Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do oglądaczy tym razem JEEP

Featured Replies

Napisano

zerknijcie na : JEEP

i napiszcie co myślicie

Dzięki

Napisano

> zerknijcie na : JEEP

> i napiszcie co myślicie

> Dzięki

...pierwsze co mi wpadło w oko to dosc duza szczelina pomiedzy maska a lewym błotnikiem i lapa......ale moze to tylko tak na foto wyszło...

Napisano

> Dzięki

stuknij do goscia po vin i w pierszym lepszym aso jeep nawet telefonicznie najpierw zapytaj czy nie ma restrykcji

jak ma restrykcje to nie ma co wiecej grzebac

a faktycznie lewy przod wyglada dziwnie.. mam wrazenie ze maska jest wypukla po lewej stronie i stad rozne szpary i nierownosc nad reflektorem

Napisano

> Handlarz. Na drzewo.

Czy to ze jest handlarzem/komisem to od razu go skresla ? screwy.gif

Napisano

> Dzięki

brak informacji o przebiegu (a może jestem ślepy) a do tego sflogane wnętrze (skóra wygląda na zmęczoną)

Napisano

> Czy to ze jest handlarzem/komisem to od razu go skresla ?

Wystarczy przeczytać posty o tym jak kantujesz / kantowałeś ludzi w handlu samochodami by odpowiedzieć na to pytanie jak najbardziej pozytywnie.

Napisano

> Wystarczy przeczytać posty o tym jak kantujesz / kantowałeś ludzi w handlu samochodami by

> odpowiedzieć na to pytanie jak najbardziej pozytywnie.

Nie wiem co ja mam wspolnego z pytaniem o komis/handlarza skoro w zyciu sprzedalem raptem pare aut wlasnych i znajomych niewiem.gif

Druga sprawa to nigdzie nie pisalem ze kantuje przy sprzedazy wiec nie wmawiaj mi takich rzeczy, a jedynie - co potwierdzam - nie mowie calej prawdy w rozmowach telefonicznych, bo o tym byl tamten wątek.

Napisano

widziałeś kiedyś takiego z bliska?

Mój ojciec ma takiego, wg mnie to porażka. Widoczność do przodu mizerna, na boki przez słupek prawie żadna, w środku dość ciasno. Zawiecha nawet po wymianie wahaczy kolebie nim po całej drodze. Jedyny plus to promień skrętu. Można nim zawrócić na jednym pasie zlosnik.gif

Napisano

> stuknij do goscia po vin i w pierszym lepszym aso jeep nawet telefonicznie najpierw zapytaj czy nie

> ma restrykcji

ale to WG to niby skad ma miec restrykcje? wink.gif

>

Napisano

> Druga sprawa to nigdzie nie pisalem ze kantuje przy sprzedazy wiec nie wmawiaj mi takich rzeczy, a

> jedynie - co potwierdzam - nie mowie calej prawdy w rozmowach telefonicznych, bo o tym byl

> tamten wątek.

Chłopie, weź już się nie pogrążaj... facepalm.gif

Napisano

> widziałeś kiedyś takiego z bliska?

ja mam kolejna generacje po ZJ i WJ teraz mam WK

> Mój ojciec ma takiego, wg mnie to porażka

porazka bo to nie plaskacz klasy B?

.

> Widoczność do przodu mizerna, na boki przez słupek

> prawie żadna,

ale do jakiego auta porownujesz?

> w środku dość ciasno.

male auto to i ciasno wiec co w tym dziwnego????

> Zawiecha nawet po wymianie wahaczy kolebie nim po całej

> drodze.

ale po co wymieniac wahacze ktore nie maja zadnego wplywy na bujanie autem na boki grinser006.gif

>Jedyny plus to promień skrętu. Można nim zawrócić na jednym pasie

Napisano

> ja mam kolejna generacje po ZJ i WJ teraz mam WK

> porazka bo to nie plaskacz klasy B?

> .

> ale do jakiego auta porownujesz?

np do kanciaka poprzedniej generacji

> male auto to i ciasno wiec co w tym dziwnego????

małe? to jakie jest duże? Ikarus?

> ale po co wymieniac wahacze ktore nie maja zadnego wplywy na bujanie autem na boki

luzy na tulejach były

Napisano

> Chłopie, weź już się nie pogrążaj...

Nie o tym ten temat, wiec szkoda zasmiecac wątek, ale generalnie lubie "świętych" z AK ktorzy zawsze sa tacy uczciwi wink.gif EOT

Napisano

> np do kanciaka poprzedniej generacji

mialem tez ZJ i nie czulem jakies razacej trudnosci po przesiadce

> małe? to jakie jest duże? Ikarus?

Grand nie jest wielkim autem wiec i nie ma salonki w srodku

> luzy na tulejach były

no ale Ty mowisz o niesprawnym zawieszniu

Napisano

> mialem tez ZJ i nie czulem jakies razacej trudnosci po przesiadce

a ja wręcz przeciwnie

> Grand nie jest wielkim autem wiec i nie ma salonki w srodku

jeszcze raz zapytam do czego przyrównujesz?

> no ale Ty mowisz o niesprawnym zawieszniu

sprawnym po regeneracji, kańciak tak nie latał

Napisano

> Nie o tym ten temat, wiec szkoda zasmiecac wątek, ale generalnie lubie "świętych" z AK ktorzy

> zawsze sa tacy uczciwi EOT

A Ty nie byles taki "swietoyebliwy" kiedys ?

A tutaj prosze cwaniaczek zlosnik.gif

Napisano

> Mój ojciec ma takiego, wg mnie to porażka. Widoczność do przodu mizerna, na boki przez słupek

> prawie żadna, w środku dość ciasno. Zawiecha nawet po wymianie wahaczy kolebie nim po całej

> drodze. Jedyny plus to promień skrętu. Można nim zawrócić na jednym pasie

ja do najmniejszych nie naleze i dla mnie bomba, wygodnie, mozliwosc ustawienia fotela w pierdylionie pozycji... buja, no buja bo to kanapa a nie auto do driftu zlosnik.gif co do wielkosci wewnatrz, na chwile obecna wystarcza, ot podniesione kombi z niezlym kopem i napedem na cztery lapki zlosnik.gifok.gif

Napisano

> a ja wręcz przeciwnie

> jeszcze raz zapytam do czego przyrównujesz?

mialem dwa explorer'y a teraz mam jeszcze expedition'a wiec grand to malawe auta jak na maszyne z usa

> sprawnym po regeneracji, kańciak tak nie latał

maja takie same zawieszenie wiec widocznie bylo cos nie tak z innymi elemenytami. jeep Twojego ojca to WJ czy WG?

Napisano

> maja takie same zawieszenie wiec widocznie bylo cos nie tak z innymi elemenytami. jeep Twojego ojca

> to WJ czy WG?

Mam takiego WH 06r i fakt zawieszenie jest b.miekkie.Po przesiadace z mercedesa 210 nie dało sie tym normalnie jezdzic.Zakrety ktore merc 210 pokonywal 100km/h bez problemu tutaj max.70km/h

Dopiero po zamontowaniu zawieszenia bilstein B6 sport jakos to jezdzi

Napisano

> mialem dwa explorer'y a teraz mam jeszcze expedition'a wiec grand to malawe auta jak na maszyne z

> usa

widzisz, zależy do czego się porównuje, ja do osobowego, Ty do autobusu

> maja takie same zawieszenie wiec widocznie bylo cos nie tak z innymi elemenytami. jeep Twojego ojca

podobno bo wymianie było ok.

> to WJ czy WG?

nie wiem, nie znam tych skrótów

Napisano

> ja do najmniejszych nie naleze i dla mnie bomba, wygodnie, mozliwosc ustawienia fotela w

> pierdylionie pozycji... buja, no buja bo to kanapa a nie auto do driftu co do wielkosci

> wewnatrz, na chwile obecna wystarcza, ot podniesione kombi z niezlym kopem i napedem na cztery

> lapki

ja porównałem do starego cherokee i niestety byłem rozczarowany

Napisano

> Druga sprawa to nigdzie nie pisalem ze kantuje przy sprzedazy wiec nie wmawiaj mi takich rzeczy, a

> jedynie - co potwierdzam - nie mowie calej prawdy w rozmowach telefonicznych, bo o tym byl

> tamten wątek.

Kłamiesz przez telefon - więc kantujesz, Proste ok.gif

Napisano

> Dzięki

Moim zdaniem wygląda przyzwoicie. Jaki to ma przebieg?

Napisano

> Dzięki

maska z błotnikami i atrapą się troszkę rozjeżdża

z drugiej strony z naklejek pięknie schodzi wierzchnia warstwa więc wyglądają na oryginały co może sugerować że auto niebite

do tego brak przebiegu, choć myślę, że tutaj będzie to przebieg z cyklu "a jaki Pan potrzebuje?"

do tego fotel mocno wysiedziany, mój przy przejechanych 200kkm wygląda lepiej

Napisano

> Kłamiesz przez telefon - więc kantujesz, Proste

jak się go ktoś nie spyta to nie mówi. to jest kłamstwo?

Napisano

> Moim zdaniem wygląda przyzwoicie. Jaki to ma przebieg?

a jaki chcesz? zlosnik.gif

Napisano

> jak się go ktoś nie spyta to nie mówi. to jest kłamstwo?

Przeczytaj jego "wyznania" w tym temacie. Potem pogadamy i ustalimy ok.gif

Napisano

> Przeczytaj jego "wyznania" w tym temacie. Potem pogadamy i ustalimy

nie chce mi się szukać. a co wyznawał?

Napisano

> Mój ojciec ma takiego, wg mnie to porażka. Widoczność do przodu mizerna, na boki przez słupek

jak dla mnie to te auto mialo calkiem dobra widocznosc, szczegolnie do przodu, prawie jak w dostawczaku ok.gif

> prawie żadna, w środku dość ciasno.

moze fakt, ze z zewnatrz sprawia wrazenie duzo wiekszego, ale ciasno nie jest, wielokrotnie robilem trasy w 4 osoby i bylo ok.

>Zawiecha nawet po wymianie wahaczy kolebie nim po całej

kolebie to jedynie przy wiekszych predkosciach albo na mocno krzywej drodze. Dla mnie bardziej przeszkadzala zawiecha w ktorej wiecznie cos skrzypialo, juz od 5kkm tongue.gif

> drodze. Jedyny plus to promień skrętu. Można nim zawrócić na jednym pasie

nie zauwazylem grinser006.gif

Napisano

> nie chce mi się szukać. a co wyznawał?

Że kłamie przez telefon zainteresowanym zakupem autka. To tak w skrócie.

Napisano

> ja porównałem do starego cherokee i niestety byłem rozczarowany

ale starego granda czy cherokee w sensie ZJ czy XJ, bo XJ tez mam i ten jest maciupki w srodku ale jak dobrze poreguluje elektryczkami to nie czuje dyskomfortu aczkolwiek miejsca mniej niz w grandzie

Napisano

> Że kłamie przez telefon zainteresowanym zakupem autka. To tak w skrócie.

Politycznie nazywało się to, że "mówi to, co ludzie chcieliby usłyszeć"

Napisano

> ja porównałem do starego cherokee i niestety byłem rozczarowany

Jesli do tego Grand Cherokee, ktorego mam w podpisie, to dziwne - bo wymiary wnetrza ZJ i WJ sa wrecz identyczne (poza bagaznikiem ze wzgledu na inne umiejscowienie kola zapasowego).

------------------------------

cars.jpg

Napisano

> Że kłamie przez telefon zainteresowanym zakupem autka. To tak w skrócie.

Generalnie mu chodziło, że na AK panuje obłuda, z czym się totalnie zgadzam.

Wieszacie na nim teraz psy, a tak samo postępuje co 4 z AK sick.gif

Napisano

> Jesli do tego Grand Cherokee,

nie, do zwykłego cherokee

Napisano

> nie, do zwykłego cherokee

Jeszcze lepiej.

Zwykly Cheerokee (XJ) ma 257 cm rozstawu osi, a Grand (WJ i ZJ) 269 cm. Podobnie z dlugoscia nadwozia: 423 vs. 461 cm. Szerokosc: 176 vs. 183 cm.

Kazdy, kto mial faktyczny, a nie wirtualny kontakt z ww, modelami raczej nie ma watpliwosci, ktory jest obszerniejszy wewnatrz wink.gif

cars.jpg

Napisano

kiedyś jak byłem oglądać w tym komisie auto dla taty, miałem nie daleko i po drodze to podjechałem, jak zobaczyłem to mi ręce opadły na zdjęciach wydawało się w miarę ok, a na "żywo" kupa złomu i reszta aut na placu w podobnym stanie - więc odpuść i szukaj gdzie indziej

Napisano

> Jeszcze lepiej.

> Zwykly Cheerokee (XJ) ma 257 cm rozstawu osi, a Grand (WJ i ZJ) 269 cm. Podobnie z dlugoscia

> nadwozia: 423 vs. 461 cm. Szerokosc: 176 vs. 183 cm.

> Kazdy, kto mial faktyczny, a nie wirtualny kontakt z ww, modelami raczej nie ma watpliwosci, ktory

> jest obszerniejszy wewnatrz

> ------------------------------

No najwidoczniej nie każdy

Te centymetry na szerokość co podałeś to może być rónie dobrze wielkość lusterek.

Ja mówię o moich odczuciach. Starym cherokee jeździłem pare lat, nie codziennie, ale jeździłem. Teraz jest grand i jak wsiadłem to moje odczucia były jak opisałem wczesniej. I nie są to obserwacje wirtualne po porównaniu centymetrów, tylko posadzeniu tyłka za kółkiem i przejechaniu paru kilometrów.

Poprostu wolałem kanciaka niż granda, wolno mi ... no bo kto bogatemu zabroni zlosnik.gif

Napisano

tez mi sie ta szczelina na lewym przodzie nie podoba inne na allegro tak nie maja to raz a dwa cos mi za swiezo te lampy przednie wygladaja jak na 03 rok zeby.GIF

Napisano

> Te centymetry na szerokość co podałeś to może być rónie dobrze wielkość lusterek.

Ww. szerokosci podane sa bez lusterek. (ref: www.jeepnieci.pl)

cars.jpg

Napisano

> Ww. szerokosci podane sa bez lusterek. (ref: www.jeepnieci.pl)

> ------------------------------

Oki, uwzględnij kształt boczków drzwi. Może się okazac że proste płaskie drzwi kańciaka plus bliższe drzwi ustawienie fotela daje więcej przestrzeni. Zakrzywienie drzwi na górze powoduje konieczność wsunięcia fotela do środka.

Jeszcze raz mówię, opieram się na własnych odczuciach po przesiadce

Napisano
  • Autor

> maska z błotnikami i atrapą się troszkę rozjeżdża

> z drugiej strony z naklejek pięknie schodzi wierzchnia warstwa więc wyglądają na oryginały co może

> sugerować że auto niebite

> do tego brak przebiegu, choć myślę, że tutaj będzie to przebieg z cyklu "a jaki Pan potrzebuje?"

> do tego fotel mocno wysiedziany, mój przy przejechanych 200kkm wygląda lepiej

Byłem obenrzzałem nie jeżdziłem.

Autko ma nalotu 200.000 z zewnątrz wygląda OK

w środku WIDAĆ nalot 200.000

rok 2003

Maska jest prosto (ale była krzywo bo był wyjmowany silnik do naprawy wtrysków {nieszczelność})

zastanawiam się

i pozdrawiam Pana (jeżeli czyta AK - podejrzewam że tak bo sam wspomniał o masce)

Napisano

> Oki, uwzględnij kształt boczków drzwi. Może się okazac że proste płaskie drzwi kańciaka plus

> bliższe drzwi ustawienie fotela daje więcej przestrzeni. Zakrzywienie drzwi na górze powoduje

> konieczność wsunięcia fotela do środka.

> Jeszcze raz mówię, opieram się na własnych odczuciach po przesiadce

w xj jest jednak ciasniej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.