Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subaru WRX

Featured Replies

Napisano

Subaru-WRX-concept-01.jpg

Subaru-WRX-concept-02.jpg

Koniec z Imprezą WRX, teraz będzie po prostu Subaru WRX! Silnik to turbodoładowany 2.0l z gt-86/BRZ. Moc ponad 300KM.

Napisano

> wygląda całkiem fajnie i bardzo agresywnie. Szkoda, że nie ma bardziej realnych zdjęć.

A w realu będzie znów lanos. grinser006.gif

Napisano

> A w realu będzie znów lanos.

Napis wrx, końcówki wydechu i zaciski będą takie jaskrawo zielone? hehe.gif

Mnie sie tam nie podoba.

Napisano

> Silnik to turbodoładowany 2.0l z

> gt-86/BRZ. Moc ponad 300KM.

Mam nadzieję, że wrzucą go też do GT86/BRZ

food.gif

Napisano

> Koniec z Imprezą WRX, teraz będzie po prostu Subaru WRX! Silnik to turbodoładowany 2.0l z

mój syn jak zobaczył to krzyknał SUPERR bardzo ładny!!! i zaczął klaskać ma 2 ,5 roku i zna się na autach BDB zlosnik.gif

Napisano

> A w realu będzie znów lanos.

bo ta marka mi się z tym kojarzy, że zawsze wygląda "prawie jak lanos" bo ważniejsze są teoretycznie inne rzeczy zlosnik.gif i to ma to dla mnie urok, ze jakbym miał wybierać to się zdecyduję się raczej na takiego "lanosa" niż tylko na "ładną wydmuszkę"

Napisano

> Napis wrx, końcówki wydechu i zaciski będą takie jaskrawo zielone?

> Mnie sie tam nie podoba.

Bedzie w STD zmiana podswietlenia:)

Ale ciekawie agresywne, niemniej wg mnie tyl....przesadzony proporcjami

Napisano

> Mam nadzieję, że wrzucą go też do GT86/BRZ

Juz powiedzieli, ze nie wrzuca. BRZ STI pozostaje N/A i dostaje ledwo +30PS.

Napisano

> Koniec z Imprezą WRX, teraz będzie po prostu Subaru WRX! Silnik to turbodoładowany 2.0l z

Uwierze jak oficjalnie przyznaja, ze to wejdzie do produkcji. Bo pod koniec sprzedaz STI byla fatalna, nikt tego nie chcial, nawet jak obnizyli w UK ceny do poziomu lekko ponad Megane RS.

Napisano

Tył to standardowy wieś tiuning no.gif

Napisano
  • Autor

> Uwierze jak oficjalnie przyznaja, ze to wejdzie do produkcji. Bo pod koniec sprzedaz STI byla

> fatalna, nikt tego nie chcial, nawet jak obnizyli w UK ceny do poziomu lekko ponad Megane RS.

Mi sie ten projekt bardzo podoba, jeżeli cena tego byłaby na poziomie obecnej Imprezy WRX, to podejrzewam ze ustawiały by sie kolejki.

Napisano

> Mi sie ten projekt bardzo podoba, jeżeli cena tego byłaby na poziomie obecnej Imprezy WRX, to

> podejrzewam ze ustawiały by sie kolejki.

To nie pierwszy ladny design-study od Subaru. A co potem z nich wychodzi to wszyscy wiemy grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Napis wrx, końcówki wydechu i zaciski będą takie jaskrawo zielone?

> Mnie sie tam nie podoba.

a ten Ci się podoba?

2007_Subaru_Impreza_Front_Quarter.jpg

Napisano

> w tej wersji nie jest zły

trochę za małe zdjęcie wrzuciłeś, nie widać dokładnie hehe.gif

Napisano

> Mam nadzieję, że wrzucą go też do GT86/BRZ

do Toyobaru bardziej pasowalaby ktoras z mechanicznych sprezarek - chodzi o reakcje na gaz

Napisano
  • Autor

> do Toyobaru bardziej pasowalaby ktoras z mechanicznych sprezarek - chodzi o reakcje na gaz

Chodzą jakieś pogłoski że nowy WRX/STI będzie miał podobne rozwiązanie jak VW - turbosprężarka z dodatkowym silnikiem elektrycznym, żeby doładowanie było kiedy jest potrzebne.

Napisano

> Chodzą jakieś pogłoski że nowy WRX/STI będzie miał podobne rozwiązanie jak VW - turbosprężarka z

> dodatkowym silnikiem elektrycznym, żeby doładowanie było kiedy jest potrzebne.

nowy silnik 2.0 240-280KM z bezposrednim wtryskiem i turbo serii FB montowany w forestrze i legacy podobno ma niezauwazalny LAG

Napisano

> Koniec z Imprezą WRX, teraz będzie po prostu Subaru WRX!

oby tak wyglądało , to będzie hit food.gif

Napisano

> Chodzą jakieś pogłoski że nowy WRX/STI będzie miał podobne rozwiązanie jak VW - turbosprężarka z

> dodatkowym silnikiem elektrycznym, żeby doładowanie było kiedy jest potrzebne.

To i może TDI będzie rotfl.gif

Napisano

no widzę progres w stylistyce. Ciekawe jak bardzo zepsują efekt końcowy hehe.gif

Napisano

poprzedni też ładnie wyglądał jak był conceptem a koniec końców wyszedł lanos smile.gif

Napisano

Koncept przed trafieniem do księgowych całkiem przyzwoity i agresywny ale jak już ktoś napisał skończy się pewnie na Lanosie...

Napisano

> To nie pierwszy ladny design-study od Subaru. A co potem z nich wychodzi to wszyscy wiemy

Czasami wychodzi coś takiego. Wyglądające 100 razy lepiej niż wszystkie poprzednie i następne wersje Subaru. 22B:

I jeździ fajnie, tak A-grupowo. A nie jak te współczesne rajdówki poprzyklejane do drogi z niewiadomo skąd biorącą się przyczepnością (tzn wiadomo, z elektroniki)

Napisano

Tył jest paskudny.

Napisano

IMO najładniejsza rajdówka ever

Napisano
  • Autor

> Koncept przed trafieniem do księgowych całkiem przyzwoity i agresywny ale jak już ktoś napisał

> skończy się pewnie na Lanosie...

Może i nie, zobacz ze GT-86 sie wcale nie zmieniła od konceptu. Toyota ostatnio trzyma księgowych w klatkach z grubymi prętami.

Napisano

> foka jedynka była najładniejsza

Ta przysadzista krowa z wielkim spoilerem i nielegalną pompą wody? zlosnik.gif

5117878639_aa138467c6_z.jpg

Napisano

> IMO najładniejsza rajdówka ever

tru zlosnik.gif

Napisano

> Czasami wychodzi coś takiego. Wyglądające 100 razy lepiej niż wszystkie poprzednie i następne

> wersje Subaru. 22B:

Przykro mi to mówić, ale to tylko i wylacznie Twoj sentyment.

Napisano

> ło taka

> i ten dźwięk - wycie skrzyni biegów

Są fajniejsze:

ford_sierra_cosworth_marian_bublewicz_01.jpg