Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmieni sie design aut ze znaczkiem VW

Featured Replies

Napisano

> idzie nowe

> Teraz dopiero sie obudzili? Ciekawe co z wnętrzem

Twinsen będzie smutny hehe.gif

Kij ze stylistyką, niech silniki naprawią zlosnik.gif

Napisano

> Twinsen będzie smutny

> Kij ze stylistyką, niech silniki naprawią

Juz naprawili w koncu to silnik roku grinser006.gif A tak powaznie to po co co oni znow tego Pytona robia? Zeby znow sie nei sprzedawal?

Napisano

> A tak powaznie to po co co oni znow tego Pytona robia? Zeby

> znow sie nei sprzedawal?

podobno w Chinach sprzedaje się coraz lepiej

Napisano

> podobno w Chinach sprzedaje się coraz lepiej

Chiny to studnia bez dna dla wielu europejskich koncernów ,ale do czasu ok.gifsmirk.gif

Napisano

> Twinsen będzie smutny

A dlaczego ma być smutny, skoro będzie miał najlepsze auto klasy kompakt? zlosnik.gif

Po co jak klienci mają darmowe naprawy w czasie gwarancji, a potem niech się martwią następni zlosnik.gif

Napisano

> Twinsen będzie smutny

Oj tak, to co jest obecnie jest bliskie doskonałości. Zwłaszcza np.

design najnowszego Polo. Dla mnie to po prostu majstersztyk stylistyki,

jaką powninien mieć pojazd tego typu.

Zamiast robić nowe, niech wkładają stare sprawdzone 1.9 TDI

i będzie dobrze smile.gif

Napisano

> A dlaczego ma być smutny, skoro będzie miał najlepsze auto klasy kompakt?

Nie każdy chce mieć to najlepsze smirk.gif

> Po co jak klienci mają darmowe naprawy w czasie gwarancji, a potem niech się martwią następni

Super sprawa jak samochód ciągle stoi w serwisie z wywalonymi bebechami facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

shhh.gif VW się nie psują oink.gif

Napisano

> idzie nowe

wnetrze dalej bedzie jak wyciosane z drewna, proste, kanciaste, zero polotu

Napisano

> A dlaczego ma być smutny, skoro będzie miał najlepsze auto klasy kompakt?

To jest ZAWSZE pojęcie względne. Więc obiektywnie nie ma najlepszego, czy najgorszego samochodu.

dranio

Napisano

> To jest ZAWSZE pojęcie względne. Więc obiektywnie nie ma najlepszego, czy najgorszego samochodu.

> dranio

Najlepszy zawsze jest ten, którym tata studenta jeździ zlosnik.gif

Napisano

> Najlepszy zawsze jest ten, którym tata studenta jeździ

Jakieś takie myśli życiowe masz, czy też raczej przeżycia? zlosnik.gif

Napisano

> To jest ZAWSZE pojęcie względne. Więc obiektywnie nie ma najlepszego, czy najgorszego samochodu.

> dranio

Zgoda, że dla każdego coś innego jest lepsze. Na niektórych nawet Tata jest super autem wink.gif

Napisano

> Zgoda, że dla każdego coś innego jest lepsze. Na niektórych nawet Tata jest super autem

Tak właśnie jest.

dranio

Napisano

swoja droga to ciekawe, ze najwiecej o niezawodnosci VW maja do powiedzenia Ci, ktorzy VW-ow nie maja zlosnik.gif

Napisano

> swoja droga to ciekawe, ze najwiecej o niezawodnosci VW maja do powiedzenia Ci, ktorzy VW-ow nie

> maja

A zdanie kogoś, kto miał i już więcej nie kupi? grinser006.gif

Napisano

> A zdanie kogoś, kto miał i już więcej nie kupi?

Jak ktoś za komuny miał Dacię to może wypowiadać się o Dusterze? zlosnik.gif

Napisano

> Jak ktoś za komuny miał Dacię to może wypowiadać się o Dusterze?

Czemu nie? Szczególnie że materiały w środku są bardzo podobne hehe.gif

Napisano

> Czemu nie? Szczególnie że materiały w środku są bardzo podobne

Nie mam więcej pytań. hahaha.gif

Napisano

> wnetrze dalej bedzie jak wyciosane z drewna, proste, kanciaste, zero polotu

Widzisz a niektorym sie wlasnie to podoba wlaczajac mnie uzbroj_zlo.gif proste, kanciaste, bez polotu, cos dla mnie oink.gif

Napisano

> Czemu nie? Szczególnie że materiały w środku są bardzo podobne

biorac pod uwage ze silnik i reszta podzespolow tez miala premiere w czasach swietnosci renuar 11 zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Widzisz a niektorym sie wlasnie to podoba wlaczajac mnie proste, kanciaste, bez polotu, cos dla

> mnie

Zgodzę się,że proste linie dłużej mogą się podobać niż skrajnie przekombinowane. Ale VW mi się NIE PODOBA z zewnątrz. Po prostu poprawny i nijaki. W środku też szału nie ma i czy to skoda czy VW 2x droższy, to widać, że wiele (może większość) elementów wnętrza jest takich samych. Smutne to bo auta stają się nijakie przez pogoń za cięciem kosztów.

Napisano

> swoja droga to ciekawe, ze najwiecej o niezawodnosci VW maja do powiedzenia Ci, ktorzy VW-ow nie

> maja

Dlatego nie mają, bo wiedzą coś o ich niezawodności grinser006.gif

Napisano

> Zgodzę się,że proste linie dłużej mogą się podobać niż skrajnie przekombinowane. Ale VW mi się NIE

> PODOBA z zewnątrz. Po prostu poprawny i nijaki. W środku też szału nie ma i czy to skoda czy

> VW 2x droższy, to widać, że wiele (może większość) elementów wnętrza jest takich samych.

> Smutne to bo auta stają się nijakie przez pogoń za cięciem kosztów.

Widzisz mnie akurat podobaja sie auta ciosane od siekiery. Moze i to jest takie zboczenie ale okragle wloty wentylacyjne w srodku samochodu tak by mnie draznily ze nie wiem czy bym chcial takie auto. Poprzedni Passat mial takie drazniace oko zaokraglenie na przednich reflektorach, nie dzieki za takie cos ale mnie to nie pasuje. Przykladowo w nowym modelu i tak idealny srodek poprawili a do tego naprawili mu te swiatla. Nowy przod jest po prostu serce.gif tak, prosty, nudny i poprawny, taki wlasnie ksztalt mnie odpowiada.

Napisano

> Widzisz mnie akurat podobaja sie auta ciosane od siekiery. Moze i to jest takie zboczenie ale

> okragle wloty wentylacyjne w srodku samochodu tak by mnie draznily ze nie wiem czy bym chcial

> takie auto. Poprzedni Passat mial takie drazniace oko zaokraglenie na przednich reflektorach,

> nie dzieki za takie cos ale mnie to nie pasuje. Przykladowo w nowym modelu i tak idealny

> srodek poprawili a do tego naprawili mu te swiatla. Nowy przod jest po prostu tak, prosty,

> nudny i poprawny, taki wlasnie ksztalt mnie odpowiada.

Zastanawiam się, co ci krytykujący VW postawili by mu za wzór...

No bo jakie linie nadwozia musi mieć auto tego segmentu, żeby

się spodobało ąę-owcowcom? grinser006.gif

Napisano

> Zastanawiam się, co ci krytykujący VW postawili by mu za wzór...

> No bo jakie linie nadwozia musi mieć auto tego segmentu, żeby

> się spodobało ąę-owcowcom?

Dla mnie w opozycji do Golfa: Delta i Giulietta oprócz tego w kategorii wnętrz to Mazda 3 i Citroen.

Napisano

> Dla mnie w opozycji do Golfa: Delta i Giulietta oprócz tego w kategorii wnętrz to Mazda 3 i

> Citroen.

jako konkurenta trzeba wziąć pod uwagę całość, nie tylko stylistyke. czyli żeby auto miało nieciasne wymiary w srodku, było ładnie zaprojektowane, z dobrą technologia (silnik itd) i dobrą ceną. A to już nie jest takie hop siup

Napisano

bo nie to jest ładne co jest ładne, tylko co sie komu podoba smile.gif

Zauważ że audi i VAGi się bardzo dobrze sprzedają i cała europa tym pomyka - czyli są ok.

Wynoszone na piedestał tutaj włoskie automobile pilnują tyłów list sprzedaży i rankingów niezawodności wink.gif

Napisano

Pewnie na jeszcze bardziej nudny i nijaki a szefem działu designu będzie księgowy grinser006.gif

Wiem , wielu ten design odpowiada,ok , szanuje to, mnie jednak sie nie podoba i dlatego postanowiłem to w taki a nie inny sposób skomentować.

Napisano

Co z tego, zezmienia design czy znaczek jak dalej bedz9ie to jeden wielki szajs ?

wink.gif

Napisano

> Widzisz mnie akurat podobaja sie auta ciosane od siekiery.

Cóż, tak to skomentuję : Jeden lubi perfumy a inny jak mu nogi śmierdzą.

Napisano

> Wynoszone na piedestał tutaj włoskie automobile pilnują tyłów list sprzedaży i rankingów

> niezawodności

I całe szczęście. Brat ma Lancię Deltę II to ludziska pod sklepem podchodzą i paczą co to za wynalazek i marka. A na Paska TDI to już nawet burek nie chce sikać zlosnik.gif

Napisano

> bo nie to jest ładne co jest ładne, tylko co sie komu podoba

> Zauważ że audi i VAGi się bardzo dobrze sprzedają i cała europa tym pomyka - czyli są ok.

Z pewnością ludzie robią to przez pomyłkę. To musi być jakieś nieporozumienie. zlosnik.gif

Napisano

> Z pewnością ludzie robią to przez pomyłkę. To musi być jakieś nieporozumienie.

Disco Polo też jest bardzo popularne. To jest dobra muzyka?

Napisano

> Disco Polo też jest bardzo popularne. To jest dobra muzyka?

Miliony much też się nie mylą i jedzą .. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Zastanawiam się, co ci krytykujący VW postawili by mu za wzór...

> No bo jakie linie nadwozia musi mieć auto tego segmentu, żeby

> się spodobało ąę-owcowcom?

Mi osobiście bardzo się podoba Accord VIII gen i z zewnątrz (no tył taki kontrowersyjny dla mnie subiektywnie jest lekko) i wewnątrz smile.gif Oczywiście praktyczność Accorda na starej już chyba platformie podwoziowej jest bardzo słaba w porównaniu do Passata, zwłaszcza kombi.

W sumie każdy ma inne gusta 20.GIF

Napisano

> idzie nowe

Nic sie nie zmieni. Taki belkot, ze niby nad czyms pracuja. hehe.gif

Poza tym wszyscy producenci popelniaja ten sam grzech.

Napisano

> Disco Polo też jest bardzo popularne. To jest dobra muzyka?

Przecież napisałem że to pomyłka, powinieneś być usatysfakcjonowany. zlosnik.gif

Napisano

> wnetrze dalej bedzie jak wyciosane z drewna, proste, kanciaste, zero polotu

akurat wsiowe błyszczące deski z wbudowanymi mini-wieżami z początku lat 90 w konsolę nie koniecznie lepiej wyglądają biglaugh.gif

Napisano

> akurat wsiowe błyszczące deski z wbudowanymi mini-wieżami z początku lat 90 w konsolę nie

> koniecznie lepiej wyglądają

Tutaj Forda ciężko bedzie przebić.

Napisano

> Tutaj Forda ciężko bedzie przebić.

Kia Venga to mój faworyt festynu ok.gifzlosnik.gif