Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klasa B lub C duży bagażnik, do 65 tys.?

Featured Replies

Napisano

Poszukiwany samochód, dla młodych ludzi z jednym maluchem, priorytety- nowy,klasa B (maksymalnie C),duży bagażnik(bez problemu ma wejść wypasiony wózek dziecięcy),oszczędny,wskazany diesel(ale nie jest to konieczność),cena tak maksymalnie 60-65 tys.zł,Dacia odpada.Myślałem...Kia Venga,Fabia kombi...no i nie wiem co jeszcze?.

Napisano

Nie wiem czy w grę wchodzą samochody typu Kangoo. Jeśli wchodzą to jest to świetny, rodzinny samochód.

Napisano

> Poszukiwany samochód, dla młodych ludzi z jednym maluchem, priorytety- nowy,klasa B (maksymalnie

> C),duży bagażnik(bez problemu ma wejść wypasiony wózek dziecięcy),oszczędny,wskazany

> diesel(ale nie jest to konieczność),cena tak maksymalnie 60-65 tys.zł,Dacia

> odpada.Myślałem...Kia Venga,Fabia kombi...no i nie wiem co jeszcze?.

jeżeli priorytetem jest bagażnik to octavia, ale ja wybrałbym giuliettę zlosnik.gif

Napisano

> Skoda w tej cenie, to raczej octavia.

Może niech określi czy ma być w bidzie czy w świniaku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Skoda w tej cenie, to raczej octavia.

O "rozsądnej" wersji Octavi, a w szczególności z 1,6 TDI, pod maską,poniżej 70tys. można zapomnieć.

Napisano
  • Autor

> Octavia 1.6 lpg w kombiaku.

W kombiaku niekoniecznie,ale sprawdziłem, konfigurator Skody twierdzi,iż 1,6lpg"półbida" ale z klimą,w zakładanej cenie, jest możliwa... hmm.gif.

Napisano

> Poszukiwany samochód, dla młodych ludzi z jednym maluchem, priorytety- nowy,klasa B (maksymalnie

> C),duży bagażnik(bez problemu ma wejść wypasiony wózek dziecięcy),oszczędny,wskazany

C4 picasso jakis sie znajdzie spokojnie w cenie do 65 kpln. A napewno wygodniejszy niż kombi.

Napisano

Honda Civic VII. Nie wiem jak w Polsce ale w Niemczech ciągle da się kupić nowe.

Napisano
  • Autor

> C4 picasso jakis sie znajdzie spokojnie w cenie do 65 kpln. A napewno wygodniejszy niż kombi.

C4 Picasso...promocja!!!już...74000zł,dotyczy najtańszej wersji benzynowej(to jak to się ma do 65?).

Napisano

> C4 Picasso...promocja!!!już...74000zł,dotyczy najtańszej wersji benzynowej(to jak to się ma do

> 65?).

Ja tam się nie znam, na otomoto sa nowe w cenach od ok 60 kpln

Napisano

za 60 000 dostanie Cruze 2,0 diesel

Napisano

> C4 Picasso...promocja!!!już...74000zł,dotyczy najtańszej wersji benzynowej(to jak to się ma do

> 65?).

Tyle, że nikt inny nie obieca Ci takich rabatów, jakie DA Ci Citroen. 270751858-jezyk.gif

Napisano

Renault Fluence. W tej kasie to dCi da się wyrwać, w dodatku wyposażeniowo bardzo dobrze już w podstawie. Aha, bagażnik 530 litrów. zlosnik.gif Wiem, to sedan, ale ja mam dwójkę małych dzieci i ogarniam temat z wszelkimi tobołami. wink.gif

Napisano

przy obecnych promocjach spokojnie focusa kupisz za tyle ok.gif

Napisano

> przy obecnych promocjach spokojnie focusa kupisz za tyle

A ile za klimę trzeba dopłacić? zlosnik.gif

Napisano

> A ile za klimę trzeba dopłacić?

focus trend 1.6 105, albo 125KM benzyna jest do wyjęcia za 63kpln, a diesel za 67kpln. Tylko kończą się te auta promocyjne, bo cena dobra i schodza jak glupie.

tu diesel

tu jeden

tu drugi

diesel za 61

wiec cos w dobrych cenach jest wink.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za podpowiedzi ok.gif...jak na razie to samodzielnym faworytem młodych pozostała ....Skoda Octavia 1,6, z klimą i fabryczną instalacją LPG na pokładzie za...60800 zł.

Napisano

> Renault Fluence. W tej kasie to dCi da się wyrwać, w dodatku wyposażeniowo bardzo dobrze już w

> podstawie. Aha, bagażnik 530 litrów. Wiem, to sedan, ale ja mam dwójkę małych dzieci i

> ogarniam temat z wszelkimi tobołami.

Kolego:

Quote:

(bez problemu ma wejść wypasiony wózek dziecięcy),

nono.gif

Napisano

Nie poddawaj się tak łatwo :-)

Napisano

> Dzięki wszystkim za podpowiedzi ...jak na razie to samodzielnym faworytem młodych pozostała

> ....Skoda Octavia 1,6, z klimą i fabryczną instalacją LPG na pokładzie za...60800 zł.

Bierz Astrę classic kombi za 49900 *

* Cena obejmuje klimatyzację sterowaną ręcznie i radioodtwarzacz CD30 dla nadwozia Sedan (pakiet OEX) oraz dodatkowo felgi strukturalne 16”

i kierownicę pokrytą skórą z przyciskami sterowania dla nadwozi Hatchback i Kombi (Pakiet PHCT).

zlosnik.gif

Napisano

Dacia Lodgy za 49tys dostałem oferte z marszu na bezyne z gazem,ESP ,elektryka ,radio i klima ,koła 15" bez metaliku. Cena prawdopodobnie troche do obcięcia.Auto naprawde pojemne i ładne.

Napisano

> Dacia Lodgy za 49tys dostałem oferte z marszu na bezyne z gazem,ESP ,elektryka ,radio i klima ,koła

> 15" bez metaliku. Cena prawdopodobnie troche do obcięcia.Auto naprawde pojemne i ładne.

Ale tam benzyna ma 85 KM i jeszcze coś uszczupli się przez gaz.Tym to się chyba nie będzie dało jeździć...

Napisano

> Bierz Astrę classic kombi za 49900 *

> * Cena obejmuje klimatyzację sterowaną ręcznie i radioodtwarzacz CD30 dla nadwozia Sedan (pakiet

> OEX) oraz dodatkowo felgi strukturalne 16”

> i kierownicę pokrytą skórą z przyciskami sterowania dla nadwozi Hatchback i Kombi (Pakiet PHCT).

Jeśli Astra classic, to może da się znaleźć Kie ceed jedynkę. Cena powinna być atrakcyjna

Napisano

megane grandtour dci grinser006.gif

Napisano

> Kolego:

> Quote:

> (bez problemu ma wejść wypasiony wózek dziecięcy),

Wejdzie bez problemu. zlosnik.gif Tym bardziej, że większość wózków ładnie się składa. ok.gif

Napisano

> O "rozsądnej" wersji Octavi, a w szczególności z 1,6 TDI, pod maską,poniżej 70tys. można zapomnieć.

Octavia 1.2 TSi. Pali niewiele więcej niż diesel, a jest z 20 tys. tańsza.

Napisano

partnery są spoko, taki bym brał

link

Napisano

> Dzięki wszystkim za podpowiedzi ...jak na razie to samodzielnym faworytem młodych pozostała

> ....Skoda Octavia 1,6, z klimą i fabryczną instalacją LPG na pokładzie za...60800 zł.

Jeżeli masz na myśli Octacvię Tour to musisz szukać po salonach najbardziej odpowiadającej Ci wersji, bo już nie przyjmują zamówień na nie. Tylko to co zostało przy salonach to jest dostępne.

Napisano
  • Autor

> Jeżeli masz na myśli Octacvię Tour to musisz szukać po salonach najbardziej odpowiadającej Ci

> wersji, bo już nie przyjmują zamówień na nie. Tylko to co zostało przy salonach to jest

> dostępne.

Octavia Tour nie była brana pod uwagę.

Napisano

> mozna przebierac

> to np

> megane

Super cenka za tą megankę ok.gif

Napisano

> za 60 000 dostanie Cruze 2,0 diesel

o tym samym pomyslalem dopoki nie pojawil sie drugi dzieciak to lacetti pasowal jak rekawiczka do dloni-w oktawce bagaznik wiekszy ale zwroc uwage jakniski/gleboki

Napisano

> o tym samym pomyslalem dopoki nie pojawil sie drugi dzieciak to lacetti pasowal jak rekawiczka do

> dloni-w oktawce bagaznik wiekszy ale zwroc uwage jakniski/gleboki

ja obecnie mysle o cruze 5d - to ma 4,5m dlugosci i bardziej praktyczny bagaznik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.