Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy ze sportowym charakterem do 110 tys.

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Mój dobry kolega poszukuje nowego samochodu, nowego czyli salonowego. Budżet jaki ma do dyspozycji to około 110 tys. zł.

Założenia są takie, samochód wielkości Skody Fabii, Renault Clio.

Bardziej chodzi tu o pakiet stylistyczny zewnęrzy / wewnętrzny i sportowy charakter auta niż topowe wersja typu GTI czy RS.

Duży silnik z dużą mocą nie jest wymagany.

Wymagania:

- Silnik benzynowy o mocy około 130-150 KM

- automat nie jest koniecznością jeśli jest pewność mało awaryjnej pracy to jak najbardziej.

- pakiet stylistyczny zewnętrzny

- pakiet stylistyczny wewnętrzny, sportowe fotele, kierownica itp.

CO było oglądane do tej pory: malo

- Fabia Monte Carlo 1.5 TSI 150KM i spełnia wszystkie jego założenia 

Jest większa felga, jakiś czarmy dach, dodatki an zewnąrz black piano, jakiś delikatny spojler dachowy. Wewnątrz fajne fotele zintegrowane z zagłówkiem, sportowa kierownica, czarny sufit itp.

Co jeszcze inni producenici mają do zaoferowania w takiej konfiguracji.

Ktoś powie, że za cenę dobrze wyposażonej Fabii Monte Carlo można mięć bazową Octavię, ale kto co woli, jemu akurat tak duże auto nie jest potrzebne.

Czekam na wasze opinie i odpowiedzi.

Edytowane przez grzes_knw

Napisano
  • Autor
8 minut temu, bielaPL napisał(a):

Posiadasz wiedzę jak sprawują się na chwile obecną 1.0 Ecoboost? Silniki te nie cieszą się zbyt dobrą opinią w takich egzemplarzach jak Fiesta.

Faktycznie Puma nie była brana pod uwagę ale wizualnie wygląda jak dla mnie BDB.

Do salonu Renault się wybieramy, Clio jest mocno brane pod uwgę.

Napisano
Godzinę temu, grzes_knw napisał(a):

Cześć,

Mój dobry kolega poszukuje nowego samochodu, nowego czyli salonowego. Budżet jaki ma do dyspozycji to około 110 tys. zł.

Bardziej chodzi tu o pakiet stylistyczny zewnęrzy / wewnętrzny i sportowy charakter auta niż topowe wersja typu GTI czy RS.

Duży silnik z dużą mocą nie jest wymagany.

Wymagania:

- Silnik benzynowy o mocy około 130-150 KM

- automat nie jest koniecznością jeśli jest pewność mało awaryjnej pracy to jak najbardziej.

- pakiet stylistyczny zewnętrzny

- pakiet stylistyczny wewnętrzny, sportowe fotele, kierownica itp.

CO było oglądane do tej pory: malo

- Fabia Monte Carlo 1.5 TSI 150KM i spełnia wszystkie jego założenia 

Jest większa felga, jakiś czarmy dach, dodatki an zewnąrz black piano, jakiś delikatny spojler dachowy. Wewnątrz fajne fotele zintegrowane z zagłówkiem, sportowa kierownica, czarny sufit itp.

Ktoś powie, że za cenę dobrze wyposażonej Fabii Monte Carlo można mięć bazową Octavię, ale kto co woli, jemu akurat tak duże auto nie jest potrzebne.

Ibiza FR, wg mnie wyglada duzo lepiej niz Fabia :ok:

Napisano

Posiadasz wiedzę jak sprawują się na chwile obecną 1.0 Ecoboost? Silniki te nie cieszą się zbyt dobrą opinią w takich egzemplarzach jak Fiesta.

Faktycznie Puma nie była brana pod uwagę ale wizualnie wygląda jak dla mnie BDB.

W pumach jest Ecoboost 1.0 drugiej generacji, silnik z rozrządem na łańcuchu, hydroregulatorami zaworów, przeniesionym turbo na tył silnika (lepiej termicznie) oraz poprawioną pompę olejową. Z minusów odłączanie cylindra w tej wersji jest delikatnie wyczuwalne ale problemów nie sprawia.

Napisano
  • Autor
36 minut temu, Maciej__ napisał(a):

Ibiza FR, wg mnie wyglada duzo lepiej niz Fabia :ok:

Ciekawa propozycja, trzeba zobaczyć na żywo, wygląda atrakcyjnie.

Nie jest to już czasem jakiś schodzący model? Trochę już czasu na rynku istnieje.

W 1.5 TSI - DSG to DQ200 na suchych sprzęgłach?

Napisano
  • Autor
7 minut temu, kamien napisał(a):

W pumach jest Ecoboost 1.0 drugiej generacji, silnik z rozrządem na łańcuchu, hydroregulatorami zaworów, przeniesionym turbo na tył silnika (lepiej termicznie) oraz poprawioną pompę olejową. Z minusów odłączanie cylindra w tej wersji jest delikatnie wyczuwalne ale problemów nie sprawia.

Super, dzięki za rzeczowy i bardzo pomocny opis.

Finalnie trzeba będzie zarezerwować jeden dzień wolny i odwiedzić kilka salonów i każdy egzemplarz zobaczyć na żywo.

Odbiór może być całkowice inny niż z katalogu czy internetowych zdjęć.

Napisano

I20 N , Yaris GR Sport.

Skoda to tylko problemy i nie zadowolona żona, Toyota to gwarancja świętego spokoju w domu. 
To nie puste słowa, a historia poparta faktami.

Edytowane przez sdss

Napisano
2 godziny temu, sdss napisał(a):

Yaris GR Sport.

Toyota to gwarancja świętego spokoju w domu. 

Toyota GR Yaris 

Cena od 227 900 zł

Napisano

Jakby nie wymagania że ma być spalinowe to brałbym fajną wersji Renault 5 EV (z dotacjami zmieści się w budżecie)

Wysłane za pomocą Tapatalk

Napisano
44 minuty temu, camel00 napisał(a):

Toyota GR Yaris 

Cena od 227 900 zł

jest wersja GR sport która ma look GR i zwykłe 1.5 ;] 

Napisano
  • Autor
28 minut temu, ppmarian napisał(a):

Jakby nie wymagania że ma być spalinowe to brałbym fajną wersji Renault 5 EV (z dotacjami zmieści się w budżecie)

Wysłane za pomocą Tapatalk

Odpada, kolega mieszka w bloku i nie ma tego gdzie ładować.

Napisano
9 minut temu, bielaPL napisał(a):

jest wersja GR sport która ma look GR i zwykłe 1.5 ;] 

Ok, widzę.

Od 130 900 zł a z tego co kojarzę, Toyota nie słynie z rabatów.

Napisano
3 godziny temu, grzes_knw napisał(a):

W 1.5 TSI - DSG to DQ200 na suchych sprzęgłach?

Tak info padało na forum jak ostatnio pytałem.

1.5 TSI =DSG DQ200

Napisano
27 minut temu, komor napisał(a):

Tak info padało na forum jak ostatnio pytałem.

1.5 TSI =DSG DQ200

Nie zawsze, w Formentorze 1,5TSI ma mokre sprzegla.

Ale w Ibizie to bym nie podejrzewal.

Napisano

Odpada, kolega mieszka w bloku i nie ma tego gdzie ładować.

Co za problem. Jadąc z pracy poszuka ladowarki i pójdzie załatwiać sprawy. Póki nie ma EV to nie wie jak można dobrze żyć😉 ;l

Napisano
10 godzin temu, grzes_knw napisał(a):

Brałbym polo gti i nie kombinował z żadnymi 1.5 ani 1.0

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-polo-volkswagen-polo-2-0-tsi-gti-dsg-ID6H2JuD.html

Edytowane przez iwik

Napisano
40 minut temu, iwik napisał(a):

Tylko po co przepłacać, jeżeli tylko o wygląd chodzi?

Napisano
24 minuty temu, Rado_ napisał(a):

i o 4s różnicy do 100km/h

https://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/porownanie/volkswagen/polo/vi/gti-facelifting/silnik-benzynowy-2.0-tsi-207km-od-2021/?vs=volkswagen%2Fpolo%2Fvi%2Fhatchback-5d-facelifting%2Fsilnik-benzynowy-1.0-tsi-110km-od-2021&c1=33430&c2=33195

ale jeśli moc nie ma znaczenia tylko wygląd i niskie spalanie to brać 1.0 . Z drugiej strony takie 2.0 bardzo fajna zabawka i dość rzadka na drogach 

Edytowane przez mmaciejosss

Napisano
16 minut temu, Rado_ napisał(a):

A to przepraszam. Jak miałbym wydać 110k na auto które tylko wygląda, to chyba wolałbym 125k na takie które jeździ tak jak wygląda.

Ale pewnie jestem dziwny. 👽

Napisano
32 minuty temu, iwik napisał(a):

A to przepraszam. Jak miałbym wydać 110k na auto które tylko wygląda, to chyba wolałbym 125k na takie które jeździ tak jak wygląda.

NIe wiem tylko czy przegladales liste wyposazenia tego Polo GTI ;]

Klimatyzacja manualna, brak kamery cofania, podgrzewanych siedzen i wielu innych umilaczy, ktore obecnie sa dosc powszechne.

Napisano
8 godzin temu, camel00 napisał(a):

Toyota GR Yaris 

Cena od 227 900 zł

Nie mylmy picia w Szczawnicy ze szczaniem w piwnicy. Szyk wyrazow ma znaczenie.

Yaris GR to zwykły jarek z pakietem stylistycznym

GR Yaris to mocno niezwykly Yaris.

Edytowane przez Filipfm

Napisano
10 godzin temu, sdss napisał(a):

I20 N ,

Mialem okazje zrobić troche kilometrow tym. Mega fajny maluch. Ale moze byc ,byt hardcorowy dla niektorych. Zawias twardawy, 18ki z nalesnikowymi oponami nie daja komfortu. Ale fajnie brzmi i naprawdę sie fajnie odpycha.

Tylko cos by trzeba urwac z ceny, na stronie pokazuja od 115k a pewnie pare rzeczy bedzie trzeba uzupelnic w kompletacji

Edytowane przez Filipfm

Napisano
Godzinę temu, Maciej__ napisał(a):

Klimatyzacja manualna, brak kamery cofania, podgrzewanych siedzen i wielu innych umilaczy, ktore obecnie sa dosc powszechne.

no zawsze tak będzie 

albo kupujesz wypasioną Fabię 1.0 albo biedniejszą 1.5 i tyle  . nie wszystkim te bajery są potrzebne a ważniejsze będą osiągi , zależy kto co woli 

doczytałem , że 1.5 test tylko w Monte Carlo

Edytowane przez mmaciejosss

Napisano
13 godzin temu, grzes_knw napisał(a):

Fabia Monte Carlo 1.5 TSI 150KM i spełnia wszystkie jego założenia 

Skoro Fabia odpowiada, to zdecydowanie w Seata Ibizę należy pójść. 

Napisano
1 godzinę temu, mmaciejosss napisał(a):

i o 4s różnicy do 100km/h

https://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/porownanie/volkswagen/polo/vi/gti-facelifting/silnik-benzynowy-2.0-tsi-207km-od-2021/?vs=volkswagen%2Fpolo%2Fvi%2Fhatchback-5d-facelifting%2Fsilnik-benzynowy-1.0-tsi-110km-od-2021&c1=33430&c2=33195

ale jeśli moc nie ma znaczenia tylko wygląd i niskie spalanie to brać 1.0 . Z drugiej strony takie 2.0 bardzo fajna zabawka i dość rzadka na drogach 

Ale różnica przy Fabii 1.5 to tylko 1,5 sek, a aż 25 000 zł więcej. Nijak się nie spina "przepłacanie" o 25%.

Napisano
1 godzinę temu, iwik napisał(a):

Ale to nie Twój wątek, więc go nie psuj:phi:

Napisano
4 minuty temu, OPAL napisał(a):

Ale różnica przy Fabii 1.5 to tylko 1,5 sek, a aż 25 000 zł więcej. Nijak się nie spina "przepłacanie" o 25%.

nie do końca 

1.5 jest tylko w Monte Carlo za 105.590 a z 1.0 za 98.250 w tej samej wersji wg cennika , oba z DSG , chyba , że porównasz najtańsze 1,0

Napisano

Jak kolega może przejąć leasing to mam "pewną" fieste st od znajomego z 23roku za 99brutto całościowo.

Napisano
2 godziny temu, Maciej__ napisał(a):

Ale ma matrixy, ktorych w fabii nie dostaniesz. A siedzenia grzane, kamera cofania i inne umilacze w nawet w monte carlo są za dopłatą. 

Napisano
Godzinę temu, mmaciejosss napisał(a):

nie do końca 

1.5 jest tylko w Monte Carlo za 105.590 a z 1.0 za 98.250 w tej samej wersji wg cennika , oba z DSG , chyba , że porównasz najtańsze 1,0

Na Otomoto są przynajmniej dwie Monte Carlo w okolicach 100 000zł:

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-fabia-skoda-fabia-1-5-tsi-monte-carlo-dsg-ID6GTYrh.html

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-fabia-skoda-fabia-1-5-tsi-monte-carlo-dsg-ID6GRAzC.html

Nawet 20 000zł różnicy to kosmos przy samochodach tej klasy.

Napisano
14 minut temu, iwik napisał(a):

Ale ma matrixy, ktorych w fabii nie dostaniesz. A siedzenia grzane, kamera cofania i inne umilacze w nawet w monte carlo są za dopłatą. 

Fajnie, ale cena tego Polo jeszcze może wzrosnąć:

"Cena specjalna: 124 800 zł brutto - obowiązuje przy klasycznym leasingu Volkswagen Financial Services lub przy zakupie dla grupach zawodowych. Nie dotyczy oferty abonamentu i najmu"

Napisano
  • Autor
11 godzin temu, iwik napisał(a):

Zaprezentowane Polo GTI jest dużo gorzej wyposażone niż przykładowa Ibiza czy Fabia.

Idąc dalej koszty utrzymania 2.0 TSI a 1.5 TSI również będą inne zaczynająć od wydatków na paliwo kończąć na serwisie.

Ibiza / Fabia z 1.5 TSI ma 8.2 do setki więc nie jest to demon prędkośći ale sprawnie przyspieszające i elastyczne auto.

Napisano
2 minuty temu, grzes_knw napisał(a):

koszty utrzymania 2.0 TSI a 1.5 TSI również będą inne zaczynająć od wydatków na paliwo kończąć na serwisie.

Z wyposażenia kazdy musi ocenić sam co preferuje: lepsze światła czy 'bells and whistles'.

Koszty utrzymania pewnie ciut wyższe, bo droższe ubezoieczenie ze wsgledu na wyższą wartość auta. Co do serwisu to np dsg sparowana z silnikiem 2.0 jest 'niezabijalna', a ta z 1.5 będzie wymagać grubego serwisu po ok 150kkm. 

Wartość redydualna polo gti po paru latach będzie dużo wyższa, bo fabia nawet monte carlo to nadal "tylko fabia", których są tysiące, a używanych gti do kupienia pewnie będzie kilkanaście sztuk na otomoto. 

Ale niech każdy wybiera portfelem co mu się podoba :ok:.

Napisano
11 godzin temu, Maciej__ napisał(a):

jak ja bym chciał mieć znowu manualną klimę. Kurde, nawet bym dopłacił za to. Gdzie nastawiam pokrętło na niebieskie, wyłączam AC i wiem że po prostu leci powietrze o temperaturze z zewnątrz jeśli mi to pasuje. A nie że za chwilę komputer dochodzi do wniosku że wilgotność wzrosła o 2%, bo zrobiłem głębszy oddech, sam włącza klimę, od razu zaczyna lecieć zimno i jeszcze zdecyduje czy ma mi wiać tym zimnem na nogi czy na twarz. Ale reszta wyposażenia, to fakt, przydaje się. Podgrzewane siedzenia muszą być ;]

Napisano
5 minut temu, maro_t napisał(a):

jak ja bym chciał mieć znowu manualną klimę. Kurde, nawet bym dopłacił za to. Gdzie nastawiam pokrętło na niebieskie, wyłączam AC i wiem że po prostu leci powietrze o temperaturze z zewnątrz jeśli mi to pasuje. A nie że za chwilę komputer dochodzi do wniosku że wilgotność wzrosła o 2%, bo zrobiłem głębszy oddech, sam włącza klimę, od razu zaczyna lecieć zimno i jeszcze zdecyduje czy ma mi wiać tym zimnem na nogi czy na twarz. Ale reszta wyposażenia, to fakt, przydaje się. Podgrzewane siedzenia muszą być ;]

Przeciez kazda automatyczna klime mozesz uywac w trybie manualnym i sterowac kierunkami lub sila nawiewu.

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, Filipfm napisał(a):

Mialem okazje zrobić troche kilometrow tym. Mega fajny maluch. Ale moze byc ,byt hardcorowy dla niektorych. Zawias twardawy, 18ki z nalesnikowymi oponami nie daja komfortu. Ale fajnie brzmi i naprawdę sie fajnie odpycha.

Tylko cos by trzeba urwac z ceny, na stronie pokazuja od 115k a pewnie pare rzeczy bedzie trzeba uzupelnic w kompletacji

Oglądałem takie i20 N w salonie jak teściowa kupowała wersje "cywilną".

Mega fajne auto, takie trochę surowe, duże koła jak z oponą grubości naleśnika, fajne ostre, agresywne kształty i dobrze wyglądający pakie zewnęrzny, kolorystyka na duży plus.

Jazdy testowej nie było ale podejrzewam, żę auto bardzo fajnie oddaje wrażenia z jazdy.

Napisano
46 minut temu, Maciej__ napisał(a):

Przeciez kazda automatyczna klime mozesz uywac w trybie manualnym i sterowac kierunkami lub sila nawiewu.

tak. Ale też każda ma jakieś swoje dziwne zachowania. Np w Oplu jak wyłączę przycisk AC, dam na stałe nawiew np. na szybę (albo na nogi, nieważne(, to on co jakiś czas i tak włącza klimę jak uzna że w aucie robi się wilgotne powietrze. To jest wkurzające strasznie, zwłaszcza w takich okresach przejściowych: na zewnątrz kilkanaście stopni, nie mam potrzeby specjalnie grzać ani chłodzić auta. W manualnej klimie ustawiłbym pokrętło temp. na min i wyłączył AC, żeby po prostu leciało powietrze z zewnątrz. Dla mnie to podstawowa funkcja nawiewu w aucie. Przy ustawieniu w oplu temperatury na min, wyłączeniu AC jest fajnie przez jakiś czas, a za jakiś czas auto samo odpala sprężarkę klimy i z nawiewów zaczyna lecieć lodowate powietrze. Leci ze 2 min i przestaje. Do tego jak już klima raz się odpali i wyłączy to potem szyby szybciej parują niż gdyby ta klima w ogóle się nie załączała i trzeba ją znowu włączyć, żeby nie parowało. Kręcenia tym jest więcej niż przy manualu.

Np w Nissanie to ogólnie działa lepiej, ale też ma swoje "feature, not bug" ;]. Jak np. jest zimno i podkręcę temperaturę to reaguje na to jakby z opóźnieniem. W efekcie na początku nie ma rezultatu, więc zwiększam dalej, a za 2 minuty w aucie robi się gorąco, więc znowu zmniejszam. Ale przynajmniej jak mam wyłączone AC to jest wyłączone, nie próbuje sam mi zrobić dobrze jak Opel.

Naprawdę, wolałbym starodawne wajchy niebieskie-czerwony i przycisk AC który zawsze mnie słucha.

Napisano
6 minut temu, maro_t napisał(a):

tak. Ale też każda ma jakieś swoje dziwne zachowania. Np w Oplu jak wyłączę przycisk AC, dam na stałe nawiew np. na szybę (albo na nogi, nieważne(, to on co jakiś czas i tak włącza klimę jak uzna że w aucie robi się wilgotne powietrze. To jest wkurzające strasznie, zwłaszcza w takich okresach przejściowych: na zewnątrz kilkanaście stopni, nie mam potrzeby specjalnie grzać ani chłodzić auta. W manualnej klimie ustawiłbym pokrętło temp. na min i wyłączył AC, żeby po prostu leciało powietrze z zewnątrz. Dla mnie to podstawowa funkcja nawiewu w aucie. Przy ustawieniu w oplu temperatury na min, wyłączeniu AC jest fajnie przez jakiś czas, a za jakiś czas auto samo odpala sprężarkę klimy i z nawiewów zaczyna lecieć lodowate powietrze. Leci ze 2 min i przestaje. Do tego jak już klima raz się odpali i wyłączy to potem szyby szybciej parują niż gdyby ta klima w ogóle się nie załączała i trzeba ją znowu włączyć, żeby nie parowało. Kręcenia tym jest więcej niż przy manualu.

Np w Nissanie to ogólnie działa lepiej, ale też ma swoje "feature, not bug" ;]. Jak np. jest zimno i podkręcę temperaturę to reaguje na to jakby z opóźnieniem. W efekcie na początku nie ma rezultatu, więc zwiększam dalej, a za 2 minuty w aucie robi się gorąco, więc znowu zmniejszam. Ale przynajmniej jak mam wyłączone AC to jest wyłączone, nie próbuje sam mi zrobić dobrze jak Opel.

Naprawdę, wolałbym starodawne wajchy niebieskie-czerwony i przycisk AC który zawsze mnie słucha.

rzeczywiście dziwnie to działa u Ciebie

U mnie w ceed jestem zadowolony, brakuje mi tylko AQS z bravo ;) 

Napisano
  • Autor

Aktualizacja po obejrzeniu kilkunastu ogłoszeń bez wizyt jeszcze w salonie:

1. Seat Ibiza FR - 1.5 TSI wersja 40 Aniversay 

+ fajny kolor i wyposażenie

+ bardziej sporotwy design niż Fabia

- model, który jest na rynku już trochę czasu i pomimono rocznika 2025 może się szybko zestarzeć

2. Skoda Fabia Monte Carlo 1.5 TSI

+ największy plus to znajomy handlowiec w Skodzie, który jest w stanie skonfigurować fajnie pojazd za te 110 tys.

- design nie tak agresywny jak w Seacie

3. Cupra Leon

+ najbardziej agresyny wygląd

+ nowy model

- wyposażenie bęzie słabsze niż w dwóch powyższych ale samochód większy

4. Hyundai I20 N

+ inna liga niż powyższebo jest i agresywny wygląd i odpowiednia moc silnika

- I20 N line nie oddaje klimatu I20N i nie jest brana pod uwagę

- wyższe koszty utrzymania

- cena startuje od 115 tys.

5. Ford Puma - nie podoba się, nie chce Forda

Napisano
W dniu 18.02.2025 o 08:23, grzes_knw napisał(a):

MINI ? Wersja C lub S w zależności od budżetu?

Napisano
Godzinę temu, Maciej__ napisał(a):

To spróbuj w automacie ustawić 20% nawiewu na szybę, 20% na nogi i 60% na środek auta. 

Napisano
3 minuty temu, grzes_knw napisał(a):

4. Hyundai I20 N

+ inna liga niż powyższebo jest i agresywny wygląd i odpowiednia moc silnika

- I20 N line nie oddaje klimatu I20N i nie jest brana pod uwagę

- wyższe koszty utrzymania

- cena startuje od 115 tys.

A to gdzie go sprzedają nowego jeszcze? Bo nie widzę żeby w Polsce był dostępny.

Napisano
  • Autor
11 minut temu, bielaPL napisał(a):

A to gdzie go sprzedają nowego jeszcze? Bo nie widzę żeby w Polsce był dostępny.

Haha... faktycznie, czytałem o nim artykół bo kolega powyżej o nim wspomniał ale faktycznie w cenniku już go nie ma a szkoda.

Ciekawe czemu zniknoł? Znikoma sprzedaż?

Napisano
14 minut temu, grzes_knw napisał(a):

Aktualizacja po obejrzeniu kilkunastu ogłoszeń bez wizyt jeszcze w salonie:

To jeszcze zamonce w młynie Audi A1 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a1-audi-a1-ID6H5KRg.html

Nie jest to Sline (ze 130 koła za demo link)

ale wygląda ciekawie

image.png.fb166e8fcea4c286680c6c34132f5668.png

image.png.e38e46492be2d649b232684107b0012f.png

Wnętrze ma jakieś fancy wstawki
image.png.2aba983921309e89a2402a5b00ea9efe.png

Napisano
3 minuty temu, grzes_knw napisał(a):

Haha... faktycznie, czytałem o nim artykół bo kolega powyżej o nim wspomniał ale faktycznie w cenniku już go nie ma a szkoda.

Ciekawe czemu zniknoł? Znikoma sprzedaż?

Ekologia go zabiła

Napisano
21 minut temu, kaczorek79 napisał(a):

To spróbuj w automacie ustawić 20% nawiewu na szybę, 20% na nogi i 60% na środek auta. 

A jak cos takiego sie ustawia w manualu?

Oczywiscie wszystko mozna sprowadzic do absurdu :ok:

Napisano
23 minuty temu, bielaPL napisał(a):

N line taki pakiet jak Sline Mpakiet🤪 miał wyglądać, a nie jechać 🤪

Edytowane przez sdss