Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Superb z kamerami na mazurach

Featured Replies

Napisano

Nowy nabytek piskiej policji busted.gifpolicial.gif, uważajcie na wczasach grinser006.gif

http://www.piszanin.pl/5,11,nie-warto-sie-z-nia-scigac.html

A w okolicach Ełku lata czarna ikonka_photo2.giftrochę

pużno ale przed wakacjami warto przypomnieć

Napisano

Tydzień temu w Krynicy Morskiej na plaży słyszę jak zdziwiony koleś opowiada że w okolicach Olsztynka dostał kilka ładnych stówek i wspominał Superba smile.gif

W drodze powrotnej a jakże, widziałem ją w akcji na 7 więc zarabia na siebie jak widać smile.gif

Napisano

> Nowy nabytek piskiej policji

widziałem i nie dałem się złapać - nie przekroczyłem magicznego limitu +10 old.gif

Napisano

> widziałem i nie dałem się złapać - nie przekroczyłem magicznego limitu +10

za +10 to pewnie im sie nie chce 3,6 fsi odpalac zlosnik.gif

Napisano

> za +10 to pewnie im sie nie chce 3,6 fsi odpalac

dletago jak mam coś na ogonie to jadę na granicy i do tego troszkę policial.gif blokuję swiety.gif

Napisano

> W drodze powrotnej a jakże, widziałem ją w akcji na 7 więc zarabia na siebie jak widać

wczoraj na 7mce w okolicach nidzicy latał taki srebny superb i mial sporo roboty smile.gif

Napisano

> Nowy nabytek piskiej policji

Żal, że tak mało tych samochodów jeździ po naszych drogach. Codziennie kilka razy brakuje mi ich, albo żałuje że nie prowadzę jednego z nich uzbroj_zlo.gifzlosnik.gif.

Napisano

> Nowy nabytek piskiej policji , uważajcie na wczasach

> http://www.piszanin.pl/5,11,nie-warto-sie-z-nia-scigac.html

Miałem "przyjemność" siedzieć w niej na tylnej kanapie i podziwiać swoje nagranie. Na tej długiej prostej, w środku lasu pomiędzy Piszem a Jeżami jechałem 25 km/h za szybko, normalnie wróg publiczny nr jeden ... zlosnik.gif

Napisano

> Żal, że tak mało tych samochodów jeździ po naszych drogach

musiałbyś mieć pokrycie 100% dróg rotfl.gif

Napisano

> A w okolicach Ełku lata czarna trochę

> pużno ale przed wakacjami warto przypomnieć

I bardzo dobrze. Szkoda, że tak mało tych "kin objazdowych".

Napisano

> Miałem "przyjemność" siedzieć w niej na tylnej kanapie i podziwiać swoje nagranie. Na tej długiej

> prostej, w środku lasu pomiędzy Piszem a Jeżami jechałem 25 km/h za szybko, normalnie wróg

> publiczny nr jeden ...

Tam jeszcze z 5 lat temu tak ze 2 km. za Jeżami była taka "hopa".

Rozpędzając się tam do prędkości (bardzo) niedozwolonych miało się niezłą frajdę. Ale niedawno hopę zniwelowano... A swoją drogą kieeedyś tam był las. Ale przeszło tornado i mamy to, co mamy - czyli ŻDŚ.

Napisano

> Tydzień temu w Krynicy Morskiej na plaży słyszę jak zdziwiony koleś opowiada że w okolicach

> Olsztynka dostał kilka ładnych stówek i wspominał Superba

> W drodze powrotnej a jakże, widziałem ją w akcji na 7 więc zarabia na siebie jak widać

W okolicach Piotrkowa Alfa 159 zarobiła swoją równowartość w 2,5 miesiąca, więc zakup już się zwrócił grinser006.gif

Napisano

> W okolicach Piotrkowa Alfa 159 zarobiła swoją równowartość w 2,5 miesiąca, więc zakup już się

> zwrócił

ale co 400km dokręcali koła na postoju hehe.gif

Napisano

> ale co 400km dokręcali koła na postoju

chłopaki z PT się nie skarżyli na nią grinser006.gif

Poprzednie Mondeło nastręczało więcej kłopotów rotfl.gif

Napisano

noooo i to jest dobra fura dla panow niebieskich, 6,5 do setki + sluszny naped w przeciwieństwie do tych alf ktorymi sie tak podniecaja a ktora ma duzo gorsze osiagi nie mowiac juz o ośće

Napisano

Że też nikt jeszcze tego nie zauważył :

Quote:

Ogromnie cieszę się, że policjanci będą dysponować takimi autami - powiedział Adam Kornacki - dziennikarz TVN Turbo. - Są one z zewnątrz dość niepozorne, natomiast ich środek kryje mnóstwo atutów. Bardzo mocny silnik i
moc obrotowa
, duży rozkład osi, napęd na cztery koła zdecydowanie poprawi trakcję, szczególnie, że te auta muszą często jechać znacznie szybciej. To inwestycja w bezpieczeństwo. Ta maksymalna wersja, to sama w sobie limuzyna, a znakomita pozycja za kierownicą na pewno wpłynie na komfort pracy policjantów.

jaka moc ?? hmm.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Wątpie aby Kornacki tak powiedział

no właśnie. Redaktorzyna przekręcił zapewne.

Napisano

> Moc obrotowa - czyli moc na kołach

obracających się beksa.gif

Napisano

> W okolicach Piotrkowa Alfa 159 zarobiła swoją równowartość w 2,5 miesiąca, więc zakup już się

> zwrócił

Ze stołecznymi miśkami rozmawiałem na temat tych Alf i byli bardzo negatywnie nastawieni - wręcz zniesmaczeni całą tą sytuacją. Dobrze wspominali Vectre i żałowali że zamiast AR nie zakupili im Insigni...

Ja ostatnio widziałem kilka cywilnych, fajnych wersji AR 159 i nie pogardziłbym takim wozidełkiem smile.gif ma coś w sobie...

Napisano

> Wątpie aby Kornacki tak powiedział

Ci którzy go znają od czasów gdy zaczynał się pojawiać swoimi wynalazkami w Słomczynie na RC nie wątpią.

Napisano

Taka wersja Superba kosztuje tylko 136tys zł? icon_eek.gif

Napisano

> Taka wersja Superba kosztuje tylko 136tys zł?

w przetargu pewnie obnizyli troche cene zlosnik.gif

normalnie pewnie kosztuje o 20kpln więcej wink.gif

Napisano

> Że też nikt jeszcze tego nie zauważył :

> Quote:

> Ogromnie cieszę się, że policjanci będą dysponować takimi autami - powiedział Adam Kornacki -

> dziennikarz TVN Turbo. - Są one z zewnątrz dość niepozorne, natomiast ich środek kryje mnóstwo

> atutów. Bardzo mocny silnik i moc obrotowa , duży rozkład osi, napęd na cztery koła

> zdecydowanie poprawi trakcję, szczególnie, że te auta muszą często jechać znacznie szybciej.

> To inwestycja w bezpieczeństwo. Ta maksymalna wersja, to sama w sobie limuzyna, a znakomita

> pozycja za kierownicą na pewno wpłynie na komfort pracy policjantów.

> jaka moc ??

totalnie poza tematem

Kiedyś jakiś translator przetłumaczył mi "moment obrotowy" na "kręcąca się chwilka" biglaugh.gif

Napisano

> Miałem "przyjemność" siedzieć w niej na tylnej kanapie i podziwiać swoje nagranie. Na tej długiej

> prostej, w środku lasu pomiędzy Piszem a Jeżami jechałem 25 km/h za szybko, normalnie wróg

> publiczny nr jeden ...

pirat zlosnik.gif

Napisano

Poziom merytoryczny redaktorzyny piszącego tenże "artykuł" przywołuje notorycznie słowa "żena.pl"...

"moc obrotowa"

"rozkład osi"

"napęd 4x4 którego producentem jest Haldex".

Ja wiem, że "na samochodach to absolutnie KAŻDY zna się (prostytutka) najlepiej", ale...

Kogo oni tam zatrudniają?

Napisano

> Taka wersja Superba kosztuje tylko 136tys zł?

Ta cena to cena samochodu z KOMPLETEM WYPOSAŻENIA, wartego jakieś parędziesiąt kpln, więc...

To się nazywa fachowo "rabat flotowy".

A teraz zapraszam "hardkur negołszjetorów", którzy potrafią taaaaaakie rabaty wydusić na pojedyńczy egzemplarz...

Napisano

> Poziom merytoryczny redaktorzyny piszącego tenże "artykuł" przywołuje notorycznie słowa

> "żena.pl"...

> "moc obrotowa"

> "rozkład osi"

> "napęd 4x4 którego producentem jest Haldex".

> Ja wiem, że "na samochodach to absolutnie KAŻDY zna się (prostytutka) najlepiej", ale...

> Kogo oni tam zatrudniają?

Zatrudniają osoby, którym rodzice kiedyś załatwili zaświadczenie usprawiedliwiające wszelkie "dys-fnukcje".

Napisano

> Zatrudniają osoby, którym rodzice kiedyś załatwili zaświadczenie usprawiedliwiające wszelkie

> "dys-fnukcje".

Ale tu nie o dysmózgowie chodzi, tylko o kompletny brak znajomości tematu - leży merytoryka a nie język.

OK, język też leży i kwiczy, ale ja patrze na merytorykę i z tą jest dramatycznie..

Napisano

> Że też nikt jeszcze tego nie zauważył : moc obrotowa ,

> jaka moc ??

no moc obrotowa, czyli tak jak w sklepie: więcej klientów = duży obrót = duży zysk biglaugh.gifhehe.gif

Napisano

> Tam jeszcze z 5 lat temu tak ze 2 km. za Jeżami była taka "hopa".

> Rozpędzając się tam do prędkości (bardzo) niedozwolonych miało się niezłą frajdę.

Jak tam jechaliśmy pierwszy raz na moto, to kolega mało nie spadł z motocykla gdy pęd powietrza go "wyjał" zza owiewki, nie napiszę ile jechał bo się zacznie zlosnik.gif

Napisano

> Jak tam jechaliśmy pierwszy raz na moto, to kolega mało nie spadł z motocykla gdy pęd powietrza go

> "wyjał" zza owiewki, nie napiszę ile jechał bo się zacznie

No bez kozery powiem dwieści biglaugh.gif

Ja mieszkam baaardzo blisko tej trasy. W sensie, że pochodzę stamtąd. Widziałem różne różności - wypadki także baaardzo śmiertelne. Ta trasa jest średnio cywilizowana.

Napisano

> Poziom merytoryczny redaktorzyny piszącego tenże "artykuł" przywołuje notorycznie słowa

> "żena.pl"...

> "moc obrotowa"

> "rozkład osi"

> "napęd 4x4 którego producentem jest Haldex".

> Ja wiem, że "na samochodach to absolutnie KAŻDY zna się (prostytutka) najlepiej", ale...

> Kogo oni tam zatrudniają?

..powiedział Adam Kornacki i ten jakiś Sapota..

zlosnik.gif

Napisano

> No bez kozery powiem dwieści

dodaj jeszcze z 50 km/h i będzie ok wink.gif

> Ja mieszkam baaardzo blisko tej trasy. W sensie, że pochodzę stamtąd. Widziałem różne różności -

> wypadki także baaardzo śmiertelne. Ta trasa jest średnio cywilizowana.

Z roku na rok jest gorzej, pojawiają się koleiny i małe ubytki. Moja serce.gif ma w Piszu rodzinę i bywamy w tych okoliach kilka razy w roku ok.gif

Napisano

> ..powiedział Adam Kornacki i ten jakiś Sapota..

E?

OCCB, bo nie bardzo kumam.

Napisano

> Że też nikt jeszcze tego nie zauważył :

> Quote:

> Ogromnie cieszę się, że policjanci będą dysponować takimi autami - powiedział Adam Kornacki -

> dziennikarz TVN Turbo. - Są one z zewnątrz dość niepozorne, natomiast ich środek kryje mnóstwo

> atutów. Bardzo mocny silnik i moc obrotowa , duży rozkład osi, napęd na cztery koła

> zdecydowanie poprawi trakcję, szczególnie, że te auta muszą często jechać znacznie szybciej.

> To inwestycja w bezpieczeństwo. Ta maksymalna wersja, to sama w sobie limuzyna, a znakomita

> pozycja za kierownicą na pewno wpłynie na komfort pracy policjantów.

> jaka moc ??

A "duży rozkład osi" jak ci się podoba ? devil.gif

Napisano

> A "duży rozkład osi" jak ci się podoba ?

również bardzo przypadł mi do gustu hehe.gifzlosnik.gif jak i kolejne babole z tego "artykułu" zlosnik.gif

Napisano

widziałem dzisiaj srebrną w Nidzicy i mam nadzieję że zawsze będę ją tylko tak ogladał zlosnik.gif

Napisano

Możesz nagle spotkać ją na swoim pasie, a wtedy może być nieciekawie. (18s)

Napisano

wracając widziałem szarą pod Olsztynkiem i znowu w Nidzicy srebrną spineyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.