Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje paliwowe

Featured Replies

Napisano

A ja dzisiaj zostalem zaskoczony na Orlenie - niby jest jakis baner ze rabat dla stalych klientow... ale...

weekendowa cena 5.01 za PB95, pokazalem karte vitay i dostalem rabat 0.10gr/l - czyli 4.91/l wyszlo... rekord absolutny wink.gif

Ktos da mniej? wink.gif

Napisano

> A ja dzisiaj zostalem zaskoczony na Orlenie - niby jest jakis baner ze rabat dla stalych

> klientow... ale...

> weekendowa cena 5.01 za PB95, pokazalem karte vitay i dostalem rabat 0.10gr/l - czyli 4.91/l

> wyszlo... rekord absolutny

> Ktos da mniej?

4.80 za on na bliskiej - poszło w kilka godzin do zera i brakło diesla

Napisano

> A ja dzisiaj zostalem zaskoczony na Orlenie - niby jest jakis baner ze rabat dla stalych

> klientow... ale...

> weekendowa cena 5.01 za PB95, pokazalem karte vitay i dostalem rabat 0.10gr/l - czyli 4.91/l

> Ktos da mniej?

ON Bełchatów lukoil 4,86 (weekend) 4,82, BP 4,84, ST1 4,80.

BTW Jak to szybko przyzwyczajamy się do ceny. Ciekawe kiedy będziemy się cieszyć z taniego zatankowania za 5,50 oslabiony.gif

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

Jaki jest cel zalozenia tego watku na MK? niewiem.gif

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

4.91 to tanio? sick.gif Tanio to by bylo 3.91...

Napisano
  • Autor

> 4.91 to tanio?

w WRC najtaniej wink.gif

> Tanio to by bylo 3.91...

by bylo, ale czytalem ze na wakacje mialo przebic 5.50, a tu jednak spada wink.gif

Napisano

> w WRC najtaniej

> by bylo, ale czytalem ze na wakacje mialo przebic 5.50, a tu jednak spada

dopiero trzeci dzień wakacji, więc nie mów hop

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

naprawdę nie wiem czym się ekscytujesz hmm.gif na 10 litrach zapłacisz CAŁĄ złotówkę (!) mniej, gratuluje claps.giffacepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> naprawdę nie wiem czym się ekscytujesz na 10 litrach zapłacisz CAŁĄ złotówkę (!) mniej, gratuluje

ale przy 45 litrach to juz 2 browarki wiec jest sie z czego cieszyc

Napisano
  • Autor

> ale przy 45 litrach to juz 2 browarki wiec jest sie z czego cieszyc

a biorac po uwage ze w tygodniu malo jest miejsc gdzie jest <5.10 to juz 20groszy roznicy wink.gif - czyli prawie ze 10pln wink.gif

a jak wiadomo: miec 10pln, a nie mieć 10pln to juz cale 20pln wink.gif

Napisano

I w ten sposób widzisz jak "normalnie" dymają Cię bez wazeliny zlosnik.gif

Bo oznacza to, że mogliby "normalnie" sprzedawać o 10 gr. taniej... ale po co? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> I w ten sposób widzisz jak "normalnie" dymają Cię bez wazeliny

jak wszyscy 'monopolisci'

> Bo oznacza to, że mogliby "normalnie" sprzedawać o 10 gr. taniej... ale po co?

pewnie mogliby, tylko po co skoro inni nawet nie sila sie na weekendowe ceny?

Napisano

> I w ten sposób widzisz jak "normalnie" dymają Cię bez wazeliny

> Bo oznacza to, że mogliby "normalnie" sprzedawać o 10 gr. taniej... ale po co?

Ja prawie zawsze tankuje w weekendy, wiec mnie nie dymaja wink.gif

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

Orlen mial zrobic promocje na wakacje, gdy zatankuje sie powyzej 30 litrow to daja rabat do 10gr/litr.

Napisano
  • Autor

> Orlen mial zrobic promocje na wakacje, gdy zatankuje sie powyzej 30 litrow to daja rabat do

> 10gr/litr.

no to chyba wlasnie tak na ktora sie zalapalem - tylko mnie poprosili o pokazanie vitay'a

Napisano

> no to chyba wlasnie tak na ktora sie zalapalem - tylko mnie poprosili o pokazanie vitay'a

Byc moze promocja jest tylko dla klientow posiadajacych karte Vitay hmm.gif. Ale wazne ze mozna zaplacic mniej wink.gif

Napisano

> Ja prawie zawsze tankuje w weekendy, wiec mnie nie dymaja

Szczerze mówiąc to ja też zlosnik.gif

Tylko, że orlen omijam szerokim łukiem, bo mało to że mają paliwo droższe niż Shell i Lotos to jeszcze tragicznej jakości sick.gif

Napisano

> Szczerze mówiąc to ja też

> Tylko, że orlen omijam szerokim łukiem, bo mało to że mają paliwo droższe niż Shell i Lotos to

> jeszcze tragicznej jakości

hmm, szczerze mowiac to leje na Orlenie i BP i zadnych roznic nie widze...

Napisano

> Szczerze mówiąc to ja też

> Tylko, że orlen omijam szerokim łukiem, bo mało to że mają paliwo droższe niż Shell i Lotos to

> jeszcze tragicznej jakości

Przeciez tak na prawde to wszyscy biora paliwa z jednego zrodla hehe.gif. Jesli ktos kombinuje, to sama stacja lub jakis dostawca.

Napisano
  • Autor

> Przeciez tak na prawde to wszyscy biora paliwa z jednego zrodla . Jesli ktos kombinuje, to sama

> stacja lub jakis dostawca.

ale nie wszyscy z jednego zbiornika - paliwa dla duzych odbiorcow moga byc nieco inaczej skomponowane wink.gif

pomijam juz fakt ze jakos zawsze 'lepsze' (subiektywnie) paliwo jest ze stacji gdzie jest duzy obrot (moze sie po prostu nie ma czasu ustac i sie tak fusow z dna zbiornika nie ciagnie wink.gif )

Napisano

> ale nie wszyscy z jednego zbiornika - paliwa dla duzych odbiorcow moga byc nieco inaczej

> skomponowane

To ciezko stwierdzic.

> pomijam juz fakt ze jakos zawsze 'lepsze' (subiektywnie) paliwo jest ze stacji gdzie jest duzy

> obrot (moze sie po prostu nie ma czasu ustac i sie tak fusow z dna zbiornika nie ciagnie )

To fakt, druga sprawa takie stacje sa bardziej skomputeryzowane i normy paliwa system sprawdza na biezaco.

Napisano

> Przeciez tak na prawde to wszyscy biora paliwa z jednego zrodla . Jesli ktos kombinuje, to sama

> stacja lub jakis dostawca.

A w to, kto kombinuje to ja już nie wnikam hehe.gif

Wiem tyle, że nawet jak zatankowałem na tym Orlenie (mam na myśli jedną konkretną stację bo koło niej, najczęściej przejeżdżam) Lanosa gazem - to lanos jechać nie chciał (a dziad wydawało mi się, że potrafi jechać na najgrszym syfie hehe.gifhehe.gif ).

Moja serce.gif i jej ojciec zatankowali tam w zimie benzynkę... "zamarzła" sick.gifsick.gifsick.gif

Napisano

> A w to, kto kombinuje to ja już nie wnikam

> Wiem tyle, że nawet jak zatankowałem na tym Orlenie (mam na myśli jedną konkretną stację bo koło

> niej, najczęściej przejeżdżam) Lanosa gazem - to lanos jechać nie chciał (a dziad wydawało mi

> się, że potrafi jechać na najgrszym syfie ).

> Moja i jej ojciec zatankowali tam w zimie benzynkę... "zamarzła"

To najprawdopodobniej problem lezy tylko w samej stacji i ma szambo w zbiornikach albo ostro kombinuje.

Napisano

> naprawdę nie wiem czym się ekscytujesz na 10 litrach zapłacisz CAŁĄ złotówkę (!) mniej, gratuluje

Wiesz...Jak tylko 10 litrów kupujesz, to wiele nie zyskasz. Są kierowcy tankujący cokolwiek więcej - 500, 700 litrów dziwne nie jest...

Napisano

> pokazalem karte vitay i dostalem rabat 0.10gr/l - czyli 4.91/l wyszlo... rekord absolutny

Gratuluję, na 50* litrach zaoszczędziłeś 5zł.

Z tym, że zostawiłeś u nich 245.5zł czyli nadal to oni są Sprite zlosnik.gif

*wartość hipotetyczna

Napisano
  • Autor

> Gratuluję, na 50* litrach zaoszczędziłeś 5zł.

i bedzie na dobrego browara

> Z tym, że zostawiłeś u nich 245.5zł czyli nadal to oni są Sprite

> *wartość hipotetyczna

jasne, tylko ze tak czy inaczej bym gdzies to musial zostawic, a nie mialbym na browara (albo nawet 2 patrzac na inne stacje we WRC)

Napisano

> i bedzie na dobrego browara

> jasne, tylko ze tak czy inaczej bym gdzies to musial zostawic, a nie mialbym na browara (albo nawet

> 2 patrzac na inne stacje we WRC)

A Auchan, Tesco na Długiej jakie ceny ?

Napisano
  • Autor

> A Auchan, Tesco na Długiej jakie ceny ?

na auchan na bielanach wydawalo mi sie ze jest powyzej 5.0 - jakos 5.07, albo 5.02.

najblizej mi do orlenu na grunwaldzkim i zwykle w weekend maja niemal niajnizsze ceny, albo 1-2grosze wiecej niz szwagier z bielan raportuje.

Napisano
  • Autor

> jakiś tekst

> zalałbyś Vervę to byś dostał 20gr na litrze

no wlasnie sie za pozno zorientowalem, bo jakby byla po <=5.11pln/l to nawet by sie oplacilo wink.gif

Napisano

> A Auchan, Tesco na Długiej jakie ceny ?

W Szczecinie: Auchan - 5,05 Orlen, BP - 5,09 (benzyna 95)

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

Gdybyś zatankował Verve zaoszdzędziłbyś 20gr na litrze grinser006.gif więc nie 5 a 10 zeta

Do tego chciałbym zaznaczyć że to promocja tylko na własnych stacjach Orlenu....już widze zadyme klientów na franczyzach które promocji nie mają grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> U nas najtaniej na sieci prywatnej: Moc Jakość Zysk

> noPb95: 4,91zł

> ON: 4,69zł

u 'pieprzyka' zawsze bylo prawie jak na orlenie (jakosciowo) a do tego tanio. Tylko nie mam zadnego w aktualnej okolicy wink.gif

Napisano

Na Tesco w Łodzi od niedawna sa znizki 15gr/l. (w całej Polsce chyba tez)

Wiec cena spada do ok 4.90 za noPB 95. (5.05 było bez znizki) - wszedzie indziej 5.08-5.12.

A jak szedłem na zakupy znalazłem kupon znizkowy w wozku hehe.gif

Pozdrawiam i czekam kiedy na Widzewie naprawią gaz, bo już 1,5 miecha sie bujaja...

Napisano

Ropa tanieje, Panie I Panowie. Jest dobrze bo są promocje. 10 groszy a cieszy. WIęcej zaoszczędzisz jeżdząc ekonomicznie.

Szkoda, że nie ma promocji na gaz.

Napisano

> Szkoda, że nie ma promocji na gaz.

Kupujesz w Tesco karton fajek dostajesz kupon na 15groszy smile.gif

Wczoraj tankowałem LPG na Tesco z kuponem po 2.28zł/L.

Pozdrawiam BAS

Napisano

PB95 Auchan 4,85 płacąc kartą Auchan.

Napisano

> ORLEN ogłaszał, iż zrobi taką oto "promocję".

> Zaraz pewnie ruszą następne w pogoni za klientem...

Tylko verva 98 -20 gr,

95 oraz super 98 tylko -10 gr.

Reszta paliw - pocałuj się w pupę zlosnik.gif

Napisano

> Kupujesz w Tesco karton fajek dostajesz kupon na 15groszy

> Wczoraj tankowałem LPG na Tesco z kuponem po 2.28zł/L.

> Pozdrawiam BAS

Kupujesz w małym Tesco pół kartona fajek i tez masz zniżke 15gr/l zlosnik.gif

Rodzice mieszkaja poza Łodzią i robią w małym Tesco zakupy i co jestem u nich to dostaje po 3-4 kupony smile.gif

Jak Pani widzi, ze są zainteresowani, to proponuje parę więcej, bo ludziom niepotrzebne grinser006.gif

Ale odkąd zamkneli mi gaz na Widzewie, to nie jestem wstanie tego przejeść i sie marnuja frown.gif

Jedynie noPB co jakis czas tankuje.

A bywa i tak, że w wózku się znajduje

Napisano

> Kupujesz w małym Tesco pół kartona fajek i tez masz zniżke 15gr/l

Z tego co pamiętam to kupon jest za co najmniej 100zł wydane(przynajmniej w dużym Tesco).

Ostatni mój kupon pozyskałem właśnie w małym Tesco na Przybyszewskiego za Tatrzańską za zakup 10 paczek fajek smile.gif

> Jak Pani widzi, ze są zainteresowani, to proponuje parę więcej, bo ludziom niepotrzebne

Będę musiał poniuchać, tylko że zwykle robię zakupy w dużym Tesco a w dużym chyba bardziej patrzą na ręce kasjerom.

> Ale odkąd zamkneli mi gaz na Widzewie, to nie jestem wstanie tego przejeść i sie marnuja

> Jedynie noPB co jakis czas tankuje.

Ja tankuję na Pojezierskiej, mają gaz.

> A bywa i tak, że w wózku się znajduje

Taki to ma szczęście, jakby nie patrzeć taki kupon to 2 piwa na jednym tankowaniu.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> klientow... ale...

> Ktos da mniej?

Promocja niestety (dla części z nas) tylko na paliwa PB 95, PB 98 (10 groszy) i Verva 98 (30 groszy) przy zatankowaniu minimum 30 litrów, czyli Diesel i LPG po bez zniżek promocyjnych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.