Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy Cee'd jest w wersji 3D.

Featured Replies

Napisano

Oto nowa KIA Pro Cee'd.

Tymczasem na poludniu, w kraju gdzie slowo styl wydaje sie byc nie mniej istotne, jak w Polsce krzyz,

Giulietta, "ustalajaca standardy i rzadzaca sie wlasnymi regulami", powstaje w JEDNEJ wersji nadwozia.

Moze to regula mniej znaczy wiecej. Ale zastanawiam sie ile wspolnego z szykiem ma kompakt 5D, moze ktos wie.

1a0c8a2bd5ad157bd06b6a6c0fa5a14a.jpg

8ca1a554cdd9d91cd971aa69a83e9556.jpg

b7a20e1af5f27e41fd7690cc29e7ea4f.jpg

Sza-cun KIA.

Napisano

> Na razie tył mi się nie widzi wcale

poprzedni proceed miał dużo ładniejszy tył .... w tym przód jest piękny , ale tył porażka, za małe lampy.

Napisano

> Giulietta, "ustalajaca standardy i rzadzaca sie wlasnymi regulami",

Standardy ustala Astra GTC/OPC czy jak to się nazywa! Reszta stara się dogonić Opla i rywalizuje tylko i wyłącznie ceną old.gifhehe.gif

Napisano

> Standardy ustala Astra GTC/OPC czy jak to się nazywa! Reszta stara się dogonić Opla i rywalizuje

> tylko i wyłącznie ceną

o Golfie zapomniałeś ;p

Napisano

> o Golfie zapomniałeś ;p

O którym golfie? Z którym silnikiem? Jest już 7 3D? Tutaj raczej Scirocco będzie gonił.

Napisano

A ten tyl zapomnieli zaprojektowac czy co?

Napisano

tył byłby ok, ale ten czarny element na zderzaku facepalm%5B1%5D.gif

po FL napewno to wywalą zlosnik.gif

Napisano

> tył byłby ok, ale ten czarny element na zderzaku

Mnie bardziej zniesmaczają lampy na tym elemencie facepalm%5B1%5D.gif.

Napisano

> Mnie bardziej zniesmaczają lampy na tym elemencie .

no właśnie...

cały ten element jest jakby z innego samochodu sick.gif

Napisano

Dla porównania i30

hyundai%20i30%204.jpg

87338-hyundai%20i30%2033.jpg

87337-hyundai%20i30%20333.jpg

Napisano

To ja wybieram Hyundaia, jakiś taki zgrabniejszy całościowo.

Napisano

No i zrobili dalekowschodnią wersję Scirocco.

mar00ha

Napisano

> No i zrobili dalekowschodnią wersję Scirocco.

> mar00ha

Dlatego pewnie cena jak za Scirocco no.gif

Napisano

> Dla porównania i30

I bardziej mi się podoba to i30

Napisano

> Dla porównania i30

imho fajniejsze niz proceed

Napisano

> I bardziej mi się podoba to i30

Tylko, że to i30 wykastrowany z drzwi. Kiła przynajmniej się postarała.

Napisano

> Tylko, że to i30 wykastrowany z drzwi. Kiła przynajmniej się postarała.

Dokladnie. To zwykle i30 tyle ze 3D , nuda.

Napisano

> Dokladnie. To zwykle i30 tyle ze 3D , nuda.

Takie samochody są bez sensu. Po co kastrować z drzwi, by był mniej funkcjonalny? Chyba, że chcę wydać 70000 zł, a oszczędzając 1000 będę się cieszył jak dziecko

Napisano

> Takie samochody są bez sensu. Po co kastrować z drzwi, by był mniej funkcjonalny? Chyba, że chcę

> wydać 70000 zł, a oszczędzając 1000 będę się cieszył jak dziecko

Przecież single też kupują samochody hehe.gif

Nie wszyscy mają rodziny lub zawsze podwożą kilku znajomych.

Napisano

> Takie samochody są bez sensu. Po co kastrować z drzwi, by był mniej funkcjonalny? Chyba, że chcę

> wydać 70000 zł, a oszczędzając 1000 będę się cieszył jak dziecko

Mi to akurat pasuje. Np. Golfa bym kupil w wersji wylacznie 3D. Ogolnie wersje 3D sa ladniejsze w kazdym przypadku. Ale wracajac do tematu I30 i Cee'd - w tym pierwszym po prostu usuneli drzwi, w tym drugim zrobili troche inny samochod - dlatego to drugie jest fajniejsze smile.gif

Napisano

> Przecież single też kupują samochody

> Nie wszyscy mają rodziny lub zawsze podwożą kilku znajomych.

A co to ma do rzeczy? Dalej ten samochód jest bez sensu niewiem.gif

Napisano

> Mi to akurat pasuje. Np. Golfa bym kupil w wersji wylacznie 3D. Ogolnie wersje 3D sa ladniejsze w

> kazdym przypadku.

Kastraty są ładniejsza? No nie wiem, w którym miejscu? icon_eek.gif

Ale wracajac do tematu I30 i Cee'd - w tym pierwszym po prostu usuneli

> drzwi, w tym drugim zrobili troche inny samochod - dlatego to drugie jest fajniejsze

I o to chodzi, 3d ma wyglądać inaczej niż 5d, a nie jak kastrat zlosnik.gif

Napisano

> Kastraty są ładniejsza? No nie wiem, w którym miejscu?

Linia boczna jest ladniejsza, jak nie ma drugich drzwi.

Napisano

> Takie samochody są bez sensu. Po co kastrować z drzwi, by był mniej funkcjonalny?

Buda zapewne sztywniejsza skromny.gifzlosnik.gif

Napisano

> O którym golfie? Z którym silnikiem? Jest już 7 3D? Tutaj raczej Scirocco będzie gonił.

To była bardziej ironia .... bo dla wielu to VW Golf jest wzorem na wszystko

golf-VII-gti-back.jpg

Choć trzeba przyznać , że VII GTI będzie bardzo piękna wink.gif

Napisano

> To była bardziej ironia .... bo dla wielu to VW Golf jest wzorem na wszystko

> Choć trzeba przyznać , że VII GTI będzie bardzo piękna

Cudo serduszka.gif Jak kazde GTI serduszka.gif

Napisano

> Linia boczna jest ladniejsza, jak nie ma drugich drzwi.

Heh...a ja własnie widzę to na odwrót, bo wygląda jak wykastrowany. Co innego gdy 3d ma inna sylwetkę, to ma sens, a tak ? Kastrat paskudny i bez sensu wink.gif

Oto przykłady jak należy robić :

THUMB_WIDE_kia_proceed_002.jpg

1999763267.jpg

wersji 5 d powyższych chyba nie muszę zamieszczać? wink.gif

Napisano

Poprzedni byl lepszy, teraz to juz odgrzewanie kotleta. A szkoda.

Napisano

> Heh...a ja własnie widzę to na odwrót, bo wygląda jak wykastrowany. Co innego gdy 3d ma inna

> sylwetkę, to ma sens, a tak ? Kastrat paskudny i bez sensu

> Oto przykłady jak należy robić :

> wersji 5 d powyższych chyba nie muszę zamieszczać?

Otoz to a nowy pro ceed jest brzydki a hyundai wykastrowany. W kazdym razie ja sie z koreancow wyleczylem zlosnik.gif

Napisano

> przód

> tył

+1

Napisano

> To była bardziej ironia .... bo dla wielu to VW Golf jest wzorem na wszystko

> Choć trzeba przyznać , że VII GTI będzie bardzo piękna

Jeśli to są oficjalne zdjęcia VW, to już nie wiem co o nich myśleć. Dwa różne bieżniki na tylnej osi, a lewy tył zamontowany odwrotnie lub przełożony z prawej strony. Na chybcika chyba robione facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Jeśli to są oficjalne zdjęcia VW, to już nie wiem co o nich myśleć. Dwa różne bieżniki na tylnej

> osi, a lewy tył zamontowany odwrotnie lub przełożony z prawej strony. Na chybcika chyba

> robione

hahaha.gif Przeciez to tylko grafika komputerowa, wkleili taki kawałek opony jaki mieli z tej perspektywy.

Napisano

> Jeśli to są oficjalne zdjęcia VW, to już nie wiem co o nich myśleć. Dwa różne bieżniki na tylnej

> osi, a lewy tył zamontowany odwrotnie lub przełożony z prawej strony. Na chybcika chyba

> robione

przeciez widac ze to koleny mistrz painta robil

Napisano

> Tylko, że to i30 wykastrowany z drzwi. Kiła przynajmniej się postarała.

Nie Kija sie postarala, tylko jest zapewne strategia koncernu

Napisano

przynajmniej jak dla mnie zakup kia jest bez sensu za drogo. Nie dalej jak 3 miesiące temu szukałem auta dla żony, byłem w Kia, sprzedawca zaproponował mi ceed poprzedniej generacji w kombi z normalnie z full wypasem, silnik 1.4 benzyna 105 kucy, klima manual, radio, lakier metalic za 58 tysi, za niewiele więcej kupiłem octavię z climatronikiem 1.4 tsi, lakier metalic, tempomat, radio swing, czujniki cofania przód-tył... Co ta Kia chce udowodnić, że jest lepsza cenowo i jakościowo od VAG ??? hehe.gif

Napisano

> Co ta Kia chce udowodnić, że jest lepsza

> cenowo i jakościowo od VAG ???

Czy dobrze rozumiem, że nikt nigdy nie będzie mógł być lepszy od VAG a Skody też nie można porównywać z jakimś tam koreańcem? facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Czy dobrze rozumiem, że nikt nigdy nie będzie mógł być lepszy od VAG a Skody też nie można

> porównywać z jakimś tam koreańcem?

źle kombinujesz zlosnik.gif Ja tylko napisałem, że Kia jest za droga hehe.gif

Napisano

> Czy dobrze rozumiem, że nikt nigdy nie będzie mógł być lepszy od VAG a Skody też nie można

> porównywać z jakimś tam koreańcem?

To jes Polska. Tu kult VAGa jest silniejszy niz w Niemczech zlosnik.gif

Napisano

> źle kombinujesz Ja tylko napisałem, że Kia jest za droga

ok, a więc wycofuję się ze zgryźliwościami ok.gif

Napisano

> To jes Polska.

jes jes afkors zlosnik.gif Kiedyś był raj na koreańce bo były dobre i tanie a teraz ja nie wiem czy są dobre ale na pewno nie tanie zlosnik.gif

Napisano

> jes jes afkors Kiedyś był raj na koreańce bo były dobre i tanie a teraz ja nie wiem czy są dobra

> ale na pewno nie tanie

Tanie teraz to są jakieś nonamy z chin. Jak dojdą do poziomu europejskich marek (tak jak koreańskie) to ceny też dojdą do europejskich (również tak jak zrobiły to koreańskie marki)

Napisano

> Nie Kija sie postarala, tylko jest zapewne strategia koncernu

Pisałem o wyglądzie, nie o strategii.

Napisano

> jes jes afkors Kiedyś był raj na koreańce bo były dobre i tanie a teraz ja nie wiem czy są dobre

> ale na pewno nie tanie

Oj nie nie, raju nie bylo, zwyczajny wzrost sprzedazy. A czy teraz sa dobre, nie mam pojecia, sadze ze nie odstaja od konkurencji pod tym wzgledem. Podobnie jak w tej klasie aut VAG

Napisano

> przynajmniej jak dla mnie zakup kia jest bez sensu za drogo. Nie dalej jak 3 miesiące temu szukałem

> auta dla żony, byłem w Kia, sprzedawca zaproponował mi ceed poprzedniej generacji w kombi z

> normalnie z full wypasem, silnik 1.4 benzyna 105 kucy, klima manual, radio, lakier metalic za

> 58 tysi, za niewiele więcej kupiłem octavię z climatronikiem 1.4 tsi, lakier metalic,

> tempomat, radio swing, czujniki cofania przód-tył... Co ta Kia chce udowodnić, że jest lepsza

> cenowo i jakościowo od VAG ???

A wziales pod uwage ile taka octavia jest na rynku? Kupiles stare auto z wadliwym silnikiem i jeszcze sie cieszysz?

Co nie zmienia faktu, ze ceed jest drogi.

Napisano

> Oto nowa KIA Pro Cee'd.

Banalne wpisanie się w trend kompaktowych 3d. Zero odwagi, zero wyobraźni. Azjatycka filozofia kopiowania, naśladowania w imię zysku na "wymagającym" hehe.gif rynku europejskim.

Dlaczego nie chcą odważnie zastosować LEDów i zrobić malutkie, agresywne światła?

Dlaczego linia w klin musi być bo ona kojarzy się z dynamiką?

Ta Kia jest tak samo najpiękniejsza jak najlepsza jest Octavia. Banał, nuda, lipa. Mnie już szokuje taki stan, że w dobie tak wszechogarniającej informacji, dostępu do zdjęć, sztuki, innych ludzi z całego świata, a nawet aktualnych zdjęć z Marsa wciąż tak tanie numery przechodzą i budzą uśmiechy.

Jednak sama marka technicznie jest bardzo OK. Za to szacun dla Koreańczyków, za wygląd nigdy!

Napisano

> Oto nowa KIA Pro Cee'd.

Auto fajnie wygląda.

Szkoda tylko że przy byle stłuczce do wymiany jest sporo elementów wyglądających na drogie. Zarówno z przodu jak i z tyłu zlosnik.gif

Napisano

> Auto fajnie wygląda.

> Szkoda tylko że przy byle stłuczce do wymiany jest sporo elementów wyglądających na drogie. Zarówno

> z przodu jak i z tyłu

yyy a to już dziwne sobie argumenty znalazłeś, sugerujesz powrót do podobnych rozwiązań? grinser006.gif

mb-w116-detail.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.