O to to to to. Dlatego wlasnie tez odpadl ten producent jako dostawca mojego nowego samochodu

> (kupuje nowke z salonu). Jednak stereotypy na mnie tez oddzialywuja.

Ale miales jakas stycznosc z ta marka czy nie ?

Napisano

> witam, znajomy planuje zmianę auta, ma do wydania ok 40tyś, właściwie to jego tata ma do wydania

> ale auto ma być jego, taki typowy zawód: SYN, no ale do rzeczy. Jakie fajne, auto które będzie

> zwracać na siebie uwagę może kolega kupić? Jedyne wymaganie to wiek max 5lat, i 40tyś do

> wydania...

propozycja nr 1

+ ok 10 tyś lepszy silnik i jest yikes.gifyikes.gifyikes.gif

Lub jakieś nowsze e 46, e 39 z mocnym silnikiem.

Napisano

> w coś takiego bym celował

Czyja to Marka ten Scion?

Napisano

> Czyja to Marka ten Scion?

Toyoty

Napisano

> witam, znajomy planuje zmianę auta, ma do wydania ok 40tyś, właściwie to jego tata ma do wydania

> ale auto ma być jego, taki typowy zawód: SYN, no ale do rzeczy. Jakie fajne, auto które będzie

> zwracać na siebie uwagę może kolega kupić? Jedyne wymaganie to wiek max 5lat, i 40tyś do

> wydania...

http://otomoto.pl/fiat-grande-punto-1-4-t-jet-abarth-C15518826.html

Ten akurat droższy niż założenia, ale da radę taniej, tylko mało tych aut jest do wyboru.

Napisano
  • Autor

> http://otomoto.pl/fiat-grande-punto-1-4-t-jet-abarth-C15518826.html

> Ten akurat droższy niż założenia, ale da radę taniej, tylko mało tych aut jest do wyboru.

w polCar'ze w poznaniu jestem dość często, miałem nawet okazje jechać właśnie tym puntem, idzie ładnie to fakt, ale też znam jego historię.... igła to to nie jest....

Napisano

> w polCar'ze w poznaniu jestem dość często, miałem nawet okazje jechać właśnie tym puntem, idzie

> ładnie to fakt, ale też znam jego historię.... igła to to nie jest....

s14a

Napisano

moje typy:

- Audi TT

- Mini Cooper

- Mazda MX-5

- Nissan 350Z

lub jakaś replika

Napisano

> w polCar'ze w poznaniu jestem dość często, miałem nawet okazje jechać właśnie tym puntem, idzie

> ładnie to fakt, ale też znam jego historię.... igła to to nie jest....

Może dlatego nawet ne pisze, że bezwypadkowy hmm.gif

Napisano

> wydania...

Kolejna propozycja: obojętne co ważne aby było w stylu "za szybkie za wściekle"

Napisano

> wydania...

klik

Napisano

> klik

Nie wsiadalbym z 20 letnim kierowca do takiego samochodu. skromny.gif

Napisano

> Nie wsiadalbym z 20 letnim kierowca do takiego samochodu.

Ja bym z niektorymi wsiadl. hehe.gif

Quote:

ur. 7 stycznia 1985 r.

Quote:

W 2005 roku zwyciężył w serii Formuły 3 Euro Series, jeżdżąc dla zespołu ASM

Napisano

> moje typy:

> - Audi TT

> - Mini Cooper

> - Mazda MX-5

> - Nissan 350Z

> lub jakaś replika

TT - za tą kasę będzie już stare, zjeżdżone i przynajmniej raz rozbite

350Z za tą kasę to będzie jakaś wersja amerykańska z początków produkcji, z bujną historią i w kiepskim stanie.

MX-5 - tutaj prędzej wierzę w powodzenie - generację Nc z 2006 r.za nieco ponad 40k można kupić. Szczególnie właśnie o tej porze roku ceny bywają ciekawe.

Napisano

Takie luźne strzały których jeszcze nikt wyżej (chyba) nie wymienił

impreza

impreza

gt

gt

159

mustang

rx-8

rx-8

9-3

s80

Jak bym był miał 20 lat i mojego tatę było by stać, to chciałbym Mustanga albo Imprezę

Jak wybierałbym sercem to pewnie GT albo 159

Przy zamiłowaniu do skośnych padło by na RX-8,

Przy odrobinie rozsądku pewnie byłby to Saab

Przy zamiłowaniu do luksusu: S80

Teraz jestem trochę większy i za tą kasę brałbym Forester albo Grand Vitara wink.gif

Napisano

taki koleś pasuje mi do:

Toyota-Celica-16.jpg

do 40tys upoluje i jeszcze na dobrą felgę i glebę zostanie

wiem... ładne szpoljery IThankYou.gif

Napisano

> Grzanio ma fajnego Opla, ale to chyba trochę tansze.

a nawet sprzedam zlosnik.gif

Napisano

Matko jedyna. To jest dopiero szafa.

W miasteczku nieopodal mojego ktos ma takiego, bo widze go czesto zaparkowanego przy glownej ulicy.

Jak dotad nawet nie wiedzialem co to jest. Teraz widze ze to nissan. Ale jaki model?

Napisano

> Jak dotad nawet nie wiedzialem co to jest. Teraz widze ze to nissan. Ale jaki model?

Nissan Cube. ok.gif

Napisano

> Wiesz ogólnie są problemy przy sprzedaży "egzotyki", ale z tego co zrozumiałem w wątku

> niekoniecznie celem jest Golf, z którego sprzedażą nie ma kłopotów...

W 2008 przywiozłem ze Szwajcarii Hyundaia Coupe, czyli poprzednika tego Tiguana. Poszedł błyskawicznie powyżej ceny rynkowej.

Napisano

> W 2008 przywiozłem ze Szwajcarii Hyundaia Coupe, czyli poprzednika tego Tiguana.

możesz to jeszcze raz napisać zlosnik.gif

Jeżeli chodziło Ci o Tiburon , to nie jest on nastepcą Coupe, tylko jego 'większym bratem'

Jeżeli chodziło Ci o Tiguan w kontekście ix35 jako 'Tuguana z Korei', to tym bardziej Coupe nie było jego poprzednikiem.

wink.gif

Napisano
a widziales cene tego murano? trzeba doliczyc jeszcze 50% za transport i oplaty .....
Napisano

> a widziales cene tego murano? trzeba doliczyc jeszcze 50% za transport i oplaty .....

nie doczytałem wink.gif wywalam grinser006.gif

Napisano

> Jakie fajne, auto które będzie

> wydania...

No przy takich wymaganiach jest idealne rozwiazanie - jakies auto potluczone i nie naprawione (a jezdzace) - bedzie na siebie bardzo zwracalo uwage i pieciolatka za 40k bez problemu sie znajdzie ok.gif

Napisano

> wydania...

Jak chce zwracać uwagę to niech sobie Dacię zapoda.

Sąsiedzi na pewno zauważą wink.gif

Napisano

> dlaczego nie? ja mu mówiłem zeby brał pod uwage vectre albo właśnie astrę, ewentualnie AR159,

> bravo....

Za te pieniądze może być Vectra C 2005 - z pakietem OPC na większej feldze robi wrażenie. ok.gif

Napisano

> TT - za tą kasę będzie już stare, zjeżdżone i przynajmniej

stary za 40 klockow kupisz dobra TT ja bym omijal te za 22-27 tysiecy za 4 dychy kupisz naprawde dobra smile.gif

Napisano

> możesz to jeszcze raz napisać

> Jeżeli chodziło Ci o Tiburon , to nie jest on nastepcą Coupe, tylko jego 'większym bratem'

Tiboron nie jest większym bratem Coupe. Hyundai Tiburon to amerykańska i australijska nazwa na sprzedawanego w Europie Hyundaia Coupe. Tak było w pierwszej generacji i tak też jest w drugiej.

Napisano

> stary za 40 klockow kupisz dobra TT ja bym omijal te za 22-27 tysiecy za 4 dychy kupisz naprawde

> dobra

Noo nie byłbym taki pewien czy znajdziesz taką dobrą.

Za tą cenę będzie miała z 10 lat. 10 letni samochód sportowy z przebiegiem realnym 150- 200 kkm to jednak spore ryzyko trafienia na minę.

Napisano

> Tiboron nie jest większym bratem Coupe. Hyundai Tiburon to amerykańska i australijska nazwa na

> sprzedawanego w Europie Hyundaia Coupe. Tak było w pierwszej generacji i tak też jest w

> drugiej.

Spojrzałem na Wiki: The Hyundai Coupe also known as Hyundai Tiburon or Tuscani

Ok, przyznaję się do błędu wink.gif

Zawsze mi się wydawało, że Tiburon jest większy od Coupe -głównie ze względu różnicę pojemności silników jakie montowali w jednym i drugim hmm.gif

Napisano

> troche przekracza budżet ale malina

> http://otomoto.pl/opel-vectra-opc-xenon-tempomat-salonowy-C13020604.html

> ta niczego sobie

> http://allegro.pl/opel-vectra-kombi-opc-i1248788590.html

Człowieka 20 lat chcesz wsadzić w Vectrę OPC? Do tego jest błąd w ogłoszeniu bo ma 280KM jak pamiętam. Powiedzmy że niech kupi 1.9CDTI/2.2 benzin i tyle. zlosnik.gif

Napisano

> Człowieka 20 lat chcesz wsadzić w Vectrę OPC? Do tego jest błąd w ogłoszeniu bo ma 280KM jak

> pamiętam. Powiedzmy że niech kupi 1.9CDTI/2.2 benzin i tyle.

a nawet nie spojrzalem na wiek, mea culpa zlosnik.gif

Napisano

> Ok, przyznaję się do błędu

> Zawsze mi się wydawało, że Tiburon jest większy od Coupe -głównie ze względu różnicę pojemności

> silników jakie montowali w jednym i drugim

Spoko ok.gif Errare humanum est wink.gif

Napisano

> ale auto ma być jego, taki typowy zawód: SYN,

To ja radze Volvo S-80 .... coby Ojciec zaraz nie musiał kupować "czarnego garniturka" old.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.