Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozpoczęcie sezonu 2015

Featured Replies

Napisano

Widziałem, że niektórzy pisali odnośnie "zakończenia sezonu 2014", ale jako że mamy już 2015 to założyłem nowy temat i niniejszym ten sezon uważam za rozpoczęty yay.gif

Może i wyczyn niekoniecznie hardkorowy, bo i w miarę ciepło było, pogoda dopisała, dystans też niewielki bo raptem ~30 km stuknęło, ale póki co w styczniu jeszcze nie jeździłem 270635636-JUMP2.gif Pozostał mi do odhaczenia tylko luty palacz.gif A, i nie była to przejażdżka po parkingu podziemnym zlosnik.gif

Napisano

> Widziałem, że niektórzy pisali odnośnie "zakończenia sezonu 2014", ale jako że mamy już 2015 to

> założyłem nowy temat i niniejszym ten sezon uważam za rozpoczęty

> Może i wyczyn niekoniecznie hardkorowy, bo i w miarę ciepło było, pogoda dopisała, dystans też

> niewielki bo raptem ~30 km stuknęło, ale póki co w styczniu jeszcze nie jeździłem Pozostał mi

> do odhaczenia tylko luty A, i nie była to przejażdżka po parkingu podziemnym

W ostatnie 3 dni zrobiłem 36 + 36 + 14 grinser006.gif Także sezon uważam za otwarty hehe.gifzlosnik.gif przerwę między sezonem 2014 a 2015 miałem poniżej 4 tygodni 001.gif

Napisano

tadaa! jak dla mnie to może być tylko cieplej zlosnik.gif

288176682-2015-01-17-11ak5102s%283%29.jpg

post-15385-14352528106862_thumb.jpg

Napisano

> Widziałem, że niektórzy pisali odnośnie "zakończenia sezonu 2014", ale jako że mamy już 2015 to

> Może i wyczyn niekoniecznie hardkorowy, bo i w miarę ciepło było, pogoda dopisała, dystans też

> niewielki bo raptem ~30 km stuknęło, ale póki co w styczniu jeszcze nie jeździłem Pozostał mi

> do odhaczenia tylko luty A, i nie była to przejażdżka po parkingu podziemnym

To mój pierwszy sezon na moto i myślałam, że będę musiała czekać jeszcze ze dwa miesiące a udało się i wczoraj i dziś zrobić trochę kilometrów wyszło ok 50 yay.gif

Napisano

> To mój pierwszy sezon na moto i myślałam, że będę musiała czekać jeszcze ze dwa miesiące a udało

> się i wczoraj i dziś zrobić trochę kilometrów wyszło ok 50

jaki masz strój do tego? smile.gif

Napisano

Raczej nie taki jak powyżej hehe.gif, spodnie + kurtka tekstylne + podpinka + kominiarka, wystarczyło choć na koniec już lekko chłodno było.

Napisano

> eeee, pejcza nie ma

I High hills'ow biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

Gdyby nie to,że motor stoi w ciepłym zaprzyjaźnionym garażu,to już bym ten sezon rozpoczął.

Korci mnie niesamowicie,ale na szczęście jest skuter syna do dyspozycji i można z pokusami walczyć środkami zastępczymi palacz.gif

Napisano

Też już bym latał, ale w zeszły weekend miałem córkę u siebie, a w ten angina... oslabiony.gif

Napisano

> Też już bym latał, ale w zeszły weekend miałem córkę u siebie, a w ten angina...

nic nie straciłeś. 10stopni może wygląda zachęcająco ale piasku tyle ze jedziesz z duszą na ramieniu. I gdzie tu frajda sick.gif

Napisano

> nic nie straciłeś. 10stopni może wygląda zachęcająco ale piasku tyle ze jedziesz z duszą na

> ramieniu. I gdzie tu frajda

A raczej piasku z sola, ktora wiadomo jak dziala sick.gif.

W moich okolicach jak z 2 tyg posypali, bo lapal jakis przymrozek, to ulice byly biale od soli, a za samochodami sie kurzylo od ilosci jakie zostaly wysypane na asfalt oslabiony.gif. Sniegu i lodu nie bylo, ale za to mozna bylo sie slizgac na wysypanej soli hehe.gif

Napisano

> 10stopni może wygląda zachęcająco ale piasku tyle ze jedziesz z duszą na

> ramieniu. I gdzie tu frajda

Jest za to adrenalina... grinser006.gifhehe.gifbiglaugh.gif

Napisano

Wczoraj 36 km z córką po leśnych drogach w tempie wycieczkowym tj. średnia <40 km/h. Zimno ślisko, ale fajnie food.gif

Napisano

Mój Vulcan ciągle w ASO, bo TU Generali nie chce zapłacić za transport motocykla, zgiętą dźwignię zmiany biegów oraz polerkę przedniego błotnika. Niby błaha sprawa, a tu taka porażka.

Napisano

ja w roku 2014 zaliczyłem jazdę w każdym miesiącu... w najmniejszym wymiarze do pracy i z powrotem.. - czyli razem 9-10 km...

Napisano

Ja sezonu nigdy nie zamknalem. Smigam caly czas do roboty na 2 OO. Ze 2-3 dni odpuscilem w tym roku.

• 3 tygodnie później...
Napisano

7 stopni i słonecznie we Wrocławiu!

Popołudniu wyskoczę pierwszy raz w tym roku na moto, muszę zatankować, bo odjeżdżenia w garażu kończy się bak.

Piątek 13tego więc bez odwijania...

No może raz... palacz.gif

Napisano

Dawaj na autostradę. Możemy spróbować Twoje 190KM kontra moje 440 zlosnik.gif

Napisano

W czym masz te 440? Ciągnik siodłowy? wink.gif

Napisano

> W czym masz te 440? Ciągnik siodłowy?

yeah smile.gif

Napisano

> Dawaj na autostradę. Możemy spróbować Twoje 190KM kontra moje 440

Zabierz pół tony paliwa i grajcie w "kto dalej zajedzie"...

Napisano

Pojeździłem niecałą godzinkę, mimo, że było 8-9 stopni i słonecznie i wydawało się, że asfalt czysty, to jednak miałem na wyświetlaczu non-stop dyskotekę w wykonaniu kontrolki kontroli trakcji...

Napisano

> Pojeździłem niecałą godzinkę, mimo, że było 8-9 stopni i słonecznie i wydawało się, że asfalt

> czysty, to jednak miałem na wyświetlaczu non-stop dyskotekę w wykonaniu kontrolki kontroli

> trakcji...

Rain, trza było włączyć wink.gif

Napisano

Systemy dały sobie radę, jak już pisałem, S1000RR to dzięki nim lepszy wybór na pierwszy motocykl niż R6 wink.gif

Napisano

No i dobra grinser006.gif Sezon u mnie już rozpoczęty cfaniak.gif 78 km nakręconych 270635636-JUMP2.gifhehe.gifzlosnik.gifok.gif

Napisano

> No i dobra Sezon u mnie już rozpoczęty 78 km nakręconych

Czy może pyrkałeś dzisiaj przez Ziutkowo? Rondko koło Orlena?

Napisano

> Czy może pyrkałeś dzisiaj przez Ziutkowo? Rondko koło Orlena?

Tak i potem dalej do Karczewa waytogo.gifzlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Tak i potem dalej do Karczewa

A to chyba Cię widziałem zlosnik.gif

Dryblas na "kocie" jechał hehe.gif

Napisano

> A to chyba Cię widziałem

yay.gif270635636-JUMP2.gifwpysk.gif001.gif Było pomachać/zatrąbić/rzucić bambulcem hehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gif

> Dryblas na "kocie" jechał

Się śmiej ale ten kot jest bardzo żywotny zlosnik.gifhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifok.gif

Napisano

> Jak kazdy kot

Można 7 razy wyklepać i dalej jedzie prosto old.gif

Napisano

> Jak kazdy kot

Yhym wpysk.gifhehe.gifzlosnik.gif Jutro ma być 7*C 893goodvibes.gifzlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Yhym Jutro ma być 7*C

Na razie to w naszej okolicy jest -2*, jedynie kolo Lazienkowskiego cieplej zlosnik.gif

A poza tym to dosyc slisko mimo czarnej i suchej nawierzchni tongue.gif

Napisano

> Na razie to w naszej okolicy jest -2*, jedynie kolo Lazienkowskiego cieplej

> A poza tym to dosyc slisko mimo czarnej i suchej nawierzchni

trzeba szukać matowej, jak jest błyszcząca to można zrobić kupę w poślizgu tongue.gif w piątek prawie zrobiłem sick.gif

Napisano

> trzeba szukać matowej, jak jest błyszcząca to można zrobić kupę w poślizgu w piątek prawie

> zrobiłem

Wracalem z W-wy samochodem jakos okolo 21 to ASR/ESP dosyc czesto sie wlaczaly, szczegolnie na rondach, mimo w miare spokojnej jazdy.

Napisano

> Na razie to w naszej okolicy jest -2*, jedynie kolo Lazienkowskiego cieplej

> A poza tym to dosyc slisko mimo czarnej i suchej nawierzchni

Nie no, ja zdaję sobie sprawę, że w nocy jest chłodno. Gdy wyjeżdżałem o 15:00 to było ok 8*C. Gdy wróciłem do domu o 17:00, to już było + 1.8*C grinser006.gif Jutro, jeśli będę jeździł to tak między 12:00 a 16:00. hmm.gif Chciałbym podjechać w okolice Mostu Łazienkowskiego i zobaczyć te zniszczenia po pożarze icon_rolleyes.gif

Napisano

Ja również w "walentynki"rozpocząłem sezon,tak naprawdę mój pierwszy.

Temperatura ok 5 stC. Delikatne odkręcanie manetki,ale ta temperatura to nie dla mnie,tym bardziej,że jeszcze nie mam skompletowanego ubioru,zwłaszcza spodni.

Zrobiłem 40 km i czekam na cieplejsze dni.

Ps.Widziałem 4 bikerów,jechali w grupie i mi ulżyło,bo myślałem że tylko mnie z domu wywiało zlosnik.gif

Napisano

Nas nie pytaj, my sprzętów nigdy nie chowaliśmy, cały czas w gotowości do jeżdżenia!

Napisano

> Będzie jeszcze śnieg czy można już wyciągać moto ?

nie wiem, nie chowałem zlosnik.gif

288244088-2015-02-2007.37.45s.jpg

post-6884-14352528654085_thumb.jpg

Napisano

> nie wiem, nie chowałem

Bogacze z domków wpysk.gif

Ja musieć dawać na zimowanie, bo garażu brak i tak mnie kusi co by już wyciągnąć hulajnogę, tylko co ja z nią zrobię jak śnieg przywali? hmm.gif

Teraz zauważyłem, że mamy to samo moto tylko, że w innej obudowie ok.gif

Mocy nie za mało?

Napisano

> Bogacze z domków

chyba Ty rotfl.gifrotfl.gifbeksa.gifrotfl.gifrotfl.gif

> Ja musieć dawać na zimowanie, bo garażu brak i tak mnie kusi co by już wyciągnąć hulajnogę, tylko

> co ja z nią zrobię jak śnieg przywali?

wjedziesz do klatki? grinser006.gif miałeś chyba taki pomysł na początku wink.gif ja na szczęście mam podziemny 001.gif

> Teraz zauważyłem, że mamy to samo moto tylko, że w innej obudowie

> Mocy nie za mało?

sam nie wiem icon_rolleyes.gif przyjmijmy, że na razie nie grinser006.gif

Napisano

> chyba Ty

Chciałbym crazy.gif

> wjedziesz do klatki? miałeś chyba taki pomysł na początku

nie, wjeżdżam podjazdem dla wózków do siłowni hahaha.gif

> sam nie wiem przyjmijmy, że na razie nie

u mnie podobnie hmm.gif

Większy problem mam z tym, że wyglądam na tym śmiesznie cfaniak.gif

Napisano

> nie, wjeżdżam podjazdem dla wózków do siłowni

dobre zlosnik.gif to masz odpowiedź, tylko miejsce sobie zaklep hehe.gif

> u mnie podobnie

> Większy problem mam z tym, że wyglądam na tym śmiesznie

nie masz większych zmartwień? smile.gif

Napisano

Jest 8.6*C 893goodvibes.gif Słoneczko świeci, więc chyba kilka kilometrów się dzisiaj zrobi na pierdziku zlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Jest 8.6*C Słoneczko świeci, więc chyba kilka kilometrów się dzisiaj zrobi na pierdziku

Syf na drogach, siedzą na dupie w doma. zona.gif

Napisano

> Jest 8.6*C Słoneczko świeci, więc chyba kilka kilometrów się dzisiaj zrobi na pierdziku

my sobie trochę pokrążyliśmy z tomasz01 zlosnik.gifok.gif

288247196-tomasz01.jpg

post-6884-14352528676487_thumb.jpg