Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu co jezdzi po Polsce - 2012

Featured Replies

Napisano

w zasadzie to stoi... na pewnym parkingu przy pewnej ciepłowni w Gliwicach...

Zdjcie0206Small.jpg

Zdjcie0205Small.jpg

Zdjcie0204Small.jpg

Zdjcie0203Small.jpg

Zdjcie0202Small.jpg

Zdjcie0207Small.jpg

Napisano

> w zasadzie to stoi... na pewnym parkingu przy pewnej ciepłowni w Gliwicach...

Oj, jest potencjał do działania ideia.giffood.gif

Ja akurat w Łodzi znalazłem coś nieklasycznego:

96092072.jpg

49334317.jpg

Łódź, 24.05.2012r.

Napisano

7eeb1d40a64a11e180c9123138016265_7.jpg

dzisiaj na poniatowszczaku ok godz. 11 (warszawa)

Napisano

> dzisiaj na poniatowszczaku ok godz. 11 (warszawa)

Ten Vantage bywa również w Łodzi.

Napisano

Dziś w Nałęczowie

[image]215efff89dd10ed8med.jpg[/image]

[image]816f28701a2d40c1med.jpg[/image]

[image]854873f968a6fb78med.jpg[/image]

[image]82a336b7600347f1med.jpg[/image]

Napisano

Galeria Błękitna na Wolskiej? Widziałem to auto własnie tam ze dwa razy wink.gif

Napisano

> Galeria Błękitna na Wolskiej?

Owszem... smile.gifsmile.gifsmile.gif Ja już kilka razy je na mieście widziałem, ale dopiero teraz udało mi się pstryknąć fotę. Fajne te felgi są... ok.gif

Napisano

> Owszem... Ja już kilka razy je na mieście widziałem, ale dopiero teraz udało mi się pstryknąć

> fotę. Fajne te felgi są...

Kelleners ok.gif Klasyk.

Napisano

Dziś SLS widziałem nr ZIZI czerwony ale za póżno było na fote...Robi wrażenie na drodze...

Napisano

> Dziś SLS widziałem nr ZIZI czerwony ale za póżno było na fote...Robi wrażenie na drodze...

gdzie go widziałeś? mnie mijało takie cudo na A2 między Słupcą a Wrześnią w okolicach godziny 17:30 oczywiście foto z www, bo zrobić nie było szans - przy moich 130 km/h minął mnie jakbym jechał co najwyżej 50... cały czas lewym pasem z włączonym lewym kierunkowskazie sciana.gif

mercedes_sls_amg_09.jpg

Napisano

> Oj, jest potencjał do działania

> Ja akurat w Łodzi znalazłem coś nieklasycznego:

> Łódź, 24.05.2012r.

tego samego dnia widziałem go na orlenie na rogu szczecińskiej i aleksandrowskiej ok.gif Pięknie brzmiał smile.gif

Napisano

> tego samego dnia widziałem go na orlenie na rogu szczecińskiej i aleksandrowskiej Pięknie brzmiał

Zatankował, by dojechać do Manufaktury pewnie. A w tych okolicach również "mieszka".

Zmieniając temat dodaję znalezionego w Warszawie Facela Vega:

a5ca4f193351556.jpg a85113193351574.jpg

Napisano

Californii to duzo jezdzi w Polsce, ja widzialem z 10, z czego 2 widuje dosc czesto...

Napisano

> Zatankował, by dojechać do Manufaktury pewnie. A w tych okolicach również "mieszka".

to ten gość nie jeździł, albo nie jeździ jeszcze czerwonym SLS'em ?

Napisano

> to ten gość nie jeździł, albo nie jeździ jeszcze czerwonym SLS'em ?

EDIT: czerwony SLS byl związany z F430.

Zmieniając temat znów, to ostatnio spotkałem znajomego, który mi mówił, że nie słyszał o Imprezie WRX STI (GH) w wersji sedan. Otóż jest i jeździ tego dość sporo:

zdjcie0713f.jpg

I taka Impreza ma być grinser006.gif

Napisano

a ja w weekend majowy ustrzeliłem takie cuś w międzyzdrojach

dsc4529s.jpg

dsc4530ja.jpg

a to juz w krakowie

20120510080027.jpg

Napisano

Rano Go widziałem na wyjeżdzie z Wawy na trasie 631 ...

Godzina ok...10...

Starszy gość kierował koło 60...

Napisano

W okolicach Wawy kilka widziałem...

Dużo niebieskich i 1 biały...

Napisano

> W okolicach Wawy kilka widziałem...

> Dużo niebieskich i 1 biały...

Tak, w Warszawie sporo się kręci. Ja akurat trafiam na same białe. Choć jeszcze nie dogoniły chyba w ilości Focusów RS, których każdego dnia można kilka spotkać.

Napisano

> Tak, w Warszawie sporo się kręci. Ja akurat trafiam na same białe. Choć jeszcze nie dogoniły chyba

> w ilości Focusów RS, których każdego dnia można kilka spotkać.

u mnie na wsi pod Gliwicami stan wyrownany bo jest jedno Evo X i jedna Foka RS zlosnik.gif

a STi w sedanie tez widuje na stacji czarne

Napisano

20120605178.jpg

Wczoraj upolowany w łodzi smile.gif

Napisano

> Wczoraj upolowany w łodzi

Piękny! claps.gif

A ja złapałem fajne - bo nieco cichociemne - Audi RS5.

rs5n.jpg

Napisano

Maserati Quattroporte

zdjcie0260k.jpg

Aston DB7 Volante

zdjcie0280s.jpg

Merc 600SL matowy na bardzo fajnych felgach Carlsson'a

zdjcie0224lt.jpg

Mustang food.gif

zdjcie0230l.jpg

Miałbym sporo więcej, m.in. murcielago, ale nie zawsze mogłem/chciało mi się wyciagać ikonka_photo2.gifgrinser006.gif

Napisano

> Aston DB7 Volante

czy dobrze widzę bydgoskie tablice?

Napisano

> Merc 600SL matowy na bardzo fajnych felgach Carlsson'a

gdzie widziałeś? bo dam sobie rękę uciąć, że w sobotę rano był w Siedlcach, miałem nawet napisać tutaj, że widziałem tylko nie znalazłem odpowiedniego zdjęcia w necie smile.gif

Napisano

Widziałem takiego samego Merca w Kielcach. Może to ten sam, krąży po Polsce celem lansu zlosnik.gif

Napisano

> Widziałem takiego samego Merca w Kielcach. Może to ten sam, krąży po Polsce celem lansu

najlepsze to to, ze jak za kierownicą siedzi łysy pan tak jakby kark to na bank ten sam samochód grinser006.gifale jak go stać na takie auto to i na podróże zlosnik.gif

Napisano

> najlepsze to to, ze jak za kierownicą siedzi łysy pan tak jakby kark to na bank ten sam samochód

> ale jak go stać na takie auto to i na podróże

Ten pan posiada najlepiej prosperujący kantor w Krakowie, rejestracja to KR600SL

Napisano

w sumie nic ciekawego ale jak się pomyśli że taki cieciowóz zbiera się do paki lepiej niz nie jeden prosiak. Na parkingu Obi w CB spotkany.

286072060-c63_amg_.jpg

post-9174-14352516727404_thumb.jpg

Napisano

> w sumie nic ciekawego ale jak się pomyśli że taki cieciowóz zbiera się do paki lepiej niz nie jeden

> prosiak. Na parkingu Obi w CB spotkany.

Jakiś prawdziwy fan Mercedesa nim jeździ, bo postanowił sobie wstawić celownik na maskę. Szacun claps.gifgrinser006.gif

Napisano

> Jakiś prawdziwy fan Mercedesa nim jeździ, bo postanowił sobie wstawić celownik na maskę. Szacun

Swoją drogą, dopóki nie miałem - nie wiedziałem - jest to rewelacyjnie przydatny wynalazek. W Omedze nie raz przygniotłem właśnie przednią tablicę przez długi przód, teraz nie ma z tym żadnego problemu waytogo.gif

Napisano

> Swoją drogą, dopóki nie miałem - nie wiedziałem - jest to rewelacyjnie przydatny wynalazek. W

> Omedze nie raz przygniotłem właśnie przednią tablicę przez długi przód, teraz nie ma z tym

> żadnego problemu

W Mercedesach (i nie tylko) są czujniki zbliżeniowe w przednim zderzaku które służą do tego celu.

Napisano

> Zatankował, by dojechać do Manufaktury pewnie. A w tych okolicach również "mieszka".

> Zmieniając temat dodaję znalezionego w Warszawie Facela Vega:

jest świeżo po gruntownym remoncie w Wołomińskim Oldtimer Motors ok.gif

Napisano

> W Mercedesach (i nie tylko) są czujniki zbliżeniowe w przednim zderzaku które służą do tego celu.

które mogą się zepsuć w każdej chwili albo w opcji nowego mietka kosztują tyle ile pół mojego auta. A tu w serii zwykły gadżet z amelinium.

Napisano

Tablice rejestracyjne z New York. Złapany na drodze nr 7 przez Radom.

286089398-aaaa.jpg

Napisano

> Tablice rejestracyjne z New York. Złapany na drodze nr 7 przez Radom.

Ciekawe czy korzystał z Google Driving Directions wink.gif

Napisano

> Tablice rejestracyjne z New York. Złapany na drodze nr 7 przez Radom.

W samym Radomiu jest jedne bardzo fajny GTR, z wybebeszonym środkiem i coś tam jeszcze podłubanym motorem... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> ale parkowac to nie potrafi

pewnie celowo tak stanął, znając beztroskę co poniektórych w otwieraniu drzwi to poniekąd się nie dziwię zlosnik.gif

ja po prostu nie jeżdżę w takie miejsca starym samochodem (nowym też nie ale to raczej kwestia światopoglądowa) zlosnik.gif

Napisano

GTR pod blokiem. Dłubany wydech i program, okolice 500KM. Do sprzedania wink.gif

7451a0814fd44dd7med.jpg

Napisano

> GTR pod blokiem. Dłubany wydech i program, okolice 500KM. Do sprzedania

No to ten sam ktorego opisalem 2 posty nizej. Jechal przez Radom w stron Kielc. Tablice ma z Nowego Jorku.

Napisano

Hah faktycznie ten sam wink.gif Mam sąsiada handlarza.. Obstawiam że na spółę z kolegą go wzięli, albo ten kolega jego sam go ściągnął. Pięknie gada ten GTR serduszka.gif

Napisano

.. w zeszłym tygodniu na mieście trafiłem. serduszka.gif

linda1468.jpg

linda1477.jpg

Napisano

> .. w zeszłym tygodniu na mieście trafiłem.

Widze komis pod manu ? Prowadzi go znajomy mojej mamy smile.gif. Konrad zawsze miał gust do samochodów smile.gif

Napisano

> Widze komis pod manu ? Prowadzi go znajomy mojej mamy . Konrad zawsze miał gust do samochodów

si, śliczna ta włoszczyzna serduszka.gif

Napisano

> si, śliczna ta włoszczyzna

podjade moze jakos w tygodniu jak bede mial po drodze i zrobie wiecej fotek smile.gif

Napisano

> si, śliczna ta włoszczyzna

To jakis Mondial?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.