Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powraca temat nowego auta do 30-35tyś

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, auto musi mieć klimatyzacje, elektrykę szyb, oraz silnik który łatwo zagazować. Najlepiej jakby była wnęka na radio 2din bo takie tanio kupiłem. Wnętrze musi być równie pojemne jak astra II. Co byście polecili, ceny z cenników są z tego co wiem mocno negocjowalne słyszałem.

Napisano
  • Autor

> Nówkę wielkości kompakta do 30 tys zł chcesz?

> To ja tez wezmę z kilka sztuk

Dobra 35tyś max faktycznie te 30tyś to trochę mi nie poszło.

Napisano

> Dobra 35tyś max faktycznie te 30tyś to trochę mi nie poszło.

Może Logan albo Sandero tylko nie wiem czy w tej cenie maja take wyposażenie jak chcesz.

Napisano
  • Autor

> Może Logan albo Sandero tylko nie wiem czy w tej cenie maja take wyposażenie jak chcesz.

nie nie tylko nie to, w ostateczności 40tyś ale to już totalne max.

Cruze mi się podoba ale chyba aż takich rabatów nie dają.

Napisano

> Jak w temacie, auto musi mieć klimatyzacje, elektrykę szyb, oraz silnik który łatwo zagazować.

> Najlepiej jakby była wnęka na radio 2din bo takie tanio kupiłem. Wnętrze musi być równie

> pojemne jak astra II. Co byście polecili, ceny z cenników są z tego co wiem mocno negocjowalne

> słyszałem.

A to istnieje w ogole cos NOWEGO za 35k co mozna nazwac samochodem??

Napisano

> nie nie tylko nie to, w ostateczności 40tyś ale to już totalne max.

> Cruze mi się podoba ale chyba aż takich rabatów nie dają.

To nie ma aut w tej cenie z takim wyposażeniem i wielkością jaką podałeś.

Napisano

> A to istnieje w ogole cos NOWEGO za 35k co mozna nazwac samochodem??

Thalia zeby.GIF

za 37, o ile pamietam, wersja z gazowalnym 1.6 16V. Do tego klimatronik i radio niestety fabryczne, wiec to 2din nie da rady (nawet miejsca na 2din tam nie ma) - taki "full wypas" w wersji reno (i tak o niebo lepszy niz w ich marce robiacej pseudo-samochody, czyli dacii zeby.GIF)

Napisano

> Thalia

Ten samochód chyba zasłużył na miano samochodu roku 2010/2011 na AK grinser006.gif

W takich pieniądzach za to jakiegoś 2-3 latka w dobrym stanie z potwierdzoną historią serwisową i nie odstraszającym nalotem oraz gazowalnym silnikiem jest szansa znaleźć i chyba pomyślałbym o takiej opcji do 30 tyś. zł, a resztę wydać na dopieszczenie+lpg ok.gif

Napisano

Lacetti sie nada ok.gifzlosnik.gif

Napisano

oj tam oj tam...

wybor ograniczony do TATA i Dacia smile.gif niewiele tu mozna doradzac na forum w temacie smile.gif

Napisano

Zapomniales dodac czy chodzi o EUR czy USD zlosnik.gif

Napisano

Jeśli chcesz inny znaczek na masce, to musisz zwiększyć budżet. W innym razie go zwiększ albo szukaj używanego.

Napisano

> w ostateczności 40tyś ale to już totalne max.

to już jak tak skaczesz o 10 tys. to dołóż jeszcze dychę i coś już kupisz wink.gif

Napisano

> to już jak tak skaczesz o 10 tys. to dołóż jeszcze dychę i coś już kupisz

Kwota 50 tyś daje już przyzwoity wybór.

Napisano

Ja zaproponuję Kia Venga cena od 39900 ( silnik 1.4 90 km , wersja S ) plus upust 3500 za rocznik . Chociaż to segment B w środku jest naprawdę dużo miejsca , byłem miło zaskoczony wsiadając do tego wozu .

Napisano

Grande Punto (niby klasa B, ale w środku całkiem spore), albo Linea (na bazie Grande Punto, ale rozstaw osi jak w kompakcie... ba... wymiary zbliżone do Corolli).

Napisano

Najlepiej, żeby jeszcze w tej kwocie lody robiło no nie? Sorry Winnetou ale chyba dziś kawy nie piłeś.

Napisano

> Za 31k zł. Punto II Classic

Za chwile Ci kolega napisze, ze fiata kategorycznie nie, bo rdzewieja grinser006.gif

Napisano

> Grande Punto (niby klasa B, ale w środku całkiem spore), albo Linea (na bazie Grande Punto, ale

> rozstaw osi jak w kompakcie... ba... wymiary zbliżone do Corolli).

Linea jest spoko, ale opadający dach uniemożliwia podróż z tyłu dorosłym >180cm.

Napisano

> Za chwile Ci kolega napisze, ze fiata kategorycznie nie, bo rdzewieja

I ma rację. maluch kupiony w 95 roku zardzewiał dokumentnie w 3 latka. Na szczęście opchnąłem go Krakusowi... smile.gif

A maluch to przecież Fiat. yikes.gif

Napisano

A Ople (szczególnie stare Astry) nie palacz.gif

BTW autor tego tematu i tak w najbliższej przyszłości nic nie kupi tylko będzie co 3 dni o inne auto pytał zlosnik.gif

Napisano

> Cruze mi się podoba ale chyba aż takich rabatów nie dają.

Za 40 tyś to może Ci się uda wyrwać coś pokroju AIII z klimą z zeszłego roku, ale nawet chyba to nie da rady. Za duże wymagania. Chyba, że gdzieś znajdziesz Merivę A jeszcze to tak.

Napisano

> pojemne jak astra II. Co byście polecili,

Lacetti będzie chyba optymalne.

Napisano

Wg Ciebie co nie jest samochodem?

Napisano

Za 30 to spokojnie poprzednie punto dostaniesz z 3 letnią gwarancją.

Napisano
  • Autor

> Za 31k zł. Punto II Classic

sorry ale 31tyś za szrot to dziękuje grinser006.gif

Napisano
  • Autor

o kurka wodna czytasz w moich myślach, gdyby był nowy to nie ma tragedii zawsze bym mógł go sobie odpowiednio zakonserwować.

Napisano
  • Autor

> A Ople (szczególnie stare Astry) nie

> BTW autor tego tematu i tak w najbliższej przyszłości nic nie kupi tylko będzie co 3 dni o inne

> auto pytał

no bo ja się motam, mogę kupić używkę myślałem o dodatkowym aucie na zimę czyli fronterze lub trochę się ratami posiłkować i kupić nówkę żeby mieć wreszcie spokój od starych strucli.

Napisano

fiat bravo

i bierz szybko bo zaraz ktoś dziabnie

Napisano

Tak przegladajac wyprzedaze to jest wybor: Venga, i20, Micra, Logan, Sandero, Thalia, Colt, Grande Punto, Note, Fabia, Splash, nowy C3, Clio...

Jest z czego wybrac, a hitem gazowniczym bez klimy jest Aveo za 29 kzl.

Napisano

> Wg Ciebie co nie jest samochodem?

Z tego przedzialu cenowego (zaznaczam nowego, zeby nie bylo) to generalnie wszystko.

Napisano

> sorry ale 31tyś za szrot to dziękuje

facepalm.gif

Za takie pieniadze to tylko segment B hb za to nie kupisz.

Napisano

> Z tego przedzialu cenowego (zaznaczam nowego, zeby nie bylo) to generalnie wszystko.

Co za bzdury. Jesteś kolejnym wielkim macho, który uznaje tylko wielkie landary?

Napisano

> Co za bzdury. Jesteś kolejnym wielkim macho, który uznaje tylko wielkie landary?

Kazdy ma prawo do wlasnej opiniiok.gif

Ja tez wole jezdzic 5-letnim autem klasy D, niz dajmy na to nowym autem miejskim z uwagi na wlasne bezpieczenstwo i komfort podrozyok.gif

Zwlascza, ze z 70% przebiegu robie na trasie.

Napisano

> Co za bzdury. Jesteś kolejnym wielkim macho, który uznaje tylko wielkie landary?

A co ma jedno do drugiego?? Nie, akurat wcale nie lubie specjalnie duzych samochodow. Lubie porzadne biglaugh.gif

Napisano

Generalnie moge zrobic to samo na takie auta facepalm.gif...uderz w stol a nozyce AK sie zawsze odezwa grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> sorry ale 31tyś za szrot to dziękuje

Chcesz kupić nowy samochód za30 tys. Czego sie spodziewałęś, Lexusa LS? rotfl.gif

Napisano

> Kazdy ma prawo do wlasnej opinii

> Ja tez wole jezdzic 5-letnim autem klasy D, niz dajmy na to nowym autem miejskim z uwagi na wlasne

> bezpieczenstwo i komfort podrozy

> Zwlascza, ze z 70% przebiegu robie na trasie.

Nie wytlumaczysz niektorym. A wlasciwie na AK to sporej wiekszosci, ze licza sie takie rzeczy jak osiagi, skrecanie, hamowanie, przyjemnosc z jazdy itp. A nowe wozidla za takie pieniadze to moze sie nadaja do tego na 5 minut w ramach folkloru...cos jak wylaczanie nagle klimy w matizie zeby sie poczuc jakbys nitro wlaczyl grinser006.gif

Ale to nie jest na powazna jazde...

Napisano

> >z uwagi na wlasne

> bezpieczenstwo

Z tym bezpieczenstwem to mozesz sie gruuuubo mylic smile.gif

Napisano

> Z tego przedzialu cenowego (zaznaczam nowego, zeby nie bylo) to generalnie wszystko.

Thalia II to nie jest auto? Jechales?

Napisano

> Ten samochód chyba zasłużył na miano samochodu roku 2010/2011 na AK

No coz - takiego stosunku tego co sie dostaje do tego za ile to sie dostaje nie ma ZADEN inny samochod. Co poradze? smile.gif

Napisano
  • Autor

> Thalia II to nie jest auto? Jechales?

to renault jak dla mnie to wystarczający powód aby tego nie kupować.

Napisano

> to renault jak dla mnie to wystarczający powód aby tego nie kupować.

Masz bardzo ciekawe podejście. Fiaty nie, Renault nie, żaden francuz pewnie też nie bo na f. Zwiększ budżet tak z 10 x. To wtedy może coś dobierzesz.

Napisano

> Masz bardzo ciekawe podejście. Fiaty nie, Renault nie, żaden francuz pewnie też nie bo na f.

bo jedyna słuszna marka to OPEL 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Nie wytlumaczysz niektorym. A wlasciwie na AK to sporej wiekszosci, ze licza sie takie rzeczy jak

> osiagi, skrecanie, hamowanie, przyjemnosc z jazdy itp.

Nie wytłumaczysz niektórym, że dla każdego liczy się co innego i z czego innego może czerpać przyjemność.

Napisano

> Nie wytlumaczysz niektorym. A wlasciwie na AK to sporej wiekszosci, ze licza sie takie rzeczy jak

> osiagi, skrecanie, hamowanie, przyjemnosc z jazdy itp. A nowe wozidla za takie pieniadze to

> moze sie nadaja do tego na 5 minut w ramach folkloru...cos jak wylaczanie nagle klimy w

> matizie zeby sie poczuc jakbys nitro wlaczyl

a jak zdarza Ci się wsiąść do autobusu, to czekasz az na przystanek przyjedzie na nowy model, z utwardzonym zawieszeniem ? smile.gif

> Ale to nie jest na powazna jazde...

wielu powaznych ludzi nie dba o znaczek na masce i Nm a ma inne priorytety (np studia dzieci itp) smile.gif a auto ma jechac i byc bezproblemowe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.