Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzien dobry - tutaj mozesz sie przywitac

Featured Replies

Napisano

Witam,

od dwóch tygodni posiadam Toyotę Avensis.

Poprzedni samochód sprzedalem, wiec czas na zmianę kącika.

Pozdrawiam wszystkich użytkowniików skośnookich piwo.gif

Fokers

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie .Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Nissana 100NX

Pozdrowienia dla Kącikowiczów cool.gif

smile.gif20.GIF

Napisano

Witam!

Od 19 stycznia 2007, kiedy to wyjechaliśmy razem z salonu, pomykam Nissanem Almera 1,5 16v. wink.gif Na razie problemów większych brak, a mniejsze... no cóż, od czego jest gwarancja? zlosnik.gif

Pozdrawiam!

Karolina

Napisano

Po 3,5 rocznej eksploatacji Skody Felicii 1.3 przyszedł czas na zmianę auta. Wybór padł na produkt japoński zlosnik.gif:

Toyota Corolla 1.3 E11 HB '99.

Autko od 1szego właściciela (a raczej właścicielki), cały czas serwisowane w ASO, przebieg 72 kkm (o dziwo prawdziwy). Posiada klimatyzację i ABS.

Poniżej 3 fotki auta w stanie w jakim je kupiłem.

001im7.th.jpg

003pb7.th.jpg

005it5.th.jpg

No to oby się dobrze sprawowało pub2.gif

Pozdrawiam wszystkich 30.GIF

• 2 tygodnie później...
Napisano

Chciałbym się przywitać oficjalnie na tym kąciku, przeniosłem się z IKP smile.gif

Wczoraj odebrałem z salonu Suzuki SX4 GS 4x4 smile.gif

Pozdrawiam

Paweł

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Wczoraj odebrałem z salonu Suzuki SX4 GS 4x4

Paweł Gratulacje claps.gif cieszę się bardzo yay.gif wrzuć jakieś foty gdzieś. ale fajnie że masz furę.

Napisano

Witam dolaczam do was z Civem 5d 1.6 97r czarna

pozdro

Napisano

Pora się zatem przywitać i na tym forum,zatem witam wszystkich 20.GIFpub2.gif, od marca poruszam się po drogach Suzuki SX4 1,6GS 4x4, całkiem przyjemny samochód i polecam go wszystkim

a oto link do kilku fotek:

klik

Napisano

Witam serdecznie!

Od wczorej jestem szczesliwym posiadaczem autentycznie bezwypadkowej hondy civic 1.4 liftback w kolorze srebrnym z klimka z roku 1999.

Brardzo mnie sie auto podobuje

Witam Wszystkich serdecznie!

Napisano

Witam się poraz drugi smile.gif , bo zmieniłem autko z Toyoty na Nissana

Primera Kombi 1.6 SLX '99, elektryczne szyby, lusterka, szyberdach. Brak klimy i alusków smile.gif Wspomaganie, serwisowany w ASO do 78kmil, teraz ma 87kmil.

Silniczek może niezbyt zrywny, ale daje się bardzo fajnie powozić. ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siemka , wkońcu mi sie zachciało przywitać tu grinser006.gif bo po przygodzie na centomani zmieniłem na coś większego i wybór padł na civica 97 w sedanie więc i tu będe zaglądał Pzdr dla skośnookich waytogo.gif

Napisano

Cześć wszystkim.

Chyba nie bardzo mam czym się chwalić, ale zakupiłam Mazdę 626 Coupe 2,0i 12V '90r.

pozdrawiam 20.GIF

Iza

Napisano

Witam wszystkich skośnookich !!!! wink.gif

i ja chciałam się pochwalić zeby.GIF

od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 323F 2.0 TD '00r. vibra.gif

Pozdrawiam!

Napisano

Witam

Dzis zmienilem kacik na ktory bede czesto zagladal z Cementowni zawitalem na Skosnookich. Przesiadlem sie z cc"s na civica 1,3 z 1994 roku. Mysle, ze nie pozaluje (wymuszonej skosowaniem cienkiego) zmiany.

Pozdrawiam i jeszcze raz witam

Napisano

> Witaj, zapraszam na forum HTL

Witam

Od półtora roku jeżdze Civiciem. ok.gif

Pozdrawiam wszystkich skośnookich.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Od przyszlego tygodnia stane sie posiadaczem pewnego japonskiego wozu a dokladnie Avensisa 2.2 D4D w wersji SOL zlosnik.gif

wiec teraz tutaj zaczne spamowac zlosnik.gif

dziekuje za uwage i pozdrawiam

grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

Siema

Gratuluje fajnego wózka

P.S. co to jest bocian klub ?? hmm.gif

Napisano

> Siema

> Gratuluje fajnego wózka

> P.S. co to jest bocian klub ??

a taka akcja jedna no wiesz zlosnik.gif zeby cfaniak dal 20staka zlosnik.gif

Napisano

> P.S. co to jest bocian klub ??

Diesel ziomie... jak pod maska slychac stado wscieklych bocianow to znaczy ze ma diesla... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Diesel ziomie... jak pod maska slychac stado wscieklych bocianow to

> znaczy ze ma diesla...

calkiem przyjemnego dieselka zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

a tys wypaplal moze kolega dalby 20staka zlosnik.gif

Napisano

> calkiem przyjemnego dieselka

> a tys wypaplal moze kolega dalby 20staka

Za kare da teraz piec dyszek... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Za kare da teraz piec dyszek...

5 dych to stanowczo za duzo foch.gif

dzieki-a ja juz pomyslalem ze to bocian

czyli ze dziecko w drodze-przyleci z bocianem hmm.gifhehe.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

przepraszam Was że dopiero teraz smirk.gif ale zdąrzyłem ochłonąc po zakupie angryfire.gif więc nabyłem w zeszłym tygodniu Hanie C. Vgen i tym samym pukam do progów skośnookich wink.gif pozdro 4all

• 3 tygodnie później...
Napisano

To wszystko Jarq'a wina że sie tu znalazłem i sie z tego ciesze... to łobuz jeden... zapłaci mi za to.. ze dwa pifka...

A tak na poważnie - Witam wszystkich zasiadającyc w Haniach, Madziach, Totkach i innych laleczkach spod czerwonego słońca!! yay.gif

post-106938-1435248666639_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja żem tu z ikl'u przywędrował bo do owego czasu byłem posiadaczem, nawet szczęśliwym do czasu koreańskiego sprzęciora co sie Lanosem zwał ale dnia jednego piknego znalazł sie Pan co sobie zakupił tą maszyne i w ten sposób stałem się posiadaczem Nissana Primery (p10) 2.0 115km 1993r.

Jeżdze sobie nią już od trzech miechów i mimo że najmłodsza nie jest to sprawuje się przyzwoicie!!

Pozdrawiam wszystkich właścicieli Nissanów i innych skośnookich wspaniałych bolidów!!! 20.GIF20.GIF20.GIF20.GIF20.GIF

Napisano

Od wczoraj jestem posiadaczem pierwszego japonczyka.

Wybor padl na Honde Odyssey w wersji Touring, silnik V6 3.5 244KM z VCM (Variable Cylinder Management), czyli wylaczeniem 3 cylindrow przy malym obciazeniu.

W USA trwa juz wyprzedaz rocznika 2007, wiec ceny zaczynaja byc bardziej atrakcyjne.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam

Moja dziewczyna za moją namową nabyła Honde Concerto..... ale stoi u mnie w garażu i ja ją naprawiam i pewnie bedę nią trochę pomykał smile.gif

Napisano

Witam

Wszystkich kolegów

wita sie szczęśliwy posiadacz mitsy lancera z Koluszek

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam jezdze juz od jakiegos miesiaca madzia 323F 2.0 V6 i jazda jeste cudowna mozna poszalec. zeby.GIF

Napisano

Witam wielbicieli skośnookich autek ja od niemal 2 lat wożę się Nissanami.

Obecnie jest to lekko usprawniona Primera GT P10 zeby.GIF

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

witam!

od ponad roku jezdze hyundai`em accentem,a od kilku miesiecy moja zona porusza sie [na razie ze mna]atosem.jak na razie jestem z obydwu[zwlaszcza accenta]bardzo zadowolony...

Napisano

Witam wszystkich skośnookich. Przyjechałem z forum Punto nowym nabytkiem - Hondą Civic 1,4i

Napisano

Ja z kąta Skody się przeflancowałem

Od piątku jestem posiadaczem corolli e12 fl Kombi.

Na razie zbyt wiele o niej nie wiem ale myślę, że niedługo dowiem sie więcej.

Pozdrawiam bow.gif

Napisano

Powitać serdecznie wszystkich snośnookich... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Od piątku zagościł w rodzinie pierwszy koreański pojazd z pod znaczka Huyday'a... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano

Witam Wszystkich

Od trzech tygodni śmigam Nissanem Primera P11 po lifcie. Do tej pory jeździłem Fiatem Brava mam nadziej, że Primerka mnie nie zawiedzie ))) zlosnik.gif

post-31742-14352489216748_thumb.jpg

Napisano

Witam po sąsiedzku! Jako, że do mojej rodziny dołączył Hyundai Atos, będę teraz musiał przeglądać zarówno UKP, jak i Skośnookie.

Zdjęcia nabytku tutaj Klik tutaj!

Gorąco pozdrawiam i życzę szerokiej drogi.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich

Jeżdżę hondą wcześniej toyotą a przed nią suzuki. Jestem bardzo wierny skośnookim.

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

witam wszystkich fanow Made in Japan

jestem swiezutki na forum

pozdrawiam malykrata

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam Wszystkich. Dziś właśnie zakupiłem Suzuki Baleno 1.6 16V 1995r. więc również będę tutaj bywał często:)

Napisano

Witam wszystkich posiadaczy i sympatyków "skośnookich" ok.gifcool.gif

Jestem jednym z dwóch nowych moderatorów na kąciku. Wierzę w bardzo dobrą współpracę ze wszystkimi i oczywiście postaram się być pomocnym we wszystkich problemach, które sie mogą pojawić.

Pozdrawiam, leski smile.gif

• 5 tygodni później...
Napisano

Witam wszystkich. Właśnie przeniosłem się z kącika Astry, stając się dziś właścicielem Toyoty Avensis. W związku z tym, że nie mam jeszcze dostatecznej wiedzy o tym aucie, pewnie będę Was zamęczał pytaniami (o ile naturalnie nie znajdę odpowiedzi w szukajce).

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

witam wszystkich!

od pewnego czasu jestem czytaczem kacika a obecnie moge byc juz pelnoprawnym czlonkiem jako ze wlasnie stalem sie posiadaczem Hondy Prelude smile.gif

Napisano

Witam serdecznie.

Jestem tutaj, ponieważ jestem pasjonatem aut japońskich i ogólnie japońskiej technologii.

Ponadto jestem włascicielem firmy zajmującej się sprzedażą akcesorii tuningowych do hondy i innych "japończyków". Niebawem uruchamiam również garaż-warsztat w którym bedzie można zamontowac zakupione towary.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem jakichs akcesoriów to zapraszam.Jeżeli czegoś nie mam na stanie-to napewno sprowadze(w miarę dostępności towaru oczywiście)

kontakt: GG-1336879.

Serdecznie pozdrawiam.

Krzysztof

Napisano

Chcialem sie przywitac !

Do niedawna po sasiedzku w daewoo a teraz jestem szczesliwym posiadaczem Civica Aerodecka !

Witam Panstwa ! Pozdrawiam i do zobaczenia, uslyszenia

Rafaello

ps. wybaczcie - wpisalem powitanie na ogolnym ale juz sie z tego wycofalem - sorry

• 2 tygodnie później...
Napisano

Znamy się mało, więc parę słów o sobie i samochodzie zlosnik.gif

E12 1.4 D-4D Rolka czarna perła zlosnik.gif SOL+SportLine wink.gif

img3746resmg7.jpg