Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzien dobry - tutaj mozesz sie przywitac

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
Napisano

chciałem z tego miejsca powiedzieć wszystkim dzień dobry,

od dziś E12 z silnikiem d4d 2005 rok

Napisano

> chciałem z tego miejsca powiedzieć wszystkim dzień dobry,

> od dziś E12 z silnikiem d4d 2005 rok

ja też grinser006.gif

Napisano

Witam miłośników japoni. Wlasnie sie dolączyłem do was. Pozdrawiam wszystkich. MuleZ

Napisano

> Witam miłośników japoni. Wlasnie sie dolączyłem do was. Pozdrawiam

> wszystkich. MuleZ

Witaj i..........uzupełnij profil! mad.gif

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym tutaj dzięki znajomemu. Mam nadzieję na pomoc, którą pilnie potrzebuję. Mianowicie chcę kupić mitsubishi lancer sedan i właściwie znam ten model jedynie z salonu - natomiast miło by mi było gdybym coś na ten temat otrzymał od was drodzy forumowicze.

Pozdrawiam

JR

Napisano

To i ja się przywitam...

Od grudnia jestem właścicielem i kierowcą niedużego japońskiego autobusu - Mazdy MPV.

Na pokładzie 7 miejsc, pod maską bocian a ja po raz pierwszy oglądam sobie jezdnię z góry. Dziwne uczucie, choć polubiłem stateczną i wygodną jazdę.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

Witam wszystkich !!!

Od kilku dni posiadam autko Kia Sephia z silnikiem 1.5 16V z rocznika 2000 z LPG.

post-39453-14352506814009_thumb.jpg

Napisano

> Witam wszystkich !!!

> Od kilku dni posiadam autko Kia Sephia z silnikiem 1.5 16V z rocznika

> 2000 z LPG.

Witaj ok.gif, szerokiej drogi. smile.gif20.GIF

Napisano

Witam!

Jestem jeszcze (zmieniam autko) posiadaczem czarnej jak smoła Toyotki Yaris 1.3:)

Trafiłem tutaj za namową kolegów z pracy żeby się czegoś dowiedzieć i samemu coś wnieść w rozwój motoryzacji:)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Dzień dobry !!!

Witam po kilku latach nieobecności ...

Po okresie z VW Passatem (czasami dał się lubić czasami NIE) wracam na stare śmieci. Mam nadzieję, że obecna Toyota, za mój powrót do skośnookich, odpłaci mi się miłymi latami użytkowania bez większych awarii ...

Pozdrawiam wszystkich "japończyków" i innych "azjatów"

Tomek

Napisano

Witam i pozdrawiam wszystkich.

Przybywam z kącika Astry, razem z Galantem 2,5 V6

• 1 miesiąc później...
Napisano

witam serdecznie:)

posiadam od miesiąca mazdę 626 2.0 DOHC zlosnik.gif

Napisano

witam,

nie wiem czy się tu witałem, ale po małym rozbracie ze skośnookimi markami powracam z Toyotą Corollą Verso.

Tomek

Napisano

Od 05.07.2010 po 3 kolejnych Astrach przesiadłem się na Toyotę Avensis 2007r 2.0D-4D w jedynym słusznym nadwoziu kombi.

Napisano

Tak na prawdę gdyby liczyć Matiza jako skośnookiego, to jeżdżę nimi od samego początku grinser006.gif

W końcu wypada się jednak przywitać, także piszę wszem i wobec: witam! zlosnik.gif20.GIF

Moja krótka historia motoryzacji:

79e01a1b81e44739.jpg

Napisano

Aaaaa, podniecony nowym zakupem Kia Rio 1,5 CRDI oink.gifdopiero teraz zauważyłem ten wątek devil.gif

No to witam jeszcze raz Koleżanki i Kolegów jeżdżących azjatyckimi autami smile.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

A przywitam się profilaktycznie. Dziś jadę zapoznać się z 14 letnią Carismą 1.8. A nóż-widelec zeby.GIF

Można wpisywać krzyże na drogę

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich zlosnik.gif

Nowy nie jestem, ale na tym kąciku udzielam się po raz pierwszy, z racji nowego nabytku wink.gif

Mitsubishi Lancer 1.8 Sportback, na razie ma 250km przebiegu grinser006.gif

Napisano

> Witam wszystkich

> Nowy nie jestem, ale na tym kąciku udzielam się po raz pierwszy, z racji nowego nabytku

> Mitsubishi Lancer 1.8 Sportback, na razie ma 250km przebiegu

Punti Cię namówił? cfaniaczek.gifok.gifwink.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Witam

> Bardzo proszę aby nowi userzy witali sie tylko i wyłącznie w tym wątku.

> Dotyczy to również stałych bywalców którzy w sposób miły i wylewny witają nowych

Nowy nie jestem, stary też nie... przywitam się ponownie z racji tego, że od 2 dni zawitała do mnie Mazda 6 z 2003 roku z 2 litrowym silnikiem diesla. 136 kucyków wersja TOP ( tak mam w książce - chyba rzadko spotykana). W najbliższym czasie oprócz innego forum Mazdy postaram się również udzielać ponownie. smirk.gif

Napisano

Witam

Właśnie stałem się współwłaścicielem (z żoną) kolejnego, obok Laguny, francuza w domu smile.gif

Toyota Yaris w wersji niestety francuskiej z 2003 roku. Litrówka z klimą ABS-em i elektryką. 86kkm od pierwszego włąściciela w idealnym stanie.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
Napisano

> Witam

Cześć!

Powracam na łono skośnookich. Znów czerwony autobusik, z którym wiążę nadzieję na bezawaryjną współpracę.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam chcialem sie przywitac

Czarna Toyota T22 1,6 benzyna + LPG

Napisano

Witam, osobiście jeżdżę Fiatem CC, ale że z tego konta korzysta też mój brat, który posiada Hyundai Getz 1,1l 2006r pragniemy się przywitać wink.gif

Napisano

witam zlosnik.gif

w sumie powracam do Was po raz kolejny ok.gif

wcześniej jako użytkownik służbowego yarisa,

obecnie, od wczoraj dokładniej, jako użytkownik Corollki E12 1.6 z 2002 roku ok.gif

póki co jestem mega zadowolony z auta i mam nadzieję, że pozytywne odczucia pozostaną na dłużej

poniżej zdjęcie jeszcze z allegro (jeszcze nie miałem możliwości samemu obfocić Rolki zlosnik.gif )

284382622-1305719694.jpg

p.s. spotkać mnie będzie można głównie na drogach Małopolski i Śląska ok.gif oczywiście na tylnej klapie wyląduje złośnik zlosnik.gif

post-36837-14352510420165_thumb.jpg

Napisano

polecam forum corolli i powodzenia z nowym autkiem 20.GIF

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Wszystkich!!! Pozdrowionka dla miłośników autek WSZYSTKICH.

Napisano

> Witam Wszystkich!!! Pozdrowionka dla miłośników autek WSZYSTKICH.

Witaj, szerokiej drogi i bezawaryjnej jazdy ok.gifcool.gif

Napisano

Witam wszystkich. Jestem użtkownikiem sąsiedniego forum tzn. CENTOMANI. Od pewnego czasu jestem tez posiadaczem

"skośnookiego" auta tzn. MITSUBISHI GALANTA.

Witam wszystkich ponownie.

Pozdrawiam,

Bartek

Napisano

> Jakiego ??

GALANT V generacji:

1995 rok, 1800 cm, pierwszy właściciel.

Jest to pamiątka rodzinna (od nowości w rodzine, tzn. od wyjechania z salonu w niemczech). To tej pory samochód przejechał 122kkm. Kolor ciemy zielony.

W związku z moim plalem, który dotyczy się tego pojazdu

będę miał wiele pytań do Was jako znawców "skośnookich".

Pozdrawiam,

Bartek

Napisano

Od wczoraj jestem posiadaczem szybkiego autobusu grinser006.gif Honda Odyssey palacz.gif

Napisano

Witam.

Jako że od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem koreańca zatem chciałem serdecznie się przywitać i częściej zaglądać do działu Skośnookich.

Napisano

Żegnam się, bo dziś sprzedałem mojego Lexusa SC 430 - miał już prawie 7 lat i pomimo ze nic się w nim nie psuło, to jednak uznaliśmy ze jest nieco antyczny i ze chyba wystarczy jeżdżenia nim.

A witam się, bo na jego miejsce pojawił się dwuletni Lexus IS-F - pieciolitrowa bestia z lamiacym kark przyspieszeniem.

dsc2429version2.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 3 tygodnie później...
Napisano

joł ewrybady

toyota corolla e11 1999r. 141000 drugi właściciel i cudeńko w ogóle

Napisano

hej witam jako że w tym roku zamierzam kupić japończyka to też msuze troche go poznac zeby.GIF

• 2 tygodnie później...
Napisano

od pół roku ujeżdżam już japońca a jeszcze się nie przywitałem kara.gif

Witam wszystkich skośnookich zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam na tym kąciku choć zapewne nie zabardzo mi pomożecie z moim jeździdłem zlosnik.gif ale może ja coś pomogę? hmm.gificon_rolleyes.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam wszystkich. Co prawda nie jestem jeszcze posiadaczem skośnookiej ślicznotki serce.gif , aczkolwiek jestem w trakcie poszukiwań tej jednej jedynej ... mazdy mx-5 NA. Jako że chciałbym do was w swoim czasie dołączyć cool.gif to też zapewne będę chciał poprosić was o pomoc/radę oczywiście za przysłowiowe piwo.gif

Witam ! alien.gif

Napisano

Witam wszystkim

Pierwsze kroki na autokąciku smile.gif

Posiadacze mazd i nie tylko mogą mnie kojarzyć z klubu mazdaspeed smile.gif

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich. Przeniosłem sie z kącika

wyżej, wjeżdżając do Was Nismo zlosnik.gif p11.144.

Także czasami będę Wam zawracał gitarę

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Dzień dobry smile.gif

Dwa tygodnie temu zagościła u nas Toyota Avensis

ave.JPG

wersja: terra

silnik: 1,8 vvti

rok prod: 2002

yay.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witajcie... przeniosłem się do Was z IKP czyli zamieniłem włocha na japońca- konkretnie na Civica VII. W razie co będę pytał wink.gif

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich

Od prawie 2 miesięcy poruszam się Hyundaiem i30cw CRDi 115 KM. Moje trzecie auto, i trzecie z koreańskimi korzeniami. grinser006.gif

Napisano

Witam razem z mulher.gif zostalismy posiadaczami czarnej perełki toyotki yaris z 2006 r